"du kan sove hos meg"

Vi satt og drakk hver vår sunne slush-lignene ting i byen i stad og ante fred og ingen fare. Pluttselig skjer dette:


-Kamilla

Dåp.

video:dp0002

Her er filmen Ngoc og jeg lagde til Relgion og etikk-oppgaven vår om dåp. Vi ble så fornøyde at jeg måtte legge den ut her. Hva synes dere? Har vi for dårlig humor? Kler jeg bart? Er moren min en flink prest?
Grunnen til at vi fikk med moren og søstra mi er fordi de 3 andre på gruppa vår var syke. Jej.
Foresten, de to gangene hvor det er en litt lang svart pause, stoppa vi filmen og fortalte om dåpens historie og litt sånt.

-Kamilla

The circle must be broken, must be broken.

n73830533154491026867
n73830533154491068454
n73830533154491047642
n73830533154491078833
tyun73830533154491089215
Noen dager er det fint å ikke ha jobb. Som i går, da jeg våknet opp hos Kamilla, og hun måtte gjøre seg klar til å jobbe på Shell klokka elleve, mens jeg måtte gjøre meg klar til å bli hentet og spise nøtter.
I fjorten år har jeg hatt selverklært nøtteallergi. Gud, så mye fint jeg har gått glipp av. Det siste jeg nå har lagt min elsk på er chilinøtter. Hvorfor har ingen fortalt meg hvor gode de er?

I morgen skal jeg på utdanningsmesse i Sandefjord. Fler som skal?
Det blir jo sikkert helt greit det. Funnet ut hvilke stands jeg skal se på i allefall.
I tillegg drar jeg kanskje til Kristiansand for å se Tommy Tokyo & Starving For My Gravy sammen med en venn av meg. Får se om det blir noe av, det hadde iallefall vært flott.<3 :)

/Caroline

Videoblogg nr. 4

video:carkam0001

Yes, dette er 1/8 av alt vi filmet 18. novemer. Vi hadde jo egentlig tenkt å redigere den og legge den ut dagen etter, men det ble aldri noe av. Nå har jeg redigert litt og innholdet ble litt anderledes enn vi hadde planlagt.
Enjoy!

-Kamilla

Skinny Love

bon iver

i dag hører jeg på Bon Iver. skal ikke anbefale så mye musikk i denne bloggen, men jeg anbefaler alle et avbrekk fra Lady Gaga, sjekk heller ut Bon Ivers "For Emma, Forever Ago" og "Skinny Love".

I tried to be chill but your so hot that I melted

Hadde det dritgøy i går. Først var jeg på et vorse på Kaldnes eller noe sånt, hos en gjeng rare men hyggelige gutter. Videre ble det byen, hvor jeg koste meg på Brygga, Lauritz og Baoli.
Å dra på afterski uten å ha stått på ski og uten at det er et tegn til snø på bakken er litt rart.
Slik så jeg ut i går:
img2637
Syns jeg burde vunnet "kveldens kostyme".

Tidligere på dagen, da jeg var litt mer vanlig antrukket så jeg slik ut:
img2621
img2620

Hurra for Hovefestivalen og sånn.

melvinbenniarendal
Aiai, så blir det hovefestival i 2009 også, takket være han på bildet, noe jeg er veldig veldig glad for :)

I wont lie. I kveld har jeg kun gjort dette; ligget i sofaen, spist min egne hjemmelagde pizza og sett film. Jeg så en av favorittfilmene mine, som virkelig får tårene mine til å renne ut som vann fra en høyttrykkspyler; Kramer mot Kramer. Veit filmen høres litt lame-o ut, men den er virkelig fantastisk. Meryl Streep og Dustin Hoffman er forresten helt vakre i den, og det er en film alle de som ikke har sett den burde se.

Apropos film; jeg ser aaltfor sjeldent (nye) filmer, men i går så jeg Max Manus på kino og jeg syns den var dritbra. Er så glad for at den ikke skuffa meg, men heller var så bra som jeg håpet.
Noen som har sett den og har en kommentar om den?

