Videoblogg!

video:videoblogg 1Ja, da var jeg nettopp ferdig med å redigere vår første videoblogg. Jeg har vel brukt ca. 2 timer og nå er jeg trøtt. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med vår første videoblogg og jeg håper dere vil like den. Ignorer den teite teksten på toppen.

Og her er en bit av filmen vi kaller "narkisene", den er kos.

video:uten0001
hahahahaha.

-K

Kiss

Ey,
idag har vi vært og filma litt. Så vår første videoblogg kommer her om ikke mange minuttene. Er litt spent på hva dere synes. Jeg tror for min egen del at jeg har et ansikt som er mer radiovennelig. Eller skrive-blogg-vennelig. men jeg tror alikevel at videoen vil bli bra :) Stay tuned. Haha.

C

Lost at Greveskogen.

Idag sluttet jeg halv 1 på skolen og jeg møtte Caroline i byen. Hun skulle på skolen nå, så snill som jeg er ble jeg med henne. Etter 5 min inne i klasserommet ble jeg kastet ut og nå sitter jeg alene og venter i biblioteket. Var så vidt jeg fant frem. Etter jeg hadde leitet litt rundt i ganger møtte jeg på en gammel venn og han forklarte meg veien til kantinen. Når jeg kom dit så jeg ikke et bibliotek som Caroline hadde sagt jeg ville. Så heldigvis fant jeg en gammel venninne i kantinen, så hun forklarte veien. Så nå sitter jeg her helt alene blant mange mennesker jeg aldri har sett før. Jeg tror aldri jeg kunne gått på en så stor skole. Det er skummelt, man finner jo ingenting og det er altfor mange mennesker. Bare hør på navnet, Greveskogen. Nifst.


- K


Little red corvette

Hei.

Nå er jeg nettopp ferdig med å lese siste side av "Artemis Fowl" for det blir alltid mye lesing når jeg er syk. Særlig denne boken har jeg lest mange ganger på senga når jeg ikke har vært i stand til å gjøre andre ting. Nå har jeg vært syk siden søndag og det er først i dag jeg har vært frisk nok til å holde i en bok. Feberen har vekslet fra å gjøre meg iskald, til å gjøre meg glødene varm. Og humøret har vel steget i takt med temperaturen. Det skal sies at jeg viste meg på skolen en liten tur på mandag. Motvillig ble jeg med på kanonball iført lagets knall gule drakter. Vi hadde nemlig fagdag i gym og om jeg ikke hadde stilt opp så kunne jeg risikere å ikke få karakter. Så jeg trosset feberen og kvalmen. Men det tok rett og slett knekken på meg. Når man helst vil ligge hjemme og kaste opp så er det ikke så ideelt å befinne seg i en kald gymsal full av overenergiske elever, svettelukt og harde baller som suser i lufta. Men det morsomme er at vi vant på grunn av meg. Jeg er så (u)heldig at jeg alltid gjør det rette når vi spiller kanonball og er den siste som står igjen.

Nok om det. Nå er jeg så og si frisk og tenkte at jeg skulle legge meg ned i rent sengetøy. Støyet fra overtrøtt lillebror med latterkrampe har lagt seg og jeg tror tiden er klar for å drømme seg vekk om flyvende ponnier og rosa slott laget av skyer. God natt

CIngen videoblogg..

Okei, det ble ingen videoblogg. For det første får jeg ikke redigert den og for det andre gikk det fryktelig dårlig. Ihvertfall i dag, siden det eneste jeg har gjort er å trena med Mathilde og Ngoc. 
Men kanskje det blir videoblogg senere med Caroline og Kamilla og et annet kamera ;)


- K


Long time, no see.

Nå er det kanskje på tide at jeg skriver et lite innlegg her. Jeg har vel ikke skrevet på over to uker. På mandag hadde jeg faktisk tenkt på å lage en liten videoblogg, men det ble aldri noe av. Også har jeg tenkt på å gjøre det hver dag etter det, men jaa.. I morgen skal jeg prøve. Ikke gled dere for mye (ikke at jeg tror dere vil gjøre det) for det kommer neppe til å bli noe særlig spennede eller morsomt. Vi får se. He he.

I dag er det søndag og jeg har gjort som alle andre søndager, bare sett på tv og slappet av. Det er sjelden jeg går ut av huset på søndager. Skulle ønske jeg kjente noen jeg kunne gått tur med eller noe sånt her, men tviler jeg klarer å finne meg noen venner her på melsom. På fredagskvelden var jeg faktisk å spionerte på den gamle leiligheten vår sammen med Ingrid. Jeg synes det var veldig trist og det var nesten jeg felte en tåre. Jeg savner virkelig å bo der.

