Hello and goodbye.

Heei. Jeg tror det er riktig å si at jeg aldri kommer til å blogge her inne mer. =( Hadde virkelig troa på at jeg kunne ha to blogger. Tenkte jeg kunne blogge hovedakelig på Sugarmountain, men likevel legge ut bilder og sånt her. Men det skjer jo ikke, for jeg har rett og slett ikke tid til å blogge to steder, så om du har lyst til å følge bloggingen min du faktisk inn her:

bloggbilde

HTTP://SUGARMOUNTAIN.WORDPRESS.COM

Håper dere alle er snille og flinke blogglesere og følger med meg, og selvsagt kommenterer masse der.
Og jeg skal selvsagt tviiinge Kamilla til å opprette ny blogg også! Wish me luck <3

Shopping i London, Caroline

Som Kamilla har nevnt i innlegget under var turen vår til London utrolig flott! Det er dessverre nesten deprimerendes å komme hjem igjen etter å ha tilbragt dager i en by hvor det fins så mye pent å se på, kjøpe med seg og spise. Og Kamilla er forresten en perfekt reisevenninne.
Her er det jeg kjøpte:

london

I dag har jeg tilbragt dagen sammen med min fine venninne Dina, i Sandefjord. Jeg har ikke ordnet håret mitt, heller ikke sminket meg, likevel har dagen vært flott og jeg har følt meg bra.

Nå, flere Sex og Singelliv episoder og min fars kakao speciale senere er jeg klar for å legge meg. I morgen skal jeg forhåpentligvis trene, dra hjem til Tønsberg og ta på meg noe fint (altså ikke joggebuksedaffeklærna jeg går i nå) og være sammen med min favoritt Thomas! Jeg gleder meg.

London!

Londonturen med Caroline var kjempefin. Hotellet var fantastisk, shoppingen var fantastisk og maten var fantastisk.
Her er det jeg kjøpte:
dsc0311
Jeg er kjempefornøyd, selvom jeg godt kunne hatt med enda mer penger og gått i enda fler butikker.

Flere bilder og mer fra turen kommer senere. :)

-Kamilla

Shop, shop, shop.

Denne bloggen er vel så og si død snart, så jeg tenker jeg begynner med egen blogg snart jeg også. Den vil ikke være på engelsk som Caroline sin er, bare så det er sagt. Imens jeg holder på med å bygge opp et design jeg kan leve med, skal jeg prøve å få blogget litt her. Vi kommer nok til å holde denne bloggen litt i live fremover også og blogge om ting vi gjør sammen og bildene vi tar sammen.


Jeg har vært en liten shopaholic i det siste og jeg elsker det:
dsc0078pola
Dette kjøpte jeg i dag. Jeg gleder meg til å begynne med første episode av Sex and the City.

dsc0083pola

dsc0086pola01
I love tightsbusker. Og Ane Brun. Og Kings of Leon.
dsc0087pola

dsc0098pola
AAh, fin kjole fra H&M.
dsc0111pola
Blomster til håret. Gleder meg til å bruke dem i sommer.
Har faktisk kjøpt endel ting til, bl.a. en dødsfin rosa kåpe og et par kjoler til. Jeg gruer med til studentlivet hvor alle pengene går til husleie, lån og mat..

Resten av kvelden skal jeg gjøre dette:
dsc0070pola
Får bare håpe jeg ikke blir oppe hele natten.


-Kamilla


Jeg har en på si..

blabla


For et par måneder siden opprettet jeg en blogg hos Wordpress, igrunn kun for å leke meg litt med design og slike ting. Men i går bestemte jeg meg for å offentliggjøre denne bloggen. Jeg bestemte meg også for at den skulle være på engelsk, ihovedsak for min egen del, jeg må nemlig bli bedre til å skrive engelsk, men også slik at det er mulig for flest besøkende å forstå hva som er skrevet. Jeg vil ikke slutte å blogge på Sundaygirls ennå, men den nye bloggen min vil være med meg til New York til neste år, om alt går etter planen.

Den nye bloggen min finner du her: http://sugarmountain.wordpress.com
Check it out!

/Caroline.

2006.

Tenkte å ta dere med på en tur tilbake til sommeren 2006 med en liten film:-Kamilla

"du kan sove hos meg"

Vi satt og drakk hver vår sunne slush-lignene ting i byen i stad og ante fred og ingen fare. Pluttselig skjer dette:


-Kamilla

Dåp.

video:dp0002

Her er filmen Ngoc og jeg lagde til Relgion og etikk-oppgaven vår om dåp. Vi ble så fornøyde at jeg måtte legge den ut her. Hva synes dere? Har vi for dårlig humor? Kler jeg bart? Er moren min en flink prest?
Grunnen til at vi fikk med moren og søstra mi er fordi de 3 andre på gruppa vår var syke. Jej.
Foresten, de to gangene hvor det er en litt lang svart pause, stoppa vi filmen og fortalte om dåpens historie og litt sånt.

-Kamilla

The circle must be broken, must be broken.

n73830533154491026867
n73830533154491068454
n73830533154491047642
n73830533154491078833
tyun73830533154491089215
Noen dager er det fint å ikke ha jobb. Som i går, da jeg våknet opp hos Kamilla, og hun måtte gjøre seg klar til å jobbe på Shell klokka elleve, mens jeg måtte gjøre meg klar til å bli hentet og spise nøtter.
I fjorten år har jeg hatt selverklært nøtteallergi. Gud, så mye fint jeg har gått glipp av. Det siste jeg nå har lagt min elsk på er chilinøtter. Hvorfor har ingen fortalt meg hvor gode de er?

I morgen skal jeg på utdanningsmesse i Sandefjord. Fler som skal?
Det blir jo sikkert helt greit det. Funnet ut hvilke stands jeg skal se på i allefall.
I tillegg drar jeg kanskje til Kristiansand for å se Tommy Tokyo & Starving For My Gravy sammen med en venn av meg. Får se om det blir noe av, det hadde iallefall vært flott.<3 :)

/Caroline

Videoblogg nr. 4

video:carkam0001

Yes, dette er 1/8 av alt vi filmet 18. novemer. Vi hadde jo egentlig tenkt å redigere den og legge den ut dagen etter, men det ble aldri noe av. Nå har jeg redigert litt og innholdet ble litt anderledes enn vi hadde planlagt.
Enjoy!

-Kamilla

Skinny Love

bon iver

i dag hører jeg på Bon Iver. skal ikke anbefale så mye musikk i denne bloggen, men jeg anbefaler alle et avbrekk fra Lady Gaga, sjekk heller ut Bon Ivers "For Emma, Forever Ago" og "Skinny Love".

I tried to be chill but your so hot that I melted

Hadde det dritgøy i går. Først var jeg på et vorse på Kaldnes eller noe sånt, hos en gjeng rare men hyggelige gutter. Videre ble det byen, hvor jeg koste meg på Brygga, Lauritz og Baoli.
Å dra på afterski uten å ha stått på ski og uten at det er et tegn til snø på bakken er litt rart.
Slik så jeg ut i går:
img2637
Syns jeg burde vunnet "kveldens kostyme".

Tidligere på dagen, da jeg var litt mer vanlig antrukket så jeg slik ut:
img2621
img2620

Hurra for Hovefestivalen og sånn.

melvinbenniarendal
Aiai, så blir det hovefestival i 2009 også, takket være han på bildet, noe jeg er veldig veldig glad for :)

I wont lie. I kveld har jeg kun gjort dette; ligget i sofaen, spist min egne hjemmelagde pizza og sett film. Jeg så en av favorittfilmene mine, som virkelig får tårene mine til å renne ut som vann fra en høyttrykkspyler; Kramer mot Kramer. Veit filmen høres litt lame-o ut, men den er virkelig fantastisk. Meryl Streep og Dustin Hoffman er forresten helt vakre i den, og det er en film alle de som ikke har sett den burde se.

Apropos film; jeg ser aaltfor sjeldent (nye) filmer, men i går så jeg Max Manus på kino og jeg syns den var dritbra. Er så glad for at den ikke skuffa meg, men heller var så bra som jeg håpet.
Noen som har sett den og har en kommentar om den?

Ah, nå er jeg skikkelig mett og øynene mine er fortsatt like blanke som nypolerte tinntalerkener, derfor tror jeg at jeg legger meg med en bok og blogger mer i morgen. :)

/Caroline

You're ever welcome with me anytime you like, lets drive to the countryside, leave behind some green-eyed look-a-likes.

useuse1

Jeeezuzz, nå kan jeg besøke broren min i Nederland for 5 KR!
(ok, 155 kr inkl tax og baggasje.. men allikevel) Noen som er med på party i Nederland for litt lommerusk?

Er fortsatt litt flau over at denne bloggen er så utrolig lite oppdatert, men jeg orker nesten ikke gjøre en eneste ting for tiden. Utenom å ha det gøy med venner og gjøre lekser. Og når jeg først oppdaterer her inne, er det kanskje kun èn som skriver kommentar, så da får jeg ihvertfall ikke superlyst. Jeg gir ikke dere skylda, bare forklarer hvorfor det skjer så lite.

På mandag skal jeg ut og søke jobber igjen. Det håper jeg går bra, for nå er det skummelt mye jeg har lyst på, men ikke råd til! Julenissen oppfylte bare èn tiendedel av det som stod på ønskelista, så nå sparer jeg opp som en gal til både nytt objektiv til baby, filmkamera, og lommepenger til Brüssel (og mest sannsynlig Nederland). I tillegg har jeg veldig lyst til å fylle opp garderoben min med nye klær og sko, og bare brenne det som er i det nå.

I morgen skal jeg kanskje på afterskiparty på "Baoli". Litt skeptisk til det, men det er mulig det kan bli fun. Får gå ned og blåse vekk støv fra de oransje snowboardbrillene mine. :)

/Caroline

Endebuchala!

Å spise tirsdagsmiddagen med jentene er herlig!
useuse1
use2
use3
use4
use5
use6
use7
I natt har jeg sittet oppe og jobbet med en 15 minutter lang presentasjon som jeg holdt på skolen i dag. Da vekkerklokken min ringte seks i dag morges bestemte jeg meg for aldri mer å sitte oppe hele natten med skolearbeid.
Nå er det tid for fløyelspysj, raggsokker og senga mi!

/Caroline

Nyttårsforsetter jeg kan klare å holde?

Det er vanskelig å følge nyttårsforsetter, men i år har jeg laget en liten liste med forsetter jeg er ganske sikker på at jeg skal klare.
Årets nyttårsforsetter:
1. Få meg jobb
2. Gjøre det enda bedre på skolen
3. Smile mer og være mer snill
4. Være mer aktiv, begynne å trene
5. Lage mat oftere
6. Bake oftere

De siste dagene av ferien har kommet og jeg begynner å se frem til skolen igjen.
I dag stod jeg opp relativt tidlig og jogget meg en passe lang tur. Da jeg kom inn spiste jeg frokost og gjorde lekser. Etter det lagde jeg favorittretten min til middag; Crepes med rømme, skinke og ost. Nå skal jeg se en film og spise. Ha en fin kveld! :)

/Caroline

Hello 2009

Et riktig godt nyttår til alle bloggere og blogglesere!
Nyttårsaften feiret vi i Sundaygirls sammen selvsagt. Først på middag med våre beste venninner, så på en fest i byen. Martini Asti boblet i blodet vårt da klokken slo tolv og vi stod med hvert vårt stjerneskudd på verandaen og så utover hele Tønsberg. Det var flott. Ingen ulykker har jeg skjedd hittil i 2009, kun at jeg sliter med å bli ferdig med noen enormt viktige lekser. Men sånn var det jo i 2008 òg :) Sjekket igjennom bilder på facebook istad, det har virkelig vært et koselig år:/Caroline

Et altfor sent julaften-innlegg.

Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre den siste tiden at jeg ikke har orket å legge ut bildene jeg tok på julaften. Jeg hadde en kjempefin julaften og fikk mye fint.


uhjr
Her ser vi på "Reisen til julestjernen" mens vi venter på grøten.

hi
Jeg fikk desverre ikke mandelen her, men jeg fikk den dagen før.

dsc0059
dsc0078

dsc0113
Aaah, julematen på plass.

dsc0120dsc0118

dsc0166
Tid for riskrem. Jeg fikk ikke mandelen her heller,

dsc0168
men det gjorde hun her.

dsc0146dsc0177
Her pakker vi opp gaver.


I kveld skal jeg på middag hos en venninne og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg, så jeg tror jeg skal prøve å finne det ut nå.
Håper alle har hatt en kjempefin jul og for et godt nytt år!

-Kamilla

Carolines julefeiring, del 1.

Julaften feiret jeg hjemme i Tønsberg sammen med mamma, storebroren min Christian og lillebroren min Christopher.
Mamma serverte verdens beste ribbe, tett etterfulgt av verdens beste hjemmelagde julekaker. Jeg tror sannelig jeg skal jogge til Stavanger i morgen, for ikke å måtte møte det nye året fanget i en hvalkropp.
abubu
Sånn så jeg ut. Hadde på meg en vakker blå kjole fra Zara. Merk dere den lille sjarmerende hårtusten som står rett til vers.

astorebror
Den kjekke storebroren min.

amamma
Mamma da vet du.


1. juledag dro jeg og brødrene mine til Moss for å feire jul med pappa og resten av Strømme-klanen.
ajulecaroline
Litt nostalgi hos farmor.

amat
Hos onkelen min spiste vi pinnekjøtt, mens vi drakk juleøl og hjemmelaget kirsebærlikør. Sistnevnte var helt fantastisk.

abrdre
Tre brødre. Han til høyre er pappaen min.

assken
Meg og storebror.

ajul
Hos oss er det ingen jul uten lekeslossing.

ajulemarsipan
Noen lesere som fikk mandelen i grøten? Jeg måtte bittert se meg slått av tante og lillebror.

Nå skal jeg kose meg litt med julegaver. Hva jeg fikk kommer kanskje i en mini-post i morgen.

Sick.

Flott, jeg har blitt forkjølet. Sånn skikkelig forkjølet.. Akkurat det jeg trengte nå i juleferien. Håper jeg blir bedre til i morgen, så jeg slipper å feire julaften i senga.
Nå har jeg tvunget meg i dusjen og skal ta på meg noen varme klær, så går turen til Sandefjord med mamma. Jeg fant en kjole i Tønsberg, men de hadde ikke størrelsen min, så jeg skal se om de har den i Sandefjord. Gleder meg til å vise frem mine røde kinn og nese og sløve øyne.

God lillejuleaften!
-Kamilla

Sundaygirls.

Sundaygirls.blogg.no er 1 år i dag! Gratulerer til oss.
header copy

-Kamilla

pics.

veldig veldig lite blogging i det siste, men her er noen bilder fra hva jeg har drevet med i det siste. eller altså "the events".

julebord med shell 12. desember:
dsc0041
dsc0045
dsc0050
dsc0061
stol-leken hører selvfølgelig med på julebord.
dsc0077
dsc0088
dsc0172


vorse hos meg med "andy's angels" (russevanen min) + caroline og thomas før nissekro 15. desember:
dsc0206
dsc0219
dsc0235
dsc0236
dsc0237
alltid like gøy å se på barneskole-bilder av thomas og meg. thomas er foresten han med brillene på bildet litt lengere opp.
dsc0244
dsc0257
jaa.. haha.


julebord med klassen 16. desember:
dsc0275
dsc0272
dsc0281
dsc0287
de elsker å bli tatt bilde av..
dsc0295


vorse hos meg med thomas og caroline 19. desember. i og med at vi er tenåringskåte kvisetryner med hodebånd og hvite boblevester dro vi på "den festen" ida wulff snakket om og hadde det jævlig gøy.
dsc0309
dsc0334
dsc0363
dsc0320god natt!
-kamilla

Poetica og Ingeborgsaften

På fredag dro jeg inn til "Papirhuset", i Tønsberg sentrum og så Thomas sin danseforestilling. Thomas er en helt utrolig danser, og forestillingen var veldig bra. Thomas var den aller beste danseren, og jeg er ganske sikker på at han blir kjent når han blir eldre.

I går var det bursdagsfeiring for Ingerborg. Det var ufattelig hyggelig.

a3
a4
a38
a
a14
a8
a70
a56

Caroline

Smooth assa.

img1728
img1737
adenna

Kanskje er det pussig å drikke smoothie i desember, men det er så fryktelig godt. Og man får så mye energi :)

/Caroline


Brüssel

6424672363a419d8562

Reiser til Brüssel i februar. Vært der og har noen tips å dele med meg? (Cafèer, shopping, utesteder)

/Caroline


Dancing in the backyard

arara2ababa1
alala
arara
ababa2
alala2
arara1
alala3
arara3

thomas er verdens beste
og sammen er vi umåtelig lekre :)

/Caroline.

The Lovin' Old Days.

Litt inspirert av Moderniteter-Olivia mimrer jeg tilbake på ting jeg har kledd meg i, tidligere i år.

outfits1


/Caroline

 

EDIT: Dette innlegget har blitt redigert, 08.12.08. (Samtlige bilder er fjernet)


2. desember

dsc0006
Det er skikkelig vinter.

Jeg shoppet bittelitt etter de få timene jeg var på skolen.
dsc0034 copy
dsc0060     dsc0058

Jeg elsker elsker elsker dem!


dsc0065 copy
Pene smykkestativer.

dsc0093 copy
Pent sterinlys.


Nå skal jeg gå inn i stua og se på resten av Jakten på kjærligheten sammen med mormor.

-Kamilla


I dag har jeg:

img1277
img1338
Det skulle bli en snøengel..

/Caroline

Snø.

Det er jo helt fantastisk å gå hjem fra jobb klokka halv 12 i dette flotte snøværet (snøstormen..). Kinnene og nesa mi var så kalde at de nesten datt av, samt lårene mine. Men den følelsen av å endelig være hjemme er vel en av de beste. Krype inn under den store varme dyne og ta frem dataen og forbrede seg på nok en søvnløs natt. Jeg får ikke sove om nettene for tiden, noe som er fryktelig irriterende i og med at jeg ikke kommer meg på skolen. MEN i morgen SKAL jeg våkne. Jeg skal skal skal.
dsc0001
dsc0004
Men jeg synes da det er koselig at det snør 1. desember.
God natt alle søte blogglesere!

-Kamilla

American Idol.fyttigrisen.

-kamilla

Nachååååz.

dsc0022
dsc0019

Caroline kom til meg i går og vi lagde verdens beste nachos og drakk julebrus. Vi så på halve "Den siste revejakta" og videoer av spøkelser på youtube når vi la oss. Kozzz.
Klokka 1 ringte Ingrid x 2 og sa de var på vei til meg. Jeg svatt noe fryktelig for jeg trodde det var alarmen som ringte og at jeg straks skulle på jobb. Noe som var litt rart i og med at jeg ikke hadde satt på noe alarm. Men ihvertfall, Ingrid H fikk lappen i går og hun og Ingrid E kom kjørende i en liten blå bil og vi tok en liten tur. Caroline ble ikke med. Hun ble bare sur på meg siden jeg skrudde på lyset. He he.

I dag har jeg laget ferdig russekortet og russelappen min og jobbet. Utrolig hvor fort helgen går når man nesten bare jobber. Nå har jeg jobbet fra torsdag til i dag og skal jobbe i morgen også. Men jeg prøver å tenkte på den 10. hvor jeg får masse penger inn på kontoen.

God natt.
-Kamilla

Hello, Oslo this time, don't be so hard on me.

ja1
n66626506449932676127
n66626506449932665041n66626506449933861121n66626506449933883946

Var i oslo med kunstklassen på torsdag. En helt fantastisk dag jeg kommer til å huske lenge. Vi dro på Astrup Fearnly museet og så Andy Warhol-utstillingen, og deretter på nasjonalgalleriet og så Edvard Munch sine mest kjente malerier og norsk realisme (blant annet "Pubertet", "Kampen for tilværelsen" og "Albertine hos politilegen")
Jeg kjøpte forresten en kjole på Zara. Den er råflott. Bilde kommer senere :)

/Caroline

Nesa mi.

dsc0018

Jeg har ryddet i alle tingene mine i dag og jeg fant denne. Den fantastiske besjelingen av nesen min fra 1.klasse på vgs. Det er helt utrolig hvor flink jeg er.

dsc0023

Du bestemte - jeg fotograferte

Det ble dessverre ingen bilder av solnedgangen/soloppgangen i dag. Fikk rett og slett ikke tid. Og nå er det både for mørkt og for kaldt til at jeg kan gå ut å gjøre noe.
I dag har jeg gjort alt for lite lekser, og alt for mye annet. Kamilla og jeg hentet billetter, dro på cafè ("Jordbærpikene) og shoppet i dag. I tillegg har jeg laget middag og sett på tv. Hihi.
Photobucket Photobucket
Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nå skal jeg legge meg. Har laang dag i morgen. :--(

/Caroline

Du bestemmer - jeg fotograferer

img1016
Fikk et nytt hus i helga. :)

I morgen har jeg fri fra skolen, og det "eneste" jeg har planer om er å gjøre lekser. Man bruker ikke en fridag bare til lekser. Derfor har jeg bestemt meg for å legge sjela mi i henda på dere i noen timer, mer bestemt; jeg knipser - dere bestemmer av hva!

Såå, hva vil dere se? Verdens mest rotete rom? Min plagsomme lillebror? Frokosten min? Verdens fineste nabo - Ringshaugstranda, Tønsberg sentrum? Kamilla uten sminke? Tøflene mine?

Forslag må gis innen i morgen tidlig. - Ellers blir det kun bilder av farmoren min to måneder fremover på denne bloggen.

/Caroline

22. & 23. nov

I går:
dsc0027
dsc0050

dsc0085

Ja, vi drikker sammen med småbarn..

I dag:
dsc0141
På vei til mormor. Julianne har sin første mattetentamen i morgen og hun øver hardt.

dsc0179
På fredag ble mormor 77 år og vi feiret det i dag. Se så søt hun er. Hun er verdens beste mormor.

dsc0148
Familie.

dsc0149
Mer familie.

dsc0173
Min søte kusine Sara.

Nå:
dsc0004dsc0016


-Kamilla

Sjablong.

sjablong1
Min første sjablong. Jeg ble ganske fornøyd. Ser dere hvem sine øyne det er?

-Kamilla.

Første natt på nytt rom.

Da har jeg ENDELIG fått flyttet inn på mitt nye rom over garasjen. Det er så utrolig deilig å komme seg vekk fra det grusomme rommet som egentlig er egnet til kontor inne i huset.

dsc0096
dsc0102dsc0099

Har selvfølgelig ikke fått flyttet inne alt. Madrassen er vel ca det eneste, pluss litt pynt. Holder på å pakke sammen alle klærene mine som tar en evighet.
I kveld skal jeg til Sandefjord med Caroline. Jeg gleder meg :)

-Kamilla.

Endelig er det helg igjen

Uka hvor jeg hadde fire prøver på fem dager er endelig sakte men sikkert over, og jeg skal nå slappe av i Sandefjord i to dager. Egentlig skulle jeg vært der nå, og shoppet på nyoppussede Hvaltorget. (Sandefjords shoppingsenter, hihi)
Men pappa kommer jo ikke........
img0939
Hater å vente.

Forresten. Tønsberg er egentlig en veldig fin by om vinteren. Her en kveld var jeg ute med Thomas, og knipset litt bilder.
img0913
Nissefar. I bakgrunnen ser du "Kaffespesialisten", som selger verdens beste julete.

img0920
My tiny dancer.

/Caroline

Bleik og blid

img0909

Er vel ingen bloggtrender jeg ikke følger, så nå står solarium for tur.
Hehe, egentlig skal jeg bare ta sol med min fine venn Thomas fordi jeg vil holde han med selskap.
Tjue kreftfremkallende minutter skal jeg unne meg, sånn at jeg blir god og varm. :)

/Caroline

PS: Creds til dere fantastiske nussenisser som har kommentert her på bloggen i det siste. Er så fint å logge inn her og se at nye har kommentert. Har fått enda flere blogger å lese også ;)

20. november


12

-Kamilla

Månedens internettside: Flickr

Jeg har omsider blitt medlem av Flickr, etter rundt et år med å beundre bilder andre har lagt ut der.
Har du Flickr-konto? Isåfall, hva er linken din? :) Vil gjerne se.

Uansett, her er noen av mine favoritter denne måneden:


kflerlkrwe
blad149334258e3b2b3ab2a
2208123558ea80711584cupcakes
ananhjert
eggyum
lfermekwl

/Caroline

krwe

Dreamweaver.

ute 1
ute 2Caroline, jeg trenger deg til å redigere filmen!

-Kamilla

Lights out, we'll make it easy, we'll make it fun

Denne uka har jeg FIRE prøver etter hverandre. Fyfaaaen, det er så fint at alle lærerene mine bestemmer for å skyte meg med prøvepistolen den samme uka slik at jeg dør. :(
I dag har jeg lest på engelsk, til og med hos frisøren. Det skulle gi et passe bra grunnlag tenkte jeg.
Vel, så fikk jeg besøk av Kamilla etter skolen og det ble lite øving utover ettermiddagen. Men nå sitter jeg her igjen, og er klar over at det blir en søvnløs leseøvende natt på meg.
Det er så greit med sånne internett-musikklister når man skal øve på prøver, og har hverken iPod eller egen datamaskin.

Vi filmet litt med det nye kameraet til Kamilla i stad. Vi er verdens teiteste videobloggere. Skal vi legge den ut? Hmm..

img0877
Se så flott a er.

/Caroline

FINALLY DONE

I løpet av den siste måneden har jeg vært inn og ut av frisørsalongen sikkert 30 ganger. Nå er jeg ferdig. What do you think?

img0828

Jeg liker det.:) Igjen, frisøren min er fantastisk!

/Caroline

Kameralama.

Da har jeg endelig fått mitt nydelig nye kamera. Jeg synes det var grusomt at jeg måtte på jobb rett etter jeg kom hjem og da ikke fikk tuklet med kameraet. Timene gikk og jeg merket en større og større lengsel etter min nye kjærlighet. Da jeg kom hjem klokken halv 12 stod han på bordet med ferdig ladet batteri.

Tenkte jeg skulle teste det ut, så jeg tok litt bilder rundt i huset. I morgen skal jeg gå rundt i Tønsberg og ta bilder av denne flotte byen.

dsc0031
Nikon D90. Wee.

dsc0027
dsc0039
dsc0040
dsc0045
dsc0057
dsc0068
dsc0069
dsc0070
dsc0053

Ingen bilder er redigert i og med at jeg ikke har noen form for bilderedigeringsprogram på min pc, bare på skole-pcen min. :/

-Kamilla

My day.

I dag var jeg ikke på skolen. Var nemlig russekro i går, og det ble ganske sent, så jeg klarte ikke stå opp da vekkerklokka ringte klokka seks (under tre timer søvn fungerer bare ikke). Derfor våknet jeg klokka tolv istedet, utvilt for første gang på hundre år.
Dette har jeg gjort i dag:

Klokka 12.00
img0575
Spiser verdens diggeste lunsj, og ser på tv. I det siste har det blitt mye av det - digg mat, og  tv. Begynt å følge med på det meste av programmer på dagtid. For å nevne noen: Miami Ink, The Simpsons, Kongen av Queens og en haug av oppussingsprogrammer. Huff.

Klokka 13.30
img0600
Lager meg et par kopper te og leser avisen. Jeg drikker så utrolig masse te om høsten og vinteren. Det er så deliig. Kommer til å skrive om favoritt--teene mine senere :) Mjau.

Klokka 15.30
img0514
Leker med kameraet mitt. Prøvde ut ulike teknikker. Blant annet satt jeg kameraet fast til tripoden og sjekket ut selvutløseren. Blant alle bildene fant jeg dette. Herregud. :O

Klokka 17.00
img0625
Middagen min i dag. Wook (kylling i sursøtsaus) og ris. Naaam.. Det er så godt.

Klokken 18.00-19.30
Gjør lekser. Og.. så litt på Gossip Girl.

Klokka 19.30 - 21.00
img0640
img0645
Ser Sex og Singelliv-filmen på senga.

21.30
img0685
img0693
img0695
img0702
Spaserer en tur med en av mine beste venner, Jenny.

Hva har dere gjort i dag? :)


/Caroline

How to make: Oreocake

oreo

Ingredienser:
ca 400g oreo kjeks
100g smeltet smør
2pk tine kremost naturell
2,5dl melis
4dl pisket krem
2,5ss sukker
1 pose Toro sjokolademousse
3dl melk


Fremgangsmåte:
1. En fjerdedel av kjeksene legges tilside. Resten knuses og blandes med smøret. Smør massen utover i en rund kakeform ( 24cm).
2. Miks kremosten med melisen til en luftig kremete masse. Pisk kremfløten og bland ca halvparten av kremen inn i massen. Smør utover bunnen og sett i kjøleskapet i 30min.
3. Lag sjokolademoussen etter anvisningene på pakken. Knekk i biter de kjeksene du la til side og rør inn i sjokolademoussen. Smør ut over kaken og sett i kjøleskapet i en time.
4. Smør resten av kremen utover kaken. Pynt med revet sjokolade eller sjokoladesaus.

Verdens beste kake <3


Dagens kostyme

img0506

Dette har jeg på meg i dag.
Vesken fikk jeg av verdens søteste Kamilla, til bursdagen min. <3

/Caroline

Kamera og spanskhelvette.

Om 4 timer skal jeg besøke Japanphoto og motta mitt splitter nye Nikon D90 (hvis de har fått det inn da). Jeg hadde jo egentlig tenkt til å kjøpe Canon eos 450d, men jeg falt mere for dette. Jeg gleder meg! Nå blir det nok snart videoblogg igjen, siden det går ann å filme med kameraet. Caroline og jeg har endel ideer til hvordan den skal være. Jeg sier bare en ting: gled dere.
På fredag skal jeg ha spansk-eksamen. Det gleder jeg meg ikke til. Jeg hatet spansk når vi hadde det i to år og jeg hater det enda mer nå. Heldigvis har jeg fått alle notatene til Njapp.

-Kamilla

I eventyrland

Jeg så litt på Alice i eventyrland mens jeg spiste. Den er så fin. Noen fler som så?

img0291
img0287
img0312
img0349
img0355
img0338
img0361
img0386
img0399
img0401
img0406
img0420

Caroline

A heart of stone, a smoking gun

I dag fikk lillebroren min på to år glovarmt vann over hele seg, og han må nå være på sykehus i en hel uke. :( jeg blir så ufattelig trist når jeg tenker på den lille kroppen hans som er blitt helt forbrent. det er så fælt.

lille stnos
Carsten, i fjor.

Men over til noe annet. JEG MÅ FÅ RÅD TIL BLOC PARTY KONSERT I FEBRUAR (?)!
Har ennå ikke fått klådd til meg den nyeste skiva deres, men jeg skal kjøpe den. De er så jævla bra.

Og ps: Dere må virkelig sjekke ut verdens søteste videoblogg.
Hun må jo være verdens søteste jente? :)

/Caroline

Mine første bilder med speilreflekskamera og litt bursdagsgossip

Da har jeg ladet batteriet til min splitter nye speilrefleks, og begynt å ta litt bilder. Det er helt fantastisk bra kvalitet med Canon EOS 450D, og jeg er så fornøyd som man kan bli. Nå driver jeg og tar bilder av alt mulig, alt fra vinduskarmer til brødskiver.

img0040
Platespilleren min.
img0044
Oreokaken mamma lagde til meg. Herregud så god.
img0029111
Speilrefleks eller ei, jeg ser usedvanlig digg ut i dag.

På lørdag feiret jeg bursdagen min med mine nærmeste venninner. Jeg serverte noe aldeles god mat, kalkunlår med provancepoteter og grønnsaker. Jeg anbefaler dere alle til å kjøpe noen pakker med "kalkununderlår" neste gang dere er i Sverige.
Det var en fantastisk fin feiring, seks av bestejentene kom, og vi drakk San Fransisco og Cosmopolitan mens vi hørte på musikk og så Sex & The City-filmen.
Rundt klokken elleve dro fem av oss videre til Tønsberg på byen. Fint å vise gyldig legitimasjon til vaktene. "Men du har jo vært her før".
Jeg brukte alle bursdagsgodene som fins i verden, og betalte ikke en dritt hele kvelden. Digg.
Jeg ble full, klarte å tryne på vei bort til Spicy Pizza & Kebab og hadde det i alt slik man skal ha det på 18års dagen sin.
Dette har vært min aller beste bursdag noensinne. Å våkne opp til de fineste kakene og gavene som finnes er så utrolig fint. Jeg har verdens beste familie og venner.

/Caroline

Forresten! Jeg tror så sannelig jeg får skrive/blogglysten tilbake nå. Da blir det mer og bedre blogg på dere.

Birthdaygirl

I dag har jeg bursdag :) Våknet opp til mange gaver på en snor i taket, bursdagssang og fantastiske kaker. Oreokake og napoleonskake er det beste i hele verden. I går fikk jeg bla. speilreflekskamera, og i dag fikk jeg bla. platespiller. Jeg.. er.. lykkelig. :)

Caroline

Jeg er rik!

Jeg fikk nettopp lønnsslippen min på mail, og på mandag får jeg 12 704,63 kr rett inn på kontoen. Den 15. får jeg 1 450 kr til, stipend. I dag fikk jeg 10 770 kr av pappa som er barnebidrag for 3 måneder. 10 000 av de går til mamma for det jeg skylder henne for kjøretimene da. Det er så rart å gå fra en sykt blakk sommer til dette.
Men på mandag blir det endelig kamera! Jeg skal kjøpe Canon eos 450d. Jeg gleder gleder gleder meg.
csc022
Nok skryt.
Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg i bursdagen til Caroline i morgen. Jeg har en svart søt kjole som jeg kjøpte for et halv år siden som jeg aldri har brukt som jeg har så lyst til å bruke, men jeg trenger å gå ned noen kilo først. Tror kanskje jeg skal ha på meg den søte kjolen jeg kjøpte på Zara i Køben, eller en gammel-rosa topp men paljetter med et svart høytlivsskjørt. Vi får se.

-Kamilla

Bursdagsforberedelser

Det er så deilig å planlegge sin egen bursdagsmiddag. Jeg elsker å bestemme hvilke glass som skal brukes, hvilket servise og hva slags lys som skal brukes.
Temaet er cocktailparty, og jeg skal snart kjøpe inn mat og drinkmikser.

