Hamster

Den minste lillebroren min, Carsten,  (på 2 år) kaller meg for Nine, og han passer på å rope det ut hver gang han ser/tenker på meg. Som i stad, da pappa ringte meg, så hørte jeg han i bakgrunnen "Niiiiiiiiiiiiine, Nine Nine, Nine, Nine"
Hellandussen, han er så alt for søt. :)


På torsdag har mamma bursdag, så i dag kjøpte jeg to gaver til henne, en bok og en film. Jeg er også på jakt etter yndlingsparfymen hennes, men den spiller hard to get. Jeg finner den ikke i et eneste parfymeri. Det er litt merkelig.
Tenkte jeg ikke skulle røpe alderen hennes, men la oss si hun har kommet til et rundt tall... Ehm.. Som starter på 5 og slutter på 0. Det er altså en ganske viktig bursdag som må markeres. Hva skal jeg gi henne? Noen som har noen morsomme forslag til en fin gave, sånn litt utenom det vanlige? (Det må selvsagt være en gave som ikke går inn på temaer som aldring, humørsvingninger og store tall) Lillebroren min, Christopher, foreslo et hamster, jeg sa at jeg skulle vurdere det (Men jeg gjør egentlig ikke det)

Caroline

Smile like you mean it

Jeg må si jeg ble litt skuffet over at mange har vært inne på bloggen vår uten å slengt inn noen ord til videobloggen vår, men til dere søte mennekser som har; tusen hjertelig takk! vi brukte faktisk mange timer på å redigere den og det er fint å få høre noen fine ord.

I dag har Caroline, lillesøster og jeg hatt en liten photoshoot i hagen med stefar sitt fine kamera. Her er noen bilder (se alle på facebook):
img3289
img3333
img3577
img3470
img3597img3608
img3350
img3560
img3564
img3592
<3


-kamilla

Videoblogg nr. 2!

video:videoblogg2

Galere enn noen sinne.
Caroline og Kamilla.

Ny videoblogg!

videoblogg kommer i kveld. om mulig enda rarere enn forrige :) gled dere.

Honeycorn

Et av de tingene jeg likte best å spise i yngre alder var "honeycorn". Ikke fordi at det var den beste frokostblandingen med desidert smak (egentlig tror jeg ikke at jeg syntes det var særlig godt en gang) men det var gøy å spise. Så da jeg så den gigantiske posen med "honeycorn" på kjøkkenet til pappa hoppet jeg nesten i taket.

img4047img4050

En skje med honeycorn ble fort til tre og fire skjeer. Jeg utfordret skjebnen og presset en haug med honeycorn og melk inn i munnen på en gang. Honeycorna begynte å vokse og ese i munnen på meg. Jeg innså at jeg nesten ikke klarte å svelge, og med ett strømmet barndomsminnene med "honeycorn døden" inn.

img4053

Seriøst, jeg skal aldri spise det igjen..

img4056

Men det er minner. Noen koselige og. Tror det var fascinasjonen til det som gjorde at jeg ble så god venn med Emma i barnehagen.. Eller så var det "prim".. Husker ikke helt.

Nå skal jeg møte Kamilla i byen om ikke så lenge. Vi skal drikke årets første smoothie, også skal vi kanskje sove i leiligheten hennes i natt. :)
/C

Hete anbefalinger

Nå har jeg ledd meg gjennom første del av "Norske Talenter". Altså, jeg lurer på hva som står i hodet på folk som drar på seg negermasker og hånddukker, eller er hjemme og øver seg på "luft trekkspill", før de manner seg opp og deler "talentet" sitt med hele Norge. Jeg blir rett og slett veldig pinlig berørt. Jeg syns det er så rart at enkelte mennesker ikke klarer å skille det de kan med det de absolutt ikke kan. Selv føler jeg at jeg er veldig klar over det jeg kan, og ikke minst det jeg ikke makter. Foreksempel vet jeg at jeg ikke kan spille gitar, så det har jeg gitt opp. Og jeg kan ikke rappe, slå hjul, steppe, gjøgle, knipse eller danse (utenom min egen type dans).. Så jeg prøver ikke å overbevise meg selv og andre på at jeg er drit god til det heller. Men for all del, det er god underholdning. Og det er fint å se at vi også har noen ordentlige talenter i landet vårt.