Caroline har glemt å legge ut dette nydelig bildet av henne fra hennes yngere dager.
a317ad910714407e235eaf3d39f2f159
Haha, jeg elsker det. Det skremmer meg like mye hver gang jeg ser det.- Kamilla

Dagens outfit

Kjøpt meg ny veske og litt smykker og sånt i dag :) Og klokken er ikke mer enn halv tre. På en vanlig lørdag ville jeg vel sovet på denne tiden. Not baad.
Siden det er strålende sol i dag så fant jeg ut at jeg kunne ta et bilde av hva jeg har på meg i dag. Så jeg ga lillebroren min kamera mitt og jobben med å knipse meg uten å se altfor feit ut. Kjørte så mange biler forbi, så han fikk bare tatt et par bilder.


img3931
Lang skjorte fra Carlings

img3934
Øredobber fra H&M

img3938
Veske fra Gina Tricot

img3939
Armbånd fra H&M


Sikkert ikke bare jeg som merker at det er kun jeg som oppdaterer denne bloggen for tiden. Vi får håpe Kamilla snart skriver litt hun og.
Ellers får dere ha en fin lørdag alle sammen :)

- Caroline, alltid blogg-trofast.


Siden sist..

Lykke. Jeg er hos pappa og låner hans bærbare. Det betyr at jeg har fått lagt inn bildene fra kameraet mitt.
Ellers er det ikke så festlig å være i sandefjord på en fredag. Snarere tvert imot. Men sånn er det iblandt.
Spist vakkergod mat for litt siden, og smålest litt i "inside". Et blad som har synket i kvalitet siden sist jeg leste det..
Men ah, nå kan jeg jo legge ut litt bilder fra koselige dager. Sånn at dere har sjangsen til å legge inn noen koselige kommentarer til meg som jeg kan hygge meg med på en ellers trist fredagskveld. 

Cafètur i juleferien med Cecilie, Martine og Kamilla:

img3801
Martine som er så søt

img3802
Kaffe Mocca, min gode venn

img3803
Min kjære Kamilla

img3807
Kamilla og Cecilie som er så herlige :)

img3813
Et litt uheldig bilde, kanskje. hah.På fest med Ingid, Christer og Kamilla (i jula en gang):

img3822
Ingrid :)

img3823

img3824

img3825

img3830

img3832

img3835

img3842Cafètur med Ingrid og Kamilla:

img3851

img3852

img3853

img3854

img3855

img3856

img3857En kjemitime på skolen:

img3858
Snille, søte Maren

img3860
Min kjære Maria og Angelique

img3861
To kjekke karer..

img3862Noen litt merklige bilder fra festen på Tjøme i januar:

img3866

img3868

img3869

img3870


img3871Forrige fredag før jeg dro til frisøren (og med min relativt nye røde jakke):

img3879

img3880
Skjørtet jeg kjøpte her om dagen:

img3893

img3895

img3908

img3909
Nye håret.. Og sjeleøyne :) haha

img3910Litt av helgens antrekk:

img3920

img3922
Mine møkkete hvite turnsko

img3924
Vesken

Sånn.. Endelig ferdig. Å laste opp bilder på blogg.no tar en evig bare så det er sagt.
I morgen skal jeg muligens i bursdag, eller på konsert, eller leke med Kamilla. Jeg får gjøre som Pocahontas og la vinden føre meg i riktig retning :)

Nå skal jeg se litt på teeeelliiie. Natta. Kommentèr litt så lenge værsåsøt. 

- Caroline

Dette vil jeg gjerne ha på meg en dag

antrekk 1
Klær, sko og tilbehør fra topshop.com, asos.com og net-a-porter.com
Fant ikke "den perfekte" kjolen, men resten tilbehøret og skoen er nydelig <3

- Caroline

Smile and have a caramel

I dag har jeg hatt det ganske gøy på skolen. Vi spilte "badminton" i gymmen, og selvom jeg spilte drit dårlig så var det veldig gøy. jeg merket en energi i kroppen som jeg sjeldent kjenner i gymtimene på greveskogen.
i engelsk hadde vi vikar. alle hater engelsk-læreren vår så det var fint med vikar. og jammen så lærte vi litt i timen og. niice.
etter skolen dro jeg til byen. jeg tvang kamilla til å møte meg, og sammen gikk vi og så litt på klær. jeg fant et innmari fint skjørt i en av butikkene, men pengelaus som jeg er så måtte jeg ty til andre muligheter. nei, jeg stjal det ikke, men jeg ringte til pappa. blir til at jeg kjøper skjørtet i morgen :) haha.
jeg kjøpte forresten noe flott for mine siste små slanter.
juniorcaramels
"junior caramels" er noe av det beste jeg har smakt ::) de flotte små karamell-kulene vi har adoptert av våre venner
i amerika har fått en liten plass i hjertet mitt. også er pakningen så søt. neste gang du har lyst på noe godt, og har tjue kroner, så se etter dem i hylla på meny. they¨re totally worth it.
puuh, nå følte jeg meg plutselig litt feit som reklamerer for søt sjokolade på siden vår, mens alle andre bloggere reklamerer for knekkebrød og nutrilett. men det får så være :)

