Hurra for Hovefestivalen og sånn.

melvinbenniarendal
Aiai, så blir det hovefestival i 2009 også, takket være han på bildet, noe jeg er veldig veldig glad for :)

I wont lie. I kveld har jeg kun gjort dette; ligget i sofaen, spist min egne hjemmelagde pizza og sett film. Jeg så en av favorittfilmene mine, som virkelig får tårene mine til å renne ut som vann fra en høyttrykkspyler; Kramer mot Kramer. Veit filmen høres litt lame-o ut, men den er virkelig fantastisk. Meryl Streep og Dustin Hoffman er forresten helt vakre i den, og det er en film alle de som ikke har sett den burde se.

Apropos film; jeg ser aaltfor sjeldent (nye) filmer, men i går så jeg Max Manus på kino og jeg syns den var dritbra. Er så glad for at den ikke skuffa meg, men heller var så bra som jeg håpet.
Noen som har sett den og har en kommentar om den?

Ah, nå er jeg skikkelig mett og øynene mine er fortsatt like blanke som nypolerte tinntalerkener, derfor tror jeg at jeg legger meg med en bok og blogger mer i morgen. :)

/Caroline

Kommentarer:
Postet av: Gro :]

Hurra for at det blir Hovefestivalen i år :D

10.jan.2009 @ 01:02
URL: http://analkloe.blogg.no
Postet av: Vebjqrn

Hehe, fint å høyre det :-D
- du er ikkje den einaste som er superhappy for at det vert Hovefestival no til sommaren ;:

10.jan.2009 @ 17:34
URL: http://vebjqrn.blogg.no
Postet av: Sandra Mari

skal på kino og se den i morgen, gleder meg (:

10.jan.2009 @ 20:10
URL: http://sandramari.blogspot.com
Postet av: Philip/Nicholas

Max Manus tok meg faktisk helt på senga. Når jeg gikk inn i salen forventa jeg mer eller mindre flau norsk film (og en liten stund virka det som det var det vi hadde med å gjøre, spesielt når Nicolai "en av de tydeligvis fem eller så norske skuespillerne som finnes" Cleve Broch ble introdusert), men Hennie briljerte jo faenmeg. For det meste, ihvertfall. En solid 8/10 for min del.

12.jan.2009 @ 01:16
URL: http://innercitypressure.blogg.no/
Postet av: caroline

igrunn enig at filmen tok seg opp etterhvert, men selv synes jeg at cleve broch gjorde en bra gregers gram. bra regi, og aksel hennie spilte utrolig godt. jeg likte også ken duken som siegfried fehmer. men jeg forventet egentlig at filmen var bra, selvom det har blitt opplyst om faktafeil og annen kritikk i media de siste ukene. :)

12.jan.2009 @ 17:05
URL: http://sundaygirls.blogg.no
Postet av: Nicholas

Faktafeil er sånn flisespikkeri jeg ikke gidder å ta stilling til, spesielt når det er en jævla spenningsfilm man har med å gjøre her. Den eneste ordentlige kritikken jeg har lest er at filmen lider av et litt tradisjonelt uttrykk og ligner for mye på "Hollywood"-produksjoner. Personlig syns jeg det er helt greit, norsk film har godt av litt flere ordentlige hardhittende sjangerfilmer og ikke bare sosialrealistisk piss. Jepp jepp.

12.jan.2009 @ 23:06
URL: http://innercitypressure.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7020083