Nå er jeg i full gang i å finne hva jeg skal ha på meg i morgen òg. Men kjolen får bli en hemmelighet.

p1010374
Jewleries. Å, som jeg elsker perler.
jiljewf
Perfumes. Viktig å lukte godt òg.

/Caroline.

Monikapolitan.

I dag er jeg ganske så glad. Jeg har nemlig fått pakken jeg bestilte fra monikapolitan.com!

dsc04055
dsc04062
dsc04053

-Kamilla

Planene for i morgen, bursdagsønsker og bursdagsplaner.

I dag har jeg hatt fri fra skolen, og hatt en helt fantastisk avslappende dag. Jeg har fått en ny hobby i løpet av høsten og den kalles for surfthechannel. I dag har jeg sett halve første sesong av Gossip Girl, drukket te, og spist min hjemmelagde pizza med masse champignon og tomater. Mmm.. ;)

I dag er det nøyaktig ti dager til jeg har bursdag. Og siden jeg fyller 18 år har jeg lyst til å ha en fin feiring. Har begynt så smått å planlegge, og jeg tror det kommer til å bli bra. Siden vi flytter inn i et stort hus den helgen tenker jeg at jeg i det minste skal holde en middag for de nærmeste vennene mine, også drar vi ut på byen etter det.

Har sett litt etter ting jeg kan ønske meg også, og jeg har funnet så mye fint. Ønsker meg blant annet mye til ansikt og kropp. Deler med dere mine 8 beste innen velvære:

BODYSCRUB
1.
aqua di parma body scrub
Aqua di Parma. Myk, ren hud? Ja takk.

2.
bodyshop
Lukter veldig godt og du føler deg freesh resten av dagen.

BODYLOTION
1.
ahava mineral bodylotion
Den er både heelende og fuktighetsgivende, med raskt resultat. Jeg tror jeg ha den i vinter.

MAKE-UP
1.
chanelhst2008
Chanel - Høst 2008. Sminke i lekre gulltoner. Passer meg bra nå som jeg har mørkt hår.

sparkling glitter
"Sparkling glitter" fra Depend. Het sminke til sene kvelder på mørke nattklubber. Du påfører først et serum på øyelokket, og så glitter. Sitter hele kvelden og ser smashing ut.

TING OG TANG
1.
sterkerenegler
"Strenghtning nail care kit" også fra Depend. Sterke negler er sunt og pent.

tangel teezer
Tangel teezer. Gre håret uten å slite det ut. I like.

vippenring
Denne tuben påføres vipper og bryn. Gir næring, og du får fyldigere vippevekst.


CarolineSkriftover.

Nå er rommet mitt over garasjen straks ferdig og jeg klør i fingrene etter å flytte alt over dit. Nå skal jeg endelig få litt orden på alle tingene mine. I dag kjøpte jeg litt pynt.
2
1
3

Oooog jeg er ferdig med kjøretimer. Æææ, jeg synes det er skummelt. Neste gang jeg skal ut og kjøre med kjøreskolen har jeg oppkjøring. Bare jeg klarer teoriprøven..

-Kamilla

Min helg

FREDAG. Dro på vorse hos en søt jente som heter Charlotte. Ut på byen med Jenny og Kamilla.

n6435228778652322839
n6435228778652333124
n6435228778652404932
n6435228778652425636
n6435228778652559137
n6435228778652446214
n6435228778652631521

LØRDAG. Sov i den nye leiligheten til denne jenta.

dina

I tillegg skrev jeg mitt første referat i sammenheng med særemne.  Noen fler som holder på med særemne nå?

Caroline

211008

untitled2

Raportasjen min kommer til å bli så sykt bra lizzzm. Livet på Shell er spennende!

-Kamilla


The best hairdresser in the world

fri
dette er frisøren min, cecilie. bare hun tar på håret mitt er alt som heter slitte tupper og heftig ettervekst historie.

dagens spørsmål:
hvilken farge har jeg på håret?
vinneren får en tur til haiti.

Caroline

FINN.NO

Finn har mer enn jeg forventet. Blant slitte skinnsofaer og katteforma askebegre fant jeg noen ting jeg har lyst på.

blindisk finnfugl
Jeg har bursdag 9 november.
llama

Er det ikke fint? :)

Caroline

Kalas, 11 oktober.

På lørdag var vi bedt til Jenny på bursdagsfeiring. Vi spiste en herlig middag, drakk og danset helt til midnatt. Med et litt (for) stort inntak alkohol ble det knipset blant annet disse bildene:

n6435228778278414264
Disse er blant de fineste jentene som fins. : )

n64352287782785937
Nabobarna

n6435228778279349188
Det vakre bursdagsbarnet (i hvitt) sammen med storesøster og en venn.

n6435228778278486479
Jelloshot.

n6435228778278403947

n6435228778279679846
Da vi kom til Jenny ble vi bedt om å trekke en lapp hver. Jeg fikk beskjed om å være linselus. Hvem skulle tro at jeg nailet den oppgaven så smoothly?

n643522877827861684

n6435228778279483408

n6435228778278755613

n6435228778279638513

n6435228778279648839

Er egentlig litt glad for at Jenny glemte kameraet hjemme, og at det derfor ikke fins noen bilder av oss på byen. Men vi hadde det dritgøy, det kan jeg love. :)

Caroline

Sweet eighteen

I dag blir min fine venninne, Jenny, 18 år.
jenny

Sendte henne melding i natt:
"Søteste bursdagsbarnet. I dag fyller du 18, ja ihvertfall om noen minutter. Du tar med dette et stort skritt i de voksnes rekker. Men for meg vil du likevel fortsette med å være den søte lille nabojenta som ringte på døra mi hver morgen for en del år siden. Siden den gang har jeg kost meg veldig sammen med deg. Du er en person jeg kan snakke om alt med, en jeg kan le til tårene triller med, og en jeg kan nyte stillheter med. Setter pris på alle gåturene sammen med deg og alle de andre gangene vi er sammen. I morgen skal du feires. Hurra for deg søta. Stort bursdagspuss og nonstop-hjerte fra en av dine beste venner, Caroline :)"

Nå skal jeg til Jenny og spise middag og drikke øl. Senere drar vi ned på Baoli og feirer henne. Skal du på Baoli så må du huske og si gratulerer med dagen til henne. :)

Puss Caroline.

Hello

Aaaah, endelig ferdig på jobb. Kjedelig å tenke på at om 8 timer er jeg tilbake. Meeeen, jeg har fått lønning i dag, så jeg er glad. Selvom mesteparten gikk til mamma for alt jeg lånte i køben.
Jeg tenkte jeg skulle ta litt bilder av alt jeg har kjøpt, men jeg vet ikke når jeg skal få tid. I morgen jobber jeg også skal jeg i bursdag, på søndag jobber jeg senvakt og på mandag er det skole og jobb. Kanskje jeg orker på søndag formiddag hvis jeg ikke er for fyllesyk.
Nå skal jeg kose meg med "Mannen som elsker Yngve" og finne ut en måte å slutte å spise så mye dritt på jobben.
meg og njapp
Njap og meg


-Kamilla

Lalala

Her kommer litt fler bilder av København, dag to. Herlig dag. Vi spiste på Hard Rock Cafè, shoppet oss enda mer blakke og samtlige drakk seg fulle på en irsk pub.

mjau
n69083527544359313849
Først litt by. Er ikke bygningene fiine?


n69083527544358962193
København tivoli. Som selvsagt åpner denne helga.

n69083527544359303475
Det var utrolig mye kult på Zara. Kjøpte en fab veske jeg må ta bilde av og vise dere :)

n69083527544359241350
n69083527544359282761
HOLGA. mitt nye vakre kamera. whatchuthink?


n69083527544358951876
n69083527544358941572
Hard Rock har  verdens beste hamburgere. :) og man kan drikke maaaaasse brus for 39 kr. hihi.


n6908352754435891671
n6908352754435892965
n69083527544358931263
Vakker gjeng. :,-- )

n69083527544359065338
n69083527544359168605
drinkzz.

n69083527544359199631
white and nerdy.

Gjett hvor jeg skal tvinge de andre til å dra i vinterferien...

Caroline.

København i bilder, del 1.

Kom hjem fra København klokka to i natt. Trøtt, sliten, forkjøla og jævlig lykkelig. Selvsagt forsov jeg meg heftig til morningen i dag, derfor er jeg hjemme fra skolen for første gang i løpet av dette skoleåret. Men whocares, jeg har nettopp opplevd en av de fineste helgene i løpet av mitt liv.

København er herlig. Med alle sine flotte murbygninger, pene monumenter, folkefulle gater, sjarmerende syklister, høylytte taxisjafører, fine restauranter og himmelske butikker. Det tok meg ikke lang tid til å forelske meg i det hele. De store butikkvinduene til H&M og Gucci, Mango og Burberry, Zara og Louis Vuitton var så fint utsmykket side om side i "Strøget", en av de beste shoppingsgatene.

hiol
Hotellrommet vårt som vi betalte rundt 600 kroner for, for to netter. Helt greit, lix.

shoppingdayone
Dette shoppet jeg. (kun den første dagen)

pengelaus
Mens dette shoppet Kamilla (samme dag). Gjett om hun er vakker i sin nye kåpe. :)

brillz
Et søtt smykke jeg handlet på H&M.

jegleravmeg
Briller uten styrke, fra Urban Outfitters. (Don'tHateMeCuzYou'reAintMe)

ertdfyg
Vi gikk i nærmeste butikk og handlet litt kos til kvelden. Alkohol er jammen meg billig i Danmark. Tror jeg flytter hit.

fersk fesk
Se på hun da. Hun er den beste. Selv etter et par pils.

blaaaaaaaaaaa
Awww :) Søt liten champagne.

FORTSETTELSE FØLGER.

Caroline
Bye bye baby

shopping
Foto: unkown

Da er jeg ferdigpakket til København. Jeg reiser til oslo i ett-tiden, og cruiset går klokka fem.
Jeg er i København tidlig fredag morgen. Og da blir det SHOPPING, SHOPPING & CHAMPAGNE.
Jeg blir litt lykkelig bare av tanken. :)

Blogges igjen på søndag! Ha en flott ferie videre.

- Caroline

Forresten, legg oss til på bloggkoll. trykk på linken :) Följ min blogg med bloggkoll

Ting å gjøre om høsten

Dra på kunstutstilling.
Selv har jeg vært på en del allerede denne høsten. Men gleder meg mest til å dra på Andy Warhol's utstilling "Andy Warhol".
banana1967andy and edieandywarhol162263

Dra på konserter.
Ingen ting er bedre enn intime konserter innendørs om høsten. Selv har jeg lyst til å se Marit Larsen, på Parkteateret Scene, 14 november. (Men tror dessverre at det er 20års aldersgrense)
marit

Shoppe nytt til vinteren
Det er på tide å se etter fine vinterkåper, nusselige luer, deilige varme tights og classy skinnstøvletter.
Det skal jeg gjøre i København.

shop

Se på film hjemme
Det skulle nesten vært obligatorisk å bruke èn hel dag i uken hjemme, bare se på film, tvserier og drikke kakao.
sexandthecityprettywoman

Dra til frisøren
Vitkig å unne seg noe. Og om høsten er det deilig med forandring du blir glad for.
p1010169p1010180

Finne på kreative ting med venner.
Slik at man ikke dør av høst/vinter-depressjon. Dra på turer til Strømstad sammen, overnattinger i Oslo og andre byer, og bare ha det gøy sammen.
barkamilla

Caroline

Min helg.

En av tingene jeg skal kjøpe i København er kamera.. Jeg er lei av å laste mobilbildene mine opp på dataen for så å bruke en halv time på å gjette hva jeg har tatt bilde av. Noen som vet om et billig og greit digitalkamera?

silverhot
I helga har jeg blant annet vært på konsert og sett Silver. Her kunne jeg vist et av bildene jeg tok, men siden mobilkameraet mitt ikke samarbeider helt med lyskastere og raske bevegelser er det altså fint lite å vise. Jeg kan likevel love at konserten var fin, at det var mye bra for både ører og øyne. Det var flaut få som hadde fått med seg at det var konsert den kvelden, (Jeg tror vi var rundt 30-25, inkludert meg selv, Kristin og Kamilla.) Allikevel var det mange ekle, stripete tenåringer der.

I går hadde jeg en rolig kveld hjemme, med ferdigpizza, ansiktsmaske og "Nord og Sør" (serie med bl.a Patrick Swayze. <3) Det var veldig deilig, og nå har jeg masse energi.

Jeg har forresten to spørsmål som jeg må stille:
Bloggen vår er så vidt sammensydd om dagen, derfor kommer vi til å sette av mer tid til blogging. 1. Hva synes du vi bør blogge mer om?
Vi skal dessuten videoblogge i ferien. 2. Hva bør vi ha med i videobloggen?
Fint om flest mulig svarer slik at vi kan gjøre bloggen mer interessant for dere!

Caroline

Njappski.

img5369img5393
Se på den søte jenta som sitter her ved siden av meg. Got to love her!

Trykk og foto.

Jeg er så glad jeg valgte valgfaget "Trykk og foto". For meg som har lyst til å studere foto nærmere, passer dette yppelig. Vi hadde nettopp en oppgave der vi skulle lage en dokumentar ut av bilder. Her er mitt svar på oppgaven.
video:film

-Kamilla

Headerkonkurranse avsluttet

På tide at vi fikk avsluttet headerkonkurransen vår. Det var utrolig vanskelig å velge ut èn av bidragene, for jeg syns egentlig alle var fantastisk fine. Men nå har vi altså kåret headeren som bloggeren Feil laget til oss som vinner. Hun blir kontaktet i løpet av noen dager. Vi røper ikke hva hun vinner ennå, så dere får vente og se. :)

headeren
Headeren til Karina er nå i bruk, vi har bare gjort en bitteliten endring på den. Vi elsker den allerede!
Hva synes dere om vårt nye design?

Sundaygirls

København

Tiden går fort, og nå er det bare litt over èn uke til høstens begivenhet for min del. En tur til København med jentene, som bare skal bestå av shopping og fest. Jeg har brukt denne morgenen på å finne steder som kan gjøre turen best mulig.

Her kommer min lille København-shoppingguide:


ACNE                                        Foto: acnestudios.com

mainwomens66a2b7c28172f1b3140934d673e0fabee7newyorkmainwomens04acae5cc700e6454c108491c085e8ca85
Skoene og buksene til Acne er helt fantastiske. Acne har egen butikk i København.
Adresse: Gammel Mønt 10, 1117 København  


URBAN OUTFITTERS           Foto: urbanoutfitters.com

fall urbanurban shoesurban

Jeg nekter å dra til København uten en tur innom UO. Her er det mye stilig stæsj.

Adresse: Østergade 42, 1100 København K


TOP SHOP                           Foto: topshop.com

mainimgjpgtopshop

Jeg har ikke vært innom Top Shop siden jeg var i London for nesten et år siden. Derfor er det på tide med et nytt besøk. Man kan finne Top Shop fem forskjellige steder i København. Jeg kommer til å tilbringe mye tid inne på Top Shop i kjøpesenteret "Illum"

Adresse: c/o Illum Department Store - Topshop, 4th Floor, Østergade 52, 1001 København.

 

HENRIK VIBSKOV                             Foto: oslopuls.aftenposten.no

denmarkfashionhenr42053b

Spennende dansk designer, som blant annet lager utrolig mye kult accessories.

Adresse: Krystalgade 6,1172 København K


AGENT PROVOCATEUR               Foto: wikipedia.org

622pxagentprovocateurlondonarp

Not just underwear. Agent provocateur er i en klasse for seg selv. Her kommer jeg sikkert til å bruke en del penger.
Adresse: Pilestræde 6, 1106 København K


Dette er igrunn bare et lite utdrag, det fins så mye der! Jeg har itillegg til å finne mange fine klær/accessories-butikker funnet deilige restauranter og cafèer, og stilige klubber. Blir lite søvn og enormt pengebruk med andre ord.

Shermans Traveler har forresten kåret København til verdens 3. beste shoppingby.
Her er listen:

lista

Jeg gleder meg.

Caroline

For noen vakre jenter.

img5477
img5468
img5494
img5451

-Kamilla

Russekro.

Da var første russekro overstått. Det var gutta i "Watt Opp"-bussen som arrangerte kroa på Himmel og Hav. Tema var 80-tallet og jeg følte jeg fikk en rimelig bra 80's-look. Haha, synd jeg ikke har noe bilde. Ellers storkoste jeg meg og synes det var veldig vellykket. Vorset litt hos Thea først med tyrker, bringebærlikør, cider og vin mens vi så på Mean Girl og Top Model og gjorde oss om til det styggeste fra 80-tallet.
Planen min om å ikke bli full feilet..

heim

-Kamilla

Fun times

Åh, jeg hadde det så gøy i går. :D Kvelden begynte på et vorse til en god venn av meg, sammen med noen av jentene mine. Der lekte vi selvoppdiktede drikkeleker, og tro meg, det er de beste drikkelekene jeg har vært med på noensinne. Vi ble etterhvert fine i farta kan man si, og vi var klare til å innta festen vi skulle på. Vi kom frem, og innså at det var et temmelig lite lokale med mange folk, og i mitt tillfelle ikke så alt for mange kjenninger. Ingrid og jeg besluttet å haike til byen, og var heldige og ble plukket opp av en tidligere venn. Vi dro på byen, møtte på en drøss av kjentfolk og hadde det drit gøy. Jeg fant Kamilla der, blant alle menneskene, og vi holdt sammen utover. Kvelden endte med et nach på Husvik. For noen søte mennesker! Det ble lite søvn i natt, jeg gleder meg til i morgen.. God natt :)

Caroline

Todays outfit

I'm going mobile..

blablahiohnewkj
Rolling stones tee - Platekompaniet
Highwaist skirt - Urban
Flowerpatterned pantyhose - Vintage

Klar for kveldens party.. :)

Caroline

Don't you love her as she's walkin' out the door.

Etter å ha lest gjennom diverse moteblader den siste måneden har jeg fått tilbake den gode, varme høstfølelsen. Det er ikke lenger en stor klump i hjertet mitt som sier at sommeren er det eneste bra med året. Nå gleder jeg meg til å ta på meg tykke og fine strømpebukser, leggvarmere, pene ullkjoler, store sjal, strikka luer, vakre og klassiske kåper, og varme støvletter. Hurra for å kunne surre seg inn i masse deilige klær!

I dag har Thomas, Kamilla og jeg dratt til Sandefjord og hatt pizzadate på Peppes. Vi blei så mette at vi nesten måtte rulle ut stakkars. De er de fineste vennene man kan ha, veit ikke hva jeg skulle gjort uten. :) Nå ligger jeg langflat på den myke sofaen til papsen og drikker kååla. Er det helg så er det helg. Tror det blir her jeg krasjer i natt for øya mine er tunge som lastebiler.

På mandag er det årets første russekro her i Tønsberg, men siden jeg er så heldig og er novemberbarn så skal jeg heller på fest på Gjennestad i morgen, sammen med verdens beste Jenny. Tror det blir ganske så bra det òg jeg. :)

Nå tenkte jeg at jeg skulle sovne til en Ben Stiller-film her. (Ikke en av de morsomme han har spilt i, nei)
HA EN FIN FREDAG!

img3931
Meg en gang i forrige høst.

Caroline

Toronto

toronto2
p109525258o
Stor sjanse at jeg blir her to måneder til neste år og besøker en venninne.

Noen som har vært i Toronto før?

Caroline


(Th)inspiration

2008052803
2008032101
2008041901
1220735221217
2008051001

Vakkert, lix. - fra Hel-looks.com

Caroline

I wish I was a sacrifice but somehow still lived on

hello
Gud, jeg er trøtt.

Fant noen fine ting i et blad jeg leste i her om dagen. Lurer på om jeg finner det/noe tilsvarende i København. I allefall, her er tingene.
(Tatt fra et blad med mobiltelefon.. Beklager)

getattachmentaspx
rosa rayban, m/ styrke

uten navn
kåpe, miss sixty

luaa
lue i ull og akryl, modström

Deilig med helg igjen. Denne uka gikk ufattelig fort, for jeg hadde så mye å gjøre hele tiden. Jeg har startet det nye skoleåret med å gjøre alle leksene mine til riktig tid. Det er fint med litt system.

I dag skulle jeg egentlig ut med noen venninner, men jeg har feber, så jeg besluttet å bli hjemme istedet så jeg blir frisk.. Faren min har forresten kanskje fått solgt huset sitt i dag, så snart får jeg den lille leiligheten min. Det blir fint.
På tirsdag skal jeg forresten klippe meg. Vet ikke helt hvordan ennå :O Noen idèer, anyone?

Caroline.

Jeg har et syndrom.

Jada. I dag var jeg hos legen for å sjekke hvorfor kneet mitt gjør vondt hele tiden. Det føles ut som beinet skal dette av hvis jeg setter meg på huk og skal reise meg. Etter 20 minutter med prat og sjekking av kneet mitt fikk jeg vite at jeg har et syndrom. Det kalles patellofemoralt smertesyndrom som jeg har i mitt høyere kne. Det kan ikke kureres, men det vil bli bedre når jeg blir eldre. Og det kan vel ikke skade og gå ned noen kilo heller. Jeg fikk resept på en type smertestillende og en lapp til gymlæreren min om at jeg må holde meg unna løping på hard underlag og bøy og strekk i kneet. Sånn sett er det jo positivt å ha det. Jeg er vel ikke den som elsker gym mest av alle. Spesielt løping. Så nå må jeg begynne å sykle på treningstudioet istedenfor elipsemaskinen som jeg liker best. (jeg skammer meg over at jeg ikke har vært på treningstudioet siden rett for sommerferien).

Ellers har jeg vært på skolen og jobbet. Merker at det er ganske slitsom å jobbe fra 15.00 til 23.30, men jeg får masse penger.
Nå må jeg sove, for jeg skal være på jobb halv åtte i morgen tidlig. Dette blir min første tidligvakt alene. Jeg har jobber tre senvakter alene nå, men det var det jeg fikk mest opplæring i også. Fikk bare en opplæringsdag med tidligvakt. Men men, det er jo ikke så mye forskjell.

Vi tok foresten kassebilde på skolen i dag. Noe jeg ikke visste om. Jeg måtte stå helt i midten ved siden av to jenter som er ganske mye lavere enn meg, jeg hadde på meg knall rød kåpe, kan som satt foren meg lå istedenfor. Tror du kan synes godt på bildet? Mhm. Jeg ser så sykt stor ut i tillegg. Fysj. Portrettbildet ble ikke noe særlig fint heller.

Her er en link til alle bildene fra bursdagen min. Om du er interessert, ta en titt:
http://www.facebook.com/photos.php?id=738305331#/album.php?aid=149659&id=738305331
Jeg vet ikke om du må være venn med meg på facebook eller ikke.

-Kamilla

Fineste bursdagsbarnet.

Gårsdagens bursdagsfeiring var helt fantastisk fin. De beste tønsbergjentene var samlet under taket på Melsom. Det var Kamillas dag og alle koste seg veldig. Spiste herlig mat, det var virkelig ingen ting man kunne savnet på det bordet. Mathilde må love å lage olivenbrød i min bursdag òg, for det var helt nydelig. Fikk ikke tatt bilde av gaven min til Kamilla, kanskje hun tar et? Uansett, alle må få vite at jeg er uendelig glad i Kamilla min og at jeg håper hun hadde en fantastisk natt sammen med oss.

fest
muffines
n73830533139820877651

Caroline

Happy birthday to me!

Da var jeg 18 år. De fleste sier de ikke merker at de har blitt noe eldre når de har bursdag. Kanskje det er rart, men jeg føler meg eldre. Jeg føler meg 18 og ikke 17. Det er deilig.
Bursdagsfesten i går var kjempekoselig. Jeg feiret jo med mine beste jenter. Vi ble for mette på god mat og droppet kaken og godteriet. Uten om muffinsene Mathilde hadde laget. Og hun hadde laget dem sånn jeg ville ha dem! Klokken 12 samlet alle seg og sang for meg. Til og med danset for meg.

Bilder kommer senere.

-Kamilla

Siste dag som barn.

Etter i dag er jeg ikke lenger barn. Når jeg tenker på det er det litt skummelt. Føler at nå må jeg ta mye mer ansvar for meg selv og mamma kan ikke drive å ordne alt for meg. Det er trist å tenke på at jeg aldri mer kommer til å være barn. Barndommen/tenåringsåra min/mine er helt over. Jeg veit at jeg ikke blir en voksen dame med 3 barn og huslån over natten, men jeg blir sett på som voksen.
Selvfølgelig er det deilig også. Jeg kan kjøpe røyk og alkohol helt selv, jeg fikk jobb, jeg får visa så jeg kan kjøpe ting på nettet helt selv, jeg kan få lappen og "for mye fravær"-lappene blir sendt til meg istedenfor mamma.

Jeg kom hjem fra jobb for en time siden. Aaah, jeg er sliten. Om tre timer kommer det mange søte jenter som skal feire gebursdagen(for kaller folk det det?) min sammen med meg. Jeg gleder meg og det blir masse god mat. Mathilde har vært så søt og laget muffins til meg. Jeg sa jeg ville ha lyserosa glasur, så jeg håper hun oppfyller ønsket mitt.

-Kamilla

Teenage leather

I dag er det to dager til Kamilla fyller 18 år, og jeg er nesten ferdig med gaven min til henne. Å, jeg syns den blir veldig fin. Den er iallefall veldig personlig, så jeg håper virkelig hun blir glad for den. Forresten, kjære dere, vær så snill og skriv gratulerer til henne på søndag så blir hun super glad! :)

Jeg må forresten fortelle litt om dagen min. Morroa begynte med at jeg nesten forsov meg om morgenen, med andre ord null morgenkaffe, null sminke, bare småfint hår, og mismatch av sko. Resten av timene ville jeg bare sove.. Og bytte sko. I siste time var det gym, og som jeg allerede har lekket ut med betydde det Cooper-test i dette tilfellet. Hmm, jeg er for sliten til å skrive om det. :) La oss bare si at det gikk bedre enn forventet, men allikevel ganske mange meter unna en 6'er.

Dette skjørtet tror jeg at jeg skal ha på meg i morgen. Hva syns dere?
tadaa
Vintage
H&M
Ekte perler
Nesten-fint hår etter en slitsom gymtime.


Caroline.

tuesday, i'm not inlove.

Tirsdager på skolen må være den kjedeligste dagen. Vi slutter klokka 4(!) og vi har teknologi og forskningslære, historie og design og arkitektur. design og arkitektur er egentlig gøy, men den oppgaven vi fikk forrige uke er drittkjedelig. Nå er det historie og jeg trodde det skulle bli fint med en streng og seriøs lærer, men jeg tok feil. Jeg har aldri kjedet meg så mye i hele mitt liv. Eller det har jeg, men jeg tror ikke jeg har klart å registrert et eneste ord han har sagt siden han sa vi fikk lov til å åpne pcen for å lage en mappe.
Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg skal ligge på sofaen og se på de to filmene jeg tok med hjem fra jobb i går og kose meg i hjel.

YES, storefri. NEI, han vil ikke slutte å snakke.

-Kamilla

Jobb.

dsc00400
Da var jeg ferdig med mine to første dager på jobb. Jeg stortrives og føler jeg får det helt greit til. Jeg vet hvordan jeg bruker kassa, jeg er blitt ganske flink til å lage pølser og eg klarte til og med å lage hamburger med en fancy maskin. Kanskje dette er stedet jeg hører hjemme. Kanskje det er her jeg skal være resten av livet. Njææ, kanskje ikke.. Jeg kler ikke helt jobbt-skjorten.

Så jeg har ikke gjort annet enn å jobbe denne helger. Eller min mor og stefar giftet seg på fredag. Det ble et kjempekoselig bryllup, selvom jeg kjedet meg veldig de siste timene. Det var jo bare voksene som var invitert. Men vi har maaasse resten igjen, så frokosten blir kanskje litt voldsom.
(litt bilder fra bryllupet kommer senere)

-Kamilla

Shake a fist

Da var første skoleuke etter ferien over, og jeg er svært lettet over at jeg fortsatt har følelsen av å ha valgt helt riktige fag. Jeg hadde visuell kunstfag i dag, og ble ferdig med mappen min som var det første vi fikk i oppgave å lage. Jeg brukte lang tid på ulike skrifttyper på mappen, jeg skrev "Kunst" og "Caroline" og brukte veldig god tid for å være meg. Ble tilslutt veldig fornøyd med bokstavene mine. I tillegg tegnet jeg et cocktailglass med en malingskost i, da det var det første som poppet inn i hodet mitt da jeg funderte på hva jeg skulle ha på mappen. Syns det passet meg igrunn.

Jeg hadde min første gymtime i dag. Det var ikke fullt så gøy som visuelle kunstfag kan du si, men det gikk forsåvidt bra det òg. Jeg prøvde å være aktiv, men føler ikke helt at jeg kan plasseres under den kategorien ennå. Jeg fikk en "gladnyhet" om at jeg må gjennom Cooper-testen neste fredag. Jeg får gjøre en tanke om til alvor og skaffe meg spenstkort!

Siden sist har jeg forresten skaffet meg ny mobiltelefon. Den er drit lekker. Det er faktisk noe å klappe for, for de siste telefonene jeg har hatt har vært ganske stygge. (foreksempel "retro"mobilen min Nokia 3510i og sporstelefonen fra Sony Ericsson) Men så fant jeg ut at jeg skulle slutte å lure meg selv; design HAR mye å si.

samsungu600blackgoldlimitededition
My baby.

Nå skal jeg google etter fine butikker i København. Jentegjengen og jeg skal dit i oktober. Hurra for det!

Caroline


RUSS 2009

Hvem møter vi på Kongeparken i år? : )

VI GLEDER OSS.


Jobb, glad og headerkonk.

Jeg har fått jobb! Endelig, jeg har fått jobb. Jeg har søkt på jobber i et år uten lykke. Nå blir jeg endelig 18 år om 11 dager og da er det plutselig mye lettere. Interessert i hvor jeg skal jobbe så du kan komme å besøke meg? Tenkte meg det. Jeg skal jobbe på vakre "Shell" på Melsomvik, 5 minutter unna der jeg bor. Det er så praktisk! Jeg håper du vil komme å kjøpe ei pølse av meg :)
Jeg er så glad.

Ellers har resten av dagen også vært veldig bra.
-Gymmen på skolen var faktisk ganske gøy. Vi spilte vollyball som er min favorittsport(den eneste sporten jeg liker) og jeg liker læreren.
-Kjøretimen gikk veldig bra. Jeg har blitt mye bedre med clutch. Jeg øver jo bare med automatgir hjemme siden vi ikke har noe annet. Neste kjøretime begynner vi med "trinn 2".
-Så var jeg på jobbinvertjvu og jeg fikk jo jobben.
-Klokken 5 møtte jeg fire søte jenter på "Himmel og Hav" for å planlegge turen vår til København i høstferien. Jeg gleder meg! Vi skal shoppe, drikke, shoppe, på tivoli og kanskje shoppe litt mer. Veldig veldig fint å begynne å jobbe nå, sånn at jeg har penger til alt dette.


Jeg tar headerkonkurransen i samme innlegg.
Vi har fått inn 6 headere. Tusen hjertelig takk til de som har laget disse til oss.
Såååå, nå er det din oppgave å fortelle hos hvilken du synes vi burde velge. Som sagt får vinneren en liten gave. Vinneren er ikke nødvendigvis den som får flest stemmer her, vi vil bare vite hva dere mener.

Kaja:
1.sundaygirls


Mariell:
2.sundaygirlsheader

Helene:
3.sundaygirlsheader2

4.sundaygirls2
(Hun har altså laget to)

Maren:
5.sundaygirlsheader

Karina:
6.744346-Kamilla

Hello, my name is Fred.

hotkam


-Kamilla

She's like the wind.

Det skjedde vannvittig mye i går! Ikke bare fikk jeg ordnet opp med skole.. Jeg fikk også shoppet mye fint. Jeg brukte litt for mye penger, men for første gang noensinne er det ikke min egen feil. H&M har fått meg til å betale for en blazer jeg ikke kjøpte. 249,50 rett ut av luften. :( Drar inn i dag og hører med dem om det er noe jeg kan gjøre, men jeg tviler. Oh, i tillegg til shopping fikk jeg bestilt ny frisørtime. (Frisøren min er forresten den beste)


Kamilla besøkte meg også i går. Å, hun er så søt at jeg blir feit av å se på henne. :) Lurer på hva jeg skal gi henne i bursdagspresang. Dagen nærmer seg, og jeg må finne på noe smart snart. Tror hun er den eneste jeg faktisk husker å planlegge bursdagsgaver til. Jeg syns det er fint å ha en så god venninne.


Caroline.

PS: Til dere som venter på kåring av headerkonkurransen, det har seg slik at jeg ikke får lastet opp bilder inn her for øyeblikket, så det må dessverre vente til etter jeg har vært i byen. ; )


My shoes are made for walking.

gaudi columns
Da er jeg offisielt ferdig med realfag, og begynner på skolen med sosiologi og visuell kunst. :) Hurra!

Hvilket fag gleder du deg mest til i år?


Caroline.

The big journey.

Så er snart "ferien-som-gjør-livet-mitt-verdt-å-leve" over, og da er det på tide med shopping.
Funnet en trenchcoat fra Gant som jeg gjerne vil prøve, så nå håper jeg de snart får den i Gant-butikken i Tønsberg.
Itillegg må jeg finne meg et fint høstskjerf, en søt lue, noen tøffe sko med kilehæl, noen varme, strikkete strømpebukser i grå - beige - hvit og sort.
Noen som vet om noen fine butikker i Tønsberg/omegn - Oslo som kanskje har noe av det jeg ser etter?

Jeg starter kanskje med shoppingen i morgen, Kamilla og jeg skal se litt i byen sammen. Det blir fint å se henne igjen, vi har ikke vært ordentlig sammen på flere uker.

Hvordan skal dere nyte de siste dagene av ferien?

Caroline.

Fortsettelse av headerkonkuranse

I starten av juli hadde vi vår første konkuranse (se lenger ned på siden). Vi etterlyste en ny header laget av en av dere vakre lesere, da vi selv bare har Paint til hjelp og derfor ikke lager særlig fine headere. I løpet av bare noen få dager trillet det inn fire fine headere laget av noen utrolig kreative blogglesere. Det gjorde oss temmelig bløte i hjertet, tusen takk! <3
Alikevell håper vi det er flere som kunne ha lyst til å hjelpe oss og utsetter konkuransen i ÈN UKE TIL. :) Vinneren får en veldig fin og søt premie laget av oss! (Den er verdt det!)