Før jeg skal sikle på klær og sminke i mitt nyinnkjøpte  "tique" så skal jeg anbefale et knippe blogger jeg syns du skal lese. Riktignok bare norske blogger, og selvom jeg daglig er innom ulike fashionblogger så er det ikke de jeg skal anbefale.. Disse bloggene gjør så jeg ærligtalt føler meg som en dårlig blogger, for de vier så mye tid på å skrive fantastiske innlegg som gjør deg engasjert og fascinert på en gang. Dette er ikke min første liste med blogger, men det er den mest ultimate vil jeg påstå.

Rina - Nydelig jente. Hun er helt vill med layout og bildebehandling, og bloggen hennes ser smashing ut. I tillegg skriver hun veldig bra, og jeg liker veldig godt å lese det hun skriver.

Maren - Bra meninger og morsom humør, hun skriver sånt jeg liker å lese rett og slett. Tror jeg kunne blitt god venn med henne om jeg hadde kjent henne godt.

Andreas - Utifra det han skriver så deler vi mange av de samme meningene og synene på ting. I tillegg skriver han humoristisk og levende

Skypus - En av de søteste personene jeg vet om. :) Hun har en katt som heter Poff liksom. Gode synspunkt, og aldri kjedelig innlegg. Man er nødt til å like henne.

Marie - Tøff og søt på en gang. Bloggen hennes er en blanding av sterke meninger, humor, barnslighet og naturlig sjarme. Jeg tror den gjenspeiler henne veldig.

Solveig - Jeg blir fascinert og missunlig på hvor tøff hun er. Hun skriver (og illustrerer) ting folk er redd for å tenke men tenker likevell. Hun er rett og slett vanvittig interessant.

Emma - Bloggen hennes er halvveis nedlagt, men det ville være feil å ikke ha henne med på lista. For jeg liker virkelig godt å lese bloggen hennes. Hun er et stykke interessant menneske.

Linnea - Utifra bloggen hennes virker hun som et av de morsomte menneskene i verden.

Toroborgen -  Kongen av videoblogging? Morsom og veldig underholdende blogg jeg gjerne leser alt av.

Ane i usa - Bra humor og veldig søt jente.  Hun forteller om tilværelsen sin i USA og hvordan dagene hennes er på en interessant måte. Hun er ekte og morsom.

Ida Wulff - Ida inspirerte meg til å starte å blogge. Hun skriver vanvittig bra, og bruker til tider så vittige formuleringer og setninger for å forklare ting at jeg ler godt lenge. Hender noen ganger at jeg er uenig i det hun skriver, men det er igrunn helt greit.

Ida Aas - Kuleste jenta i Tønsberg? Hun har bra meninger og vanvittig kul stil. Og jeg har på følesen at hun er super grei. Hun er også en jeg gjerne kunne bli bedre kjent med.

Sånn, nå har jeg virkelig vært raus med gode ord her. Så nå fortjener vi litt fler kommentarer her? :)
- Caroline.

i am caroline

.. and i am bored. Dette må være den minst produktive og meningsfulle fredagen på lenge. Amazing at jeg har vært uttafor døra i det hele tatt. Jeg ha gumlet i meg hjemmelagde cookies mens jeg har liggi langflat i sofaen og sett på "I am sam". Jeg har grinet så maskaraen har rent ned på (de nyutviklede bolle)kinnene mine, men den maskaraen har jeg ikke trengt uansett, ingen vits å pynte seg for lillebror og papsi. Men den filmen er fantastisk fin, og hun lille jenta som spiller Lucy er en innmari flink skuespiller. Noen som vet hvem hun er egentlig?

Tenkte jeg skulle gjøre som andre bloggere, nemlig å anbefale litt blogger, skal bare se Cæsar først. Stay tuned :----)


Skal du på KISS?