nå skal jeg ned og kose meg med lekser. see yoou.

- Caroline

Good times

Hahaha. sitter og ser gjennom gamle bilder på den stasjonære dataen vår. Og jeg må konstantere at jeg var et av de styggeste barna. Jeg må bare dele noen bilder med dere :)

USA sommeren 1999:

3wr
Rafikii i disney world :)

53u
Meg i prinsesse-butikken

huidf
Chicago var full av kunst-kuer da vi var der. Alt fra Marilyn Monroe-ku til Indianer-ku.

tt
Meg med... uhm.. hatt og langbein-ører

dfsg
Lillebroren min med Ole Brumm-briller. Han var så søt :) Folk trodde at han var ei lita jente.

ert
I usa fant jeg min biologiske pappa.

gfh

hgf
LYSTIG <3

vhgjiuop
Meg og Monroe kua.. Haha..

rth
Meg med muse ører

rty
Meg og lillebror, og pappa i Floridaa


PARIS ÅRET FØR ELLER NOE:

56u
Eifelltårnet. og jeg som er stødig fotograf.

365u
Meg med dalmantinercapsen min som jeg virkelig elsket å gå med. Den har jeg blitt mye mobbet for siden...
Glemmer aldri den gangen jeg hadde den med på skolen og noen hadde klippet av den øra :(

gh
Lykkelig familie på tur.. Fin tid var det. :)

ANDRE BILDER JEG FANT:

a
Meg og min tideligere bestevenn Sondre Rygh :) Og yes, jeg hadde tidelig et godt øye for mote.

s
Nåååw :) tror jeg var bittelitt forelska i Sondre en stund. Haha

fdg
Jeg spilte reven i "Hakkebakkeskogen" et år, og mamma lagde et fantastisk flott revekostyme til meg.

ujoigdf
Raawr..


h
Lillebroren min var en hjerteknuser :)

j
Det samme kan man ikke si om meg..

hf
Men kule klær hadde jeg da

Og nå skulle jeg egentlig legge ut fler bilder, som er nyere :p skikkelig stygge. men selvsagt har blogg.no klikket litt, så det kommer senere :) lover.

- Caroline

Dan in real life

Overskriften på dette innlegget handler (litt uventende) ikke om filmen med samme navn som er å se for tiden, og som flotte Sondre Lerche har laget musikk til.
Men den handler om en mye viktigere Dan, en Dan som tok over tvskjermen på 90-tallet.
Med vilt krusete hår, små smilende øyne og fløyels dress inntok han lørdagskveldene som skøyelig programleder for flotte nrk-programmer, hånd i hånd med programmene til Tande P og Tore Strømøy.
Akk, vår kjære Dan Børge. Igjen er du her og river opp minner èn etter èn.
"Klassefesten" er igjen på lufta. Og jeg er glad.

11588618img1588599
Sannelig finner man ALT på internett. Til og med bilder av norges ukronede tvkonge. Nå mangler jeg bare å se han in real life..

"Borettslaget" er også tilbake. Og jeg syns det meste av innslagene der var morsomme. Allikevel sitter jeg igjen med et litt lunkent inntrykk. Jeg ble ikke helt kastet over ende av Robert Stoltenberg's figurer denne gang.

Fler som har noen formeninger om programmenes comeback? Eller er alle for opptatte med å definere hva en musikkelsker er på wullf sin blogg? :)

- C

Forandring fryder..

Jeg har klippet og farget håret i dag. Eller, verdens beste frisør fikk lov til å klippe meg og (verdens beste) Kamilla fikk lov til å farge det. :) Så nå er jeg en hot brunette igjen, haha. Bildene jeg kommer til å legge litt lenger ned her er tatt med mobilen min, på badet, med utvaska sminke.. Så lekkert? Nei. Men in real life syns jeg at det ser veldig bra ut :)

dsc00262

dsc00261

What do you think?

Dere som savner det rødfalmende håret mitt med mørkeblond ettervekst kan få noen smekre bilder senere, som jeg tok i dag før "operasjonen".