Mer informasjon finner du HER

/Caroline

EDIT 13.08.: I morgen tenkte jeg å skrive et innlegg hvor dere kan stemme på hvem av headerne dere synes vi skal bruke. :) Med andre ord, om du har lyst til å vinne en søt premie må du lage en header NÅ.

"Can I call you by name..?"

"Unnskyld.. Du er Kamilla ikke sant? Og har blogg?"
Det var noe en sa til meg en gang. Vel, det stemte, utenom at jeg er Caroline.

Så bare for å rydde opp i en mulig missforståelse..

carolineeeeeeeeeeec
DETTE er Caroline

carolineeeeeeeeeeec2
mens DETTE er Kamilla

Ellers er det ingen ting jeg liker bedre enn at folk leser bloggen vår og innrømmer det! :)

J'aime Paris

56u

Til høsten reiser jeg kanskje til romantikkens hovedstad for en to og en halv-ukers ferie. Før den tid trenger jeg tips om hvor jeg bør dra for best shopping, hvor de koseligste cafèene er lokalisert, og de fineste kunstmuseene. Vært i Paris tre ganger før, men jeg trenger virkelig å friske opp hukommelsen!

Vært i Paris? Gi meg noen gode tips! :)

/Caroline.

Cry baby

I dag overdøvet regnet lyden av vekkerklokka mi. Hjelp? Det tunge regnet har skylt bort alle de herlige sommerminnene, og vi sitter igjen med en kald høst. Jeg kommer til å sitte inne under dyna, røyke sigaretter og høre på trist blues helt til sola er tilbake.

p1010047
/Caroline

Look Twice.

Woooo, jeg fant bilde av meg på The National Bank sin hjemmeside!
slottsfjell16meg
Hvor kult er ikke det? haha.

slottsfjell0slottsfjell1


-Kamilla

Date With the Night.

Jeg fikk beskjed av Caroline at nå var det min tur til å skrive et blogginnlegg. Here it goes.

I dag har jeg vært på shopping med Christin-Helen. Hun velger alltid de gangene jeg ikke har penger (som egentlig er alltid) til å shoppe. Shopping med Christin-Helen, hmm, kan være ganske krevende. Hun er vel den mest kresene personen jeg vet om, men i dag var hun faktisk ganske flink. Vi hadde det fint og hun spanderte til og med en Subway-baguett på meg.

Når jeg kom hjem så mamma og jeg på "P.S. I love you", spiste popcorn og drakk sjokolade-kaffe. Det er koselig når det er bare oss to hjemme. Jeg likte foresten filmen veldig godt. Jeg hadde store forhåpninger til den og den skuffet ikke. Caroline, Thomas, komme i morgen og se den med meg før jeg leverer den tilbake? :)

Her er noen bilder jeg tok med en engangskamera jeg fant tidligere i sommer. Jeg liker engangskamera-bilder.

Skolen:
t001003t001001
Ringshaug-stranda:
t001005t001008
Melsom-stranda:
t001015t001017t001018t001019t001023t001025


-Kamilla

Hungry hearts

n6662650643201629347

I går ringte en tidligere bestevenninne meg. Vi pratet i over to timer om alt og ingenting,  og ble enige om å møtes i dag. Vi ble enige om hvilken cafè vi skulle møtes på, og jeg sendte henne en melding med busstider slik at det ikke skulle være noe problem for henne å komme. Jeg merket til og med at jeg hadde savnet henne, til tross for at de siste gangene jeg har møtt henne har vært litt turbulente.
Men guess what; hun ditchet meg. Det føles rart.. jeg har ikke blitt ditchet ordentlig siden 8.klasse. Vel ihvertfall, jeg merker jeg er litt såret selvom jeg ikke vil bry meg om det.

Min flotte venninne Dina kommer en tur snart, vi skal se en film. Hun har vært i Hellas i ti dager, og jeg gleder meg til å se henne igjen. Det får meg nok på bedre tanker. : )

/Caroline

PS: I morgen skal jeg være en skikkelig blogghore, slik at jeg får skrevet mer om tidligere konkurranser og sånn vi har hatt som snart vil bli avsluttet og kåret en vinner på. Beklager ventingen!

Hytta 08

Da var det vel på tide med et lite blogginnlegg fra meg også. Merker ferien gjøre noe med blogg-gleden min.

Jeg var på hytta på Tysnes sammen med min søte Mathilde 10.-16 juli. Det var en utrolig koselig tur og jeg er glad jeg tok henne med. Vi spilte kort, drakk litt (mye) vin, spilte litt mer kort, var på "bryggefest" som jeg trodde skulle være på brygga med mange gamle menn, men det var ikke på brygga, det var masse ungdommer der og det var Stage Dolls-konsert. Det var noen gamle menn også. Møtte pappas gamle venner og det var en som spurte meg om det var jeg som var sammen med pappa. Det var litt ekkelt. Jeg fikk også høre at jeg ligner på den og den i familien.
Som sagt, det var en kjempefin tur. Vi var en del sammen med lillesøster og hennes venninne også. Vi spilte kort (utrolig hvor mye man spiller kort når man er på hytta), kjørte den lille motorbåten til butikken og kjøpte is, tok bilder og så litt på Uti vår hage.
Her er noen bilder:
dsc01202dsc01197dsc01206dsc01198dsc01241dsc01240dsc01507dsc01561dsc01488dsc01523dsc01388
dsc01670dsc01708dsc01676dsc01693
Utrolig hvor mye morro man kan få av en strikk.

PS: Sjekk ut den fantastiske videoen Mathilde og jeg lagde en dag det regnet: http://thildes.blogg.no/1216756397_bergensfilm.html#comment

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om Slottsfjellfestivalen og sånt, men det får vi ta i morgen. Pcen har skrudd seg nok av og på nå.

-Kamilla

Down the rabit hole

her kommer litt feriebilder. noen av dem har ligget på kameraet mitt en god stund, mens andre er relativt nye.


p1010217
p1010204
p1010213
sverige med to fine jenter, i starten av ferien.

p1010237
p1010239
p1010247
noen få hoveminner. :)

p1010262
p1010263
p1010266
p1010271
p1010273
fra cafètur, og fest (hvor vi ble tydelig litt for fulle.)

p1010290
p1010295
se så nuuudelig! ny liten bror har jeg fått :)

p1010298
p1010299
fra en fantastisk fin jentekveld hos ingrid.

p1010304
p1010308
siste dag på stavernfestivalen. på det nederste bildet er de flotte jentene i katzenjammer.

sett på bridget jones og spist pistasj-is i kveld. også har jeg hivd masse klær i dag. med klærna gikk mange minner.. men sånn er det, jeg får dra og shoppe meg nye! (er du med thomas?)
forresten, god tur til hellas i dag dina! :-)

/caroline


SLOTTSFJELLFESTIVALEN 08

Da var årets slottsfjellfestival over for meg òg. Og herremåne som jeg har koset meg. Festivalen gikk over alle forventninger. Jeg har blitt kjent med masse flotte mennesker, hørt masse fin musikk og drukket mye bra øl.

I dag har jeg ryddet ut av hele backstagen til bandene som spilte under lørdagens "Kastellnatt". Dvs band som bl.a Slagsmålsklubben som tydligvis hadde drukket alkohol fra søte små krus. Som frivillig arbeider føler jeg virkelig at jeg har tilbakebetalt gratispasset mitt, i går foreksempel måtte jeg jobbe som søppelplukker på hovedcampingen til festivalen i øspøsende regn. Mat, øl, kaffekokere og sørlandschips måtte jeg kastet opp i søppelsekker i tilsammen fire timer. Det var lite lekkert ska jeg si ræ.

Nå skal jeg legge meg litt i sofaen og se en koselig film mens jeg hiver i meg litt salat. I morgen skal jeg stjele litt festivalbilder av venner. Kos dere videre i kveld!
/C


Luv me, luv me

Denne bloggen er så dårlig nå at jeg merker jeg blir litt flau over den.. Det er ikke bra, for en blogg skal vel helst være både innholdsrik og gjenspeilende. Både Kamilla og jeg beklager for lite oppdateringer osv. Men det er litt sånn det blir om sommeren, jeg siterer en av mine yndlingsserier; so little time, so much to do.
Jeg tenkte å "gjøre det godt igjen" med et heidundranes bra innlegg med masse bilder til dere, men kortleseren min gidder rett og slett ikke samarbeide. Så vi får gi den litt tid..

Som et lite plaster på såret skal jeg heller gi dere en mer grundig forklaring av hva som skjedde på Stavernfestivalen. (Med Solveig sine bilder, siden jeg ikke har noen. Håper det går bra?)

FØRSTE DAG:
Dina, Solveig og jeg tok buss til Stavern klokka tolv, og da vi endelig ankom festivalområdet godt og vel to timer senere så sjekket vi inn og fant et sted å slå opp teltet vårt. Det var nemlig ikke noe festivalcamping, så vi var pent nødt å finne et sted selv å slå opp teltet på, noe som nærmest ble i et tre.

kopiavstavern0071216041611
Vi gikk på seightseing rundt i nærområdet. Vi var i steder som minnet både om Danmark og Indonesia.
kopiavstavern0031216041518kopiavstavern0051216041552
Jeg møtte masse mennesker. Men jeg kjente nesten ingen av dem.
Utenom denne søte lille piken.
n6032264229765811945
Og denne gærningen.
n67483039620967039394
Vi fikk med oss noen band òg, men Bertine Zetlitz, Finn Kalvik og Lama "nøt" vi oppe i teltet. Jeg møtte på vakre frøken Zetlitz da, og fikk hostet frem et "I love you..r dress". Ralp Myers derimot måtte vi få med oss ved scenen så vi tuslet nedover. Konserten var dritbra.
kopiavstavern0151216041721kopiavstavern0181216041747
Animal Alpha var også dritbra som alltid. Mens Raga regjerte. Sol og jeg stod helt fremerst, noe som ikke bare var smertefritt. Jeg ble lugget, slått, nesten stjelt fra.. Og egentlig kunne jeg dødd. Men det var verdt det.
kopiavstavern0411216041965kopiavstavern0451216042017
Senere om kvelden ble jeg full nok til at jeg vikk løyet oss inn backstage, og ikke bare det men jeg fikk oss inn på rommet til Raga Rockers, spist jordbær med deler av Ralph og senere videre på nach med Raga. I ettertid kan jeg ikke si annet enn at det var veldig gøy.
kopiavstavern0481216042039
kopiavstavern0331216041940

NESTE DAG:

Slitne og ikke så tørste. Allikevel drakk vi litt drinker før det bar videre på fler konserter.
Jeg fikk for første gang høre Katzenjammer. Et sabla fint band.
kopiavstavern0521216042081
kopiavstavern0541216042111
I tillegg fikk jeg med meg Datarock live. Jeg elsker dem, rett og slett. Video fra konserten kommer senere! (Sammen med bildene jeg tok fra Stavern)
kopiavstavern0601216042184
kopiavstavern0231216041824
Vi skulle møte Big Bang etter siste konsert. Men helt utslitte og fyllesyke la vi oss heller. Jeg LOVER deg jeg var helt urovekkende trøtt da jeg lot en slik sjanse gå forbi. Og jeg angrer bittert nå i etterkant..

Takk for turen Solveig og Dina.

-Caroline

Glory days.

Om litt over en time sitter jeg på toget som bringer meg til Oslo der jeg skal Bruce Springsteen. Om jeg gleder meg? Ja.
spring

-Kamilla

God is on his fingers

knatt
bru
sitt
getattachmentaspx
regnbue
strand
Verdens søteste strand

bl
flamme
Jeg grillet marshmallows i stad. Jeg er fortsatt klissete på hendene.

himmel
Men himmelen var fantastisk pen. :)

Nå skal jeg legge meg. Høre på Jenny Hval og lese i en bok. Som sagt, jeg elsker sommeren.
/Caroline

With a little help from my friends

BLOGGKONKURRANSE NUMMER ÈN:

Du kan se på den nye headeren vår som et andpustent rop om hjelp:

VI TRENGER DEG. og dine photoshopskillz.

De som lager den kuleste headeren til oss i løpet av måneden blir premiert med en spennende goodiebag som vi holder på å lage!

Eneste kriteriet er at headeren må inneholde:
- Bloggadressen vår/Bilde av oss + Bloggadressen vår
Ellers er det bare å bruke fantasien og være kreative.

Bidraget sendes til: ca_ka@mail.com

Alle bidrag blir vurdert og satt pris på, og de to beste blir lagt ut her slik at dere kan være med å stemme frem den beste.

Håper noen tar seg tid, vi sliter nemlig ut Paint her..

/www.sundaygirls.blogg.no

Like a leaf is to a tree, so fine.

coloredpencilsbg
om rundt 2 eller 3 dager har jeg mest sansynlig fått en ny liten halvbror. JEG GLEDER MEG. tror det blir kjempe fint, for det er jo så koselig med barn. vi sliter litt med å finne et passende navn da, for det må begynne på "C" (vi har det som en liten tullete tradisjon i og med at navnet mitt og brødrene mine sitt begynner på det også). håper pappa tullet med sitt forslag om "celcius".. har dere kanskje noen forslag? huhu.
med dèt flytter vi også til et større hus, og derfor får jeg mest sansynlig egen leilighet over garasjen. kan'ke si jeg hater're :)

snart skal jeg dra til knattholmen og hoppe ut i det deilige vannet. jeg elsker å bade.

/Caroline

Livstegn

Siden sist har jeg bla blitt:
1 mobiltelefon fattigere
1 kamera fattigere
1 iPod rikere
1 par søte lakksko rikere

Nå skulle jeg egentlig vært i Tyskland, nære Frankrike, i en solseng ved siden av Kristin, i et enormt badeland og bestilt en Sex on the beach. Men det ble avlyst i siste liten, og nå er hun der alene. Håper du koser deg for oss begge, Kristin.

I stedet skal jeg på grilling på stranda i kveld, sammen med noen gode venner. Det blir koselig. I går var jeg forresten på årets første båttur, sammen med Kamilla og familie. Vi spiste jordbær, solte oss og badet. Herrrlig.

På mandag skal jeg på Bruce Springsteen! Jeg gleder meg ufattelig mye.

Mer blogging i kveld.
/Caroline
 


Tagged.

Jeg har blitt tagget av Emma, så jeg legge ut de syv sangene jeg har hørt mest på den siste tiden. Jeg har ikke sånn last.fm, så det blir bare sånn ca.
Jeg har omtrent bare hørt på band som spilte på Hove. Her er lista mi:

Foals - Electric Bloom
MGMT -
Time To Pretend
Band Of Horses - No Ones Gonna Love You
Band Of Horses - The Funeral
Thom Hell - Hold You
The Teenagers - Homecoming
The Wombats - Party in a Forest

Jeg gidder ikke tagge syv til, så jeg tagger bare Hedda og Oda. :)

-Kamilla

HOVE 08

Hove var fantastisk.
n6908352753366361708
Første dagen. Jeg var ganske så forkjøla.
n6908352753366362959n69083527533663806050
Her sov vi.
n69083527533663682635n69083527533663971290
Mathilde var en smule full. Synd hun ikke la ut resten av bildene av henne fra denne kvelden.
n69083527533664074446
Vi ser The Kooks.
n69083527533664718731n69083527533664779589n6908352753366485740n69083527533665276959n69083527533664626737n69083527533664678156


Dette er noen av Mathildes bilder. Siden vi ikke var så mye med Mathilde utenfor campen, er det bare bilder derifra. Jeg har filmet litt, så film kommer om ikke så lenge. Filmet mest meg og Caroline inni teltet, så kan hende den ikke er så veldig spennende.

-Kamilla

Forkjøla, Hove og update: bloggmiddagen.

Jeg visste noe kom til å gå galt siden det meste har gått så bra nå før Hove. Jeg har selvfølgelig blitt forkjøla. Skikkelig forkjøla. Så nå ligger jeg har med tett og snørrete, og en hals som gjør vondt og klør. Jeg trodde først det var allergien, men det viser seg at det må være en forkjølelse. Meeeen, selvfølgelig drar jeg på Hove for det. Jeg skal spise C-vitamier og Ibux til frokost, middag og kvelds.

Ååå, jeg gleder meg til Hove. Jeg hadde det helt fantastisk i fjor selvom det regnet og jeg ikke hadde med gummistøvler. I år har jeg husket de og jeg håper på mindre regn, flere bekjentskap og fantastiske konserter.

Jeg hadde min første kjøretime i dag. Det gikk sånn passe. Det var min 3. eller 4. gang med gir og det var skummelt. Jeg har kjørt masse med automatgir (siden mamma ikke har noe annet), så det meste utenom klørts(hvordan skrives det?) og gir, kan jeg. Men jeg merket det var vanskeligere å kjøre med noen jeg ikke kjenner. Jeg er mer redd for å gjøre feil.

Foresten, til dere som skal på bloggmiddagen: Nå jeg har fått tilbake leiligheten min, så nå er det klart for bloggmiddag. Jeg kan ikke disse datoene: 21.-28. juni, 7.juli, 10.-21.juli, 28.juli, men ellers er jeg fri. Hvilken dag passer for deg?

Da var det tid for å legge bort pcen. Må jo tidlig opp i morgen. Håper vi ses på Hove!
hoveck
Caroline og Kamilla, Hove 07. Full og hot.

-Kamilla

HOVE 2008

Vi i sundaygirls tar toget tidlig i morgen til arendal (hove). Vi blir dermed borte fra bloggen i èn uke, men vi kommer til å ta masse bilder og lage filmer på festivalen som vi legger ut til dere fortest mulig.
Nesten ferdig med pakking, Gud, jeg gleder meg. :D

Forresten, noen andre som skal ta samme tog? (10.01 fra Tbg) Isåfall kan vi jo møtes. Skriv i kommentarfeltet i løpet av kvelden. :)

/Caroline


Søta bror

p1010233
"Nettopp" kommet hjem fra en sabla fin Sverige-tur. Dro sammen med søtisene Kamilla og Mathilde. (Fler bilder + film kommer senere) Under turen fikk jeg spist verdens beste calzone, kjøpt masse drikke til hove, en søt kjole, enda et par solbriller (!), en fantastisk fin rouge og en rougekost lagd av geitehår. :) Nå er jeg lykkelig.
På lørdag tar Kamilla og jeg toget til Arendal (Hove), og sannelig skal vi møte en av favoritt(eks)bloggerne våres (cecekaa.blogspot.com)  da vi stopper en time i Drammen. Gleder meg veldig til det. :)
I morgen skal jeg tidlig opp, for jeg skal til Oslo. Med andre ord trenger jeg søvn.. God natt.

Ps: Tusen takk for alle de søte kommentarene jeg fikk på håret. Jeg rødmer nesten her jeg sitter. :)

/Caroline

Hair

p1010174
p1010175

Hot or not?

/Caroline

Gratulerer med dagen!

dsc01456n73830533123102123233img4770
Verdens beste lillesøster blir 13 år i dag. Lillesøsteren min er et multitalent. Hun synger utrolig vakkert, hun er kjempeflink til å danse og hun er nesten på 10.klasse nivå på skolen. Jeg er utrolig stolt av henne. Gratulerer med dagen, Julianne!
mammas bursdag 065

-Kamilla

Mojito

p1010140

12 mynteblader

2 limebåter

2ts sukker

Knust is

Club soda eller Farris

4cl rom

Myntestilk til pynt!

Det har tordnet nå to netter på rad, med andre ord har nettene mine vært mer eller mindre søvnløse..
I går kveld var jeg hos Dina, og en rask tur i Horten. Det var.. Interessant.
Nå skal jeg lage pakkeliste til HOVE. Jaaa. Er det forresten noen andre som skal ta tog til arendal på lørdag? :)

/C


PLANER FOR SOMMERFERIEN 2008

 • JUNI:
  18 - Siste skoledag. + Bon Jovi konsert (Ullevaal stadion) med pappa og Kamilla
  21 - Drar til Hove
  28 - Hjemme fra Hove
  30 - ?.. - Muligens tur rundt i Europa med pappa og lillebror.

 • JULI:
  7 - Bruce Springsteen med Kamilla
  11 - 12 - Jobber frivillig på Stavernfestivalen*
  23 - 25 - Frivillig på Slottsfjellfestivalen

 •  AUGUST:
  ? - Tyskland med Kristin


Dette er de "store" sommerplanene mine hittil. Tror det blir noen fine minner ut av dette, selvom lite kan toppe ferien i Asia i fjor. Gud, jeg elsker å reise og oppleve ting.Hva er planene dine denne sommeren?

Hva er ditt beste ferieminne?

Hvor i utlandet har du vært i løpet av ditt liv? Litt bilder fra sommeren min i 2007:
n6662650649453962300
n6662650649453051560
n6662650649453031027
n6662650649452979386
n6662650649452938349
n6662650649452928084
n6662650649452815175
n6662650649453982854
n6662650649455013199
n6662650649534458893
n6662650649487848983
n6662650649006795614
n6662650649006732054

/Sommer - Caroline

* =  Lyst til å jobbe frivillig på Stavernfestivalen? Du får sjansen til å se spennende artister og band,  bl.a:
Bigbang / Raga Rockers / Datarock / Kim Larsen & Kjukken / Hellbillies / Kurt Nilsen / Ralph Myerz & The Jack Herren Band / Bertine Zetlitz / Animal Alpha / Vidar Johnsen & Peter Nordberg / Chris Lee / The Disciplines / Katzenjammer / The Royalties / Det är jag som är döden / Lama / Manatee Racket.
Fristende? Gi meg isåfall beskjed i kommentarfeltet, så får du mer info. :)


Sun is shining, the weather is sweet. makes you want to move, your dancing feet.

Sola er bak en sky, og sannelig sitter jeg her igjen.

Jeg har gjort noe sprøtt i dag.
Lenge har jeg hatt lyst til å klippe av meg de slitte tuppene mine, og farge håret blondt til sommeren.
Nå er timen bestilt. Og på mandag er jeg "ny". Håret blir kort, og med en markert klipp. Klippen blir litt Bertine Zetlitzish, bare lengre og ikke fullt såå markert. Fargen blir veldig lys, med et snev av sølv i seg. Det er iallefall det jeg tenker meg i skrivende stund. Det er fryktelig skummelt, for jeg har hatt mørkt og langt hår så lenge nå. Tanken på en så stor forandring er vanskelig.

Til helgen skal jeg spise shaveice i regnbuens farger og kjøpe vakre smykker og juggel sammen med min kjære Dina, i vakre Åsgårdstrand. Noen andre som skal ta turen? Det er jo faktisk selveste Åsgårdstrandsdagene og man burde føle en plikt til å dra om man er fra nærmiljøet. :)

Jeg begynner å innse at skolen faktisk snart slipper jerntaket fra skuldrene mine, og at det ikke er lenge til at jeg skal tusle lykkelig rundt på Hoveområdet. (Et stille hurra for det).

Kjøpte meg noen rå solbriller i dag! Ulempen er at de er fra Gina Tricot, og med andre ord tilgjengelig for 1000ener av andre med 80 kroner i lommeboka ..


/Caroline

Same 'Ol Situation.

Litt trist at det er så lite blogging fra oss nå, men ja, det er sommer. Caroline og meg selv bruker timene våre på stranda og is. Og litt skole. Jeg kom foresten ikke opp i muntlig eksamen i dag. Jeg hadde litt lyst til å komme opp i design og arkitektur, men det går greit. Slipper jo stresset. Vi blir trekt opp på torsdag også.
Sånn ellers har allergien min "endelig" blomstret. Søndag morgen lå jeg på stranda og nesen min var på nippet til å drepe meg.
Da jeg var 15 år dro jeg til legen for å skjekke om jeg var allergisk mot noe, og han bare skrev ut en resept til meg og sa jeg var sikkert var allergisk mot noe pollen. Så jeg lurer veldig på hva slags pollen og om det er noe annet enn pollen jeg også er allergisk mot.
Litt skummelt, jeg tok en allergipille som var gått ut på dato i 2006 her om dagen. Æsj.

Nå er det 11 dager til min første kjøretime og 14 dager til Hove!

-Kamilla

Strandtur med grevejentene (og fler) + velkomstfest hos Sandra

Trykk her for bilder!

Dårlig blogging resulterer som kjent i lite kommentarer. Vi lover å skjerpe oss videre utover, selvom det er litt for trist å sitte timesvis foran dataskjermen nå i godværet. Men oppdateringer skal det bli fler av, om så bare bilder, så fortsett å sjekk innom og kommentèr! : )

/Sommer-Caroline


C'mon and love me

Etter jeg spiste frokost i dag fikk jeg en melding av min kjære venninne Dina. Hun skulle på stranda sammen med søsteren sin, og en venninne av søsteren, derfor lurte hun på om jeg ville være med. Det var koselig og vi badet. Mitt første strandbad i år altså.
I halv-syv tiden kom Kamilla. Vi dro også på stranden og badet, og senere dro vi hjem til meg og spiste deilig mat. Laks, reker, loff, tomat overtrekket med ost og salat. Himla godt.

Så, litt bilder fra den fantastiske Kiss-konserten:
p1010170
Køen vi måtte stå i for å komme inn var milelang. Gud, hvor mange mennesker.
opp
oppvarmingsbandet var dessverre ikke så altfor mye å skryte av.
blogg 1
Så kom endelig KISS-teppet og alle hjerter begynte å glede seg
blogg 2
Heltene hadde selvsagt en kul entrè på scenen
blogg litt
blogg 4
blogg5
Rumpa til en 60åring. Can you believe it?
blogg 6
Avslutningen var magisk. For en kveld.

(To små videoer fra konserten kommer så fort jeg har mulighet til å legge dem inn)

I morgen skal jeg på skolen fra 09.40 til 11.15, og så skal jeg til Åsgårdstrand med Dina. Åsgårdstrand er kanskje det fineste stedet på jord om sommeren. Jeg gleder meg til å kjøpe softis på Munchs Cafè.

Forresten, min venn Lene etterlyste et bilde av henne tatt på 17 mai. Well, here you go:
cats are my drug

God natt,
/Caroline


Sykkel

gjennom parken, forbi barn som lekte, ved siden av boder som solgte lakrisstenger og is, og forbi gamle damer som spaserte under trær og nøt sommerværet, syklet jeg i dag i flere timer. stoppet ved brygga, parkerte sykkelen og gikk bort til kroa hvor de selger softice. krysset fingrene for at jeg skulle bli betjent av jenta som lager de gigantiske isene, men måtte nøye meg med hun som ikke skjønner gleden ved å spise softice i sola, hun som lager de altfor små. men samme kan det være. jeg elsker det.

snart skal jeg til tønsberg og leke med thomas, dog jeg er temmelig utslitt etter i går. konserten var fantastisk, mer om den og masse bilder kommer i kveld.

/Caroline

Sugarmountain

Hei alle sammen.
Været i Sandefjord er på sitt beste nå og jeg koser meg derfor med kald frukt og deilig is i skrivende stund. Jeg sitter og tenker over hvor mye lykkeligere jeg faktisk er når været er varmt og himmelen knall blå.
Jeg våknet opp i ni tiden ved siden av Dina og Maj som overnattet hos meg. Det er sannelig to fantastisk søte jenter. I går skulle vi egentlig til Larvik, men planene ble endret og mesteparten av tiden nøt vi på terrassen utenfor rommet mitt. I kveld skal jeg på Kiss-konsert i spektrum sammen med pappa og Diah. Jeg lurer på hvordan det blir, da jeg ikke akkurat drar med de ultimate konsertløvene, men jeg tror det blir fint.
Som dere sikkert har fått med dere er lærere rundt omkring i landet i streik, noe som også rammer skolen jeg går på. Med andre ord kan det hende at jeg har sommerferie nå. Siden jeg er ferdig med eksamen så gjør det meg ingen ting :) Hurra.

Skal prøve å ta noen bilder fra Oslo og konserten i dag. Så legger jeg det ut i morgen.
Nyt solen og spis masse is. Jeg vet jeg skal.

/Caroline

29.mai.2008

I går hadde jeg spanskeksamen. Det gikk egentlig ganske greit. Altså det var jo ikke bra, men jeg tror ikke jeg kunne gjort det noe bedre. Jeg håper bra jeg består jeg.

Senere på kvelden var jeg på grillings hos Ingrid E sammen med Caroline, Jenny, Ingrid H og Linda. Vi må jo samle den gamle "jentegjengen" innimellom. Det var kjempekoselig og vi skravler like mye selvom vi ikke har sett hverandre på flere måneder. Vi spiste god mat og ble spist opp av myggen. Håper vi kan gjenta dette flere ganger i sommer. Untatt det med myggen.

Nå har vi endelig fått tilbake pcene våre på skolen. Flere i klassen ble overlykkelige og dyttet folk bort for å finne pcen sin. Du skulle sett det, det var litt av et syn.

Har/skal du ha eksamen? Hvis du har, hvordan gikk det?

-Kamilla

Mathildes 18 års bursdag.

I går var en fantastisk kveld på mange måter. Jeg fikk snakket med en tortilla, danset intimt med selveste Byggmester Bob, drukket meg full med Miss Piggy, spist brød med Peter Pan, bommet røyk av Super Mario og vell så det.
Det var utrolig koselig i partyteltet hos Mathilde, og jeg håper det gjentas.

Bildene jeg tok finner du HER.

/Caroline

PS: En tier til den som gjetter hvem jeg kledde meg ut som. ; )

Sara og Kamilla.

Min kusine Sara og jeg har tatt mange bilder sammen gjennom årene. Det er utrolig morsomt å se igjennom. Eller ihvertfall for oss. Men her er noen.

kamillaogsara92
saraogkamillabader
Da vi var utrolig søte.

kusiner2
Men så gikk det over. Vi begynte å bruke sminke, og det var noe vi ikke var så flinke til.

p1010025p1010022
Vinter 2004. Turen var på McDonalds. Det var bare oss som satt nede og vi tok mange bilder sammen med Ronald. Vi var utrolig kule og tok dirty bilder med han. Jeg dropper å legge ut de. haha.

p1010047p1010038p1010061
Fortsatt vinter 2004. Vi kreppa håret og lekte supermodeller. Alle bildene er jævlige. Det er noe av det værste jeg har sett.

p1010002p1010004
Sommer 2005. Dette er på en kristen ungdomsfestival. Jeg hadde gått ned 12 kilo og begynte å få bedre selvtillit. Men selv om synes det var mange kjekke gutter, var vi for pinglete til å i det hele tatt snakke med dem. Vi så værre ut på festivalen året før, men Sara har bildene. Sara har nok flere bilder enn det jeg har.

vatnar 031vatnar 080vatnar 045vatnar 079
Dette er en måned senere, på en kristen sommerleir. Vi satt for det meste inne på rommet og tok bilder. haha.

image017image018
image031
image020
image059image068
Sommer 2005. Vi var ikke fjortisser i det hele tatt.

image026image064
Høst 2006. Vi var vel i fjortisperioden en ganske god stund.

picture1197picture1177
Tidlig høst 2007. Vi hadde en liten pause fra web.cammen, men så klarte vi ikke mer.

Tror ikke jeg har noen senere bilder. Isåfall har Sara dem siden det er hun som har kamera.
Sara er en av mine yndlingspersoner. I love you.

-Kamilla.

PS: Kvelden i går var kjempegøy. Åh, det var så gøy. Caroline har bildene, så hun lager sikkert et innlegg om det.

Moon river

Som Kamilla allerede har nevnt skal hun (og jeg) i utkledningsbursdag i morgen, til søteste Mathilde.
Har vist om det en god stund, men det var først i kveld jeg fant ut hva jeg skulle være. Det forblir en hemmelighet forresten, men jeg tar med kamera.
(Uhm.. Et lite hint er at det innebærer ekslusive juveler og frokost.)

Nå skal jeg legge meg, for feberen gjør meg helt utmattet. God natt : )

img26531182688145
Forresten.. Dette er meg for 1 år og 13 dager siden. I can't believe it..

-Caroline

vårrrrrrull.

1003594
Nå har jeg nettopp lagd 70 vårruller til bursdagen til Mathilde i morgen. Jeg synes jeg er ganske snill som bruker lørdagskvelden min på dette. De er foresten himmelske. Kan hende det ikke er 70 i morgen.....

Jeg tror bursdag kommer til å bli kjempegøy. Hun har valgt samme tema som Hedda, film/TV. Akkurat som sist har jeg brukt for altfor lang tid på å finne ut hva jeg skal være. Jeg hadde egentlig tenkt å være hånda i The Adams family, men det blir litt vanskelig. Mamma sier vi har et "gammel mann"-kostyme i boden, så kanskje jeg skal være døde Hugo fra Hotel Cæsar. Han var av en eller annen grunn den første jeg tenkte på da mamma sa det.

Jeg kom foresten opp i spansk skriftlig eksamen i går. Det eneste jeg kan på spansk er hola, gracias og muy bien. Eksamen er på onsdag. Ønsk meg lykke til.


Hva skal du denne helgen?

-Kamilla

Hurra

p1010140

Sånn her ser jeg ut i dag. Den nye overdelen min som jeg er blitt så glad i. Jakken er også ny.
Jeg kom forresten opp i engelsk skriftlig eksamen.  jeg. er. lykkelig. : )

/Carolinealla som inte dansar är våldtäktsmän.

kamillas dag i bilder hun ikke har tatt selv:

på skolen i dag gjorde vi dette:
egypt
vi gjorde faktisk akkurat dette, så det var litt morsomt at jeg fant bilde av det. foresten ble min mye finere. kremt.
jeg fikk også vite at læreren i design og arkitektur synes jeg er en sterk elev i dette faget. noe jeg ikke kan forstå siden alt jeg har levert (som er langt fra alle oppgavene vi har fått) er utrolig dårlige og kjedelig. men hun synes jeg har en veldig bra fargesans, altså hun synes jeg er flink til å se hvilke farger som passer sammen. hun synes også jeg er veldig nøye på det jeg gjør, og at jeg er kreativ. jeg synes ikke jeg er noe kreativ i det hele tatt. det er faktisk noe jeg irriterer meg over, men fint å høre fra henne at hun synes jeg er det.

nok skyting.


jeg skulle egentlig gjøre dette:

1189092552427768
etter skolen sammen med maren, men hun hadde stått en time og det virket nytteløst.

hjemme har jeg:
se tvimg47b605cddc86a

hørt masse på:
pope10lo
maskinen - alla som inte dansar. den er så feeet.
også hørt en del crystal castles. jeg gleder meg til hove! ooog jeg har hørt på podkasten til radioresepsjonen og drillpikene.
radioresepsjonennr223941g605330

jeg har spist mammas:
lasagne12122

og nå skal jeg:
sove

for i morgen skal jeg være opplagt til å leke med denne nydelige jenta:
ca


da avslutter jeg med et fantastisk bilde fra sommer 2006.
img1980

-kamilla
(alle bilder er funnet på google, untatt de to siste)


I'll stop the world and melt with you.

p1010113
p1010118

Jeg lekte med Thomas i dag.

p1010114
p1010124
p1010109
p1010120

Hjerte.