Vel, skal du?
Grunnen til at jeg spør er at jeg selv har kjøpt tre billetter. Èn til meg, èn til pappa, og èn til pappas kone. (Sånn er det når man ikke har penger til sin egen billett.) Haken er den at jeg ikke tror at jeg og pappa (og iallefall ikke hans indonesiske kone) har det samme forholdet til KISS. Så om noen vil møte meg i Oslo spektrum 31 mai, så er det bare å si fra. :)

Nå ser jeg på Oprah, og spiser smilende egg & bacon.
Utenfor er det kraner, borr og all slags dritt. De har drevet og jobbet utenfor soveromsvinduet mitt fra klokken seks i morges, og naturlig nok har jeg ikke sovet et sekund etter at de begynte.. Slike ting skal ikke skje i en ferie..

Denne sangen er så flott, forresten:Caroline

Bilder fra februar

img3955
Vårt hus er fullt av tulipaner. Disse står i yttergangen.

Fra kakepyntingen med Maria
img3980

img3977
En halvferdig kake

img3987

En aften med Ingeborg, Martine og Cecilie
img3991
bunny.

img3992
to gode venner

img3994
søta selv.

img3995

img3997
Et overraske-bilde blir alltid et vellykket bilde

Noen få bilder fra lørdag
img4002
Mjuk som en pusekatt.

img4005
Shexxi Sally

img4004

Soon to be mine
img4011
Veske og blå 60s inspirert kjole - H&M

Caroline

Mystique

img4015

Farget håret i dag, i fargen "intense coffee". Imens jeg drakk "instant coffee", höh.
Kjøpte meg en ny parkas i dag, fra H&M. Bilde kommer i morgen om jeg har tid.
Også kjøpte jeg den nye cden til The National Bank. I morgen kjøper jeg Kaizers' Maskineri om jeg har råd.

I dag kjører jeg litt retro stil.
img4034
cardigan the gap
skjørt brukt som kjole vintage benetton
svart genser inni H&M
tights H&Mimg4033

Caroline.


Et lite tilbakeblikk.

konfirmasjon mai 2005 038
Kamilla og Caroline uten for huset til Caroline på hennes komfirmasjonsdag mai 2005.


-k-dog.


Ready for the floor

Hallo :)

Nå er det en liten stund siden jeg skrev et "ordentlig" innlegg her, så jeg tenkte at jeg skulle bruke noen minutter av denne spennende tirsdagskvelden på å oppdatere dere på hva jeg har drevet med i det siste, hvilke cd'er jeg hører på, hva jeg har shoppet. hva jeg vil shoppe og generellt ting som har gjort/gjør meg glad. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke har blogget, og jeg gidder ikke dra en feit unnskyldning om at nettet har vært nede etter storm eller at jeg har bodd i et telt de siste dagene, for sannheten er at jeg faktisk har hatt en del å gjøre (for en gangs skyld).

torsdag, eller Valentines Day om du vil, så ble Maria med meg hjem. Vi pyntet kake til bursdagsfeiringen hun hadde på fredag. Det er nemlig sånn at moren min er fantastisk god på å lage sjokoladekake så Maria smisket seg innpå meg i en uke i forveien og fikk meg til å overtale mamma til å bake.. Eller noe sånt :) Hehe.
Etter den vellykkete kakebakingen tok jeg bussen til byen hvor jeg møtte Martine, Cecilie og Ingeborg. Vi så "Dan in real life". Og jeg syns filmen var kjempe søt :) Jentene var minst like søte, og bilder fra kinokvelden kommer senere.