I hear the sparrow sing


Det er igjen blitt fredag kveld, og jeg sitter her hjemme :)
Mens medelever og gjevnaldere er på parties på tjøme og drukner i vin og taxiregninger så ligger jeg her i godstolen med dyna over meg og hiver i meg is til jeg blir feit som en blåhval.
I dag dro jeg til Sandefjord med Kamilla og Julianne på shopping. Jeg skulle selvsagt ikke kjøpe noe, jeg som har gjeld til over nesetippen (etter den suksessfulle london-shopping-turen i november), meeen sannelig så fant jeg den søteste jakka jeg har sett. Og så fant jeg en kjempe søt topp, en kul cardigan og en tights jeg bare måtte ha... Uhm. Det ble til at jeg måtte trygle mamma om å overføre penger fra sparekontoen min :) Og det er ikke mye spart igjen på den får å si det sånn. Så nå trenger jeg virkelig en jobb her, om jeg ikke har lyst til å stikke nesa ned i søppelkasser på leting etter tomflasker.. Nei.
Jeg ser imidlertidig at de søker etter medarbeidere på Platekompaniet, men jeg tror det skipet har kastet anker og seilt på havet for lenge siden. Jeg begynte litt på søknaden her for noen dager siden, og jeg fant ut at jeg egentlig ikke er ordentlig kvalifisert til jobben. Så jeg får lete videre. Drømmen om å jobbe på sjokoladeriet ser også litt mørk ut. Siden de aldri ser ut til å søke etter noen. Men som den blåhvalen jeg er så kan det jo hende jeg har sjangs allikevel.
Nå tror jeg jeg finner meg en bok og leser litt før jeg legger meg :) Imorgen skal jeg klippe og kanskje farge håret mitt. jeg gleder meg enormt :D

Natta <3

Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow.

Hello : )

Vet du hva? Jeg er så lykkelig. Fysikklæreren min lar meg stå dette halvåret her, som er prettyfuckingamazing med tanke på at jeg har gjort det så sinnsykt dårlig og vært borte maange fysikk-timer siden han ikke tar fravær. Han er så snill. :) Nå skal jeg begynne å jobbe hardt, jeg lover..

Myk hud. Ah det beste jeg vet. Har nettopp vasket ansiktet mitt med en deilig rensekrem jeg kjøpte sist gang jeg var på spa, og itillegg har jeg påført min nye ansiktskrem, mmm siiilk :) Må jo ikke få kviser nå som jeg har blitt sunnere og sluttet å røyke (i ukedagene).

Nå skal jeg nyte det siste minuttet av "Warzsava" - Superfamily (skrev jeg det feil?) før jeg legger meg.
Og forresten så skal jeg bli en mye flinkere blogger med eeen gang dataen min er tilbake. huff.
God natt. <3

- Carolne.Storytime.

dagen min har vært så forferdelig uinteressant at jeg bare vil dele denne videoen med dere. caroline og jeg tenkte faktisk vi skulle lage noe lignene selv, men det ble det aldri noe av. haha.


Memories.

okei, det ble et lite innlegg til. jeg tenkte jeg skulle dele noen ikke så altfor fine bilder av caroline og meg. hoho.

i135200216685367
dette er i 2005. se så søte.

i135788848809487
dette er halloween 2005. caroline og jeg kledde oss ut som arabiske siamesiske-tvillinger. jeg ler så godt hver gang jeg ser dette bildet.

i140845960767317
dette er meg i 2004 som er alene hjemme og har så lite å finne på at jeg sminker meg mongo og tar bilder med web.cam. aah, jeg savner den tiden. haha.

i140837692150237
dette er mitt favorittbilde av caroline. hun er så søt når hun gir meg dette blikket.

i140411810266187
dette er våren 2005. det er den perioden hvor ingrid og jeg satt på rommet til ingrid og tok altfor mange bilder foran web.cam.

i144212211213517
dette er i 2006. på fest i andebu. dette var den natta hvor jeg måtte sove ute i andebu "sentrum". den grusomste natta i mitt liv. men et fint bilde fikk jeg ihvertfall. :)

sånn, nå skal jeg prøve å få sovet en time. jippi.