Har feber i dag, men tok allikvel bussen rundt halv tolv med planer om å dra på skolen. Da jeg kom til byen gikk jeg litt rundt i butikker, og sannelig kjøpte jeg meg en bli-frisk-overdel:

p1010130p1010131

Overdelen er laget av den brasilianske designeren som går under navnet "Kling".
Det fins bare èn av den i hele verden, og den har jeg.
"Kling" er nå å finne på Top Shop i England. Anbefaler dere å sjekke det ut.

17 mai.

Dagens antrekk:

p1010096

p1010098

Det var meldt det verste 17 mai-været på 50 år, og jeg våknet selvsagt opp til øspøsende regn og en forbasket sterk vind. Oddsene for at denne 17maien ville bli den beste var ganske små.
Jeg besluttet å droppe toget i år og dro heller med Kamilla og spiste vårruller. Kanskje ikke en veldig norsk og tradisjonell beslutning, men vårrullene var verdens beste. Vi gjorde det godt igjen ved å få med oss resten av festen på torvet. Til tross for dårlig vær var det mange som hadde møtt opp i byen, noe som er aldeles flott.
Vi dro hjem forholdsvis tidelig, og Kamilla ble med meg til Ringshaug. Vi så film, spiste pølser og is.
Klokken seks dro vi vær for oss. Jeg dro til Thomas, og så til Dina. Mens Kamilla dro til Njapp på bursdag.
Hos Dina var det veldig koselig. Jeg som var flink og husket kamera glemte selvsagt å ta bilder, utenom et kattebilde av Lene og to (u)heldige bilder av Dina og Thomas.
Nå skal jeg spise min siste 17 mai-is før resten av familien kommer ned.

Ha en koselig dag.
/Caroline

Grønn skal det værra

jeg har funnet THE 17 mai kjole. har den på as we speak, og jeg elsker den. synd den er fra en av disse butikkene alle handler i. men det gjør meg ingen ting akkurat nå, for den er så HOT.

(bilde. når jeg orker. det er forresten den som er grønn)


sorry for at vi har vært så dårlige på å oppdatere i det siste. jeg har hatt lyst flere ganger, men hver gang jeg setter meg ned forran dataen og trykker meg inn her så er det som om hodet mitt faller av sånn at alle tankene triller ut.
blir nok bedre når jeg er ferdig med eksamener og sånt mas. : )

håper dere får en fantastisk dag i morgen. min søttendemai blir sikkert vist i bilder her inne på søndag. så følg med.

enn så lenge takk for koselige kommentarer, selvom vi har vært dårlige på å oppdatere. KLEMZ.

/caroline

Flott helg.

Lørdag var en kjempefin dag. Først 4-5 timer i byen med Christin-Helen som er fryktelig kresen når det kommer til klær. Vi var vel innom alle klesbutikkene i Tønsberg to ganger. Hun fant seg heldigvis en topp til slutt. Så møtte jeg Njapp og vi dro hjem til pappa. Vi møtte ordne oss før vi skulle i bursdagen til Hedda. Hun hadde nemlig tema-bursdag, så vi måtte kle oss ut. Temaet var film/tv. Jeg var Oprah og Njapp var Pocahontas.
Bursdagen var kjempegøy og jeg tror alle koste seg masse. Det gjorde ihvertfall jeg, se bort i fra min grusomme hodepine som gjorde så jeg måtte dra hjem halv 12.
n5744038824985139215n5744038824985152015n5744038824985163191n5744038824985174448n5744038824985401439n5744038824985446147n5744038824985593317n89387000730063403562n5744038824985423756n89387000730062537083n89387000730061522743n5744038824985569854
Se enda fler bilder her.


I går kveld var jeg sammen med Caroline og vi satt en stund på stranda og pratet. Det var kjempekoselig og jeg har savnet Ringshaugstranda veldig. Jeg vil tilbake til Ringshaug!
Senere gikk vi bort til Caroline og spise veldig gode hamburgere og så på Columbo.

I dag har jeg ryddet hele rommet mitt. Dette er noe jeg gjør en gang i halvåret, så jeg er ganske stolt hver gang. Jeg hater dette rommet, så jeg har ikke noe særlig motivasjon til å holde det fint. Nå har folkene som skulle måle opp eller noe til garasjen endelig vært her og snart begynner vi å bygge. Jeg gleder meg. Jeg har ventet ett år på dette.
Jeg har også sett en del på The O.C i dag. Nå er jeg på åttende episode i andre sesong. Herrrrlig.
I morgen skal jeg til byen med mamma og finne den perfekte 17. mai-kjolen. Noen fra Tønsberg som har sett noen fine i byen? Jeg vil ha en pen, ganske sommerlig kjole.

-Kamilla


Enda et sommer-innlegg

RUNDT KLOKKA 12.00
p1010023
p1010024
p1010030
Spiste deilig lunsj ute i fin-været.

KLOKKA 12.30
p10100204p1010034
Skar opp frukt, gikk ut igjen og begynte å lese "The Kite Runner" på nytt. En av favorittbøkene mine.

KLOKKA 16.00
p1010046
p1010047
p1010052
Ble lenge ute i sola, hørte på Yes og drakk litervis av vann. Skuffet over den ikke-eksisterende brunfargen..

KLOKKA 18.00
p1010022p1010023
p1010025

p1010030
p1010036

e
Lagde hjemmelaget pizza. Eneste jeg er god på å lage av mat egentlig.

Videre utover denne kvelden har jeg sett på Columbo og gjort lekser. Nå er jeg utslitt og skal gå og legge meg. I morgen får jeg nok mer ut av dagen min, da har jeg nemlig koselig planer med venner.

God natt.
/Caroline

Sol og London-bilder.

I dag har jeg ligget ute og solt meg i hele dag. Jeg elsker at det har blitt ordentlig sommer her. Jeg tror jeg har fått meg en liten skille på min likbleke hud også. Vi har også spist ute. Kylling, salat og ris. Det beste jeg vet. Og vi spiste jorbær med krem mens vi så på Norske talenter. Fint med en kosekveld med familien, selvom det hadde vært koselig å komme til ringshaugstranda og ta masse bilder og spise noe godt med Caroline.

Her er noen få bilder fra London-turen:
p4250018
Her er vi slitene etter flyturen som jeg hadde min grusomme hodepine på.

p4250017
Utsikten fra hotellrommet.

p4250031
p4250033
I love you.

p4260074
Julianne møtte venninnen sin Oprah. "ha ha ha"

p4260075
"Sinte-pappa" og pappa.

p4260077
p4260087
I love you, sexy man.

p4260088
Hvorfor er det ingen som tror på meg når jeg sier at pappa er helt norsk?

p4270114
På McDonalds som vi besøkte to ganger.

p4270139
Home.

-Kamilla

En favoritt i godteposen

sten

Thomas er min aller beste guttevenn. For et par uker siden fikk Thomas vite at han var syk. Det tok tid før jeg innså  at han virkelig var syk, men det gikk sakte men sikkert opp for meg. Jeg var en stund veldig redd for å miste han, og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre uten han. Nå er han heldigvis bedre.

Når du leser dette Thomas, håper jeg du skjønner at mange, inkl. Kamilla og jeg, har tenkt veldig mye på deg.
/Caroline

Hjertefeber.

p1010036

p1010038

 p1010039
Jeg drakk iste'en min med hjerteisbiter, og plutselig sovnet jeg. Nå har jeg megaskille som dekker øvre del av kroppen min. Sweet..

Nå gleder jeg meg enda mer til hove, da det er annonsert at "Spasibar" vil lage kebaber der til alle døgnets tider. Sier ikke nei takk til kebabsandvitsj, frokostkebab, kebab kontinental og BLT-kebab. I tillegg til "Kast Kebab På Klovnen" som jeg tror blir en suksess.

Nå skal jeg lage middag, kos dere videre i dag <3

/CarolineOnd sirkel

n69083527529017301315n5251667408190063010n69083527529017384659

Og her var de heldige bildene fra helga.
Nei, til alle dere som måtte lure, jeg har ikke REDIGERT meg feitere.

getattachment

I går var jeg på piknik med den heiteste Odaen. Årets nest første belgiske, nedsprøyta jordbær ble kjøpt <3

I dag har jeg på meg kjole uten tights under, det føles fint :)

/Caroline

Tilbake!

Da var det 11 dager siden jeg skrev mitt forrige innlegg. Eller foresten, klokken er over 12, det er 12 dager siden. Jeg har bare ikke orket å skrive noe som helt, selvom jeg egentlig har hatt litt å skrive om.
London-turen var kjempefin. Vi fikk brukt den korte tiden ganske bra. Vi satt på guide-buss i 2 timer, var på Madame Tussauds (som jeg selvfølgelig har mange bilder fra), shoppet litt og spiste på litt forskjellige steder. Må si Oxford Street var enda større enn jeg trodde og lillesøstra mi og jeg brukte 4 timer på to butikker. Jeg fikk ikke shoppet så utrolig mye siden jeg hadde 0 kr., men jeg fikk litt av pappa. Jeg har også filmet masse, men pappa har kamerat så jeg får ikke redigert den nå.

Ellers har jeg kost meg masse den siste uka. Jeg var på en fantastisk Kaizers-konsert, jeg fikk den jobben jeg ville ha som frivillig på Slottsfjellfestivalen, altså distribusjon-jobben. Jeg skal henge opp plakater og gi ut lightere og klistremerker. Første gang jeg er frivillig på en festival og jeg får den beste jobben. Jeg har også sovet ute, vært i bursdag, sovet masse, spist for mye og trent for lite.

Litt info om bloggmiddagen:
Det er noen som låner leiligheten min for tiden, så den må nok vente enda litt lenger. Men det vil ikke si mange uker, kanskje det kan bli neste uke. Vi får se. :)

GRATULERER MED 18 ÅRS DAGEN, MATHILDE! WOHO!

-Kamilla

Sommerlykke.

p1010868
p1010869
p1010873
p1010875
p1010878
p1010879
p1010880
p1010881
p1010887
p1010888

Grilling er fint.

/Caroline

Poppet

Jeg halvsover til Pirates Of The Carribean tre, så tror det er lurt at jeg legger meg.
Må bare få hivd inn et etterlengtet (?) outfitbilde. Dette er ikke helt ferskt, men.. :)
p10108151
lindex
h&m
indiska
second hand

Hot or not?
/caroline

ZMZ

Klokka 21.59. Mobilen min dirrer, og jeg blir glad. Det viser seg at det jeg har fått en melding, og det er ikke reklame. Fint.

Ulagret nr:
hva hadde fu følt vis du fikk melding nå?

En småforvirret Caroline som erger seg over skrivefeil:
enorm glede selvsagt. hvem er du?

Ulagret nr:
nei, jeg er en du møtte for ja si 2 år sia i tønsberg =) hehe

Caroline:
jøss. haha. freaky :)

Det er ikke ofte jeg får meldinger fra folk jeg ikke har pratet med på to år. Viser seg at dette er en person Kamilla og jeg møtte på da vi gikk hjem fra Slottsfjellet 2006. Han spurte om jeg husket det, og svake minner om en lyseblå Lindberggenser og et smilende ansikt, rødere enn en kreps, trenger inn i hodet mitt. Nummeret forblir ulagret.

En lang natt, konserten som levde opp til alle forventninger og ting å glede seg til

1 mai-feiringen min var aller best. Kanskje vanskelig å tenke seg etter innlegget mitt om vaktjobben nedenfor, men signalgrønn trøye eller ei, det var helt fantastisk.
Små-stresset møtte jeg opp på "Støperiet" ti minutter før jeg egentlig skulle, noe jeg er glad for nå i etterkant. Det resulterte nemlig i den feiteste jobben, som gikk ut på at jeg passet på at ingen andre enn Kaizers m/crew gikk gjennom backstagedøren deres. Så, som du sikkert har skjønt møtte jeg på bandet støtt og stadig, og jeg fikk i tillegg slått av en prat med en svært hyggelig Janove. Jeg blir varm i kinna bare ved tanken, herremåne for en mann.
Før konsertene begynte ble det duket for fotball, etter ønske av Kaizers. En så grusomt kjedelig og langtekkelig kamp har jeg ikke vært borte i siden pappa tvang meg med på Rosenborgkamp i 98. Heldigvis var søte Hedda vakt med meg sånn at tiden gikk litt fortere, itillegg stod Kamilla, Lene, Maren og Oda mm der med oss. Da klokken nærmet seg tolv (?) fikk lokalbanda gudsjelov klarsignal om å entre scenen. Første band ut, Dirty Dogs, var dessverre vannvittig dårlige og med en sleskete vokalist som gjorde inntrykket enda verre. Så det hele var egentlig bare trist. Men Master Piece Of Cake som spilte etter var VELDIG flinke. Faen, de er kule, tenkte jeg da de stod der på scenen med hvite solbriller og kinks-tskjorte.
Da de rigget ned gjorde jeg meg klar til å se de majestetiske heltene, og jeg fikk lov av artistmanageren deres til å gå frem i klynga og se på, istedet for å passe på døren. Deilig. Da de begynte å spille var jeg lykkelig, makan til et bra show de gjorde på scenen. Helt fantastisk. Synes de spilte de beste sangene, selvom de gjerne kunne spilt enda fler. Alt i alt, en av de kuleste konsertene jeg har vært på. Jeg er frelst.

p50200221209640522p50200331209640633
Bildene har Hedda tatt. (Håper det er greit at jeg låner dem. : ))

Etter konserten var jeg og Kamilla rundt omkring i byen. Da vi var nede ved bryggen og 7/11 så Kamilla et kjent fjes på den andre siden av veien. Sannelig var det Janove. Jeg: "Æææh, takk for en fantastisk bra konsert." Han: "Liiige såå." Så forsvant han, og Kamilla og jeg vurderte å løpe etter som to innpåslitne fans, men akk, alt motet var forsvunnet.

I går fylte en veldig søt venninne av meg år (gratulerer igjen Martine <3), mens to andre søte venninner feiret bursdagen sin, Maren og Elisabeth. Så jeg var med på feiringen deres på Eik, men dro etterhvert sammen med Dina og Lene til byen på mer fest. Det var kjempe hyggelig, selvom jeg kanskje fikk i meg litt for mye alkohol. Jaja.
Så i dag blir det med andre ord en litt roligere dag, med lekselesing og vaniljete. I morgen derimot skal jeg på koselig grillings hos Dina på dagen, og på bursdagsfest til Sol på Hvasser om kvelden. Det blir nok braa :)
Håper dere skal kose dere i helga!

- Caroline

Apokalyps Meg

I natt skal jeg bære en signalgul trøye og vakte over alle heldiggriser med penger, og legitimasjon som viser at de er atten. I kveld blir det nemlig holdt en fantastisk fin konsert og jeg skal derfor møte opp utenfor "Støperiet" sammen med resten av kveldens vakter kvart på åtte.

kaizers1
Jeg mener, hva gjør man vel ikke for å se KAIZERS ORCHESTRA? Det blir rett og slett herlig. De trenger fler vakter, så om du vil se Kaizers gratis så er det bare å si fra til meg, hvis du er interessert i å se heit ut i signalgul trøye du òg da selvsagt.

Senere i kveld skal jeg til Mathilde på fest. Det blir nok gøy. Spesiellt om jeg rekker å dra til byen og kjøpe alkohol..
Så. hva skal dere i natt?

Nå skal jeg lade opp med Kaizers i stereoanlegget på stua.
Så farvel, farvel, ønsk meg lykke og hell.
/Caroline

Dagen min, time for time

I dag har jeg vært på egenhånd.

KLOKKA 09.30
jordgubbtetetetetetetete
Våknet opp og subbet inn på kjøkkenet.
Lagde meg verdens beste jordbærte.
Så på "redningspatruljen" på video.

KLOKKA 10.15
medrahmed
ahmed
arababababmed
Varmet meg noen baguetter, tok paprika, agurk, bri/cananber og stranda-skinke på. Ved siden av hadde jeg noen forskjellige typer småtomater.
Satt på "Detective-Columbo" i dvdspilleren.

KLOKKA 13.00
img4217
Stakk bort til tolvsrød, kjøpte meg en ny etterlengtet sminkekost, og en pen brun øyenskygge fra Maxfactor.

KLOKKA 14.30
img4214
coffeeloving
Satt på to fine CD'er mens jeg koste meg med iskaffe.

KLOKKEN 14.50
img4226
Prøvde den nye øyenskyggen

KLOKKA 15.30
img4211img4238img4239paolonutinicigar
Hørte på musikk. : ) Sang på Paolo Nutini-sanger.

KLOKKA 18.00
img4249
Favoritt sjokoladen og glasscola, hva er egentlig bedre på en lørdagskveld alene?

KLOKKA 19.00
img4252
Lillebror kom. Og vi spiste deilig pizza : )

KLOKKA 20.00
n6238762995355283945
Jeg møtte denne gutten i byen. Vi hadde det koselig bl.a på Mac Donalds og rundt ved brygga.

KLOKKA 23.00
kramermotkramerm
Felte noen tårer til denne filmen, og ble overasket over hvor kjekk Dustin Hoffman en gang var.

KLOKKA 02.35
Ferdig med film, og klar for senga. Moren min kom nettopp hjem fra sølbryllup. Hun er verdens søteste.

God natt. :)
/Caroline

Air war

Så var vesle jenta mi i det store utland, på et stort luksushotell, sikkert med store shoppingposer spredd utover den store senga si. Hun gjør seg sikkert klar til å besøke det store svømmebassenget hotellet så fint fristet med på nettsidene sine som de har plassert i etasjen under den store, fine lobbyen. Nå trer hun kanskje inn i den store, hyggelige heisen, mens hun stille ber om at uken og oppholdet i London, byen hun fort har forelsket seg i, aldri vil ta slutt.
Selv sitter jeg her med vondt i hodet, ironisk nok stirrende på en dataskjerm, og med tekopp nr 3 trygt plassert ved siden av meg. Hundeøynene mine er tunge og trøtte, selvom jeg har skolefri i dag og ikke har tatt meg til å gjøre noe fornuftig de siste timene som har passert. Var nemlig i Sandefjord på bursdag i natt, noe som var ganske så koselig. Sannelig var det Pimp & Hoe party, og flere jenter hadde tatt frem kaninørene og de milehøye lakkskoene, mens guttene hadde resten av kaninen i en kappe over ryggen, over den helhvite dressen sin. Halvparten av nattens gjester hadde jeg ikke sett siden i fjord, og jeg innså at det var koselig å se noen av dem igjen. Vi danset, drakk overpriset øl og danset litt til. Etterhvert ble jeg sliten og jeg gikk ut, danset ut i mørket, helt til jeg kom frem til en velkjent hvit port. Jeg åpnet den og gikk inn døren til huset, og gikk videre opp en trapp til en nyoppredd seng. Kaldt rom og lukten av rent sengetrekk ble prist opp i skyene før jeg rolig sovnet..
Da jeg våknet i morges var rommet mitt fylt med lukten av egg og bacon, så jeg dusjet raskt før jeg satt meg med den deilige frokosten. Etter det tok jeg turen bort til bussene, ventet på min kjære tønberg-hortenbuss som skulle få lov til å ta meg hjem.
Og nå sitter jeg her, med to Miss Marple-episoder til på samvittigheten, og kjenner at det er på tide at jeg får gjort noe fornuftig.
Hva bør jeg gjøre i dag?
/Caroline.

Video.Jippi, endelig!
Ja, det er mye "fortfilm". Jeg synes det er så søtt og morsomt.
Jeg vet at dere skulle ønske dere hadde så kule og morsomme venner som jeg har. haha.

-Kamilla

Videoproblemer.

Jeg får ikke lastet opp videoen min på bloggen og youtube. Jeg skjønner ikke hvorfor. På bloggen har jeg ikke kunnet det på lenge, og nå hater youtube meg også?..
Jeg får prøve igjen senere.

-Kamilla


Til alle som har meldt seg på bloggmiddagen.

Jeg er veldig usikker på når jeg skal få tid til å ha bloggmiddagen. Jeg er opptatt endel helger fremover og det er Caroline også. Er ikke sikkert vi får tid før til juni. For dere synes vel det er best å ha den en helg? Jeg tenkte ihvertfall vi kunne drukket litt vin og at dere kunne bli en stund. Hva synes dere? I en ukedag snart, eller en helg om en stund?
Jeg gleder meg foresten veldig til å møte dere. Når jeg kommer hjem skal jeg legge inn en liste over alle som kommer. Vi er ca. 15 stk.

-Kamilla

Edit: Her er listen:
Caroline&Kamilla
Emma
Marie
Oda
Ida W
Kristin
Cecilie
Maren
Andreas
Solveig
Lisa

Maren
Kaja
Cas


Dancing in the backyard.

Jada, jeg lever jeg også, og jeg har også kost meg masse i solen. Men jeg har ikke spist like mange is som Caroline. Jeg har faktisk bare spist en softis med sjokoladestrø, men jeg har vel stappet i meg alt annet usunt.
I dag har vært kjempekoselig. Vi sluttet på skolen klokken 11, og Hedda, Maja, Njapp og jeg dro på Meny og handlet inn alt mulig. Så turet vi opp på Slottsfjellet og hadde piknik. Det var deilig vær og sladder om hvem vi liker og ikke liker i klassen. Litt senere fikk vi besøk av et par narkiser som lurte om vi hadde sett "medisinene" hans. Dette syntes Maja var fryktelig skummelt og puttet mat i munnen for å ha en unnskyldning til å ikke svare han. Haha. Jeg filmet litt også (ikke narkisene altså). Kanskje dere får se det i morra.
Etterpå dro jeg til Mathilde og gjorde lekser. Selvfølgelig ble det ikke bare lekser og dette har jeg enda mer film av. Jeg har nå fått filmredigeringsprogram på skole-pcen min, så nå slipper jeg å bruke den dårlige jeg lastet ned fra internett som bare skulle funke i tretti dager og legger inn stygg tekst over filmen. Jeg gleder meg til å redigere filmen med det nye programmet. Jeg gleder meg enda mer til London-turen til fredag. Dette er hotellet vi skal bo på:
hotel46hotel42hotel54hotel51

-Kamilla

Buckle in the bible belt

Solen kom til oss i tønsberg for noen dager siden, og med det forsvant all lysten til å sitte inne foran en pc å blogge er jeg redd. Alikevell hender det at det popper inn tanker i hodet mitt som jeg får lyst til å blogge om. De tankene har jeg dessverre glemt i skrivende stund, så det får komme siden. Jeg lever iallefall, og håper Kamilla gjør det og slik at hun snart kan få oppdatert litt hun og. Fjorårets isrekord er slått med sikkert hundre is, og bare i dag har jeg spist tre (og klokken er ikke blitt 6 ennå en gang), noe som gjør meg både tjukk og stolt. : )
Men nå skal jeg sole meg, så snille lesere vent tålmodige, oppdatering av bilder og mer skriving kommer så fort solen glir ned fra himmelen. Har forresten kjøpt to fantastisk fine cd'er i dag. Mer om dem kommer også mest sannsynlig.
KOS DERE VIDERE.
/Caroline.

1 år

I dag har jeg blogget i ett år! Det er faktisk helt tilfeldig at jeg fikk sjekket det. De første innleggene mine er morsomme å lese gjennom, så vanvittig dårlig formulert at det er å bli litt flau av. Men slik er det nå bare.
Besøk gjerne http://carolines.blogg.no og trykk på "diverse" om dere vil se hva jeg har klart å produsere på egen hånd dette året.
Jaja, gratulerer til meg for at jeg har delt tankene mine ut på internett i så lang tid. Eller noe..
/C

En veske, en bok, en jakke, et par sko, en topp og en rød shorts rikere.

... Takket være EIK loppemarked. Den røde shortsen er vanvittig..rød, og med et veldig høyt liv. Ikke vanskelig å se for seg en mann med gul trøye, sliten rumpetaske og nettopp min nyinnkjøpte røde shorts på seg ruslende rundt på beachen på åttitallet. Det er fint.
Dina og jeg har spist masse is i dag, noe som resulterer i at jeg sitter her nå med litt vondt i magen.Samme faen, det er verdt det. Skal søren ikke klage på hverken isen eller været i dag, helt praktfult.
Herrejesus, jeg klarte selvsagt å glemme det pokkers kameraet mitt denne helgen og. Så det blir med andre ord ingen bilder. Nåvel, stemoren min har jo et virkelig lekkert kamera.. Jeg låner det jeg. Hoh.
Snart blir huset fullt av familie IGJEN. Føler vi feirer ettellerannet hver gang jeg er hos pappa. Denne gangen er det selvsagt lillebroren min, som hadde bursdag den 14ende. Det er i og for seg litt greit da, for vi skal spise VERDENS BESTE lasagne. Den er virkelig fantastisk.
Jeg gleder meg så veldig til sommeren nå, kanskje ikke så ulikt alle andre som bor i Norge, men virkelig tanken på alt det fine jeg skal gjør meg så glad. Hovefestivalen, isfestivalen, middelalderfestivalen, Stavernfestivalen (muligens), Tyskland, Nederland, Eurotrip (neida, ikke så gøy som det høres ut.. med familien, høhø), Bruce Springsteen konsert, Bon Jovi konsert, Kiss konsert (I slutten av mai, men uansett..) Og listen fortsetter i det uendlige. Det blir virkelig alle tiders. Ahh..
Nå hører jeg på Cream og hviler meg, før jeg skal ut i sola igjen. Har på meg en av favorittkjolene mine, og den gjør meg enda mer glad.

flowers

/Caroline

Is, loppemarked og fotografier

I dag har jeg spist tre is, og kvelden er fortsatt ung. Hurra!
I mitt stille sinn feirer jeg. Jeg feirer at "helvetesuka" er omme. Og at jeg har en deilig helg foran meg.
Det blir imidlertid ikke så alt for mye sofa på meg. I morgen må jeg stå opp tidlig, for Dina og jeg skal på loppemarkeder. Det blir gøøy. Når jeg kommer hjem skal jeg øve på matte, før jeg kanskje skal være med Lene på bursdag (?). Ellers skal jeg fortsette å lese til matte siden en feit prøve venter meg på torsdag. Glimrende..

I går farget Thomas og jeg håret vårt, hos Kamilla i leiligheten. Jeg ble fornøyd, og jeg tror Thomas også ble det. Han ble fin ihvertfall :) Bilde av håret mitt kommer sikkert i morgen.

Har forresten fått bilder i posten i dag. Pakken var merket med "mediehuset, tønsbergblad".
Dette var det som var inni.

stil1b

stil4b

stil6


Tror det nederste vil bli brukt i avisen. Og til de som lurer så vil artikkelen bli publisert om ikke så lenge.

Ellers i dag har jeg vært og trent med Kamilla. Å kalle det trene er vel igrunn å overdrive, men vi gikk ihvertfall litt på tredemøllen.
Nå skal jeg spise sommerkoteletter før jeg gjør meg klar til is nr fire.
Ha en fin dag!
/Caroline

London!

JEG SKAL TIL LONDON! Ææææ. Pappa har bestilt tur til oss fra 25-27 april. Dette blir min første tur til London og jeg gleder meg like mye som en unge på vei til Disneyland. Pappa har visst bestilt rom på Londons største hotell. Wee, jeg gleder meg! Noen som har noen tips om noen fine butikker og sånt?

-kamilla

Stipend = Lykke

Siden Caroline har lagt ut noen bilder av seg selv fra den lille "photoshooten" sammen med Cecilie, her er noen av meg.
n85106500728023645519n85106500728024121047n85106500728024141733n85106500728024153107
n85106500728024048374n85106500728023748702n85106500728024131361I dag var det stipend-dag, og det betyr lykke. Nå har jeg vært blakk i ca. en måned og da er det utrolig deilig med stipend. For oss under 18 år er det jo umulig å få seg jobb, så jeg har jo ikke noe annen inntekt enn stipendet mitt som er på 1450 kr i måneden. Jeg har prøvd å få meg jobb i mange måneder, men jeg føler det er umulig. Jeg skal søke på Oseberg hotell nå. Eller ikke nå, men i morgen.
Jeg var på et møte på familievernkontoret i dag. Jeg har ikke så lyst å fortelle så mye om det, men jeg synes det var fint med det møtet. Det varte i hele en og en halv time.
Rett etter møtet dro jeg til byen og møtte Mathilde og hennes to venninner på Subway. Ah, det var deilig med Subway mat igjen. Det er nesten bedre enn McDonalds. Nesten. Eller de er på lik linje.
Etter maten var det endelig tid for den etterlengte shoppingen. Jeg føler det er tusen år siden jeg sist kjøpte et klesplagg. I dag kjøpte jeg et grått høytlivskjørt på Lindex, en rosa/fersken/rød/?-farget body(som jeg selvfølgelig ikke skal bruke uten et høytlivskjørt), en vanlig tynn hvit genser, sånn skjørtogtoppsyddsammen-ting fra Gina Tricot og en utrolig kul svart kjole fra H&M. Jeg er ganske fornøyd, men jeg må si Tønsbergs butikker har blitt litt dårligere enn de var for ett år siden. Jeg vil til Oslo. Eller enda bedre, London.


Jeg skal prøve å få Caroline til å komme på torsdag så vi kan få svart på spørsmålene deres. Tenker vi lager en film.
Nå skal jeg sovne til Neil Young - Old Man.
GOD NATT!

-Kamilla

Takk skal du ha

I dag hadde jeg fysikkprøve på skolen. Hipp hurra, jeg kunne likså godt spist prøvearket for det gikk himla dårlig. Virkelig skuffende at jeg alltid klarer å øve på ting læreren UNNGÅR å ha med i prøven. Etter jeg var ferdig med prøven hadde jeg pause i to timer, og mens jeg ventet på at de andre skulle bli ferdige (jeg ventet lenge) så var jeg flink og spiste matpakken min for første gang på to måneder. Da de andre endelig kom gikk tiden så alt for fort. Plutselig måtte vi inn igjen, og hodet mitt ble tung som en bil. Læreren pratet og pratet. Og pratet. Jeg bestemte derfor å gå en time før vi egentlig sluttet, siden hele meg skreik etter søvn. Faktisk så syntes jeg at det var noe jeg fortjente etter en laang natt med fysikkbok og hodepinetabletter.
Da jeg var kommet til byen fikk jeg en melding av Dina. Vi dro på cafè, og gikk litt i byen. Og siden jeg hadde fått stipendpenger kjøpte jeg meg en fin blazer og noen søte sandaler i matrosstil. Må nesten legge ut noen bilder av det etterpå.
Jeg sjekket itslearning i stad, for å se hvilke sider jeg må lese på til kjemiprøven på torsdag. Og der hadde jeg sannelig fått et brev fra fysikklæreren min. Han hadde registrert at jeg hadde gått fra timen tidligere enn de andre, og ga meg derfor fire timer i fravær. Kuuuug. Jeg skal klage, selvsagt.
Tenkte jeg skulle filme litt til dere etterpå, og jeg sletter sikkert dette klageinnlegget etterhvert, måtte bare dele litt aggresjon.

n85106500728023779583 n85106500728023821259
n85106500728023862464n85106500728023831534
n85106500728023852184n85106500728023934825
n85106500728023996731n85106500728024336581
n85106500728024349752

Bildene er tatt av søte Cecilie./C

På tur.

n65424551811492385754
Kamilla, Njap, Cristine og Mathilde i Fredrikstad i går.

Plug in baby

Tusen takk for søte kommentarer. Dere er søte!

Jeg vil begynne med noen få bilder av pappa, Julianne og megselv i bilen på fredag. Bare sånn for å vise hvor kule vi er.
p4110005p4110006p4110009p4110018p4110027


I går møtte Caroline og jeg, Cecilie i byen. Hun trengte noen å ta bilde av, så vi stilte opp. Hun er minst like søt som hun fremstår i bloggen sin. Etter bildene dro vi på Maskinistenes Hus og drakk litt mocca.
p4130008p4130017
p4130018
Det var kjempekoselig og vi må gjenta det.


Også må jeg jo legge ut de lekre bildene Caroline og jeg tok før vi dro.
p4130001p4130002p4130005


I dag har jeg vært på skoletur i Fredrikstad. Vi tok båt og gikk rundt i "gamle byen". Ikke så veldig spennende, men det er deilig å komme seg vekk fra skolen. Og her er en UTROLIG spennende film fra båten.
PS: Husk at det fortsatt ikke er forsent å stille oss spørsmål!

-kamilla

VIDEOBLOGG 3

Ææh. Her er den altså. : ) Vår ferskeste videoblogg. Nå håper vi sannelig på en del kommentarer fra dere, for vi har faktisk lagt mye arbeid i den./Caroline og Kamilla

Well I don't like the things that you're saying, so if I see you tonight, well you better not get in my way.

Æh, bare to timer til bursdag. Tenker at når festen har passert og vi er kvitt 16 hylende unger så kommer jeg til å være litt for utslitt til å blogge. Dessuten skal jeg mest sannsynlig befinne meg borte fra dataen resten av kvelden. Så, det er igjen opp til dere kjære lesere. Det er tid for spørrerunde! 

