En veske, en bok, en jakke, et par sko, en topp og en rød shorts rikere.

... Takket være EIK loppemarked. Den røde shortsen er vanvittig..rød, og med et veldig høyt liv. Ikke vanskelig å se for seg en mann med gul trøye, sliten rumpetaske og nettopp min nyinnkjøpte røde shorts på seg ruslende rundt på beachen på åttitallet. Det er fint.
Dina og jeg har spist masse is i dag, noe som resulterer i at jeg sitter her nå med litt vondt i magen.Samme faen, det er verdt det. Skal søren ikke klage på hverken isen eller været i dag, helt praktfult.
Herrejesus, jeg klarte selvsagt å glemme det pokkers kameraet mitt denne helgen og. Så det blir med andre ord ingen bilder. Nåvel, stemoren min har jo et virkelig lekkert kamera.. Jeg låner det jeg. Hoh.
Snart blir huset fullt av familie IGJEN. Føler vi feirer ettellerannet hver gang jeg er hos pappa. Denne gangen er det selvsagt lillebroren min, som hadde bursdag den 14ende. Det er i og for seg litt greit da, for vi skal spise VERDENS BESTE lasagne. Den er virkelig fantastisk.
Jeg gleder meg så veldig til sommeren nå, kanskje ikke så ulikt alle andre som bor i Norge, men virkelig tanken på alt det fine jeg skal gjør meg så glad. Hovefestivalen, isfestivalen, middelalderfestivalen, Stavernfestivalen (muligens), Tyskland, Nederland, Eurotrip (neida, ikke så gøy som det høres ut.. med familien, høhø), Bruce Springsteen konsert, Bon Jovi konsert, Kiss konsert (I slutten av mai, men uansett..) Og listen fortsetter i det uendlige. Det blir virkelig alle tiders. Ahh..
Nå hører jeg på Cream og hviler meg, før jeg skal ut i sola igjen. Har på meg en av favorittkjolene mine, og den gjør meg enda mer glad.

flowers

/Caroline

Kommentarer:
Postet av: line aurora

ah, elsker loppemarked. irriterer meg at det ikke er noen i trondheim i helga, men derimot neste helg, når jeg ikke har tid. whine!

psst: let's hook up på hove! :D

19.apr.2008 @ 20:44
URL: http://lineaurora.blogg.no
Postet av: caroline

javisst skal vi det sexygirl! gleder meg.

19.apr.2008 @ 22:53
URL: http://sundaygirls.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5814198