-Kamilla

Nattprat.

klokken har nå passert 5 og jeg får ikke sove, så nå tenkte jeg jeg kunne legge ut noen bilder fra lørdagen hos ngoc. utrolig koselig og morsom kveld.

n89387000721502323786n727400654208188691n72978559220934143901n72978559220934205334n72978559220934236064n72978559220934287315n72978559220934297556n72978559220934328319n89387000721502445527n89387000721503064869n89387000721503228289

(har stjelt bildene fra silje, iselin og amalie)huff, jeg er egentlig veldig trøtt, men å sovne er like vanskelig som å ikke spise sjokolade når man har mensen. jeg trenger søvn for det er gym i morgen. jeg er så lei av dårlig gym i en iskald, stygg, liten gymsal. og nå har gym- og eb læreren min sendt brev hjem om at jeg kanskje ikke får karakter i gym og eb. noe som er helt på tryne. i eb har jeg hatt prøven, vært aktiv i bedriften vår og vært på kurs. da synes jeg ihvertfall jeg skal få en karakter. jeg synes også jeg er ganske flink i dette faget (eb er altså entreprenørskap og bedriftutvikling). og i gym har jeg vært med nesten hver gang utenom de tre gangene vi hadde svømming. greit, jeg har ikke levert de to små innleveringene vi hadde, men jeg fortjener fortsatt en karakter. han har til og med skrytet av meg fordi jeg har vært mye mer med i gymtimene. jeg blir så sinna..

skulle ønske jeg hadde sovepiller. natta.

-Kamilla

Say, say, say

Jeg morer meg over eldre musikkvideoer i skrivende stund, og ser akkurat på musikkvideoen til Paul McCartney og Michael Jackson - Say, say say. En herlig 80talls video.jackson1
Ja, denne mannen er helten min uansett hvor mye ansiktet hans flasser av i disse dager, eller hvor mye rart han klarer å rote seg bort i (jeg sikter til å leke "baby i lufta" på balkongene til høye hus, og ha slumberparty med småbarn) Han har hatt en fantastisk karriere no matter what, og livet hans er utrolig fascinerende. Jeg er veldig glad i Jackson Five også som var familiegruppa som fikk Michael Jackson dit hvor han er i dag.

Har nettopp skrevet nynorskstilen som var beregnet til torsdagen. Jeg har virkelig gruet meg til å skrive den, men da jeg først satt i gang gikk det lekende lett. Jeg har det med å skrive humoristisk når det er på nynorsk, sikkert mye fordi jeg brukte mye tid på å lese og høre på Are Kalvø før. Sannelig måtte jeg finne frem bøkene jeg har av han i stad også, som insperasjon.

Vorset hos Njapp i går var veldig vellykket, og jeg ble kjent med mange koselige jenter. Jeg traff også på gammelt bekjentskap, blant annet Therese, som var min beste venninne gjennom barnehagetiden og en rekke skoleår.
Etterhvert dro vi fra Njapp og videre til Tjøme. Det var gøy der og, bare litt langtekkelig eller hva jeg skal kalle det. Det ble til at jeg nesten vurderte å ta beina fatt og gå hjem da klokken nærmet seg 3 og jeg var veldig ederu igjen. Men strekningen tjøme - tønsberg er dessverre aaalt for lang, så det ble til at en maxitaxi fikk lov til å rulle meg hjem (til Njapp) i firetiden.

Nå tenker jeg at jeg skal legge meg, sånn at jeg er "klar" for gym i morgen tidlig. God natt :--)

- Caroline

Camgirl 90

Endelig smiler verden til meg. Jeg har råd til speilreflekskamera. Fikk det sånn halvveis til jul, men jeg har ikke rukket å kjøpe det ennå. Så nå håper jeg noen kan tipse meg om noen hotte kameraer jeg burde sjekke ut. Egentlig så befaler jeg at du skriver i kommentarfeltet om du har noe peil på kameraer. :)
Hittil har jeg sjekket ut to kameraer, og jeg må si jeg er forelsket i begge. Det er virkelig et dilemma.
Det er CANON EOS 400D som først fanget min oppmerksomhet.
canon400dmain
Men etter at jeg var en tur innom en fotosjappe og hørte på en leverandør fra Olympus snakke om ETT bestemt kamera i en halv time eller noe var jeg ganske så sikker på at det var det kameraet jeg skulle velge.
e510press001
Olympus e-510
Men i etterkant er jeg altså usikker..

Jeg er ferdig med min første skoleuke etter ferien. Yeah, that's right, jeg har fri i morgen. Deiiilig, var det første jeg tenkte da jeg fikk gladnyheten utlevert. Men i etterkant kommer jeg på veldig mye som må bli gjort før mandag. Nynorskstil, kjemilekser, mattelekser, fysikklekser, spanskstil om aztekerne (på spansk, så nei ikke gøy).. Puuh, tror jeg bør begynne med en gang. Great.
På lørdag så tror jeg at jeg skal være med Kamilla til en venninne som heter Njapp. Fest eller noe sånt. Det blir sköj i allefall.