 HVA LURER DERE PÅ?
Kanskje du vil vite hvor lenge jeg og Kamilla har vært venner? Hva den største krangelen vår dreide seg om? Hvor mange piercinger vi har hatt? Hvor mange kjæledyr eller søsken vi har? Om vi liker lasagne?
Humble, naked and honest. Spør iallefall om hva som helst.

krabbe

/C

We find that we're stuck in the middle picking up the pieces of our hearts

difference
Kamilla og jeg var ute i dag. Vi gjorde noe spennende og filmet det. Men det blir nok enda en stund til videoen er ferdig. Så nå kan dere glede dere, haha.
Lillebroren min skal feire bursdagen sin i morgen. Ingen vanlig bursdag. Det er ikke lenge til han blir ti år, og i den anledning feirer han "9 og 3/4" års bursdag, med (ikke så overraskende) Harry Potter som tema. Hah. Huset vårt er fullt av tryllestaver og sopelimer.. Egentlig er det veldig søtt. Han har til og med stryket den svarte fløyelskappen sin. Skal knipse noen bilder i morgen av overenergiske barn med viftende tryllestaver.
Var du vilt opptatt av noe da du var yngre? Eller kanskje du fortsatt er det?
Selv var jeg egentlig ikke det. Ikke som jeg kommer på i farta, og nå er jeg egentlig bare opptatt på å få nok søvn.
Så god natt! : )
/C

En kommende videoblogg!

I kveld lager jeg og kamilla videoblogg men BARE om dere hjelper oss. Kom med forslag til hva videobloggen kan inneholde! :) Alle forslag vurderes og blir satt stor pris på. Så vær litt kreative for oss.

image049
Vi lar dere bestemme i dag. Jeg nekter imidlertid å farge håret russer-blondt igjen..

- Caroline

I was lying in my bed last night staring at a ceiling full of stars

snaacks 3snaacks 2snaacks 1

I dag satt jeg på med en venninne til og fra skolen.Det var herlig å slippe å løpe til bussen for første gang på rundt tre år. Nå er det bare 7 måneder til jeg selv kanskje har bil. HURRA.

Det blir altså bloggmiddag. Og alle hjerter gleder seg, ihvertfall mitt. Stemmer for at ikke-tønsbergensere får være med neste gang. :) Syns det er enormt spennende, og selvom det kanskje blir lenge til vi faktisk finner en dato som passer alle så gleder jeg meg masse. Noen morsomme BLOGGLEKER, anyone? Hehe.

Visste du at det finnes "Skittles" med sjokolade smak? Eller hva med lakrissmak? Det var nytt for meg i allefall. Så en reklame for det på en tilfeldig side jeg var innom i stad.
skittles med lakrissmak skittles med sjokoladesmak
Hva tror du, nam? Og noen som vet HVOR man kan få tak i det?

/Caroline

Pakke og bloggmiddag.

I går kom jeg hjem til denne pakken:
p4100013

Pakken jeg har gledet meg til siden forrige torsdag. Her er innholdet:
p4100004
Lykke. Poptartsene smaker veldig veldig godt. Synd jeg ikke får prøvd dem i brødristeren siden de er knust. De skal nemlig i brødristeren. Men de smaker deilig uansett. Og Ane er søt som sender med et lite flagg. Tusen takk!
Jeg (og Caroline) har lyst til å invitere noen tønsberg-bloggere på middag i den nye leiligheten min. Eller jeg vil ikke invitere, jeg vil dere skal "melde dere på". Leiligheten er ikke så veldig stor, så det er ikke plass til 50 stk., men tror jeg vil kunne få presset inn 10-15 stk. Hvis du har lyst til å komme, send meg en mail kamilla.ld@hotmail.com med ditt navn og din bloggadresse, og kanskje hvilken helg i nærmeste framtid som passer best for deg. Jeg vet ikke om jeg har råd til å handle inn mat til alle, så det blir kanskje en liten "inngangspris" på 20-50 kr. Vi får se, kanskje pappa vil spandere. Håper du har lyst til å komme!


p4100006-kamilla


EDIT: Det er bare å melde seg på middagen, selvom vi ikke har invitert deg : ) Vi inviterte bare noen få for å være sikker på at noen kom! Så tønsbergsøtinger, MELD DERE PÅ FREMDELES <3

Bright side of the road

p1010002
indiska
friis company

p1010003
sparegris, loppemarked.


I dag har det regnet og blåst surt siden jeg stod opp. Vinden bærte meg nesten bort til bussen, så jeg rakk den i allefall. Bare det blir fint om en uke, for da er det hva vi velger å kalle "helvetesuke" på skolen. Dvs 4 fagdager, fire (?) prøver. Hurra.

/C


Englekoret.

Weee, så gøy med masse kommentarer.

I går kveld var jeg på konserten "Englekoret - fra pop til opera". Utrolig bra konsert, utrolig flinke sangere, utrolig flinke dansere. Jeg har fått mer sansen for opera faktisk. Elizabeth Norberg-Schulz synger helt fantastisk. Marius Roth Christensen fra Seigmen også. De sang også en sang sammen. Jeg satt med tårer i øynene. Noe jeg nesten gjorde gjennom hele konserten. Det var alt fra musikalnummer fra Chicago, Phantom of the Opera og Bombay Dreams, til korsang og dans.
Jeg er glad Mathilde hadde en billett til meg.

t19elizabethnorbergschulzphoto

Elizabeth Norberg-Schulz


-kamilla


En koselig lørdag

Jentekvelden bestod av:

bubla engla grubla maebye tilbilde
1. Meg
2. Kamilla
3. Jenny
4. Linda
5. Ingrid

Vi 5 var bestevenner gjennom nesten hele ungdomsskolen. Da vi begynte på ulike vidregående skoler så vi bare hverandre mer sjeldent for hver måned som gikk. Nå er vi nesten aldri med hverandre lenger, men noen ganger kommer vi heldigvis sammen igjen, og har det kjempe koselig.

Kveldens desidert heldigste bilder
p1010006
p1010041
p1010053
p1010057
p1010061
Vurderer å kalle innlegget noe annet etter å ha studert disse bildene litt. Noen passende forslag?

Nå skal jeg legge meg i min nye pysj. Den er kjempe søt og lukter deilig. Litt kjipt å snakke om en ny PYSJ når jenta jeg deler blogg med nettopp har lagt ut bilder av den perfekte nye LEILIGHETEN sin. Men kanke få i pose og sekk kan man vel?

/C

Leiligheten min.

I går dro pappa og jeg endelig på IKEA. Jeg måtte jo få min lille startpakke til leiligheten min. For nye lesere: pappa har laget en splitter ny leilighet til meg under huset sitt. Jeg elsker den og den er perfekt.

Stua:
p4060005p4060015p4060016p4060007p4060042p4060036p4060037
Kjøkkenet:
p4060009p4060010p4060031p4060034
Jeg skal kjøpe ny duk.

Badet:
p4060019p4060024p4060022p4060020
Her skal jeg få vaskemaskin og tørketrommel.

Litt av den tomme gangen:
p4060029
Bittelitt av rommet mitt (det er så rotete og jeg hater sengetøyet. bildet av hele rommet kommer senere):
p4060046

Hva synes dere?


I går inviterte jeg Caroline, Jenny, Linda og Ingrid hit og vi spiste hamburgere og drakk litt vin og sprit. Det var kjempekoselig og det kommer det til å bli mye av senere. Sånn i halv 11 tiden dro vi bort til Christer. Jeg går ikke i detaljer om hva som skjedde, men jeg har aldri litt så mye i hele mitt liv. Det var foresten en som spiste litt(mye) fuglefrø og senere snakket han skremmende mye med fulgen. På dansk.


---------------------------------------------------------------------------------
Her er foresten skjørtet jeg sydde på torsdag. Ikke så veldig vanskelig å lage et skjørt av en stor skjorte.
p4040002p4040006p4040004


-Kamilla


Camera Obscura

Enda et lite musikktips. Disse hørte jeg om fra min venninne Lene :)Lloyd, I'm Ready To Be Heartbroken.

Meet The Sneaks

Trykket nettopp inn på en blogg med mange bra musikkanbefalinger. Noen av bandene tenkte jeg at jeg kunne formidle videre til dere. Uansett om dere har hørt de eller ei, så er disse her nye yndlinger for meg. Gold Submariner  Contracts  Gary!

the sneaks
the sneaks' hjemmeside

/Caroline

To glade lopper

Photobucket Photobucket Photobucket j&oslash;sseball mongs hei
Dina og meg utenfor loppemarkedet på roklubben. Sammen raida vi stedet for alt som var verdt litt mer enn fem kroner. Hva jeg kjøpte poster jeg når jeg har anledning.

Nå har jeg ordnet håret og drukket opp kaffen min, så da bærer det til Kamilla. Det blir så koselig! Gleder meg kjempe masse. /C EDIT: jeg VET bildene er gigantiske. men det er blogg.no sin skyld, og jeg rekker ikke fikse på det. Saaarry.

Kyss, klapp og klem

epshutterneon4epshutterneon280sepshutterneon6epshutterneon5


Her sitter jeg snufsete og deilig, varm som en stekepanne og med sminken dratt ned over kinnet. Fornøyd etter en sabla effektiv dag, NAAT. Lurer på hvor lenge jeg har festet blikket i dataskjermen uten å blunke nå.. Tipper en halvtime.
Hadde HELDAGSstil i norsk på skolen i dag. Gjett om det var gøy når man er forkjøla, du. Et stille klasserom med lett irritable elever, ÈN forstyrrende person med kolshoste og snufsing ti ganger i sekundet. Hatske blikk klorte inn i meg fra alle kanter. Alle tiders.

Foresten er mine dyrebare Ray Ban's søkk borte etter helgens festlige utskeielser. Jeg aner virkelig ikke hvor jeg har gjort av dem, og nå har jeg lett til høyre og venstre, i fugl og i fisk i flere timer. De er BORTE!
Føler meg en smule bortkjemt her hvor jeg sitter trist og lei meg med "reserve"brillene fra D&G på nesa.

I morgen skal jeg stå opp relativt tidlig, måke meg bort til Maren som bor rundt et kvarter unna meg, bare for å gå enda lenger. Vi skal nemlig ta oss en runde og sjekke ut de hotte loppemarkedene som er rundt omkring i Tønsberg for tiden. Egentlig er de sikkert ikke hotte i det hele tatt, men klarer jeg å lure til meg fire-fem vesker til under tikrona så er det da godt nok for meg. Gøy med billige vafler og utvanna saft også igrunn, I like the feeling.
Etter gåturen skal jeg forte meg hjem og spise, før det bærer videre til Kamilla. Skal tvinge jenta til å lage videoblogg med meg, sånn at dere kan ha noe å le av på søndag. (Jeg kan selvsagt ikke love at dette med videoblogg blir noe av, siden jeg ikke en gang har noe videokamera.. Men vi får se da.)

bare meg
Nå er Queen på TV, og det gjør meg virkelig forbaska lykkelig. Minner strømmer på fra da pappa bodde her. Da hørte vi alltid på Queen i kjøkkenet eller stua. Det minner meg også om da jeg snek meg ned i stua sommerkveldene i 2004 og satt på "VH1" hvor Bohemian Rapshody og Another One Bites The Dust ble spilt i det uendelige. Minner fra London har jeg også, da jeg så "We Will Rock You", en kjempe fin musikal. Herre jesus, for et band. For en mann Freddie Mercury var. For en mann Brian May er. For noen tekster.. Heeerlig.

llama1

-Caroline

Soul kitchen

Et knippe bilder fra forrige helg
n52540518910331105127
n52540518910331135782
n52540518910331156715
n52540518910331167037
n52540518910331219104
n5254051891033125513
n52540518910331291939
p1010006
p1010019
p1010011


Hva har jeg og førti år gamle tupper til felles? Symøte, vel.
Mathilde, Kamilla og jeg satt sammen i Melsomvik i dag og sydde på noen store skjorter funnet på loppemarked, og sannelig fikk da noen riktig lekre skjørt se dagens lys bare noen timer senere. Skal ikke skryte for mye av dem ennå, men det er hyggelig å ha noe kreativt å drive med til en forandring.
Ellers sitter jeg her og funderer på hvordan jeg skal skaffe penger til alt dette jeg har lyst til å ha råd til. Her om dagen ble jeg bedt i en riktig så fristende bursdag. Bursdagen skal feires på hotell i Oslo, og det blir sannelig ikke så billig. Jeg er nok rundt 200 tomflasker unna til å få råd til det, med andre ord ser det litt mørkt ut.
Presentasjonen jeg hadde om Devendra Banhart i forrige uke gikk helt greit forresten, fikk en sterk firer, selvom jeg kanskje hadde rodd inn en femmer om det ikke var for at jeg var litt smånervøs.
Blir nok mer blogging i helgen, skal nemlig ta det litt rolig. Jentekveld hos Kamilla på lørdag da, sammen med noen herlige ringshaug piker.

/C

Thom Hell

Jeg gleder meg til å se denne mannen på hove:
104333151l
Thom Hell heter han og han synger vakre sanger. Jeg liker spesielt Nobodys Fault But My Own.

Skal du på hove?

-kamilla

Poptarts!

Jippi, jeg har vunnet Poptarts - Chocolate Chip Cookie Dough! Jeg gleder meg så til å smake. Jeg har alltid tenkt at amrikansk godteri må være sinnsykt godt. Ihvetfall når jeg er veldig glad i det søte, og ikke det sure.
Tusen tusen takk til Ane.image018image019image020image027image035image030
caroline og kamilla 2005


-kamilla

Just a little bit.

Mathilde er så skuffet over at folk er så dårlig å blogge fortiden. Dette er Mathilde: http://www.freewebs.com/sweetpuddingpie/

Nå har vi design og arkitektur og vi lager bursdagsinnbydelser og plakat til...hva var det igjen? Uansett, vi lager dette i Illustrator som er hundre ganger vanskeligere enn photoshop. Eller, vi har jo ikke lært det ordentlig.
Åh, jeg skulle ønske jeg var mer kreativ. Alt jeg lager ser like kjedelig og likt ut. Kanskje jeg har valgt feil linje?

I dag skal Mathilde og jeg kanskje sy litt klær. Skal ringe Caroline og høre om hun også vil. Caroline og jeg har tenk på dette lenge, men aldri kommet igjen. Vi vil sy skjørt og kjoler. Jeg finner nesten ingen skjørt som passer til meg og som er akkurat sånn jeg vil ha dem.

Her er noen bilder Caroline og jeg redigerte når hun var med meg på skolen:
blcaro sexyblodckami

-Kamilla

Bursdager og siste natt på Cruise

Er alt for sliten til å skrive et langt innlegg akkurat nå, men kort fortalt var vi "der ingen skulle tru at nokon kunne bu" på bursdag i går, og hadde det veldig hyggelig. Det var min gode venninne Lene som feiret sine nettopp fylte 18 år der på gården de eier. Jeg sov over og våknet blid og fornøyd til morgen i dag, nå har jeg imidlertid ganske vondt i hodet. SYND, for jeg må gjøre lekser og stelle meg klar til bursdagsfest nr. 2 snart. Det er til en annen god venninne, Cecilie. Og etter at jeg har vært hos henne skal jeg kanskje ut på byen for å tilbringe tid på "Cruise", et utested som legger ned etter helgen. Håper å få lagt inn mange bilder i morgen, hvis jeg får sport ned bildene andre tok/tar. 

/Caroline

God is underwater

1002077bm
For en lang og hard dag det har vært i dag. Skuldrene mine griner takket være laptop, bøker og skrot som har befinnet seg i vesken skuldrene mine har bært så og si hele dagen. Natten tilbrakte jeg hos Kamilla som var alene hjemme. Vi hadde det veldig koselig og fikk pratet mye sammen om ting vi ellers ikke har tid til å prate om så ofte. Selvsagt presterte vi å forsove oss til morgen i dag tiltross for at jeg lovte meg selv å stå opp ekstra tidelig. Derfor fant jeg plutselig ut at jeg ikke skulle på skolen i det hele tatt. (Mye grunnet enorm angst ovenfor prøver som ikke blir lest til) Tåpelig valg egentlig, men min slitne, forkjøla kropp trengte å slappe av litt.
Hjem ville jeg ikke dra, så derfor ble jeg med Kamilla til skolen hennes. Og ja, der ble det nok avslapping på meg. Vi photoshoppa oss blonde og så på American Dad. Akk, slikt gjør vi ikke der jeg går.
Etter skolen besluttet vi å gå litt rundt i byen. Vi bestemte oss for å bruke de siste stipendpengene våres på å kjøpe ordentlig iskaffe, så vi stakk bort til isbaren ved siden av Subway. Jeg har sjeldent angret mer. Da vi fikk servert hver vår gigantiske iskaffe var vi lykkelige tullinger, men det viste seg at iskaffen skulle bli en stor skuffelse. Forestill dere sitronslush blandet med kaffe-is og vann. Det er faktisk det vi fikk. Trist å hive fra seg et stort krus med drikke minutter etter at vi hadde kjøpt det, men det syrlige blandet med kaffen fylte meg med en ubeskrivelig kvalme..

Etter slik en vellykket kaffi toget jeg skuffet videre til "Petters Trafikkskole", hvor jeg skulle være så heldig å tilbringe de neste tre timer i selskap med 15 åringer. Dette var mitt andre kurs (av fire?) og jeg var redd det skulle bli like kjedelig som sist gang, men faktisk var det veldig interessant nå. Jeg gleder meg faktisk til å begynne å kjøre, og det er fremgang for en som var livredd etter å ha kjørt sine første 20 cm. (Ja jeg er litt av en pyse)
Nå skal jeg egentlig sitte her og voldta google for stoff om "Gunnlaug Ormstunge", men jeg er trøtt. Så god natt <3
/C
p5310140
Her er jeg for et halvt år siden, på middelalderfestival.. Nei, gudsjelov er det 5-6 år siden.

Ny header.

Kamilla har laget ny header til oss. Er den ikke fin? :)

Har forresten besluttet å holde presentasjon om denne mannen.
lc47f2fba7ef29ba49dfb3ce80f9af60d
lc62a01c4f75f27d3a562b880619e0f77
ld29ab0377615713366b916b22b4856d6
Elsk.

/Caroline

If i lived in China..

Man merker fort de gangene jeg går på dataen for å gjøre lekser, for det resulterer alltid i lange blogginnlegg.
Tenkte jeg skulle dele med dere noen bilder fra den feriedagen hvor Kamilla kom på sykebesøk til meg. Å herrejesus, jeg elsker å få omsorg når jeg er syk :) Kamilla er BEZT.
4
42dsc002911dsc002921
Filmet også noen filmer av Kamilla, men det ble a little to much med min syke forkjølelselatter i bakgrunnen. Dropper å legge det ut, for deres skyld.
Som dere kan se noen innlegg nedenfor så er bussene i Tønsberg helt tragisk dårlig på å komme til rett tid. Med en gang et lite snøfnugg legger seg på vår kjære bakke så streiker alle bussene i Tønsberg by. Det er som om snø er en grunn nok til at noen buss-sjafører tror at de kan legge seg ned i et buss-sete og sove en halvtime. Ja, det stemmer, i dag måtte jeg selv vente disse noe og førti lange minuttene på en buss som aldri dukket opp. HALLO, buss-stoppet jeg stod på var sju minutter (med buss) fra bussterminalen. Jeg er sikker på at om jeg hadde lagt meg ned på bakken og startet å rulle bort til bussterminalen så hadde det gått fortere.

Det er tirsdag. Den dagen jeg liker minst i uka. Tirsdagene som er fulle av de hardeste og mest krevende fagene på skolen. Denne tirsdagen som bare er enda verre takket være snø og at det er første skoledag etter ferien. Jeg kunne virkelig hatt bruk for sjokoladehjerter i dag og.
Men jeg har noe viktig å meddele dere. Min kjære, søte venninne Maren har nå entret bloggverdenen. Hun har allerede skrevet noen fine innlegg, bare se selv. afterlaugh.blogg.no

Sånn, da har jeg enda en gang brukt opp dyrebar leksetid på blogginnlegg til dere, så da kan dere kanskje hjelpe meg med et bra tema jeg kan ha om på engelskpresentasjonen jeg skal ha i morgen? det kan igrunn handle om hva som helst, ifølge læreren, men helst et band, en artist, en kunstner, en forfatter eller lignende. Hodet mitt er hult og uten idèer for øyeblikket. Så, noen forslag? Et band med spennende historie bak seg, eller en kul kunstner. Takk.

/Caroline

Klagehumør.

Jeg føler en trang til å klage litt, men jeg skal prøve å se litt positivt i alt.

minus-:
Jeg fikk bare sovet et par timer i natt.
pluss+:
Jeg klarte å stå opp til riktig tid!

minus-:
Jeg klarer å tryne tre ganger på vei ned til busstoppet.
pluss+:
Jeg brakk ingenting.

minus-:
Bussen kom 20 MINUTTER FOR SENT. Fy faen. At bussen klarer å være så jævlig sen, kan jeg ikke forstå. Greit, det er nesten snøstorm, men bussen trenger ikke kjøre i 10 km/t for det. Det blåste noe helt forjævlig i bakhue på meg og jeg tror jeg kommer til å bli veldig syk etter dette. (Jeg beklager stygge ord)

pluss+:

Hmm, varmen når jeg kom inn på bussen?


minus-:
Å gå opp bakken til skolen. Det var grusomt glatt og jeg datt nesten et par ganger når jeg skulle gå opp trappen på slutten av bakken som var helt nedsnødd og bare en person hadde gått der før meg.
pluss+:
Brakk ingenting denne gangen heller.


minus-:

Jeg har så sinnsykt vondt i nakken. Jeg aner ikke hvorfor, men nakken min er helt sliten og det gjør vondt.

pluss+:

Finner ikke et pluss i det.

minus-:
Den grusomme kulden og snøen! Jeg som alle andre, trodde vi skulle få vår og sol nå fremover.
pluss+:
Snøen er jo litt pen å se på da.

-Kamilla


C'mon and love me

Nettopp malt årets første påskeegg, og jammen er det vanskelig å få det fint. Første forsøk gikk jævlig dårlig, så ut som jeg hadde malt det med bind foran øya. Men etter intens øving ble det bra (ja, dette ble litt viktig for meg).

I stad så jeg gjennom kameraet mitt som jeg hadde med meg i går (cafêtur med Thomas og Martine, på fest med Kamilla, Thomas og Lene, og fest hos Jens Thomas), og det var ikke akkurat en haug med glansbilder.. Hæh.  Flest ble tatt på den første festen. Og jeg orker ikke legge ut mer enn 1/5 av bildene.

p1010003p1010002p1010033p1010040p1010039p1010038p1010009p1010016p1010028p1010034p1010033

Kos dere videre i dag. Det skal ikke jeg (fysikk-lesing)
/C

Those good old days. hah.

Haha, jeg sitter og ser på gamle bilder på den eksterne hardisken min. Tenker jeg legger ut litt bilder etterhvert, men orker ikke nå. Meeen dere skal få et par bilder av meg fra jeg var 14-15 år bare for å vise hvor kul jeg var.
bitchkammimegimage016
omg, i'm liek sooo hawt.

-kamilla

Syvsover.

Herregud, jeg sov til kl 5 i dag! Jeg sovnet i 4-tiden i går, men jeg har aldri sovet helt til 5. Eller jo, det er har kanskje, men det er ihvertfall ikke så ofte. Som oftest sover jeg ikke lenger enn til 3. Jaja.
I dag/kveld tror jeg at jeg skal være med Caroline? Kommer du hjem i dag?
i132311447845363
-kamilla

Bye bye citylights

Yes. Jeg er i huset til onkelen min, og han har internett! Fantastisk.
Jeg har blitt skjemt bort med sol og varme de siste ukene, men i går begynte det å snø!
Utenfor det lille rommet jeg sitter i er familien samlet. De gjør seg klar til piknik ute i stormen. Jeg tror jeg aldri har hatt mindre lyst til å forlate et rom før. 2/4 av familien min er gamle speidere, og nå snakker de høylytt om "hvor ille godt det er med litt skikkelig vær".
Jeg fant nøkkel til døren, så jeg er trygg.

I går var jeg jo som nevnt i Sverige. Kanskje ikke den mest beleilige dagen? For dere som ikke vet det så var det "årets harrydag" i Strømstad. Turen bort med båt var et sant helvete. Hele Andebu og Kodal var samlet på et sted, og sang høyt på DDE-sanger mens de svelget ned øl etter øl. Jeg ble sjekket opp av to-tre gutter med skinnskjegg og helsetrøyer.Men utenom det så gikk det jo greit.. På taxfree'en fikk jeg kjøpt mer av yndlingsparfymen og yndlingsmaskaraen, og itillegg kjøpte jeg en fin øyeskygge fra chanel. Også kjøpte jeg litt Bacardi som er godt på fest.

Strømstad var full av drita russ og biler full av harry rånere med øl i hånda og sigg i kjeften. Aldri sett så mye politi samlet på et sted noen sinne.
Vi kjørte med andre ord rett til "Nordbysenteret", men tiden ble lang før vi kom frem for det var mange som flyktet vekk fra Strømstad.

p1010054p1010058p1010060

MEN vel fremme i senteret var det heldigvis helt rolig.
Indiska fant jeg en søt kjole, en kul veske og et pent par lakksko.

p1010073
Skoene. Flere (og bedre) bilder av tingene jeg kjøpte kommer når jeg er hjemme igjen.

p1010068
Godteriet. Som er mye bedre enn det i Norge. Det ser også naturligvis bedre ut i virkeligheten.

For å vise at det er sant at det snør så har jeg lagd en liten (sporty) bildeserie til dere:

p1010002
Inngangspartiet til farmors hus.

p1010003p1010004
I mitt rette element?

p1010005
Dagens outfit består av farmors gamle jakke og conversesko anno 2006.

Sånn, da får jeg vende snuta tilbake til hjemmelaget bringebærsaft og pinlige spørsmål fra kjære tanter og onkeler.

/C

PS: Tusen takk for kjempekoselige kommentarer her de siste dagene <3 :)

"bli med inn på personalrommet a!"

Hmm, skal vi se. I dag har jeg ikke gjort annet enn å se på tv og spiste sammen med Sara. Hun er alene hjemme nå, så igår kom jeg på besøk og sov over. I går hadde vi skrekkfilm-maraton. Vi så på hele tre skrekkfilmer; Saw 4, The hills have eyes 2 og Wrong turn 2. Wrong turn 2 var mer komisk enn skummel igrunn.
Til "morran" i dag lagde vi verdens beste frokost. Hvitløksbaguett, våruller, salat og kebabkjøtt. Herregud, himmelsk! Selvom jeg ble veldig kvalm og dårlig en halv time senere, var det verdt det. Fader at jeg ikke tok bilde. Jaja. Resten av dagen gikk ut på å se på tv og spise påskeegget mitt. Jippi, jeg har fått et monsterpåskeegg av mamma. Jeg har mast på henne hver dag siden ferien startet om at hun må kjøpe påskeegg til meg. Siden lillesøster har godteristopp(!), var jeg redd hun kom til å droppe det.

Jeg har funnet parfymen. Min parfyme. Jeg er veldig kresen på parfymer og jeg har endelig funnet en som jeg synes passer perfekt til meg. Det er den nye Escada -Moon Sparkle. Ah, den skal mamma få lov til å kjøpe til meg på Tax Free'n når hun skal på Color Line-cruise neste uke.
escada

Må foresten nevne hvor nydelig Andrew var i Hotel Cæsar i går. Sara og jeg har alltid vært så glad i han, og vi ble så glade når vi fikk se han dritafull og nydelig. Overskrifen er foresten hans replikk. Takk.
Og med dette lille klippet av Astrid og Blom som mobber Juni i hennes drøm (jeg fant desverre ikke noe klipp av Andrew), sier jeg God natt og God påske!-kamilla

Aberinkula

Nå drar vi straks til Sverige, hvor jeg forhåpentligvis får svidd av litt av pappas penger. Kamera er min viktigste medarbeider så det er trygt plassert i bagen, og resultatet av turen får du se på lørdag/søndag. Vi skal nemlig sove noen netter i Moss hos Gandy og..
Kos dere videre i ferien, med familie og venner.  OG PLEAZ KOMMENTÈR MASSE HER INNE IMENS:-)
Chiao
/Caroline

n7383053312311969761

Dagens outfit

p1010035
h&m
h&m mann
bikbok
secondhand
dinsko

I'm blue. daddy di daddy da..

p1010034p1010036p1010038p1010043p1010047

Hva synes du om bilen vi vurderer å kjøpe? Den har en knall blåfarge, og jeg syns det er dritkult. :)

Blackbird

Noen ganger gjør man noe spontant, og man føler seg helt fantastisk etterpå fordi man bare har hoppet ut i noe.
I dag gjorde jeg noe spontant, men alt jeg sitter igjen med er en lommebok som ser ut til å utvikle spiseforstyrrelser.
Jeg og Thomas var i byen ca. kvart på tolv, noe jeg syns er tidlig til å være en tirsdag, allikevel var byen ganske full av mennesker. Thomas skulle bare kjøpe en bukse, også skulle vi kjøpe en is eller kaffe på en koselig cafè/isbar, jeg skulle selvsagt ikke kjøpe noe. Men da klokken var rundt tre bar vi begge på to fulle poser.
Med andre ord, da jeg skulle hjelpe Thomas med å finne ting i gutteavdelingen så fant jeg en hel haug med klær til meg selv og.

Jeg er igrunn ikke bare shoppingsyk. Jeg er også temmelig forkjøla og hodet mitt er så varmt at man straks kan steke pølser på det. Så jeg som egentlig skulle sove over hos Kristin i dag må heller ligge i sofaen og se på Arrested Development. Nå hørtes det kanskje ikke ut som om det er synd på meg. Men det er det.
Snille kjære Kamilla kommer på sykebesøk i morgen. Det blir koselig, og siden hun er så snill så skal jeg prøve å ikke smitte henne med vilje. (Som den gangen jeg hostet på kebaben hennes)

Nå begynner pinexene jeg skylte ned for en time siden å slutte å virke, så før jeg får ville feberfantasier så sier jeg god natt :)
/C

Edit: Bilder av klærna jeg kjøpte i dag kommer i morgen.

Påskekos

Hei :)

Tror jeg lovte dere å ha med meg kamera hver dag i denne ferien, men hittil har jeg ikke klart å holde meg helt etter den planen.
Synd, for jeg har gjort mye hyggelig allerede med noen søte venninner. I går var jeg i Sandefjord med Kristin, og det var faktisk så hyggelig å være med henne at vi tilslutt planla en Tyskland/Nederlandtur sammen til sommeren. Det har seg nemlig sånn at storebroren min studerer i en fin by i Nederland som heter Rotterdam, mens Kristin har en far som bor i Karlsruhe i Tyskland, så vi tenkte det passet fint å dra dit sammen. Sannelig fikk vi begge lov av våres foreldre òg, så nå gjelder det bare å spare opp masse penger og finne en fin dato å dra på.
I dag hadde jeg en cafèdate med min kjære søte Oda. Og det var fantastisk koselig :) Vi droppet cafè igrunn og gikk heller rundt og så i butikker, og spiste vårruller. Sannelig har det seg sånn at Oda har en bror som også studerer i Nederland, ikke langt fra broren min. Så da må jo selvagt vi dra sammen dit en tur også :)
Blir flott når Oda begynner på Greveskogen, for jeg liker veldig godt å være med henne.
I morgen må jeg tidlig opp, for jeg skal ta bussen kvart på 11. Skal være med Thomas og finne bukse til han. Etter det skal jeg være med Kristin og vi skal planlegge mer til vår fantastiske tur. <3
På torsdag skal jeg til Sverige og shoppe på Indiska. Gleder meg :) Med andre ord har jeg mye å se frem til.

bare meg
Sommerbilde :)

/Caroline


Kjærlighet ved første trykk

Jeg har fått tilbake pcen min! Gjør dere klare til flere og lengre innlegg fra meg framover :)
Har hatt en fantastisk ferie hittil, forklarer mer senere. Nå skal jeg nemlig snart ut for å møte Ingrid.
Kos dere videre i kveld så lenge!
/C

Påskeplaner.

kamillas planer i påskeferien:
mandag: leke med christin-helen.
tirsdag: ingenting.
onsdag: ingenting.
torsdag: ingenting.
fredag: ingenting.
lørdag: ingenting.
søndag: ingenting.
(skal ihvertfall være med sara en eller to ganger, men ingen dato er bestemt)

du skulle ønske du var meg ikke sant? hah.


her er meg og mathilde i begynnelsen av 1. klasse.
dsc00017dsc00069
ja, vi har alltid vært kule.

fler mobilbilder fra 1. klasse.
dsc00028dsc00097dsc00179dsc00131dsc00191dsc00196dsc00188dsc00202dsc00203dsc00210chrissy0207svennikerkul021

.kamilla.


I'm so popular.

må bare si vi har en fantastisk header nå, har vi ikke? den skal ikke være der lenge, bare inntil vi bestemmer oss for en ny. er foresten gøy å være på mest aktiv-lista igjen. det er sikkert fordi jeg kjeder ræva av meg og går inn og ut av bloggen hele tiden og endrer på småting.
jeg har ingenting å gjøre og jeg tror jeg blir sprø. jeg har jo begynt å se på de første episodene av favorittserien min da jeg var 9-10 år, så kanskje jeg ser resten. serien heter "popular" og gikk på tv3 i 99-01. noen som husker den? jeg husker jeg elska den og jeg følte meg som en ungdom fordi jeg så på denne ungdomserien. for å friske opp minnet ditt slenger jeg inn et bilde.
popular

jeg vurderer å angripe resten av brownisen fra i stad. jeg tok jo bare et halvt stykke i stad. da kan det vel ikke skade med et par biter til. okei, jeg spiste kanskje 5-6 snurringser, men det er jo søndag. hmm.
jeg har foresten verdens søteste kusine. hun er 1 1/2 år og er så nydelig. hun gjør seg til og ler hele tiden. aww.

-kamills.

Jeg trenger selskap og noe godt å spise

Makan til kjedelig lørdagskveld er lenge siden jeg har hatt. Og det er ganske sjokkerende. Det er jo ingen ting festelig å se på tv. Nettopp fått blåst bort litt vett etter å ha sett på "God Kveld Norge" hvor så og si alt de hadde klart å hoste opp til kveldens sending var farmen-deltakere som lekte med aper og et kjedelig intervju med Kathrine Sørland som fortalte om da hun hyperventilerte etter å ha blitt jagd av en elefant. Etter all elendigheten på tv besluttet jeg rett og slett å gå en tur ut i kulden, men ble fort jaget inn igjen av bråkete fyllebukker som lusket rundt i gatene. Gleder meg faktisk til de andre kommer hjem fra familiebursdagen i Moss. Pappa lovte å stoppe å kjøpe kebabrull til meg siden de ble så sene. Har ikke spist mye mer enn det lille rundstykket fra da Kamilla var her i stad så magen min lager kattelyder.