fredag møtte jeg "ringshaugjentene" etter skolen. Det er disse jentene jeg hang med på ungdomsskolen og det var veldig hyggelig å se dem igjen. Vi dro på cafè, og gamle minner strømmet på som aldri før.
Da vi dro fra cafèen løp Kamilla og jeg til Skallevoldbussen og videre hjem til meg. Der ordnet vi oss og jeg dro til Marias bursdagsfest i byen. Der var det veldig morro, og jeg danset etter alt som var å danse til sammen med Yvonne, Therese, Thomas, Ingeborg og Maren (m.fl)

n6832712009253627320

n6832712009254938405

n6832712009255035442

lørdag var det bestemt at Kamilla og jeg skulle finne på noe. Men diskusjoner om hva vi skulle finne på endte i at jeg sendte min kjære Martine en melding, og vi ble bedt over til Jens Thomas sin nye leilighet. I all vår hast ut av døra for å nå bussen tittet jeg så vidt inn i barskapet til mor og reiv med meg den første og beste vinen. Det var bare det at jeg dro med meg "årets jaktvin" med masse elger på omslaget.. Den smakte faktisk som en tørr elg. Men til tross for litt kjip vin så hadde vi det veldig koselig. Vi måtte dra derfra i totiden, men nattbussen vår gikk ikke før halv fire. Så jeg ringte Erik og møtte han hos noen felles bekjente. Det var også veldig koselig og vi ble fulle og fine etterhvert. Bare synd vi mistet nattbussen vår og jeg måtte ringe og vekke mamma, som ble en smule irritert..

mandag dro jeg på kino med Thomas og Kamilla, og jeg fikk endelig sett "Mannen som elsket Yngve", og ja jeg er minst like forelsket i filmen som alle andre. Jeg skammer meg over at jeg ikke har lest ferdig boka, og begynner igjen på den imorgen.

I dag har jeg vært i byen og siklet på ting. Og jeg har kjøpt fire cd'er. De kan jeg likså godt anbefale right away.

Først ut er HOT CHIP - MADE IN THE DARK
119744295723520hotchipmadeinthedark


Next er FOO FIGHTERS . ECHOES, SILENCE, PATIENCE & GRACE
51dbpehbqulss500tl5

PAOLO NUTINI - THESE STREETS
frontmediumuc4

ANIMAL ALPHA - YOU PAY FOR THE WHOLE SEAT, BUT YOU'LL ONLY NEED THE EDGE
animalalphatofem
(fant ikke riktig albumcover)

Har du hørt cdene, i såfall hva synes du? Og hva slags cder har du kjøpt/lastet ned i det siste? I wanna know :)
Ellers har jeg shoppet litt småting i det siste. Ikke helt store greiene. Men jeg har kjøpt en fin topp, og kjøpt en fin mørk hårfarge jeg tenkte å bruke i morgen. I tillegg har jeg vært innpå Bik Bok og siklet på topper og skinnjakker de har der. Den knallblå skinnjakken de selger for tiden er nesten for tøff til å være sann, og glir rett inn i boho-teknostilen jeg har lyst på. Med mørk pannelugg, sotete øyne, likbleke lepper, stor hvit tskjorte og den blå skinnjakken tror jeg at jeg vil se bra ut i vårvarmen. Ellers er det endelig mye fint på H&M tønsberg igjen.

Før jeg avslutter så vil jeg gjerne dele med dere en låt av nettopp "Hot Chip" som virkelig er gøy å danse til. :)
Musikkvideoen er helt craazy.


Nå skal jeg snoke litt rundt på andre blogger, før jeg tar med meg musikken min inn på rommet mitt og slapper av videre. Ha en fortsatt fantasisk ferie!
Caroline

Dagens

10034981003506
Skjerf fra Indiska
Skjorta er Mathilde sin, tror den er fra Bikbok
Topp fra Gina Tricot
Tights fra Gina Tricot

1003484- kamilla

Buenas tardes.

10034511003457
Dagens:
T-skjorte fra Callings
Cardigan fra Risøe


I dag har jeg vært på Nøtterøy vgs. hele dagen. Det var messe der og vi hadde stand der med vår ungsdomsbedrift. Jeg synes egentlig det var ganske flaut siden vår stand var utrolig dårlig pluss at vi ikke hadde noe produkt å vise frem siden vi ikke har kommet så langt. Det var veldig mange som  hadde gjort det utrolig bra. Med både stand og produkt. Mens vi skal bare designe noen trykk til t-skjorter og selge dem. Og vi har ikke fått laget noen trykk enda. Heia Temple UB!
Ellers har jeg sovet i hele dag. Jeg var så utrolig sliten og trøtt etter en lang dag med mye ståing og gåing. Jeg fikk ikke med meg Hotell Cæsar, noe som var fryktelig trist, men jeg var våken til Frustrerte Fruer. Åh, lykke. Selvom det ikke var noe ny episode, var det fint å se de vakre fruene igjen.