Mer oppdatering kommer senere, bye bye.

- Caroline

Gi meg sommer, babyDette er Slottfjellsfestivalen 08 sitt bidrag på å prøve å friste folk opp på fjellet i sommer :) Og sannelig er ikke Kamilla og jeg på skjermen i et halvt sekund eller no. (etter 0.35 min ca.)


Gleder meg så fantastisk mye til sommeren, akkurat som alle andre nordmenn som ikke er helt i kontakt med vikingen inni seg. Jeg savner virkelig Klaxons i teltet på Hove, og Kings of convenience på Slottsjellet. Også savner jeg selvsagt dagene på Bali. DET var himmelsk det. Det er nesten for godt til å forestille seg. Turene til Gran Canaria kan virkelig ikke måle seg med idyllen i Indonesia. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er noe av det beste jeg har opplevd i livet mitt (reisemessig).
Men best av alt var nesten det jeg har to minutter fra døra mi. Nemlig Ringshaugstranda. Synd jeg ikke er den eneste med den oppfatningen, eller rettere sagt; synd det er hundrevis andre (bråkete) mennesker som også er enig med meg.. Men nå er det altså Asia som røver hjertet mitt. Kanskje det røver ditt også etter disse bildene..

n666265064_945281_5175
Tempel i Asia

n666265064_945292_8084
Lilllebroren min og meg

n666265064_945304_1289
Hardrock Hotel på Bali. Verdens største basseng eller noe. Tok sikkert et kvarter å gå rundt hele. Det var til og med laget strender i bassenget med hvit sand hvor man kunne lage sandslott og spille volleyball. SAVN.

n666265064_945305_1560
Brødrene mine som leker i bassenget, og hånden min som holder i en bok ; )

n666265064_945396_2300
Bildet tok jeg i en bod på markedet utenfor et annet vakkert tempel vi besøkte. Syns det er et veldig pent bilde med solen som skinner på alle tingene.

n666265064_945398_2854
Lillebror og meg igjen, kjører Asia-stil.

Fikk ikke du også bittelitt lyst til å reise nå?

- CarolineSeven wonders

Winter

Klokken er blitt litt over ti, og jeg er heldigvis trøtt. Ikke rart siden dagen min har gått i ett siden jeg først sperret øyelokkene mine opp rundt halv åtte. for å være første dag etter ferie har ting gått så og si på skinner. ikke har det vært noe særlig vanskelig å stå opp, og jeg har rukket å gjøre mange koselige ting. det var koselig å sitte sammen med grevegjengen i kantina og skravle litt om juleting, og det var veldig koselig å dra på cafè med ingrid og kamilla etter skolen. vi var på babels og jeg undet meg til og med et stykke av sjokoladekaken de selger der. (kaloribombe eller ei, jeg elsker den kaka!) for vel en halv time siden kom jeg hjem fra taco&cæsar-besøk hos kamilla. da jeg skulle av bussen fant jeg ut av at jeg ikke visste hvor jeg var, og det endte opp med at jeg gikk av to stopp for sent. pokkers mørke..
igjen sitter jeg og sørger over min "døde" data. jeg får ikke lagt ut noen bilder av de koselige cafèturene jeg har vært på i det siste, og heller ikke bildene fra helgens litt uheldige festing. jaja. : )
nå vil jeg egentlig ned å sovne foran tven, men siden skolen har begynt igjen får jeg vel heller være lur og legge meg.
God natt.

- C

fredagfjerdejanuartotusenogåtte.

P1040168
dagens:
kjole fra h&m
tights er mammas
belte fra loppis
sko er ingrid sine
skjerf fra gina tricot


i kveld har jeg vært med ingrid og christer. vi var først på havariet og spiste verdens beste sjokoladekake, så gikk vi på mcdonalds og spiste burger. det var vel det eneste vi gjorde. men det var veldig koselig. jeg ser de nesten aldri lenger. nå har vi bestemt oss for å være mer sammen. vi må bli flinkere til å kontakte hverandre rett og slett.
ellers i dag har jeg ikke gjort en dritt. sto opp klokka 2 og spiste middag kl halv 4, så på film til kl halv 9 og så dro jeg til byen. det er ihvertfall mer en det jeg har gjort de andre dagene denne uka (untatt i går). jeg føler jeg har blitt ekstremt lat. det værste er at jeg ikke har valgt det. det har bare blitt sånn. i morgen skal jeg dra å trene ganske tidlig, så skal jeg ut sammen med ingrid. gleder meg.

god natt alle blogglesere!