Nå har "Lange Flate Baller" begynt på tv. En film jeg egentlig syns er ganske kjedelig. (Mest fordi jeg er i familie med en haug østfoldeninger som er enda verre) Men jeg har ikke noe bedre å gjøre.. :)
Håper det er noen fler der ute som ikke har det gøy i dag, sånn at dere kanskje kan komentere her litt istedet. Vi trenger sårt komentarer :)

/Påske-Caroline.

Bagel & Juice

Helloo.
Nå er vi sandefjord og koser oss i det fine været. Eller.. Det var fint.
Vi skulle egentlig på harrytur til Sverige i dag, men det ble selvsagt ikke noe av.
Nå har vi nettopp spist rundstykker med banan. Det var deilig.
Skulle egentlig lage videoblogg men kameraet fra 97 ville ikke det, så det ble litt bilder istedet.

p1010016p1010013p1010020p1010009p1010017p1010014

p1010026
p1010025
p1010027

Kaffi og Cappucchino.

George Michael

p1010004p1010015
caroline
rayban   
carlings
second hand
ginatricot
dna
kamilla
bikbok
secondhand
ginatricot

Too Many Emmas

Ferie.

Og den her vil bli fin. :) Jeg har allerede noen koselige planer med venner. I morgen skal jeg kanskje til Sverige med Mathilde og Kamilla. På søndag og tirsdag skal jeg slurpe kaffe, sikle på sko og leke med Kristin. På mandag skal jeg endelig på en etterlengtet cafetur med søte Oda. Og jo, jeg må også en tur til farmor i Moss en av dagene, på påskefrokost med mye deilig mat.
Nå hører jeg på rockettothesky. Det er så fin musikk :)

n6238762991368346529
hoh :) nerds.

Jo, jeg skal forresten passe på å ha med meg kameraet når jeg farter rundt til cafèer disse dagene :)

/Caroline

Fylkesmesse og Ingrid-dag.

Jeg tror jeg tar en liten oppsumering fra dagen i går. Det hele begynte med at jeg stod opp kl. 5 hos Mathilde. Vi skulle møte opp på togstasjonen kl. 06.20 også synes jeg at det er lettere og stå opp tidlig når jeg sover borte og jeg var redd ikke Mathilde kom seg opp, så jeg sov der. Vi sovna jo så klart ikke før klokka 2, men vi kom oss opp begge to. Så var det avgåre med buss til Skien. Vi skulle på fylkesmesse som ble arrangert der. Bussturen gikk egentlig ganske fort og vi var der før de fleste.
fylkemesse 016fylkemesse 019
fylkemesse 017fylkemesse 021

Synes det var litt trist å være der siden jeg ikke var med i noen bedrift lenger. Vi oppløste bedriften for noen uker siden for det gikk så dårlig. Så da hadde jo ikke jeg en dritt å gjøre der egentlig. Heldigvis hadde Mathilde slutta i sin bedrift, så jeg var ikke alene. Alle i min forrige bedrift hadde jo søkt seg inn i nye. Mathilde og jeg fikk en oppgave av læreren og hjelpe en annen bedrift med som bare var to. Så vi hjalp til med å rigge opp staden også var det ikke noe særlig mer og gjøre. Vi gikk litt rundt og satt for det meste litt rundt omkring. Så var de første kåringene. Det var så vidt plass til alle de 900 (!) elevene i salen.
fylkemesse 024fylkemesse 025

Så var alle standene klare og folk gikk rundt å så. Må si den var mange flinke bedrifter som hadde jobber hardt og bra, men også en del useriøse bedrifter. Her er bilder av standene til noen av bedriftene til folk i klassen min.
fylkemesse 052fylkemesse 056
fylkemesse 053fylkemesse 054
1. PetCare UB. Kanskje ikke den mest krative og fine staden, men den var ihvertfall bedre enn på Nøtterøy. 2. Teen Design UB. Denne bedriften må jeg si er den beste i klassen. De har laget en utrolig fin krakk/bord som kan brukes til litt av hvert. Staden var også veldig fin. De vant 2.plass i Beste utstilling i Vestfold. 3 og 4. Evoc (eller jeg tror de har byttet navn). De begynte med å designe genser-trykk, men nå selger de moodlights. Drittøff stand.

Jeg glemte å ta bilde av UBIA. De hadde veldig søt stand.

Så begynte Mathilde og jeg å kjede oss (eller vi gjorde vel det strengt talt hele dagen) så vi gikk ut og tok litt bilder.
fylkemesse 033fylkemesse 034
fylkemesse 036fylkemesse 045
fylkemesse 038fylkemesse 040

Sånn mot slutten hadde hun jenta (som jeg ikke klarer å huske navnet på som er veldig ulikt meg, for jeg husker alle navn og fjes) i den bedriften vi hjalp på begynnelsen blitt alene og lurte på om vi ville sitte med henne i standen.
fylkemesse 047fylkemesse 049
Se så entusiastiske vi var.

Så var endelig hele greia slutt. Klokka var halv 7 når vi begynte å kjøre hjemover. Tror absolutt alle sov hele bussturen.I dag ble jeg hjemme fra skolen. Jeg var så sinnsykt trøtt at jeg ikke klarte å stå opp før klokka 1 selvom jeg sovnet 11 i går kveld. Så ringte Ingrid h meg i halv 2 tiden og ville leke. Jeg ble kjempeglad (selvom Ingrid sa jeg hørtes lei meg ut på telefonen?) for det er alltid så lenge mellom hver gang vi er sammen. Så kom hun noen timer senere og vi så på film og spiste mango og boller. Så begynte det seg å nærme seg til bussen hennes gikk, så vi gikk ut og satt på barneskolen og snakka om alt og røyka i ca. 1 time. Jeg må bli flinkere til å ringe Ingrid. Har det alltid så gøy og koselig sammen med henne.


Her er foresten noen bilder fra en cafètur med Caroline. Jeg tror det var på mandag?
fylkemesse 008fylkemesse 007fylkemesse 011

12.mar.2008

Jeg er altfor sliten og trøtt til å skrive alt det jeg har tenkt til å skrive, og legge ut bildene jeg skal legge ut fra denne dagen. Men jeg skal gi dere en liten smakebit:
fylkemesse 049
You can't wait, can you?

NATTA!

-K

Action

i dag har jeg hatt en fantastisk dag.
jeg har vært på mitt første trafikale grunnkurs, og det var enormt kjedelig. jeg angrer på at jeg ikke tok det for to år siden sammen med alle andre.. istedetfor å være ferdig med grunnkurs og kjøre rundt må jeg altså sitte på "petters trafikkskole" fra fem til sju sammen med ti 15åringer og en nifst barnslig kursleder som skryter av hvor dårlig han er til å kjøre bil. koko.
på skolen i dag hadde jeg fagdag i matte, noe som selvsagt betyr prøve. en prøve jeg var veldig dårlig forberedt til. da jeg kom ut fra klasserommet etter å ha tegnet blomster på prøvearket gikk jeg ned i kantina. med frihet i tankene sanset jeg altså ingen fare, men plutselig streifet beina under meg takket være de glatte dumme støvlettene mine. hadde det ikke vært for at jeg har reflekser som en veltrent katt så hadde jeg sikkert gått rett i bakken, men istedet slapp jeg bare ut et lite hyl og viftet med armene mine. hadde det ikke vært for at thomas brøt ut i krampelatter så hadde jeg vært sikker på at ingen hadde merket det en gang.
nå skal jeg skrive en lang artikkel om min elskede ludvig holberg. dagen kan ikke bli bedre. :)

hvordan har deres dag vært?
håper dere snart begynner å komentere litt mer her igjen, så blir det litt lettere å ta seg tid til å oppdatere her og sånn.

p6230042
dere liker innlegg med bilder. så, her er altså et av meg i mitt rette element. always been an entertainer..
lolz ass.

vakker
Burde jeg gå for en ny look?

Daddy went walkin'

HAH, fant nettopp ut at jeg ikke skal på skolen i morgen. søte jesus jeg hadde helt glemt at vi har fri imorgen. ingenting er bedre enn å glemme sånne ting, og komme på det akkurat i tide.
jeg har sett på arrested development siden klokka seks i dag. jeg utvikler tvgalskap er jeg redd.
ellers i dag har jeg dratt til byen. møtte kamilla på macdonalds hvor jeg bestilte en medium pommes frites for første gang på sikkert et år.
etter macdonalds dro vi til maskinistens hus og drakk kaffe, noe jeg egentlig ikke har råd til å unne meg, men jeg lurer meg selv til å tro at jeg har det. da vi var der fant kamilla en kupong fra "haugar kunstmuseum" i veska si. på kupongen stod det at hun og fire voksne hadde fri inngang på utstillinger der. så vi dro.
sally mann
bilde av sally mann.

i morgen skal jeg stå opp drit seint. igjen. i love it. men jeg er allikevel skikkelig trøtt nå, så god natt :)
/c

Happy Birthday mommy!

I dag (eller nå er det vel i går) har mamma bursdag. Julianne og jeg lagde frokost-på-senga til mamma og vekte henne klokken 8 med presanger og sang. Vi hadde laget et utrolig søtt kort til henne og jeg hadde kjøpt to pene fat til henne.
Jeg gikk å la meg igjen og stod opp klokken halv ett og jeg fristet Julianne med penger for at hun skulle hjelpe meg å rydde det forferdelig rotete rommet mitt. Vi lagde en deal som gikk ut på at hun fikk 20 kr av meg for å rydde rommet mitt sammen med meg og jeg hjalp henne med sitt (som ikke var i nærheten av så rotete som mitt). Denne planen likte jeg og vi tok hverandre i hånda. Vi brukte vel ca. en og en halv time på mitt rom, og 15 minutter på Julianne sitt. Når vi ryddet oppe hos Julianne hørte vi på "gamle" sanger som vi pleide å lage danser til når vi var mindre.
En lang dusj og masse sminke senere fant vi fram kameraet til Per og tok bilder. Her er noen:
mammas bursdag 036mammas bursdag 065
mammas bursdag 032mammas bursdag 053

Dagens antrekk:
ljbweg
Kjole fra Lindex
Belte fra Kapphal
Tights fra Veromoda
Sko fra Dinsko


Så kom gjestene klokken 5. Jeg liker alltid familiebursdagene våre. Liker å være sammen med mine to søte kusiner Maria og Sara. Vi spiste utrolig god mat som mamma har brukt lang tid på å lage. Hjemmelagde rundstykker, hjemmelagde karbonader, eggerøre, aspik (noe jeg aldri skal prøve) og mye mer.
Senere fikk vi noen deilige kaker. Ah, skal si deg mamma er flinkest til å lage mat.
Her er noe bilder av kvelden:
mammas bursdag 072
Bursdagsbarnet med et lekkert forkle på kjøkkenet før gjestene ankom.
mammas bursdag 103
Voffvoff Meeko.
mammas bursdag 085mammas bursdag 093
Fine Sara.
mammas bursdag 091mammas bursdag 098
Fine Maria.
mammas bursdag 097
Kanskje ikke så koselig når ingen ser i kamera..
mammas bursdag 102

Last request

Nå er jeg oppe på loftet med dyna rundt meg, det er nemlig veldig kaldt her. Jeg har tent julebelysningen som var fremme i desember slik at det skal være mulig å se noe her, og faktisk er det ganske pent. Paolo Nutini er mitt eneste selskap for øyeblikket og det er igrunn helt greit. Jeg funderer på hva jeg skal gjøre med håret mitt. Da venninna min Ingeborg fortalte meg at hun skulle ta permanent våknet noe i meg. Jeg er nemlig noen ganger veldig lei av mitt lange brune hår med pannelugg som stikker ned i øynene hele tiden. Jeg har lyst på en pen sveis med 60talls preg. Noe som ser velstelt og stilig ut, og som setter prikken over i'en på et antrekk. Om jeg ikke blir fornøyd kan jeg jo bare gå tilbake til det lange håret med luggen som er konstant i veien, men jeg har lyst til å prøve noe nytt. Jeg skal komme tilbake til det senere med noen bilder som illustrerer hvordan jeg vil ha det, så kan dere selv si deres mening.
Ellers i dag har jeg sett på "Arrested Development" som har blitt min nye yndlingsserie. Det fins bare tre sesonger, og jeg har lånt alle av en venninne, så nå går det mye tid foran tvskjermen igjen.

Jeg har lenge vært plaget over at jeg ikke har fått tatt trafikkalt grunnkurs. De fleste vennene mine tok det for to år siden, mens jeg fant ut at jeg skulle drøye den litt. Ikke lurt, for nå er prisen mye høyere, dessuten er det litt flaut å si at man ikke har kommet igang med det mens andre øvelseskjører hele tiden og noen til og med har lappen. Så 12 mars skal jeg på mitt første kurs, og jeg gruer meg for jeg har hørt det er dritkjedelig. Men sånn er det bare.

Planene om å se Neil Young på Roskilde ser mørke ut. Ikke er det mangel på mange fine venner som skal dit, eller koselige band og artister. Men altså disse pengene. Sannelig vil jeg på Øyafestivalen også. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Jeg trenger masse tid og en sommerjobb..

i142347495170973
I fjor sommer, da livet var skjønt å leve


/Caroline

True love waits

Helgen i bilder. Bedre sent enn aldri.

lm
FIKK DE NYE BRILLENE MINE. RAY BAN WAYFARER

img4063img4064
ANIMAL ALPHA-KONSERT @ 37, HORTEN

img4073
FAMILIEBURSDAG..

img4093img4123img4172
MANATEE RACKET, INGRID OLAVA & MORTEN ABEL I SANDEFJORD..

Nå er jeg i Sandefjord. Var gratiskonsert på torget der i dag, og Surferosa var blant bandene og artistene som opptrodde. De var supre.

1. Hva har du gjort i dag?
2. Om du har blogg, hvor mange forskjellige pleier å være innom den i løpet av dagen?
3. Hva slags skole går du på?/Hva slags jobb har du? Og trives du?

/Caroline

Arcade precinct

Det er så merkelig når solen skinner òg det snør på en gang. Slik som i dag.
Snøen lignet hvite harmløse papirbiter og forsvant heldigvis før det rakk å legge seg på bakken. Godt er det, jeg tror jeg hadde begynt å grine om det hadde lagt seg snø igjen nå.

Jeg dro fra skolen i ett-tida i dag, og ventet ikke lenge i byen før jeg møtte Ida. Som nevnt tidligere skulle hun intevjue meg til "Min Stil", som kommer i Tønsberg Blad. Det er litt merkelig å møte noen man ikke har snakket med på et par år, men som man allikevel vet mye om. Nervøs latter preget de første minuttene, men det varte ikke så alt for lenge, og jeg fant fort ut at hun fortsatt er like morsom og søt som hun var på ungdomsskolen.
I morgen skal jeg velge ut hvilket av bildene vi tok i dag som skal brukes. Gleder meg til ferdig resultat :)

dsc00171204656260

Da jeg kom hjem gjorde jeg ferdig litt lekser jeg hadde begynt på og spiste litt ostekake fra søndag. Geeze, den kaken er god. Men gleden ble brutt da det ringte på, for plutselig hadde vi huset fullt av gjester. Sånn er det når mor nettopp har fylt femti. Etter timer med tørrprat og kakespising var jeg så trøtt at jeg ikke visste om jeg klarte å holde meg våken til "frustrerte fruer", men da var det som om noen hørte min stille bønn, og gjestene måtte plutselig dra. Så jeg fikk med meg yndlingsserien uten problemer.
Nå derimot er jeg klar for senga, så god natt.
/Caroline

Sugarmountain

Tenkte jeg skulle bruke vår kjæres blogg til det den egentlig er til. Få tiden og gå når jeg ikke har annet å ta meg til, og hjelpe meg med å få ut tanker som går i baner rundt i hodet mitt.
Nå sitter jeg på skolens bibliotek. Mens sidemann jobber med lekser sitter jeg her og prøver altså å få tiden til å gå. Sannheten er at jeg burde være i fysikktimen, men jeg vet at jeg kommer til å sovne hvis jeg blir der i mer enn ti minutter, og jeg har ikke veldig lyst å våkne opp med rødt kinn og trykksverte i panna akkurat i dag. Det er nemlig ganske viktig at jeg ser litt bra ut, så nå heller jeg i meg kaffe mens jeg dekker vekk skorsteinstrekene under øyna med counsiler fra YSL. Slikt må til når man ikke får nok søvn om nettene.  Denne natten har jeg ligget i sengen og hørt på musikk mens tankene har kværnet i hodet, også har jeg pakket bagen full av klær jeg trenger (og ikke trenger) til i dag.

NEIL YOUNG KOMMER TIL ROSKILDE! Nå gjelder det altså for meg å få meg jobb. Kan ikke gå glipp av det. For meg er han kanskje den beste artisten i hele verden. Ja. Jeg gleder meg.

Slenger på to spørsmål dere kan svare på som en avslutning:) Også anbefaler jeg dere til å høre Kings Of Leon - Knocked Up. Morsom sang. :)

1. Hva gleder du deg mest til denne uka?
2. Skal du på noen festivaler denne sommeren? I så fall, hva får deg til å dra?

Caroline


Dagens midget nr. 3


Good morning USA.

God kveld.
Nå har jeg nettopp sett et par episoder av American Dad og føler meg ganske klar for loppekassa. Dette har vært den mest slitsomme søndagen på lenge. Mine søndager pleier som regel å bestå av tv-titting hele dagen og spise alt det usunne man kan finne på kjøkkenet. Men i dag har jeg først stått opp relativt tidlig (kl. 11 er ganske tidlig for meg) og spist en god frokost sammen med Caroline og barna i Sandefjord. Så var der ca. to timer til bussen min gikk, og jeg tenkte at den kom jeg til å rekke fint. Pluttselig var det 15 min til den gikk og det tar litt tid å gå til bussterminalen. Heldigvis rakk jeg den ved å løpe de siste meterene. Jeg er virkelig ikke skapt for å løpe. Etter ett minutt med rask løping sier lungene mine stopp. Så var det en time med buss uten musikk og det eneste jeg tenkte på var hvor mye jeg hadde lyst på en dusj. Ikke den beste bussturen, men jeg kom meg da hjem til pappa.
Så var det rett på vaskinga. Vi vasket leiligheten min nesten hele dagen og nå er den nesten ferdig. Vi må bare vaske ferdig badet og gangen. Jeg gleder meg til IKEA-turen og når alt er helt ferdig.

i197338330750317
Siden det var noen som ville vi skulle ha flere bilder, gir jeg dere Ingrid og Kamilla i sommer.

Caroline og jeg snakket om at vi også ville stille dere noen spørsmål her på bloggen, og jeg ser Caroline allerede har startet, så her er noen spørsmål fra meg også:

1. Favorittgodteri?
2. Ca. hvor mange timer bruker du på din data i uka?
3. Kan du slå hjul?
4. Beste sommeropplevelse?

-Kamilla


Silver & gold

Denne helgen har gått så alt for fort. Det føles som om jeg løp ut fra skolen og ned til bussen i helgelykkerus for bare et par timer siden, mens sannheten er at når jeg legger meg etterpå er det ikke lenge til jeg skal ha gym i skolens slitne gymsal og kjøret begynner igjen. Heldigvis har jeg mye å se frem til denne uken. De fleste på trinnet mitt er enten i Frankrike, Tyskland eller Spania mens jeg lot vær. Så det blir en rolig uke med mye film som venter. Og jeg skal igle meg innpå de gjenværende elevene og tvinge dem med på cafè nesten hver eneste dag :)
På tirsdag har jeg en avtale med Ida Wulff, hun skal intervjue meg til "Min Stil", som kommer i Tønsberg Blad. Så nå ligger det tights, strømpebukser, topper, kjoler, tunikaer og belter strødd på sengen min. Det skal liksom hjelpe meg til å få oversikt over hva jeg har. Men jeg tror jeg må bruke andre metoder til å finne ut hva jeg skal ha på meg. :)
Nå hører jeg på "Jack Johnson - Breakdown". Den er veldig søt så om du ikke har hørt den så last den ned eller noe. Før jeg legger meg har jeg lyst til å stille dere noen spørsmål.

1. Hva har du gjort i helgen?
2. Bruker du lang tid på finne ut hva du skal ha på deg?
3. Har du sett noen bra filmer i februar? I såfall hvilke?
4. Hva syns du om bloggen vår? Og er det noe du  vil vi skal ha mer av?

Ha en flott mandag :)

Sunny sunday

God formiddag alle sammen.

Nå har jeg nettopp kommet hjem til pappa etter å ha fulgt Kamilla til bussen. Det er kjempe deilig vær, og jeg har tenkt meg ned til brygga etterpå for å kjøpe softis. Sandefjord er en veldig fin by når det er pent vær, mye kosligere enn i Tønsberg til og med. Små utecafèer finnes rundt omkring i sentrum, og voksne går rolige turer mens barn sykler forbi. Jeg kunne gjerne tenkt meg å kjøpe en sykkel selv, for det ser så deilig ut å suse rundt i gater i det fine været.

Konsertene i går var veldig fine. Jeg fikk først med meg "Manatee Racket". Som er en gjeng søte gutter fra Sandefjord. (De skal varme opp for The Wombats i april!) De spilte veldig bra, men det var litt kjedelig å være der alene, så jeg dro hjem til pappa igjen og ventet på Kamilla.

Da hun var kommet så dro vi ut igjen og så Ingrid Olava. Jeg må bare si at jeg elsker den dama. Hun sang og spilte fantastisk på piano (selvom hun frøs veldig på fingrene). Hun var bare så vanvittig vakker der hun var på scenen.

Vi måtte dra hjem igjen og hente pledd da Olava var ferdig, for siden konsertene ble holdt ute så ble det selvsagt bare mer og mer kjølig utover kvelden. Da vi kom tilbake hadde Morten Abel allerede begynt, en mann som aldri har fått mine høyeste tanker. "Celcius -vinterfestival" ble litt for mye for gitaristen i bandet, og han snøvla seg ut av scenen og ble byttet ut med en annen, men ellers var de veldig flinke egentlig. Kamilla og jeg fant fort ut at vi var av den yngre skare blant publikum. Vi var godt omringet av tullete fulle gamliser og flåsete damer, så vi ble ikke for lenge.

Nå tenkte jeg å rusle litt rundt og kose meg i sola. Anbefaler dere å gjøre det samme! :)
-Caroline


Edit: Det kommer bilder av konsertene så fort blogg.no fungerer helt igjen!


Coverlåter og Morten Abel

Nå sitter jeg i huset til pappa, små stresset etter å ha løpt opp og ned fra Badeparken 4 ganger. Det er "Celcius -vinterfestival" på gang, og navnet skriker jo ikke akkurat  rock n roll men manatee racket, ingrid olava, noen random band (ett som bare spiller coverlåter) og morten abel er på dagens liste. siden jeg ikke har særlig mye bedre å ta meg til så kjøpte jeg billett i stad (300 spenn, men får det av pappa) også har jeg tvunget kamilla til å ta bussen hit. så vi får iallefall med oss ingrid olava <3.
i går var jeg i horten og så animal alpha. det var veldig bra, og noen dårlige bilder tatt med mitt stakkarslige kamera kommer senere på kvelden, så gled dere.
nå må jeg snart gå og ta ut penger, så mer kommer senere i kvel eller i morgen. ha en flott lørdag!
-caroline.

Dagens midget nr.2


Her har vi den fantastiske tyske dvergen som har en nydelig latter.

Dagens midget

Vi har blitt enige om at det trengs litt mer oppdateringer innpå bloggen våres, og har i den anledning kommet opp med noe nytt. "Dagens midget" var det beste vi kom opp med, rett og slett fordi det er festlig med små mennesker. Først ut er en dansende arabisk dverg.

Hamster

Den minste lillebroren min, Carsten,  (på 2 år) kaller meg for Nine, og han passer på å rope det ut hver gang han ser/tenker på meg. Som i stad, da pappa ringte meg, så hørte jeg han i bakgrunnen "Niiiiiiiiiiiiine, Nine Nine, Nine, Nine"
Hellandussen, han er så alt for søt. :)


På torsdag har mamma bursdag, så i dag kjøpte jeg to gaver til henne, en bok og en film. Jeg er også på jakt etter yndlingsparfymen hennes, men den spiller hard to get. Jeg finner den ikke i et eneste parfymeri. Det er litt merkelig.
Tenkte jeg ikke skulle røpe alderen hennes, men la oss si hun har kommet til et rundt tall... Ehm.. Som starter på 5 og slutter på 0. Det er altså en ganske viktig bursdag som må markeres. Hva skal jeg gi henne? Noen som har noen morsomme forslag til en fin gave, sånn litt utenom det vanlige? (Det må selvsagt være en gave som ikke går inn på temaer som aldring, humørsvingninger og store tall) Lillebroren min, Christopher, foreslo et hamster, jeg sa at jeg skulle vurdere det (Men jeg gjør egentlig ikke det)

Caroline

Smile like you mean it

Jeg må si jeg ble litt skuffet over at mange har vært inne på bloggen vår uten å slengt inn noen ord til videobloggen vår, men til dere søte mennekser som har; tusen hjertelig takk! vi brukte faktisk mange timer på å redigere den og det er fint å få høre noen fine ord.

I dag har Caroline, lillesøster og jeg hatt en liten photoshoot i hagen med stefar sitt fine kamera. Her er noen bilder (se alle på facebook):
img3289
img3333
img3577
img3470
img3597img3608
img3350
img3560
img3564
img3592
<3


-kamilla

Videoblogg nr. 2!

video:videoblogg2

Galere enn noen sinne.
Caroline og Kamilla.

Ny videoblogg!

videoblogg kommer i kveld. om mulig enda rarere enn forrige :) gled dere.

Honeycorn

Et av de tingene jeg likte best å spise i yngre alder var "honeycorn". Ikke fordi at det var den beste frokostblandingen med desidert smak (egentlig tror jeg ikke at jeg syntes det var særlig godt en gang) men det var gøy å spise. Så da jeg så den gigantiske posen med "honeycorn" på kjøkkenet til pappa hoppet jeg nesten i taket.

img4047img4050

En skje med honeycorn ble fort til tre og fire skjeer. Jeg utfordret skjebnen og presset en haug med honeycorn og melk inn i munnen på en gang. Honeycorna begynte å vokse og ese i munnen på meg. Jeg innså at jeg nesten ikke klarte å svelge, og med ett strømmet barndomsminnene med "honeycorn døden" inn.

img4053

Seriøst, jeg skal aldri spise det igjen..

img4056

Men det er minner. Noen koselige og. Tror det var fascinasjonen til det som gjorde at jeg ble så god venn med Emma i barnehagen.. Eller så var det "prim".. Husker ikke helt.

Nå skal jeg møte Kamilla i byen om ikke så lenge. Vi skal drikke årets første smoothie, også skal vi kanskje sove i leiligheten hennes i natt. :)
/C

Hete anbefalinger

Nå har jeg ledd meg gjennom første del av "Norske Talenter". Altså, jeg lurer på hva som står i hodet på folk som drar på seg negermasker og hånddukker, eller er hjemme og øver seg på "luft trekkspill", før de manner seg opp og deler "talentet" sitt med hele Norge. Jeg blir rett og slett veldig pinlig berørt. Jeg syns det er så rart at enkelte mennesker ikke klarer å skille det de kan med det de absolutt ikke kan. Selv føler jeg at jeg er veldig klar over det jeg kan, og ikke minst det jeg ikke makter. Foreksempel vet jeg at jeg ikke kan spille gitar, så det har jeg gitt opp. Og jeg kan ikke rappe, slå hjul, steppe, gjøgle, knipse eller danse (utenom min egen type dans).. Så jeg prøver ikke å overbevise meg selv og andre på at jeg er drit god til det heller. Men for all del, det er god underholdning. Og det er fint å se at vi også har noen ordentlige talenter i landet vårt.

Før jeg skal sikle på klær og sminke i mitt nyinnkjøpte  "tique" så skal jeg anbefale et knippe blogger jeg syns du skal lese. Riktignok bare norske blogger, og selvom jeg daglig er innom ulike fashionblogger så er det ikke de jeg skal anbefale.. Disse bloggene gjør så jeg ærligtalt føler meg som en dårlig blogger, for de vier så mye tid på å skrive fantastiske innlegg som gjør deg engasjert og fascinert på en gang. Dette er ikke min første liste med blogger, men det er den mest ultimate vil jeg påstå.

Rina - Nydelig jente. Hun er helt vill med layout og bildebehandling, og bloggen hennes ser smashing ut. I tillegg skriver hun veldig bra, og jeg liker veldig godt å lese det hun skriver.

Maren - Bra meninger og morsom humør, hun skriver sånt jeg liker å lese rett og slett. Tror jeg kunne blitt god venn med henne om jeg hadde kjent henne godt.

Andreas - Utifra det han skriver så deler vi mange av de samme meningene og synene på ting. I tillegg skriver han humoristisk og levende

Skypus - En av de søteste personene jeg vet om. :) Hun har en katt som heter Poff liksom. Gode synspunkt, og aldri kjedelig innlegg. Man er nødt til å like henne.

Marie - Tøff og søt på en gang. Bloggen hennes er en blanding av sterke meninger, humor, barnslighet og naturlig sjarme. Jeg tror den gjenspeiler henne veldig.

Solveig - Jeg blir fascinert og missunlig på hvor tøff hun er. Hun skriver (og illustrerer) ting folk er redd for å tenke men tenker likevell. Hun er rett og slett vanvittig interessant.

Emma - Bloggen hennes er halvveis nedlagt, men det ville være feil å ikke ha henne med på lista. For jeg liker virkelig godt å lese bloggen hennes. Hun er et stykke interessant menneske.

Linnea - Utifra bloggen hennes virker hun som et av de morsomte menneskene i verden.

Toroborgen -  Kongen av videoblogging? Morsom og veldig underholdende blogg jeg gjerne leser alt av.

Ane i usa - Bra humor og veldig søt jente.  Hun forteller om tilværelsen sin i USA og hvordan dagene hennes er på en interessant måte. Hun er ekte og morsom.

Ida Wulff - Ida inspirerte meg til å starte å blogge. Hun skriver vanvittig bra, og bruker til tider så vittige formuleringer og setninger for å forklare ting at jeg ler godt lenge. Hender noen ganger at jeg er uenig i det hun skriver, men det er igrunn helt greit.

Ida Aas - Kuleste jenta i Tønsberg? Hun har bra meninger og vanvittig kul stil. Og jeg har på følesen at hun er super grei. Hun er også en jeg gjerne kunne bli bedre kjent med.

Sånn, nå har jeg virkelig vært raus med gode ord her. Så nå fortjener vi litt fler kommentarer her? :)
- Caroline.

i am caroline

.. and i am bored. Dette må være den minst produktive og meningsfulle fredagen på lenge. Amazing at jeg har vært uttafor døra i det hele tatt. Jeg ha gumlet i meg hjemmelagde cookies mens jeg har liggi langflat i sofaen og sett på "I am sam". Jeg har grinet så maskaraen har rent ned på (de nyutviklede bolle)kinnene mine, men den maskaraen har jeg ikke trengt uansett, ingen vits å pynte seg for lillebror og papsi. Men den filmen er fantastisk fin, og hun lille jenta som spiller Lucy er en innmari flink skuespiller. Noen som vet hvem hun er egentlig?

Tenkte jeg skulle gjøre som andre bloggere, nemlig å anbefale litt blogger, skal bare se Cæsar først. Stay tuned :----)


Skal du på KISS?

Vel, skal du?
Grunnen til at jeg spør er at jeg selv har kjøpt tre billetter. Èn til meg, èn til pappa, og èn til pappas kone. (Sånn er det når man ikke har penger til sin egen billett.) Haken er den at jeg ikke tror at jeg og pappa (og iallefall ikke hans indonesiske kone) har det samme forholdet til KISS. Så om noen vil møte meg i Oslo spektrum 31 mai, så er det bare å si fra. :)

Nå ser jeg på Oprah, og spiser smilende egg & bacon.
Utenfor er det kraner, borr og all slags dritt. De har drevet og jobbet utenfor soveromsvinduet mitt fra klokken seks i morges, og naturlig nok har jeg ikke sovet et sekund etter at de begynte.. Slike ting skal ikke skje i en ferie..

Denne sangen er så flott, forresten:Caroline

Bilder fra februar

img3955
Vårt hus er fullt av tulipaner. Disse står i yttergangen.

Fra kakepyntingen med Maria
img3980

img3977
En halvferdig kake

img3987

En aften med Ingeborg, Martine og Cecilie
img3991
bunny.

img3992
to gode venner

img3994
søta selv.

img3995

img3997
Et overraske-bilde blir alltid et vellykket bilde

Noen få bilder fra lørdag
img4002
Mjuk som en pusekatt.

img4005
Shexxi Sally

img4004

Soon to be mine
img4011
Veske og blå 60s inspirert kjole - H&M

Caroline

Mystique

img4015

Farget håret i dag, i fargen "intense coffee". Imens jeg drakk "instant coffee", höh.
Kjøpte meg en ny parkas i dag, fra H&M. Bilde kommer i morgen om jeg har tid.
Også kjøpte jeg den nye cden til The National Bank. I morgen kjøper jeg Kaizers' Maskineri om jeg har råd.

I dag kjører jeg litt retro stil.
img4034
cardigan the gap
skjørt brukt som kjole vintage benetton
svart genser inni H&M
tights H&Mimg4033

Caroline.


Et lite tilbakeblikk.

konfirmasjon mai 2005 038
Kamilla og Caroline uten for huset til Caroline på hennes komfirmasjonsdag mai 2005.


-k-dog.