Ah, nå er jeg skikkelig mett og øynene mine er fortsatt like blanke som nypolerte tinntalerkener, derfor tror jeg at jeg legger meg med en bok og blogger mer i morgen. :)

/Caroline

You're ever welcome with me anytime you like, lets drive to the countryside, leave behind some green-eyed look-a-likes.

useuse1

Jeeezuzz, nå kan jeg besøke broren min i Nederland for 5 KR!
(ok, 155 kr inkl tax og baggasje.. men allikevel) Noen som er med på party i Nederland for litt lommerusk?

Er fortsatt litt flau over at denne bloggen er så utrolig lite oppdatert, men jeg orker nesten ikke gjøre en eneste ting for tiden. Utenom å ha det gøy med venner og gjøre lekser. Og når jeg først oppdaterer her inne, er det kanskje kun èn som skriver kommentar, så da får jeg ihvertfall ikke superlyst. Jeg gir ikke dere skylda, bare forklarer hvorfor det skjer så lite.

På mandag skal jeg ut og søke jobber igjen. Det håper jeg går bra, for nå er det skummelt mye jeg har lyst på, men ikke råd til! Julenissen oppfylte bare èn tiendedel av det som stod på ønskelista, så nå sparer jeg opp som en gal til både nytt objektiv til baby, filmkamera, og lommepenger til Brüssel (og mest sannsynlig Nederland). I tillegg har jeg veldig lyst til å fylle opp garderoben min med nye klær og sko, og bare brenne det som er i det nå.

I morgen skal jeg kanskje på afterskiparty på "Baoli". Litt skeptisk til det, men det er mulig det kan bli fun. Får gå ned og blåse vekk støv fra de oransje snowboardbrillene mine. :)

/Caroline

Endebuchala!

Å spise tirsdagsmiddagen med jentene er herlig!
useuse1
use2
use3
use4
use5
use6
use7
I natt har jeg sittet oppe og jobbet med en 15 minutter lang presentasjon som jeg holdt på skolen i dag. Da vekkerklokken min ringte seks i dag morges bestemte jeg meg for aldri mer å sitte oppe hele natten med skolearbeid.
Nå er det tid for fløyelspysj, raggsokker og senga mi!

/Caroline

Nyttårsforsetter jeg kan klare å holde?

Det er vanskelig å følge nyttårsforsetter, men i år har jeg laget en liten liste med forsetter jeg er ganske sikker på at jeg skal klare.
Årets nyttårsforsetter:
1. Få meg jobb
2. Gjøre det enda bedre på skolen
3. Smile mer og være mer snill
4. Være mer aktiv, begynne å trene
5. Lage mat oftere
6. Bake oftere

De siste dagene av ferien har kommet og jeg begynner å se frem til skolen igjen.
I dag stod jeg opp relativt tidlig og jogget meg en passe lang tur. Da jeg kom inn spiste jeg frokost og gjorde lekser. Etter det lagde jeg favorittretten min til middag; Crepes med rømme, skinke og ost. Nå skal jeg se en film og spise. Ha en fin kveld! :)

/Caroline

Hello 2009

Et riktig godt nyttår til alle bloggere og blogglesere!
Nyttårsaften feiret vi i Sundaygirls sammen selvsagt. Først på middag med våre beste venninner, så på en fest i byen. Martini Asti boblet i blodet vårt da klokken slo tolv og vi stod med hvert vårt stjerneskudd på verandaen og så utover hele Tønsberg. Det var flott. Ingen ulykker har jeg skjedd hittil i 2009, kun at jeg sliter med å bli ferdig med noen enormt viktige lekser. Men sånn var det jo i 2008 òg :) Sjekket igjennom bilder på facebook istad, det har virkelig vært et koselig år:/Caroline

januar 2009
ma ti on to fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30 31