-kamilla

Polly Gone Home

Hallo igjen.

Jeg er utslitt og det ene øret mitt lager bare en intens pipelyd akkurat nå. Kanskje jeg (endelig) begynner å bli døv på det? Pipingen i øret kommer nemlig av at jeg har hatt en masete, slitsom lillebror rett ved siden av det i godt og vel en halvtime.
Merker at trassalderen er i ferd med å slå til som aldri før. Det passer så jævlig dårlig akkurat nå, for jeg orker virkelig ikke alt mulig mas nå. Jeg har nok med å sortere mine egne tanker som ser ut til å lage en sort grop inne i hodet mitt.
Det er så mye jeg trenger å finne ut av..

I helgen skal jeg egentlig til Sandefjord, til pappa. Men jeg vet ikke om jeg har så veldig lyst. Tror jeg foretrekker å bruke tiden med venner her i Tønsberg, istedenfor å lese bøker og spise mat i Sandefjord.
Jeg får uansett være mye med pappa i februar da Diah (konen til pappa) og Carsten (lillebroren min) drar til indonesia i tre uker.
Blir egentlig veldig deilig å være der uten Diah. Selvom vi kommer godt overens for tiden så er det allikevel så fint å bare være pappa og meg.Uansett hvor hyggelig hun er, så er det ting jeg ikke liker ved situasjonen hun har puttet meg og familien min opp i så det hender noen ganger at jeg skulle ønske at hun bare kunne dra sin vei. Jeg kommer ikke til å utdype det, men det er nok flere enn meg med skilte foreldre som noen ganger liker å drømme seg tilbake til hvordan tiden var før stemødre eller stefedre kom inn i bildet.. Og skilsmissen til mine foreldre har iallefall vært alt annet en lekker og smertefri.

Lillebror har lagt tortureringen på vent til fordel for en av årets julegaver, så det betyr at jeg er fri for en liten stund. Jeg satt nettopp på Modest Mouse. Jeg syntes tekstene deres er veldig absurde. Kanskje er jeg dårlig på å tolke dem. Men det høres iallfall veldig kult ut, så det er igrunn samme for meg.

Nå syns jeg snart søvnen kan gripe et godt tak i meg, sånn at jeg kan komme i god rytme igjen før skolestart. Jeg har ikke lyst til å døgne slik som Kamilla gjorde i natt, for jeg vet at jeg kommer til å se helt skamslått ut om jeg ikke får nok søvn snart. Sånn som jeg gjorde i dag, da jeg var i byen i ett-tiden og var trøtt som en pipe. Det føltes ut som om det var midt på natten.

Så god natt. Og kryss fingrene for at jeg får sove : )

- C
"Eaaagle, eagle"

Hello :),

Nå ligger jeg på sofaen og ser på "Scrubs". Den desidert beste serien som vises på tv. 
Jeg er sliten, siden jeg stod opp "tidlig" for første gang i ferien i dag. Klokken 11/ halv tolv var jeg på beina. 
Ikke dårlig.. Jo, egentlig. 
Hjertet mitt skreik etter sol og jeg ble forholdsvis lettet da jeg så at det lyste fra vinduet på rommet mitt, og ja det var sol. Men det var ikke bare sol.. Det snødde i tillegg.. Fysj.

Det var utrolig hyggelig på cafê idag. Koselig å være med cecilie og martine utenfor skolens klamme vegger til en forandring. Kamilla kom også, etter at vi hadde sittet der en stund. Tok noen bilder, men jeg får ikke lagt dem inn på macen. Så jeg får gjøre det når jeg får tilbake min vakre data. 

Nå skal jeg fortsette å rydde rommet mitt, det begynner å bli veldig fint der. 

- Caroline

keep on smiling.

nå har jeg vært oppe i 23 timer. jeg er utrooolig trøtt og jeg klarer nesten ikke snakke engang. meeeen jeg skal ikke sovne. jeg skal klare å være våken til kl. halv ti-ti tiden. jeg tok foresten noen bilder av meg i stad og redigerte dem nå på lillesøsters data. hun har windows vista og der kan man redigere bildene litt.

100_3408 - Kopi100_3408 - Kopi (2)100_3408 - Kopi (3)


120 days - keep on smiling.

sangen passer vel ikke helt til bildene (ikke at det var meningen) siden jeg ser sur eller lei meg ut, men den er nydelig.

-key

Sleepy sloppy.