Ready for the floor

Hallo :)

Nå er det en liten stund siden jeg skrev et "ordentlig" innlegg her, så jeg tenkte at jeg skulle bruke noen minutter av denne spennende tirsdagskvelden på å oppdatere dere på hva jeg har drevet med i det siste, hvilke cd'er jeg hører på, hva jeg har shoppet. hva jeg vil shoppe og generellt ting som har gjort/gjør meg glad. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke har blogget, og jeg gidder ikke dra en feit unnskyldning om at nettet har vært nede etter storm eller at jeg har bodd i et telt de siste dagene, for sannheten er at jeg faktisk har hatt en del å gjøre (for en gangs skyld).

torsdag, eller Valentines Day om du vil, så ble Maria med meg hjem. Vi pyntet kake til bursdagsfeiringen hun hadde på fredag. Det er nemlig sånn at moren min er fantastisk god på å lage sjokoladekake så Maria smisket seg innpå meg i en uke i forveien og fikk meg til å overtale mamma til å bake.. Eller noe sånt :) Hehe.
Etter den vellykkete kakebakingen tok jeg bussen til byen hvor jeg møtte Martine, Cecilie og Ingeborg. Vi så "Dan in real life". Og jeg syns filmen var kjempe søt :) Jentene var minst like søte, og bilder fra kinokvelden kommer senere.

fredag møtte jeg "ringshaugjentene" etter skolen. Det er disse jentene jeg hang med på ungdomsskolen og det var veldig hyggelig å se dem igjen. Vi dro på cafè, og gamle minner strømmet på som aldri før.
Da vi dro fra cafèen løp Kamilla og jeg til Skallevoldbussen og videre hjem til meg. Der ordnet vi oss og jeg dro til Marias bursdagsfest i byen. Der var det veldig morro, og jeg danset etter alt som var å danse til sammen med Yvonne, Therese, Thomas, Ingeborg og Maren (m.fl)

n6832712009253627320

n6832712009254938405

n6832712009255035442

lørdag var det bestemt at Kamilla og jeg skulle finne på noe. Men diskusjoner om hva vi skulle finne på endte i at jeg sendte min kjære Martine en melding, og vi ble bedt over til Jens Thomas sin nye leilighet. I all vår hast ut av døra for å nå bussen tittet jeg så vidt inn i barskapet til mor og reiv med meg den første og beste vinen. Det var bare det at jeg dro med meg "årets jaktvin" med masse elger på omslaget.. Den smakte faktisk som en tørr elg. Men til tross for litt kjip vin så hadde vi det veldig koselig. Vi måtte dra derfra i totiden, men nattbussen vår gikk ikke før halv fire. Så jeg ringte Erik og møtte han hos noen felles bekjente. Det var også veldig koselig og vi ble fulle og fine etterhvert. Bare synd vi mistet nattbussen vår og jeg måtte ringe og vekke mamma, som ble en smule irritert..

mandag dro jeg på kino med Thomas og Kamilla, og jeg fikk endelig sett "Mannen som elsket Yngve", og ja jeg er minst like forelsket i filmen som alle andre. Jeg skammer meg over at jeg ikke har lest ferdig boka, og begynner igjen på den imorgen.

I dag har jeg vært i byen og siklet på ting. Og jeg har kjøpt fire cd'er. De kan jeg likså godt anbefale right away.

Først ut er HOT CHIP - MADE IN THE DARK
119744295723520hotchipmadeinthedark


Next er FOO FIGHTERS . ECHOES, SILENCE, PATIENCE & GRACE
51dbpehbqulss500tl5

PAOLO NUTINI - THESE STREETS
frontmediumuc4

ANIMAL ALPHA - YOU PAY FOR THE WHOLE SEAT, BUT YOU'LL ONLY NEED THE EDGE
animalalphatofem
(fant ikke riktig albumcover)

Har du hørt cdene, i såfall hva synes du? Og hva slags cder har du kjøpt/lastet ned i det siste? I wanna know :)
Ellers har jeg shoppet litt småting i det siste. Ikke helt store greiene. Men jeg har kjøpt en fin topp, og kjøpt en fin mørk hårfarge jeg tenkte å bruke i morgen. I tillegg har jeg vært innpå Bik Bok og siklet på topper og skinnjakker de har der. Den knallblå skinnjakken de selger for tiden er nesten for tøff til å være sann, og glir rett inn i boho-teknostilen jeg har lyst på. Med mørk pannelugg, sotete øyne, likbleke lepper, stor hvit tskjorte og den blå skinnjakken tror jeg at jeg vil se bra ut i vårvarmen. Ellers er det endelig mye fint på H&M tønsberg igjen.

Før jeg avslutter så vil jeg gjerne dele med dere en låt av nettopp "Hot Chip" som virkelig er gøy å danse til. :)
Musikkvideoen er helt craazy.


Nå skal jeg snoke litt rundt på andre blogger, før jeg tar med meg musikken min inn på rommet mitt og slapper av videre. Ha en fortsatt fantasisk ferie!
Caroline

Dagens

10034981003506
Skjerf fra Indiska
Skjorta er Mathilde sin, tror den er fra Bikbok
Topp fra Gina Tricot
Tights fra Gina Tricot

1003484- kamilla

Buenas tardes.

10034511003457
Dagens:
T-skjorte fra Callings
Cardigan fra Risøe


I dag har jeg vært på Nøtterøy vgs. hele dagen. Det var messe der og vi hadde stand der med vår ungsdomsbedrift. Jeg synes egentlig det var ganske flaut siden vår stand var utrolig dårlig pluss at vi ikke hadde noe produkt å vise frem siden vi ikke har kommet så langt. Det var veldig mange som  hadde gjort det utrolig bra. Med både stand og produkt. Mens vi skal bare designe noen trykk til t-skjorter og selge dem. Og vi har ikke fått laget noen trykk enda. Heia Temple UB!
Ellers har jeg sovet i hele dag. Jeg var så utrolig sliten og trøtt etter en lang dag med mye ståing og gåing. Jeg fikk ikke med meg Hotell Cæsar, noe som var fryktelig trist, men jeg var våken til Frustrerte Fruer. Åh, lykke. Selvom det ikke var noe ny episode, var det fint å se de vakre fruene igjen.

Nå skal jeg prøve å sove, noe jeg tror blir vanskelig siden jeg sovet så mye i dag og nå er lysvåken.

Buenas noches!
-kamilla

Hate to say I told you so

xctt5

i dag er jeg litt gal. I stad foreksempel kjøpte jeg fire par sko på impulskjøp. De var på salg og jeg har riktignok siklet på dem en god stund så det var veldig deilig å kjøpe dem. Til sammen betalte jeg ikke mer enn 350 kr og jeg er svært fornøyd. Skulle gjerne lagt ut et bilde av dem her så dere kan se hvor fine de er, men det går nok dessverre ikke.
I tillegg til å kjøpe skoene så prøvde jeg litt klær på "Miles Ahead". Der fant jeg en veldig søt cardigan i en pen grå farge, den kostet bare 75 kr. Og i går kjøpte jeg et pent skjerf på "Neste stopp" til bare 19 kr, så det viser seg at det er salg i ganske mange butikker for tiden. Salg er flott, for da har jeg ikke like dårlig samvittighet om jeg kjøper litt mye.

På torsdag skal jeg pynte bursdagskake. Den er til Maria Sandvik som feirer bursdagen sin på fredag. Det gleder jeg meg til, selvom jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg ennå.. Eller, sko er hvertfall i boks. Jeg skal også på kino på torsdag og se "Dan in real life" med Cecilie og Martine. Snakk om flott Valentines day, hoho.
Nå stikker jeg ned en tur og ser litt på "Frustrerte fruer" før jeg går og får meg litt etterlengtet skjønnhetsøvn. :)

Caroline.

I like birds

p1010056


Mulig at det er vanskelig å forestille seg at denne blonde baben er meg? Haha.
Bildet er tatt mens jeg gikk i niende klasse tror jeg. Fryktelig glad for at jeg har utviklet meg siden den gang. Jeg er også ganske tilfreds med at klorvaska jeans har gått av moten..Men grunnen til at dere er så heldig og blir beriket med slikt et bilde er at jeg ofte blir spurt om hva som er min ekte hårfarge. Jeg har farget håret så lenge nå at jeg rett og slett hadde glemt det selv, og det var dette bildet som måtte bore seg inn i sjela mi for å få meg til å huske at jeg egentlig var ganske så blond før jeg begynte å besudle håret mitt med forskjellige farger. Muligens er det farget allerede her, men langt fra sin naturlige farge tror jeg ikke at det er. Sånn, nå har jeg lovet meg selv å ikke legge ut fler gamle bilder av meg selv.

Jeg er litt glad for tiden, for jeg har klart å rydde alle klærna mine inn i skapene mine. Og det ser til og med ganske flott ut. Men jeg har en lei tendens til å synes at alle klær blir stygge etter en måneds tid i skapet mitt. Sånn som nå kunne jeg fint solgt alt som er der inne uten å felle en tåre, og heller plassert nye fine klær der. Men sånn fungerer det ikke for en fattig jente uten jobb.

Nå skal jeg gå og tenne litt duftlys og sette på litt beroligende musikk. :)
Caroline

Homecoming.

Overskriften er en fet sang av The Teenagers. Haha. Gleder meg til å se dem på Hove.

l45aaf68cfdf0e3bdec62461b5e0d5970

Jeg holder egentlig på å rydde rommet mitt nå, men jeg trenger en pause. Det er utrolig hvor mye rot det kan bli på et så lite rom. Jeg aner ikke hvor jeg skal legge alle tingene som ligger på gulvet. Jeg hater dette rommet. Gleder meg til å bruke både den nye leiligheten min og rommet jeg får over garasjen her hos mamma.
I dag har jeg vært en liten tur i byen med Ingrid og Caroline. Vi har prøvd klær og de har kjøpt morsdagsgaver. Jeg har jo allerede kjøpt. Håper mamma blir glad. Hun så jo at hun ønsket seg det. Altså sånne pynteting til å henge i vinduet som man kan ha telys i.

I går var jeg på jentekveld hos Marte i klassen. Vi var 7 jenter som spiste altfor mye fylte horn (som var heaven) og godteri. Vi så på Hotell Cæsar og Tommys Inferno. Jeg liker ikke den filmen. Synes den er kjedelig og dårlig. Men vi snakket om andre ting gjennom hele filmen, så det gikk greit. hihi. Vi tok mange grusomme bilder og jeg følte meg 14 år igjen. Noe som kanskje ikke er så positivt, men jeg hadde det kjempegøy.
Foresten var jeg på den gamle pcen vår her om dagen og fant mange grusomme bilder som jeg kanskje kommer til å legge ut om ikke så lenge. Så gled dere!


Jeg vil at Hove skal booke noen dårlige band snart, så jeg får sett alle de bra som er booket allerede. Jeg er så redd at noen spiller samtidig.

Men nå får jeg nesten fortsette med ryddinga. Min lørdagskveld blir ikke så grusomt spennende.
Hva skal dere i kveld? Ha uansett en fin lørdagskveld!


- Kamilla


Skolefilm

video:film skole1


-Kamilla

Death prayer

I dag vil jeg gi en liten anbefaling til dere om et band jeg syns er virkelig verdt å sjekke ut. Det hendte jeg anbefalte litt musikk i den gamle bloggen min, og siden det ble godt mottatt da så kommer jeg til å gjøre det litt her og.howlinrain
Howlin rain er først ut. De er et band jeg oppdaget for en knapp måned siden, tror det var da de ble anbefalt gjennom "Lydverket" på NRK.Siden det har jeg vært alt for mye innpå Myspacesiden deres og hørt gjennom de fem låtene de har lagt ut der.
De tøffe gutta kommer fra Oakland i California og mikser groove og psykidelia. De er et ganske nytt band, og første skiva kommer 4 mars (Magnificent Fiend) Jeg gleder meg.
Bare for å sitere Hovefestivalen (som nettopp har kunngjort at de skal spille der):
"Howlin Rains låtskriver, Ethan Miller, har bakgrunn fra det legendariske psykedeliarockebandet Comets On Fire som gjerne blir kredidert som pionerer og grunnleggere av den nye bølgen av folk-psykedelia, sammen med artister som Black Mountain og Devendra Banhart."
Med en sånn mann i bandet vl jeg påstå at det ser ganske lovende ut. Og jeg syns det blir veldig fint å se dem på Hove i sommer.
Men om du ikke er helt typen til sånn musikk kan jeg love deg at neste anbefaling vil være et gaanske så andeledes band.. : )

- Caroline

Got to love H&M

elsk

noen som vil kjøpe dette til meg?


- kamilla


Overraskelsen var...

...en helt ny leilighet i kjelleren til pappa!
Pappa har gjort om hele kjelleren til en fantastisk fin leilighet med alt. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, utrolig deilig seng, stort bad, tv, sort skinnsofa. Den er perfekt! Jeg kommer ikke til å flytte inn nå, men jeg kommer til å bruke den en del i helgene og når jeg føler for det. Da kommer jeg også nærmere vennene mine.
Jeg skal ta noen bilder når den er helt ferdig og vasket. Ah, jeg gleder meg til en liten tur på IKEA nå.


- Kamilla

Sister Rosetta

Vi har spansk og har fått i oppgave å skrive en stil mens vi bruker data. Med elektroniske ordbøker som min beste venn går det lettere enn det det bør være i en klasse med firerelever. Læreren prater om alt det grunnleggende maset vi har hørt så alt for mange ganger før, og jeg plugger musikk i ørene. Med ett forsvinner jeg også inn i en verden av facebook, blogging og nettsurfing akkurat som resten av klassen. Så lett er det å bli distrahert pågrunn av skjermen foran meg. Fristen på når stilen skal være ferdig er latterlig lenge til. 25 februar skal stilen jeg har produsert med freetranslation.com være levert inn. Med andre ord er jeg ikke det minste stressa ennå og sitter og surfer med god samvittighet. Mandager går alltid fort, noe som er flott med tanke på at jeg helst bare vil sove meg gjennom dagen.
Jeg lurer på om jeg skal bestille konsertbilletter i dag. Selvom jeg strengt tatt ikke har penger til sånt. Men det står på å se de som har laget en av yndlingsskivene mine i 2007. To personer som utfyller hverandre perfekt helt ut i fingerspissene. Med sine magiske forlokkende stemmer skal de komme til Bergen og Oslo for å lage et show som sikkert er bedre enn det jeg kan høre på den slitne cdspilleren på kjøkkenet. Robert Plant som er en av heltene mine, og Allison Krauss som jeg takk og lov har fått øynene opp for etter "Raising Sand". Jo mer jeg tenker på det så har jeg lyst til å bruke de pengene jeg "ikke har" på konsertbilletter. Nå er det ikke så mange bra seter igjen i Oslo da. Så enten må jeg dra til Bergen og se dem, og sove hos venninna mi Tania. Ellers så får jeg dra til oslo og bare sitte jævlig dårlig i starten og smyge meg til et bedre sete i løpet av kvelden.
Noen andre som skal se dem? Og hvor? :)

- Caroline

Surprise!

Herregud, herregud, herregud! I morgen klokka 6 får jeg vite hva den store overraskelsen jeg skal få av pappa er. Jeg har venter hel siden oktober og jeg er så syyykt spent. Pappa sier det er både en ting og noe han skal fortelle og det koster masse penger. Jeg har en liten følelse om at det er både bil og lappen. Herregud, tenk om det er det?! Det hadde vært perfekt.


I dag har jeg gjort akkurat det samma som jeg gjør omtrent hver søndag, ingenting. Jeg har sovet til 2 og sett på tv. Jeg har vært hos pappa i helgen og i går var vi i lier. Pappa skulle på bauhouse. Lillesøster og jeg fikk litt penger og gikk rundt på liertoppen. Jeg kjøpte en grå lue og to krus, og en morsdagsgave til mamma. På kvelden var jeg på kino med Caroline og vi så "Lønsj". Jeg likte den sånn passe.

lnsj1


- Kamilla

Kake, salg og familien fra Moss

Hei,

50sretro

Først av alt så må jeg få si at jeg er så jævlig god på å lage kake når jeg vil. Lillebroren min, Carsten, fyller to år i dag og jeg tenkte å bidra med sjokoladekake. Og selvsagt en liten presang. De første gjestene ringte nettopp på døra så det sier vel seg selv at jeg løp opp for å søke eksil. :) Neida, jeg har gått ned for å tørrprate litt, men jeg merker at jeg har litt lyst til å finne på noe annet i kveld enn å proppe i meg min egne fantastiske kake i selvskap med disse menneskene. Så bare ring meg, neida.

I overskriften står det også "salg". Og det er dette som reddet dagen min. Jeg var på vei til ginatricot for å bytte den svarte skinnvesken jeg kjøpte der, da jeg tittet bort på "wedins", en butikk som selger vesker og smykker. Og siden jeg hadde brillene mine på meg klarte jeg å tyde skriften på det store skiltet de hadde festet ved døren. "SALG PÅ SMYKKER! DE MED GRØNN LAPP -10 kr". Jeg travet bort og lette febrilsk etter grønne lapper, og det hele resulterte i en svær bunke med smykker. Fikk mye fint for 130 kr i dag :)

Og der ja. Nå kom dessverre siste tema i overskriften, "familien fra Moss". Redd meg.

- Caroline

Videoblogg!

video:videoblogg 1Ja, da var jeg nettopp ferdig med å redigere vår første videoblogg. Jeg har vel brukt ca. 2 timer og nå er jeg trøtt. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med vår første videoblogg og jeg håper dere vil like den. Ignorer den teite teksten på toppen.

Og her er en bit av filmen vi kaller "narkisene", den er kos.

video:uten0001
hahahahaha.

-K

Kiss

Ey,
idag har vi vært og filma litt. Så vår første videoblogg kommer her om ikke mange minuttene. Er litt spent på hva dere synes. Jeg tror for min egen del at jeg har et ansikt som er mer radiovennelig. Eller skrive-blogg-vennelig. men jeg tror alikevel at videoen vil bli bra :) Stay tuned. Haha.

C

Lost at Greveskogen.

Idag sluttet jeg halv 1 på skolen og jeg møtte Caroline i byen. Hun skulle på skolen nå, så snill som jeg er ble jeg med henne. Etter 5 min inne i klasserommet ble jeg kastet ut og nå sitter jeg alene og venter i biblioteket. Var så vidt jeg fant frem. Etter jeg hadde leitet litt rundt i ganger møtte jeg på en gammel venn og han forklarte meg veien til kantinen. Når jeg kom dit så jeg ikke et bibliotek som Caroline hadde sagt jeg ville. Så heldigvis fant jeg en gammel venninne i kantinen, så hun forklarte veien. Så nå sitter jeg her helt alene blant mange mennesker jeg aldri har sett før. Jeg tror aldri jeg kunne gått på en så stor skole. Det er skummelt, man finner jo ingenting og det er altfor mange mennesker. Bare hør på navnet, Greveskogen. Nifst.


- K


Little red corvette

Hei.

Nå er jeg nettopp ferdig med å lese siste side av "Artemis Fowl" for det blir alltid mye lesing når jeg er syk. Særlig denne boken har jeg lest mange ganger på senga når jeg ikke har vært i stand til å gjøre andre ting. Nå har jeg vært syk siden søndag og det er først i dag jeg har vært frisk nok til å holde i en bok. Feberen har vekslet fra å gjøre meg iskald, til å gjøre meg glødene varm. Og humøret har vel steget i takt med temperaturen. Det skal sies at jeg viste meg på skolen en liten tur på mandag. Motvillig ble jeg med på kanonball iført lagets knall gule drakter. Vi hadde nemlig fagdag i gym og om jeg ikke hadde stilt opp så kunne jeg risikere å ikke få karakter. Så jeg trosset feberen og kvalmen. Men det tok rett og slett knekken på meg. Når man helst vil ligge hjemme og kaste opp så er det ikke så ideelt å befinne seg i en kald gymsal full av overenergiske elever, svettelukt og harde baller som suser i lufta. Men det morsomme er at vi vant på grunn av meg. Jeg er så (u)heldig at jeg alltid gjør det rette når vi spiller kanonball og er den siste som står igjen.

Nok om det. Nå er jeg så og si frisk og tenkte at jeg skulle legge meg ned i rent sengetøy. Støyet fra overtrøtt lillebror med latterkrampe har lagt seg og jeg tror tiden er klar for å drømme seg vekk om flyvende ponnier og rosa slott laget av skyer. God natt

CIngen videoblogg..

Okei, det ble ingen videoblogg. For det første får jeg ikke redigert den og for det andre gikk det fryktelig dårlig. Ihvertfall i dag, siden det eneste jeg har gjort er å trena med Mathilde og Ngoc. 
Men kanskje det blir videoblogg senere med Caroline og Kamilla og et annet kamera ;)


- K


Long time, no see.

Nå er det kanskje på tide at jeg skriver et lite innlegg her. Jeg har vel ikke skrevet på over to uker. På mandag hadde jeg faktisk tenkt på å lage en liten videoblogg, men det ble aldri noe av. Også har jeg tenkt på å gjøre det hver dag etter det, men jaa.. I morgen skal jeg prøve. Ikke gled dere for mye (ikke at jeg tror dere vil gjøre det) for det kommer neppe til å bli noe særlig spennede eller morsomt. Vi får se. He he.

I dag er det søndag og jeg har gjort som alle andre søndager, bare sett på tv og slappet av. Det er sjelden jeg går ut av huset på søndager. Skulle ønske jeg kjente noen jeg kunne gått tur med eller noe sånt her, men tviler jeg klarer å finne meg noen venner her på melsom. På fredagskvelden var jeg faktisk å spionerte på den gamle leiligheten vår sammen med Ingrid. Jeg synes det var veldig trist og det var nesten jeg felte en tåre. Jeg savner virkelig å bo der.

Caroline har glemt å legge ut dette nydelig bildet av henne fra hennes yngere dager.
a317ad910714407e235eaf3d39f2f159
Haha, jeg elsker det. Det skremmer meg like mye hver gang jeg ser det.- Kamilla

Dagens outfit

Kjøpt meg ny veske og litt smykker og sånt i dag :) Og klokken er ikke mer enn halv tre. På en vanlig lørdag ville jeg vel sovet på denne tiden. Not baad.
Siden det er strålende sol i dag så fant jeg ut at jeg kunne ta et bilde av hva jeg har på meg i dag. Så jeg ga lillebroren min kamera mitt og jobben med å knipse meg uten å se altfor feit ut. Kjørte så mange biler forbi, så han fikk bare tatt et par bilder.


img3931
Lang skjorte fra Carlings

img3934
Øredobber fra H&M

img3938
Veske fra Gina Tricot

img3939
Armbånd fra H&M


Sikkert ikke bare jeg som merker at det er kun jeg som oppdaterer denne bloggen for tiden. Vi får håpe Kamilla snart skriver litt hun og.
Ellers får dere ha en fin lørdag alle sammen :)

- Caroline, alltid blogg-trofast.


Siden sist..

Lykke. Jeg er hos pappa og låner hans bærbare. Det betyr at jeg har fått lagt inn bildene fra kameraet mitt.
Ellers er det ikke så festlig å være i sandefjord på en fredag. Snarere tvert imot. Men sånn er det iblandt.
Spist vakkergod mat for litt siden, og smålest litt i "inside". Et blad som har synket i kvalitet siden sist jeg leste det..
Men ah, nå kan jeg jo legge ut litt bilder fra koselige dager. Sånn at dere har sjangsen til å legge inn noen koselige kommentarer til meg som jeg kan hygge meg med på en ellers trist fredagskveld. 

Cafètur i juleferien med Cecilie, Martine og Kamilla:

img3801
Martine som er så søt

img3802
Kaffe Mocca, min gode venn

img3803
Min kjære Kamilla

img3807
Kamilla og Cecilie som er så herlige :)

img3813
Et litt uheldig bilde, kanskje. hah.På fest med Ingid, Christer og Kamilla (i jula en gang):

img3822
Ingrid :)

img3823

img3824

img3825

img3830

img3832

img3835

img3842Cafètur med Ingrid og Kamilla:

img3851

img3852

img3853

img3854

img3855

img3856

img3857En kjemitime på skolen:

img3858
Snille, søte Maren

img3860
Min kjære Maria og Angelique

img3861
To kjekke karer..

img3862Noen litt merklige bilder fra festen på Tjøme i januar:

img3866

img3868

img3869

img3870


img3871Forrige fredag før jeg dro til frisøren (og med min relativt nye røde jakke):

img3879

img3880
Skjørtet jeg kjøpte her om dagen:

img3893

img3895

img3908

img3909
Nye håret.. Og sjeleøyne :) haha

img3910Litt av helgens antrekk:

img3920

img3922
Mine møkkete hvite turnsko

img3924
Vesken

Sånn.. Endelig ferdig. Å laste opp bilder på blogg.no tar en evig bare så det er sagt.
I morgen skal jeg muligens i bursdag, eller på konsert, eller leke med Kamilla. Jeg får gjøre som Pocahontas og la vinden føre meg i riktig retning :)

Nå skal jeg se litt på teeeelliiie. Natta. Kommentèr litt så lenge værsåsøt. 

- Caroline

Dette vil jeg gjerne ha på meg en dag

antrekk 1
Klær, sko og tilbehør fra topshop.com, asos.com og net-a-porter.com
Fant ikke "den perfekte" kjolen, men resten tilbehøret og skoen er nydelig <3

- Caroline

Smile and have a caramel

I dag har jeg hatt det ganske gøy på skolen. Vi spilte "badminton" i gymmen, og selvom jeg spilte drit dårlig så var det veldig gøy. jeg merket en energi i kroppen som jeg sjeldent kjenner i gymtimene på greveskogen.
i engelsk hadde vi vikar. alle hater engelsk-læreren vår så det var fint med vikar. og jammen så lærte vi litt i timen og. niice.
etter skolen dro jeg til byen. jeg tvang kamilla til å møte meg, og sammen gikk vi og så litt på klær. jeg fant et innmari fint skjørt i en av butikkene, men pengelaus som jeg er så måtte jeg ty til andre muligheter. nei, jeg stjal det ikke, men jeg ringte til pappa. blir til at jeg kjøper skjørtet i morgen :) haha.
jeg kjøpte forresten noe flott for mine siste små slanter.
juniorcaramels
"junior caramels" er noe av det beste jeg har smakt ::) de flotte små karamell-kulene vi har adoptert av våre venner
i amerika har fått en liten plass i hjertet mitt. også er pakningen så søt. neste gang du har lyst på noe godt, og har tjue kroner, så se etter dem i hylla på meny. they¨re totally worth it.
puuh, nå følte jeg meg plutselig litt feit som reklamerer for søt sjokolade på siden vår, mens alle andre bloggere reklamerer for knekkebrød og nutrilett. men det får så være :)

nå skal jeg ned og kose meg med lekser. see yoou.

- Caroline

Good times

Hahaha. sitter og ser gjennom gamle bilder på den stasjonære dataen vår. Og jeg må konstantere at jeg var et av de styggeste barna. Jeg må bare dele noen bilder med dere :)

USA sommeren 1999:

3wr
Rafikii i disney world :)

53u
Meg i prinsesse-butikken

huidf
Chicago var full av kunst-kuer da vi var der. Alt fra Marilyn Monroe-ku til Indianer-ku.

tt
Meg med... uhm.. hatt og langbein-ører

dfsg
Lillebroren min med Ole Brumm-briller. Han var så søt :) Folk trodde at han var ei lita jente.

ert
I usa fant jeg min biologiske pappa.

gfh

hgf
LYSTIG <3

vhgjiuop
Meg og Monroe kua.. Haha..

rth
Meg med muse ører

rty
Meg og lillebror, og pappa i Floridaa


PARIS ÅRET FØR ELLER NOE:

56u
Eifelltårnet. og jeg som er stødig fotograf.

365u
Meg med dalmantinercapsen min som jeg virkelig elsket å gå med. Den har jeg blitt mye mobbet for siden...
Glemmer aldri den gangen jeg hadde den med på skolen og noen hadde klippet av den øra :(

gh
Lykkelig familie på tur.. Fin tid var det. :)

ANDRE BILDER JEG FANT:

a
Meg og min tideligere bestevenn Sondre Rygh :) Og yes, jeg hadde tidelig et godt øye for mote.

s
Nåååw :) tror jeg var bittelitt forelska i Sondre en stund. Haha

fdg
Jeg spilte reven i "Hakkebakkeskogen" et år, og mamma lagde et fantastisk flott revekostyme til meg.

ujoigdf
Raawr..


h
Lillebroren min var en hjerteknuser :)

j
Det samme kan man ikke si om meg..

hf
Men kule klær hadde jeg da

Og nå skulle jeg egentlig legge ut fler bilder, som er nyere :p skikkelig stygge. men selvsagt har blogg.no klikket litt, så det kommer senere :) lover.

- Caroline

Dan in real life

Overskriften på dette innlegget handler (litt uventende) ikke om filmen med samme navn som er å se for tiden, og som flotte Sondre Lerche har laget musikk til.
Men den handler om en mye viktigere Dan, en Dan som tok over tvskjermen på 90-tallet.
Med vilt krusete hår, små smilende øyne og fløyels dress inntok han lørdagskveldene som skøyelig programleder for flotte nrk-programmer, hånd i hånd med programmene til Tande P og Tore Strømøy.
Akk, vår kjære Dan Børge. Igjen er du her og river opp minner èn etter èn.
"Klassefesten" er igjen på lufta. Og jeg er glad.

11588618img1588599
Sannelig finner man ALT på internett. Til og med bilder av norges ukronede tvkonge. Nå mangler jeg bare å se han in real life..

"Borettslaget" er også tilbake. Og jeg syns det meste av innslagene der var morsomme. Allikevel sitter jeg igjen med et litt lunkent inntrykk. Jeg ble ikke helt kastet over ende av Robert Stoltenberg's figurer denne gang.

Fler som har noen formeninger om programmenes comeback? Eller er alle for opptatte med å definere hva en musikkelsker er på wullf sin blogg? :)

- C

Forandring fryder..

Jeg har klippet og farget håret i dag. Eller, verdens beste frisør fikk lov til å klippe meg og (verdens beste) Kamilla fikk lov til å farge det. :) Så nå er jeg en hot brunette igjen, haha. Bildene jeg kommer til å legge litt lenger ned her er tatt med mobilen min, på badet, med utvaska sminke.. Så lekkert? Nei. Men in real life syns jeg at det ser veldig bra ut :)

dsc00262

dsc00261

What do you think?

Dere som savner det rødfalmende håret mitt med mørkeblond ettervekst kan få noen smekre bilder senere, som jeg tok i dag før "operasjonen".

I hear the sparrow sing


Det er igjen blitt fredag kveld, og jeg sitter her hjemme :)
Mens medelever og gjevnaldere er på parties på tjøme og drukner i vin og taxiregninger så ligger jeg her i godstolen med dyna over meg og hiver i meg is til jeg blir feit som en blåhval.
I dag dro jeg til Sandefjord med Kamilla og Julianne på shopping. Jeg skulle selvsagt ikke kjøpe noe, jeg som har gjeld til over nesetippen (etter den suksessfulle london-shopping-turen i november), meeen sannelig så fant jeg den søteste jakka jeg har sett. Og så fant jeg en kjempe søt topp, en kul cardigan og en tights jeg bare måtte ha... Uhm. Det ble til at jeg måtte trygle mamma om å overføre penger fra sparekontoen min :) Og det er ikke mye spart igjen på den får å si det sånn. Så nå trenger jeg virkelig en jobb her, om jeg ikke har lyst til å stikke nesa ned i søppelkasser på leting etter tomflasker.. Nei.
Jeg ser imidlertidig at de søker etter medarbeidere på Platekompaniet, men jeg tror det skipet har kastet anker og seilt på havet for lenge siden. Jeg begynte litt på søknaden her for noen dager siden, og jeg fant ut at jeg egentlig ikke er ordentlig kvalifisert til jobben. Så jeg får lete videre. Drømmen om å jobbe på sjokoladeriet ser også litt mørk ut. Siden de aldri ser ut til å søke etter noen. Men som den blåhvalen jeg er så kan det jo hende jeg har sjangs allikevel.
Nå tror jeg jeg finner meg en bok og leser litt før jeg legger meg :) Imorgen skal jeg klippe og kanskje farge håret mitt. jeg gleder meg enormt :D

Natta <3

Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow.

Hello : )

Vet du hva? Jeg er så lykkelig. Fysikklæreren min lar meg stå dette halvåret her, som er prettyfuckingamazing med tanke på at jeg har gjort det så sinnsykt dårlig og vært borte maange fysikk-timer siden han ikke tar fravær. Han er så snill. :) Nå skal jeg begynne å jobbe hardt, jeg lover..

Myk hud. Ah det beste jeg vet. Har nettopp vasket ansiktet mitt med en deilig rensekrem jeg kjøpte sist gang jeg var på spa, og itillegg har jeg påført min nye ansiktskrem, mmm siiilk :) Må jo ikke få kviser nå som jeg har blitt sunnere og sluttet å røyke (i ukedagene).

Nå skal jeg nyte det siste minuttet av "Warzsava" - Superfamily (skrev jeg det feil?) før jeg legger meg.
Og forresten så skal jeg bli en mye flinkere blogger med eeen gang dataen min er tilbake. huff.
God natt. <3

- Carolne.Storytime.

dagen min har vært så forferdelig uinteressant at jeg bare vil dele denne videoen med dere. caroline og jeg tenkte faktisk vi skulle lage noe lignene selv, men det ble det aldri noe av. haha.


Memories.

okei, det ble et lite innlegg til. jeg tenkte jeg skulle dele noen ikke så altfor fine bilder av caroline og meg. hoho.

i135200216685367
dette er i 2005. se så søte.

i135788848809487
dette er halloween 2005. caroline og jeg kledde oss ut som arabiske siamesiske-tvillinger. jeg ler så godt hver gang jeg ser dette bildet.

i140845960767317
dette er meg i 2004 som er alene hjemme og har så lite å finne på at jeg sminker meg mongo og tar bilder med web.cam. aah, jeg savner den tiden. haha.

i140837692150237
dette er mitt favorittbilde av caroline. hun er så søt når hun gir meg dette blikket.

i140411810266187
dette er våren 2005. det er den perioden hvor ingrid og jeg satt på rommet til ingrid og tok altfor mange bilder foran web.cam.

i144212211213517
dette er i 2006. på fest i andebu. dette var den natta hvor jeg måtte sove ute i andebu "sentrum". den grusomste natta i mitt liv. men et fint bilde fikk jeg ihvertfall. :)

sånn, nå skal jeg prøve å få sovet en time. jippi.