I går kveld bestemte jeg meg for å være oppe hele natta sånn at jeg klarer å sovne til vanlig tid i kveld. I går sovna jeg klokka seks på morran og sov til seks på kvelden. Jeg får jo ingenting ut av dagen ved å sove til kvelden og tilbringe kvelden foran tven. Så nå har jeg altså vært våken hele natta og jeg skal ikke sove før ti tiden i kveld. Jeg kjenner jeg er ganske trøtt allerede. Jeg lurer på hvor mange filmer jeg har sett på i natt. Thank God for Canal+! Jeg har ligget på soffan med pusekatten på fanget i nøyaktig 16 timer. Huff, så grusomt.. Men i dag skal jeg dra å trene med Mathilde. Jeg har ikke trent siden noen dagen før jul og jeg gleder meg faktisk veldig til å trene i dag. Jeg har lyst til å gjøre noe annet spennende i dag også. Det bør jeg også, sånn at jeg ikke sovner i løpet av dagen. Jeg har lyst til å dra på kino! Eller kanskje det er en dårlig ide. Et mørkt rom med ganske så behagelige seter, det er kanskje ikke det beste når du skal holde deg våken.
Nå sitter jeg i stua og ser på mikke mus og donald og lukter kokos. Jeg elsker bodybutteren min. Og jeg er veldig glad for at det er blitt lyst ute. Snøen er så søt, selvom det er ganske lite av den. Det er vel egentlig ganske bra, for jeg er ikke så glad i å tråkke i en meter snø med mine tynne støvletter.

Men nå skal jeg sminke meg og se mer på donald.

-Kamilla.

En kveld med Jagger

Photobucket


Photobucket

vakker. 

jeg hører på rolling stones. nå som resten av julen. jeg elsker variasjonen og kvaliteten som du finner i låtene deres. de er til å smile av. eller danse for den sags skyld. sånn som jeg gjorde til "honkey tonk woman" for bare litt siden.  
det er så fint å ligge på rommet, med vinduet litt på gløtt, sånn at det er sånn passe breezy og la den heftige stemmen til mick jagger virkelig virke i øregangen. jeg har forresten ryddet rommet i dag, og selvom lyset er av så vises det i gjenskinnet fra de små stearinlysene jeg har plantet på bord og kommoder. 
jeg vil ikke at denne ferien skal ende..

- C

Gypsy

god kveld. : )

nå sitter jeg på broren min sin mac. det er vanskelig å bruke den, ikke bare fordi det er en mac og jeg er vant til pc, men også fordi den har nederlandsk tastatur. jeg brukte et kvarter på å finne alfakrøll. men nå husker jeg ikke hvor den er lenger.. 
@. der.

jeg savner dataen min :( som dessverre sa takk og farvell etter en litt sliten kveld med nedlastning på limewire. egentlig tror jeg ikke at det er derfor den sluknet. jeg tror det var batteriladeren som ble ødelagt. jeg håper iallefall at det bare er den det er noe galt med. men uansett gjør det vondt i hjertet når jeg titter bort på salongbordet, der den ligger og samler støv.. sukk..

i dag har jeg sovet urovekkende lenge. døgnrytmen min ble ødelagt dagen etter at ferien startet, men det  at klokken viste 14.30 da jeg snublet ut av sengen i morges var overraskende. 
jeg er uansett dømt til å legge meg tidlig i natt, for i morgen må jeg ta bussen halv ett. jeg skal på cafê med cecilie og martine. :) forhåpentligvis er de mer morgenfugler enn meg. 

hadde egentlig tenkt å legge inn bilder fra nyttårsaften i dag. men det er ingen bilder og legge ut, for jeg hadde ikke med meg kameraet mitt. men vi var i allefall hos en som heter jannick. ja, jannick uten e. det var ganske koselig egentlig. møtte mange fra skolen, både kjente og litt mindre kjente. og det var mye dansing. fikk testet ut den innøvde robotdansen min offentlig, og jeg fikk også shaket den litt etter gode gamle låter fra blant annet michael jackson. 

da klokken ble tolv stod jeg og så utover nesten hele tønsberg. det var så vakkert at det ga meg gåsehud. nei forresten, det var så kaldt at jeg fikk gåsehud. men litt etter ble jeg nesten truffet av en rakkett, så da løp jeg meg god og varm kan du si..

nå skal jeg fortsette å slappe av. jeg skal stikke nesa ned i boken "on beauty", av zadie smith, en ny forfatter-yndling. hvor lett hun får blekkbokstavene på det hvite arket i boken min til å bli de mest spennende hendelser er beundringsverdig. 

kos dere videre i dag. og er jeg flink så husker jeg å ha med meg kamera i morgen, så får dere se bilder av mine vakre venninner som begraver seg i de store koppene på cafelissom. :)

- Caroline


januar 2008
ma ti on to fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31