-Kamilla

Nattprat.

klokken har nå passert 5 og jeg får ikke sove, så nå tenkte jeg jeg kunne legge ut noen bilder fra lørdagen hos ngoc. utrolig koselig og morsom kveld.

n89387000721502323786n727400654208188691n72978559220934143901n72978559220934205334n72978559220934236064n72978559220934287315n72978559220934297556n72978559220934328319n89387000721502445527n89387000721503064869n89387000721503228289

(har stjelt bildene fra silje, iselin og amalie)huff, jeg er egentlig veldig trøtt, men å sovne er like vanskelig som å ikke spise sjokolade når man har mensen. jeg trenger søvn for det er gym i morgen. jeg er så lei av dårlig gym i en iskald, stygg, liten gymsal. og nå har gym- og eb læreren min sendt brev hjem om at jeg kanskje ikke får karakter i gym og eb. noe som er helt på tryne. i eb har jeg hatt prøven, vært aktiv i bedriften vår og vært på kurs. da synes jeg ihvertfall jeg skal få en karakter. jeg synes også jeg er ganske flink i dette faget (eb er altså entreprenørskap og bedriftutvikling). og i gym har jeg vært med nesten hver gang utenom de tre gangene vi hadde svømming. greit, jeg har ikke levert de to små innleveringene vi hadde, men jeg fortjener fortsatt en karakter. han har til og med skrytet av meg fordi jeg har vært mye mer med i gymtimene. jeg blir så sinna..

skulle ønske jeg hadde sovepiller. natta.

-Kamilla

Say, say, say

Jeg morer meg over eldre musikkvideoer i skrivende stund, og ser akkurat på musikkvideoen til Paul McCartney og Michael Jackson - Say, say say. En herlig 80talls video.jackson1
Ja, denne mannen er helten min uansett hvor mye ansiktet hans flasser av i disse dager, eller hvor mye rart han klarer å rote seg bort i (jeg sikter til å leke "baby i lufta" på balkongene til høye hus, og ha slumberparty med småbarn) Han har hatt en fantastisk karriere no matter what, og livet hans er utrolig fascinerende. Jeg er veldig glad i Jackson Five også som var familiegruppa som fikk Michael Jackson dit hvor han er i dag.

Har nettopp skrevet nynorskstilen som var beregnet til torsdagen. Jeg har virkelig gruet meg til å skrive den, men da jeg først satt i gang gikk det lekende lett. Jeg har det med å skrive humoristisk når det er på nynorsk, sikkert mye fordi jeg brukte mye tid på å lese og høre på Are Kalvø før. Sannelig måtte jeg finne frem bøkene jeg har av han i stad også, som insperasjon.

Vorset hos Njapp i går var veldig vellykket, og jeg ble kjent med mange koselige jenter. Jeg traff også på gammelt bekjentskap, blant annet Therese, som var min beste venninne gjennom barnehagetiden og en rekke skoleår.
Etterhvert dro vi fra Njapp og videre til Tjøme. Det var gøy der og, bare litt langtekkelig eller hva jeg skal kalle det. Det ble til at jeg nesten vurderte å ta beina fatt og gå hjem da klokken nærmet seg 3 og jeg var veldig ederu igjen. Men strekningen tjøme - tønsberg er dessverre aaalt for lang, så det ble til at en maxitaxi fikk lov til å rulle meg hjem (til Njapp) i firetiden.

Nå tenker jeg at jeg skal legge meg, sånn at jeg er "klar" for gym i morgen tidlig. God natt :--)

- Caroline

Camgirl 90

Endelig smiler verden til meg. Jeg har råd til speilreflekskamera. Fikk det sånn halvveis til jul, men jeg har ikke rukket å kjøpe det ennå. Så nå håper jeg noen kan tipse meg om noen hotte kameraer jeg burde sjekke ut. Egentlig så befaler jeg at du skriver i kommentarfeltet om du har noe peil på kameraer. :)
Hittil har jeg sjekket ut to kameraer, og jeg må si jeg er forelsket i begge. Det er virkelig et dilemma.
Det er CANON EOS 400D som først fanget min oppmerksomhet.
canon400dmain
Men etter at jeg var en tur innom en fotosjappe og hørte på en leverandør fra Olympus snakke om ETT bestemt kamera i en halv time eller noe var jeg ganske så sikker på at det var det kameraet jeg skulle velge.
e510press001
Olympus e-510
Men i etterkant er jeg altså usikker..

Jeg er ferdig med min første skoleuke etter ferien. Yeah, that's right, jeg har fri i morgen. Deiiilig, var det første jeg tenkte da jeg fikk gladnyheten utlevert. Men i etterkant kommer jeg på veldig mye som må bli gjort før mandag. Nynorskstil, kjemilekser, mattelekser, fysikklekser, spanskstil om aztekerne (på spansk, så nei ikke gøy).. Puuh, tror jeg bør begynne med en gang. Great.
På lørdag så tror jeg at jeg skal være med Kamilla til en venninne som heter Njapp. Fest eller noe sånt. Det blir sköj i allefall.

Mer oppdatering kommer senere, bye bye.

- Caroline

Gi meg sommer, babyDette er Slottfjellsfestivalen 08 sitt bidrag på å prøve å friste folk opp på fjellet i sommer :) Og sannelig er ikke Kamilla og jeg på skjermen i et halvt sekund eller no. (etter 0.35 min ca.)


Gleder meg så fantastisk mye til sommeren, akkurat som alle andre nordmenn som ikke er helt i kontakt med vikingen inni seg. Jeg savner virkelig Klaxons i teltet på Hove, og Kings of convenience på Slottsjellet. Også savner jeg selvsagt dagene på Bali. DET var himmelsk det. Det er nesten for godt til å forestille seg. Turene til Gran Canaria kan virkelig ikke måle seg med idyllen i Indonesia. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er noe av det beste jeg har opplevd i livet mitt (reisemessig).
Men best av alt var nesten det jeg har to minutter fra døra mi. Nemlig Ringshaugstranda. Synd jeg ikke er den eneste med den oppfatningen, eller rettere sagt; synd det er hundrevis andre (bråkete) mennesker som også er enig med meg.. Men nå er det altså Asia som røver hjertet mitt. Kanskje det røver ditt også etter disse bildene..

n666265064_945281_5175
Tempel i Asia

n666265064_945292_8084
Lilllebroren min og meg

n666265064_945304_1289
Hardrock Hotel på Bali. Verdens største basseng eller noe. Tok sikkert et kvarter å gå rundt hele. Det var til og med laget strender i bassenget med hvit sand hvor man kunne lage sandslott og spille volleyball. SAVN.

n666265064_945305_1560
Brødrene mine som leker i bassenget, og hånden min som holder i en bok ; )

n666265064_945396_2300
Bildet tok jeg i en bod på markedet utenfor et annet vakkert tempel vi besøkte. Syns det er et veldig pent bilde med solen som skinner på alle tingene.

n666265064_945398_2854
Lillebror og meg igjen, kjører Asia-stil.

Fikk ikke du også bittelitt lyst til å reise nå?

- CarolineSeven wonders

Winter

Klokken er blitt litt over ti, og jeg er heldigvis trøtt. Ikke rart siden dagen min har gått i ett siden jeg først sperret øyelokkene mine opp rundt halv åtte. for å være første dag etter ferie har ting gått så og si på skinner. ikke har det vært noe særlig vanskelig å stå opp, og jeg har rukket å gjøre mange koselige ting. det var koselig å sitte sammen med grevegjengen i kantina og skravle litt om juleting, og det var veldig koselig å dra på cafè med ingrid og kamilla etter skolen. vi var på babels og jeg undet meg til og med et stykke av sjokoladekaken de selger der. (kaloribombe eller ei, jeg elsker den kaka!) for vel en halv time siden kom jeg hjem fra taco&cæsar-besøk hos kamilla. da jeg skulle av bussen fant jeg ut av at jeg ikke visste hvor jeg var, og det endte opp med at jeg gikk av to stopp for sent. pokkers mørke..
igjen sitter jeg og sørger over min "døde" data. jeg får ikke lagt ut noen bilder av de koselige cafèturene jeg har vært på i det siste, og heller ikke bildene fra helgens litt uheldige festing. jaja. : )
nå vil jeg egentlig ned å sovne foran tven, men siden skolen har begynt igjen får jeg vel heller være lur og legge meg.
God natt.

- C

fredagfjerdejanuartotusenogåtte.

P1040168
dagens:
kjole fra h&m
tights er mammas
belte fra loppis
sko er ingrid sine
skjerf fra gina tricot


i kveld har jeg vært med ingrid og christer. vi var først på havariet og spiste verdens beste sjokoladekake, så gikk vi på mcdonalds og spiste burger. det var vel det eneste vi gjorde. men det var veldig koselig. jeg ser de nesten aldri lenger. nå har vi bestemt oss for å være mer sammen. vi må bli flinkere til å kontakte hverandre rett og slett.
ellers i dag har jeg ikke gjort en dritt. sto opp klokka 2 og spiste middag kl halv 4, så på film til kl halv 9 og så dro jeg til byen. det er ihvertfall mer en det jeg har gjort de andre dagene denne uka (untatt i går). jeg føler jeg har blitt ekstremt lat. det værste er at jeg ikke har valgt det. det har bare blitt sånn. i morgen skal jeg dra å trene ganske tidlig, så skal jeg ut sammen med ingrid. gleder meg.

god natt alle blogglesere!

-kamilla

Polly Gone Home

Hallo igjen.

Jeg er utslitt og det ene øret mitt lager bare en intens pipelyd akkurat nå. Kanskje jeg (endelig) begynner å bli døv på det? Pipingen i øret kommer nemlig av at jeg har hatt en masete, slitsom lillebror rett ved siden av det i godt og vel en halvtime.
Merker at trassalderen er i ferd med å slå til som aldri før. Det passer så jævlig dårlig akkurat nå, for jeg orker virkelig ikke alt mulig mas nå. Jeg har nok med å sortere mine egne tanker som ser ut til å lage en sort grop inne i hodet mitt.
Det er så mye jeg trenger å finne ut av..

I helgen skal jeg egentlig til Sandefjord, til pappa. Men jeg vet ikke om jeg har så veldig lyst. Tror jeg foretrekker å bruke tiden med venner her i Tønsberg, istedenfor å lese bøker og spise mat i Sandefjord.
Jeg får uansett være mye med pappa i februar da Diah (konen til pappa) og Carsten (lillebroren min) drar til indonesia i tre uker.
Blir egentlig veldig deilig å være der uten Diah. Selvom vi kommer godt overens for tiden så er det allikevel så fint å bare være pappa og meg.Uansett hvor hyggelig hun er, så er det ting jeg ikke liker ved situasjonen hun har puttet meg og familien min opp i så det hender noen ganger at jeg skulle ønske at hun bare kunne dra sin vei. Jeg kommer ikke til å utdype det, men det er nok flere enn meg med skilte foreldre som noen ganger liker å drømme seg tilbake til hvordan tiden var før stemødre eller stefedre kom inn i bildet.. Og skilsmissen til mine foreldre har iallefall vært alt annet en lekker og smertefri.

Lillebror har lagt tortureringen på vent til fordel for en av årets julegaver, så det betyr at jeg er fri for en liten stund. Jeg satt nettopp på Modest Mouse. Jeg syntes tekstene deres er veldig absurde. Kanskje er jeg dårlig på å tolke dem. Men det høres iallfall veldig kult ut, så det er igrunn samme for meg.

Nå syns jeg snart søvnen kan gripe et godt tak i meg, sånn at jeg kan komme i god rytme igjen før skolestart. Jeg har ikke lyst til å døgne slik som Kamilla gjorde i natt, for jeg vet at jeg kommer til å se helt skamslått ut om jeg ikke får nok søvn snart. Sånn som jeg gjorde i dag, da jeg var i byen i ett-tiden og var trøtt som en pipe. Det føltes ut som om det var midt på natten.

Så god natt. Og kryss fingrene for at jeg får sove : )

- C
"Eaaagle, eagle"

Hello :),

Nå ligger jeg på sofaen og ser på "Scrubs". Den desidert beste serien som vises på tv. 
Jeg er sliten, siden jeg stod opp "tidlig" for første gang i ferien i dag. Klokken 11/ halv tolv var jeg på beina. 
Ikke dårlig.. Jo, egentlig. 
Hjertet mitt skreik etter sol og jeg ble forholdsvis lettet da jeg så at det lyste fra vinduet på rommet mitt, og ja det var sol. Men det var ikke bare sol.. Det snødde i tillegg.. Fysj.

Det var utrolig hyggelig på cafê idag. Koselig å være med cecilie og martine utenfor skolens klamme vegger til en forandring. Kamilla kom også, etter at vi hadde sittet der en stund. Tok noen bilder, men jeg får ikke lagt dem inn på macen. Så jeg får gjøre det når jeg får tilbake min vakre data. 

Nå skal jeg fortsette å rydde rommet mitt, det begynner å bli veldig fint der. 

- Caroline

keep on smiling.

nå har jeg vært oppe i 23 timer. jeg er utrooolig trøtt og jeg klarer nesten ikke snakke engang. meeeen jeg skal ikke sovne. jeg skal klare å være våken til kl. halv ti-ti tiden. jeg tok foresten noen bilder av meg i stad og redigerte dem nå på lillesøsters data. hun har windows vista og der kan man redigere bildene litt.

100_3408 - Kopi100_3408 - Kopi (2)100_3408 - Kopi (3)


120 days - keep on smiling.

sangen passer vel ikke helt til bildene (ikke at det var meningen) siden jeg ser sur eller lei meg ut, men den er nydelig.

-key

Sleepy sloppy.

I går kveld bestemte jeg meg for å være oppe hele natta sånn at jeg klarer å sovne til vanlig tid i kveld. I går sovna jeg klokka seks på morran og sov til seks på kvelden. Jeg får jo ingenting ut av dagen ved å sove til kvelden og tilbringe kvelden foran tven. Så nå har jeg altså vært våken hele natta og jeg skal ikke sove før ti tiden i kveld. Jeg kjenner jeg er ganske trøtt allerede. Jeg lurer på hvor mange filmer jeg har sett på i natt. Thank God for Canal+! Jeg har ligget på soffan med pusekatten på fanget i nøyaktig 16 timer. Huff, så grusomt.. Men i dag skal jeg dra å trene med Mathilde. Jeg har ikke trent siden noen dagen før jul og jeg gleder meg faktisk veldig til å trene i dag. Jeg har lyst til å gjøre noe annet spennende i dag også. Det bør jeg også, sånn at jeg ikke sovner i løpet av dagen. Jeg har lyst til å dra på kino! Eller kanskje det er en dårlig ide. Et mørkt rom med ganske så behagelige seter, det er kanskje ikke det beste når du skal holde deg våken.
Nå sitter jeg i stua og ser på mikke mus og donald og lukter kokos. Jeg elsker bodybutteren min. Og jeg er veldig glad for at det er blitt lyst ute. Snøen er så søt, selvom det er ganske lite av den. Det er vel egentlig ganske bra, for jeg er ikke så glad i å tråkke i en meter snø med mine tynne støvletter.

Men nå skal jeg sminke meg og se mer på donald.

-Kamilla.

En kveld med Jagger

Photobucket


Photobucket

vakker. 

jeg hører på rolling stones. nå som resten av julen. jeg elsker variasjonen og kvaliteten som du finner i låtene deres. de er til å smile av. eller danse for den sags skyld. sånn som jeg gjorde til "honkey tonk woman" for bare litt siden.  
det er så fint å ligge på rommet, med vinduet litt på gløtt, sånn at det er sånn passe breezy og la den heftige stemmen til mick jagger virkelig virke i øregangen. jeg har forresten ryddet rommet i dag, og selvom lyset er av så vises det i gjenskinnet fra de små stearinlysene jeg har plantet på bord og kommoder. 
jeg vil ikke at denne ferien skal ende..

- C

Gypsy

god kveld. : )

nå sitter jeg på broren min sin mac. det er vanskelig å bruke den, ikke bare fordi det er en mac og jeg er vant til pc, men også fordi den har nederlandsk tastatur. jeg brukte et kvarter på å finne alfakrøll. men nå husker jeg ikke hvor den er lenger.. 
@. der.

jeg savner dataen min :( som dessverre sa takk og farvell etter en litt sliten kveld med nedlastning på limewire. egentlig tror jeg ikke at det er derfor den sluknet. jeg tror det var batteriladeren som ble ødelagt. jeg håper iallefall at det bare er den det er noe galt med. men uansett gjør det vondt i hjertet når jeg titter bort på salongbordet, der den ligger og samler støv.. sukk..

i dag har jeg sovet urovekkende lenge. døgnrytmen min ble ødelagt dagen etter at ferien startet, men det  at klokken viste 14.30 da jeg snublet ut av sengen i morges var overraskende. 
jeg er uansett dømt til å legge meg tidlig i natt, for i morgen må jeg ta bussen halv ett. jeg skal på cafê med cecilie og martine. :) forhåpentligvis er de mer morgenfugler enn meg. 

hadde egentlig tenkt å legge inn bilder fra nyttårsaften i dag. men det er ingen bilder og legge ut, for jeg hadde ikke med meg kameraet mitt. men vi var i allefall hos en som heter jannick. ja, jannick uten e. det var ganske koselig egentlig. møtte mange fra skolen, både kjente og litt mindre kjente. og det var mye dansing. fikk testet ut den innøvde robotdansen min offentlig, og jeg fikk også shaket den litt etter gode gamle låter fra blant annet michael jackson. 

da klokken ble tolv stod jeg og så utover nesten hele tønsberg. det var så vakkert at det ga meg gåsehud. nei forresten, det var så kaldt at jeg fikk gåsehud. men litt etter ble jeg nesten truffet av en rakkett, så da løp jeg meg god og varm kan du si..

nå skal jeg fortsette å slappe av. jeg skal stikke nesa ned i boken "on beauty", av zadie smith, en ny forfatter-yndling. hvor lett hun får blekkbokstavene på det hvite arket i boken min til å bli de mest spennende hendelser er beundringsverdig. 

kos dere videre i dag. og er jeg flink så husker jeg å ha med meg kamera i morgen, så får dere se bilder av mine vakre venninner som begraver seg i de store koppene på cafelissom. :)

- Caroline


Godt nyttår!

100_3372

Hei, her kommer en liten nyttårshilsen. : )

Nå sitter vi i kamillas crib på melsomvik. Det dufter godt på kjøkkenet av deilig kalkun. I stua spilles det årets siste julesanger. P4's julehits om jeg ikke tar feil.

Snart skal vi spise, før det bærer videre til fest på presterød. Vi skal feire inn det nye året med en gjeng fremmede.

Først dagens antrekk:
100_3352
Caroline:
Topp (moren til Kamilla sin) fra Veromoda
Skjørt fra Gina Tricot
Tights (Kamilla sine) fra Gina Tricot
Lue fra Dorothy Perkins


100_3359
Kamilla:
Kjole fra Gina Tricot
Tights fra H&M


Fest masse i kveld, men pass på hverandre. Det skal vi. :)

-Caroline og Kamilla

Sånn man fyller ut når man ikke har noe å skrive om.

PERSONLIG
1. hva heter du? kamilla.
2. hva skulle du hett hvis du fikk velge selv? kamilla.
3. hvilke andre navn tenkte foreldrene dine på å kalle deg? andreas.
4. hvilket stjernetegn er du? jomfruen.
5. hvilken årgang er du? 1990.
6. hvor bor du? melsomvik.
7. hvor ville du bodd hvis du fikk velge? oslo eller london.
8. hvilken linje går du? studiespesialiserende realfag med teknologi og design.
9. hvilken klasse? 2str.
10. hva vil du bli når du blir eldre? jeg aner ikke.

UTSEENDE
1. hvor høy er du? 176.
2. hårfarge og frisyre? mørkebrunt, halvlangt, ganske mye fall, tung pannelugg. 
3. øyefarge? gråbrun.
5. sko størrelse? 41, kanskje 40.
6. har du piercinger/tatoveringer eller andre "kjennetegn"? har et hull etter piercingen i leppa.

KLÆR
1. hvordan ser ytterjakken din ut? jeg har 5 kåper. to svarte, en grå, en mørkegrønn og en brun med mønster.
2. hvilke sko har du? nå fortiden bruker jeg støvletter. jeg har et par lysebrune, et par brune, et par svarte og et par røde.
3. favorittfarge på klær? svart og grått.
4. favorittmateriale på klær? vet ikke. bomull kanskje.
5. hvilke klesplagg skulle du ønske du hadde akkurat nå? jeg vil ha mange høytliv-skjørt og tunikaer.
7. hvor mye penger bruker du på klær i måneden? tja, det varierer om jeg har penger eller ikke. max 2000 kr.
8. favorittmerke? har ingen favorittmerke.
9. hvilken størrelse bruker du? large eller xlarge, 42.

ROMMET DITT
1. stort, lite eller helt passelig? lite. men det rommet jeg har nå er bare midlertidig til vi har bygd garasjen.
2. hvilken farge er det på tapetet? blå. æsj.
3. hvilke farger er det på rommet ditt sånn ellers? veit ikke jeg. jeg har ikke satt frem alle tingene mine etter vi har flyttet siden jeg ikke skal ha dette rommet.
4. favorittmøbel på rommet ditt? senga.
5. hva ville du ha forandret på hvis du fikk sjansen? alt!
6. hva ser du dersom du ser ut av vinduet? hagen vår og naboens hus.
7. hva gjør du som oftest på rommet ditt? sover eller bruker pcen.
8. hvem, uten om deg, pleier å sove i sengen din? kattepusen min, og lillesøster når hu har klart å mase seg til det.
9. har du tv på rommet ditt? nei.


og ja, jeg har snudd om døgnet helt.
-kamilla

Put the lights on the tree.

Carolines data er ødelagt, så hun kommer nok ikke til å skrive så mye nå. Så siden jeg vet dere savner henne allerede, tenkte jeg å legge ut et bilde av henne med en nydelig kjole og et stort søtt glis på Slottsfjellfestivalen.
fgdc 054


Jeg kom faktisk akkurat hjem fra Caroline. I kveld har vi spist pizza og gullpenger, gått tur på stranda og Leikvin og spilt Gitarhero. Gitarhero var fryktlig vanskelig. Caroline hadde spilt det i 3 timer tideligere i dag og var blitt ganske så flink, mens jeg klarte bare nesten halvparten. Men det var gøy. Stebroren min fikk det også til jul, men de hadde kjøpt feil og det må byttes. Gleder meg til han har fått det riktige, da skal jeg spille det til jeg blir lei.
Ellers har jeg vært på julebesøk hos foreldrene til Per. Der spiste jeg meg feit på enda mer julemat og kaker, og så på film av både rådyret Wilfred og julaften.
Nå tenkte jeg jeg skulle legge meg å lese litt i boken jeg fikk låne av Caroline, også kanskje jeg får sove. Jeg har jo snudd om døgnet helt. I går sovna jeg ikke før 4-5 tiden.

God natt og godt nyttår!


-Kamilla

Flere bilder.

Her er noen bilder fra julaften.

100_3250
Dette var det jeg hadde tenkt til å ha på meg, men det ble

100_3267100_3270

100_3276
Jeg elsker kjolen til Marte.

100_3279
Tommy, Per Erlend og Knut.

100_3280
Dorit.

100_3281
Mormor <3

100_3282
Mamma.

100_3283
100_3285
100_3286
Per og mamma.

100_3288
Per Erlend fikk et veldig morsomt helikopter.

100_3295
Et veldig fint bilde av Julianne og meg.

100_3271Og her er noen fra 2. juledag hos tante og onkel.
100_3329
Se, så søtt. Vi spiller kort.

100_3333
Maria og Julianne.

100_3338
Jeg sov over hos Sara og vi så på 5 filmer. Vi la oss halv 5 og snakka til kl. 6. Her ser man Sara som kobler til playstation.

Kamillas julaften.

Jeg hadde en veldig fin julaften. Jeg stod opp akkurat opp til "Tre nøtter til Askepott". Jeg kjente jeg godt kunne sovet ti par timer til, men jeg må alltid se "Tre nøtter til Askepott" på julaften. Det er flere som ikke liker at han mannen dubber alt, men jeg elsker det. Så var det grøt og jeg fikk ikke mandelen. Den var det mamma som fikk.
Så kom gjestene kl. 5. Vi begynte vel å spise nesten med en gang. Vi hadde både ribbe og pinnekjøtt, så jeg ble ganske så mett. Så var det riskrem. Det var det to mandler i den. Jeg vant heller ikke denne ganger. Trist. Men sååå var det gavene. Julianne, Marte og jeg hadde mast om det siden vi var ferdig med maten. Vi brukte vel ca 2 timer på å åpne alle gavene. Jeg er veldig fornøyd med mine, så jeg tok liksågodt bilde av alt. Here it is:
100_3303100_3306100_3307100_3308100_3309100_3310100_3311100_3312100_3313100_3314100_3315100_3316100_3319100_3322100_3323100_3326100_3328

Jeg legger ut flere bilder i morgen. Altså av mennekser. ;)

O jul med din glede

God jul på julaften :)

Uff, har lest om så mange som ikke liker julen i dag. Så trist. Uansett om man er religiøs eller ei så syns jeg julen er fin. Det er en dag hvor alt gjøres rent, man spiser god mat, og har på seg de fineste klærna man har. Og gaver er enda et pluss. Hva er det å ikke like? : )

Min kjære mor har laget verdens beste julemat. Ribbe, julepølser, medisterkaker.. Det er så godt.. Jeg er så mett.

Her kommer noen bilder jeg tok før og imens vi spiser:

IMG_3727

IMG_3729
Lillebror har pyntet seg (:

IMG_3730
Mitt outfit for ikveld : )

IMG_3734IMG_3733
Kattesko :)


IMG_3738
En del av stua så sånn ut.

IMG_3739

IMG_3741
Vårt vakre juletre

IMG_3742

IMG_3747

IMG_3748
Englevakt

IMG_3750

IMG_3749
Maten rett fra ovnen.

Flere bilder kommer senere, og kanskje også en liten film.

Kos dere videre så lenge <3

-JuleCaroline


Julenatt.

Det varmer mitt hjerte å se så mange koselig kommentarer. Og det er fryktelig gøy å se at hele 121 forskjellige mennesker var innom bloggen vår i går. Wey, det er virkelig en motivsjon for å skrive ofte for oss begge.


I dag øvelseskjørte jeg i nesten to timer. Er ikke flink ennå, men jeg prøver. Jeg har blitt mye flinkere til å starte uten at jeg hopper opp fra sete og jeg har blitt flinkere til å gire. Og jeg er stolt av at jeg ikke har kræsjet eller kjørt på noen enda.


Sånn ellers ble det ikke store julefeiringa hos pappa i dag. Vi spiste Chicken Tandori, og ikke pinnekjøtt. Det var litt trist, men vi så julenøtter og "Alene hjemme". Jeg elsker "Alene hjemme"-filmene.
Jeg pakket forresten opp litt gaver også. Litt av pappa, Lene, Nikolai og pappas onkel og tante. Jeg fikk Bruce Springsteens nyeste cd, Bruce Springsteen konsertbillett, løsnegler og en singlet. Jeg får ikke den store gaven av pappa før i slutten av januar. Jeg lurer så på hva det er. Han har sagt at jeg skal få en stor overraskelse siden oktober.


Jeg gleder gleder gleder meg til i morgen kveld. Jeg har en følelse av at jeg får masse fine gaver i år, og jeg tror hele dagen kommer til å være kjempefin.


header

- Kamilla.


I'm dreaming of a White Christmas..

God jul og god ettermiddag alle sammen. :)

Gud, hvor jeg savner snøen. Hvor er du blitt av, vakre hvite kappe?


IMG_3718 IMG_3721

Flintstones kids bretter seg over tvskjermen her i huset . Vi har nettopp pyntet juletreet og sannelig har til og med jeg fått litt julestemning :) Jeg ligger i sofaen med dyna over meg, og på føttene har jeg tøfflene farmor strikket til meg for noen år siden. Jeg følger intenst med på tv'en, akkurat som mange andre barn sikkert gjør.

IMG_3711 IMG_3712

Lillebroren min som før hadde et hode dekket av krusete søte krøller, er nå korthåret. Men han er fortsatt søt, syns du ikke? : )

IMG_3716

Og her er pappas juletre i år. Et riktig koselig juletre, spør du meg.

Hva pleier dere å gjøre på lille julaften? Noen søte eller pussige tradisjoner?

Jeg har som tradisjon å spise grøt med mandel i, pynte tre og pakke inn de siste gavene :) Også må jeg selvsagt gjøre iklar klær til i morgen og rydde bort det siste rotet på rommet mitt.

- Caroline

Angels we have heard on high.

Jeg elsker julegaven jeg fikk av Caroline i dag foresten. Jeg fikk to cder: Led Zeppelin - Mothership og Sufjan Stevens - Songs For Christmas. Nå ligger jeg i sengen og hører på Sufjan sin nydelige stemme. Det følger til og med singalong-bok. Søtt.
Men nå må jeg egentlig sove siden jeg skal ut å øvelseskjøre med pappa i morgen. Etter det skal vi feire "julaften" hos han siden vi ikke får gjort det på selveste julaften.

God natt.

- Kamilla

Jul er fint.

Vi tenkte vi skulle prøve å legge ut litt outfit-bilder på bloggen vår. Blir nok ikke hver dag, men vi skal prøve.
Her er dagens:

IMG_3675
Caroline:

lue fra H&M
briller fra ray ban wayfarer
skjerf fra loftet til farmor
topp fra miles ahead (gave fra kamiz)
belte fra fretex i oslo
bukse fra gap


n666265064_1920853_7812

Kamilla:

tights fra gina tricot
topp fra veromoda
cardigan fra risøe
belte fra gina tricot
skjerf fra veromodaI dag har jeg vært i byen og kjøpt nye pensko til julekjolen min. Det var fryktelig vanskelig i og med at kjolen min er ganske blå og alle sko er svarte eller røde. Til slutt fant jeg to sko-par. Det stod mellom et par lysebrune i skinn som var veldig høye, eller et par blå som var nesten akkurat lik farge som nederst på kjolen. Det ble de blå. De brune klarte jeg nesten ikke gå på heller.
Når jeg var ferdig var det over en time til toget til sandefjord gikk, så jeg satt meg på Babels og kjøpte med en kakao med krem og leste VG i 20 min. Jeg hadde det egentlig ganske hyggelig for meg selv.
Jeg elsker når jeg slipper å betale togturer. Jeg var så heldig å slapp det i dag. Togmannen spurte alle untatt meg. Ser jeg skummel ut eller noe? Uansett, når jeg kom til Sandefjord gikk jeg forbi han søte mannen på torvet med bua. Han som var på Norgest herligste på TVNorge. Han er så nydelig.
Så kom jeg frem til Caroline og vi så litt på Amalies Jul. Fikk ikke med oss så mye siden lillebroren hennes elsker å skru av tven. Så tok vi litt bilder, så så vi på Nissene på loven. Heldigvis sender de Nissene på loven. Det redder meg fra den grusomme kalenderen på NRK. "Barnas superjul", æsj.
Nå pynter alle juletreet her hjemme og jeg har lyst til å være med. God Jul!

- Kamilla


Heartbreak hotel

Hei!

Tenk at det bare er to dager igjen til jul nå. Elvis skal få lov til å synge så mange julesanger han vil til meg, for jeg gleder meg så. Juleaften blir feiret hjemme, mens 1 juledag blir i Moss hos farmor. Nyttårsaften er forbeholdt til venner.

I dag har jeg handlet julegave til meg selv fra farmor :) Kjøpte et fint skjørt på ginatricot. Det er grått med seler, og det går høyt i livet. Har begynt å bli veldig glad i det allerede <3 Jeg kjøpte også en "kjole" der, og en topp med bilder av Twiggy. Men siden det er julegave så får jeg ikke bruke det før etter juleaften :) Kan nesten ikke vente.. Det frister veldig å åpne boksen med klærna i, som ligger ved siden av meg, men jeg skal ikke gjøre det.

Pappa, lillebror og jeg har sett på mye fint i dag. Fine bøker, fine lamper, fine klær.. Men jeg har ikke penger nå etter all julegaveinnkjøpingen. Så det forbli med vindushopping.

Kamilla kom til meg klokken seks, og vi tok litt bilder sammen. Jeg hentet de nye ray ban - brillene mine, selvom de ikke har i ordentlig glass ennå.

gjljn666265064_1920853_7812lkjhjk,sdnfsn666265064_1920845_5521?jg
n666265064_1920843_4977jgh?ergnh IMG_3700

Men nå frister det å legge seg i senga og brette sengetrekket rundt meg. Pappa har til og med brettet klærna mine og sengerekket. Han er så søt. : )

God natt

- Caroline

Presentation, dear.

Ny blogg. Blanke ark.. Nye lesere? Uansett passer det godt med en presentasjon, for deg som ikke kjenner oss eller for deg som lurer på noe.

Altså.. Vi er to bestevenninner som har holdt sammen i mange år. Gjennom hele ungdomsskolen var vi erteris, og siden har vi holdt det slikt. Men det vennskapet vi har i dag begynte å ta form da jeg ble med Kamilla og hennes far og stemor til Ayia Napa, Kypros sommeren 05. To uker hvor vi to delte leilighet, festet hele natten, møtte mange mennesker og holdt sammen hele tiden. Det skapte et bånd mellom oss, for vi trengte hverandre rett og slett.

i201354769_22625
Høst 05

Vi har delt så og si alt sammen. Musikksmak, klesstil.. Vi har likt de samme guttene, de samme bandene, you name it.. Glemmer aldri den tiden på ungdomsskolen hvor vi kledde oss i regnbuens farger, med bøyler og søte spenner i håret, pokèmon tskjorter og såpebobler. Vi lo høyt av svampebob sammen, mens vi spiste søte brødskiver med sukker på. Om kvelden hoppet vi paradis som vi lagde av regnbue krittene våres.

Forrige sommer bar vi pene kjoler som vaivet i vinden, vi hadde fletter og blomster i håret. Vi hadde store solbriller og gikk barbeint i gresset. Vi dro på festivaler sammen. Den aller beste var Hove, hvor vi hadde det fantastisk gøy. På slottsfjellfestivalen var vi også sammen. Og skapte minner vi aldri vil glemme.

2
Sommer 07

Uansett hvor mye vi har tatt fra hverandre, er vi allikevel veldig forskjellige. Det kommer mer frem for hvert år som går. Og det er noe jeg tror denne bloggen vil gjenspeile etterhvert. Det som er helt sikkert er at vi begge er veldig opptatt av klær, musikk og vennskap. Så det er noe vi kommer til å blogge mest om.

-Caroline

Welcome.

da har vi endelig laget bloggen vår. vi har brukt ca. 2 timer på å finne et navn og som dere ser ble det "sundaygirls". vi synes navnet er søtt, og vi vil ha et 50-60talls inspirert design på bloggen. håper det blir vellykket og vi håper dere som har lest våre gamle blogger vil like denne. og selvfølgelig nye lesere.

caka2

- kamilla.

april 2009
ma ti on to fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30