Nå skal jeg prøve å sove, noe jeg tror blir vanskelig siden jeg sovet så mye i dag og nå er lysvåken.

Buenas noches!
-kamilla

Hate to say I told you so

xctt5

i dag er jeg litt gal. I stad foreksempel kjøpte jeg fire par sko på impulskjøp. De var på salg og jeg har riktignok siklet på dem en god stund så det var veldig deilig å kjøpe dem. Til sammen betalte jeg ikke mer enn 350 kr og jeg er svært fornøyd. Skulle gjerne lagt ut et bilde av dem her så dere kan se hvor fine de er, men det går nok dessverre ikke.
I tillegg til å kjøpe skoene så prøvde jeg litt klær på "Miles Ahead". Der fant jeg en veldig søt cardigan i en pen grå farge, den kostet bare 75 kr. Og i går kjøpte jeg et pent skjerf på "Neste stopp" til bare 19 kr, så det viser seg at det er salg i ganske mange butikker for tiden. Salg er flott, for da har jeg ikke like dårlig samvittighet om jeg kjøper litt mye.

På torsdag skal jeg pynte bursdagskake. Den er til Maria Sandvik som feirer bursdagen sin på fredag. Det gleder jeg meg til, selvom jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg ennå.. Eller, sko er hvertfall i boks. Jeg skal også på kino på torsdag og se "Dan in real life" med Cecilie og Martine. Snakk om flott Valentines day, hoho.
Nå stikker jeg ned en tur og ser litt på "Frustrerte fruer" før jeg går og får meg litt etterlengtet skjønnhetsøvn. :)

Caroline.

I like birds

p1010056


Mulig at det er vanskelig å forestille seg at denne blonde baben er meg? Haha.
Bildet er tatt mens jeg gikk i niende klasse tror jeg. Fryktelig glad for at jeg har utviklet meg siden den gang. Jeg er også ganske tilfreds med at klorvaska jeans har gått av moten..Men grunnen til at dere er så heldig og blir beriket med slikt et bilde er at jeg ofte blir spurt om hva som er min ekte hårfarge. Jeg har farget håret så lenge nå at jeg rett og slett hadde glemt det selv, og det var dette bildet som måtte bore seg inn i sjela mi for å få meg til å huske at jeg egentlig var ganske så blond før jeg begynte å besudle håret mitt med forskjellige farger. Muligens er det farget allerede her, men langt fra sin naturlige farge tror jeg ikke at det er. Sånn, nå har jeg lovet meg selv å ikke legge ut fler gamle bilder av meg selv.

Jeg er litt glad for tiden, for jeg har klart å rydde alle klærna mine inn i skapene mine. Og det ser til og med ganske flott ut. Men jeg har en lei tendens til å synes at alle klær blir stygge etter en måneds tid i skapet mitt. Sånn som nå kunne jeg fint solgt alt som er der inne uten å felle en tåre, og heller plassert nye fine klær der. Men sånn fungerer det ikke for en fattig jente uten jobb.

Nå skal jeg gå og tenne litt duftlys og sette på litt beroligende musikk. :)
Caroline

Homecoming.

Overskriften er en fet sang av The Teenagers. Haha. Gleder meg til å se dem på Hove.

l45aaf68cfdf0e3bdec62461b5e0d5970

Jeg holder egentlig på å rydde rommet mitt nå, men jeg trenger en pause. Det er utrolig hvor mye rot det kan bli på et så lite rom. Jeg aner ikke hvor jeg skal legge alle tingene som ligger på gulvet. Jeg hater dette rommet. Gleder meg til å bruke både den nye leiligheten min og rommet jeg får over garasjen her hos mamma.
I dag har jeg vært en liten tur i byen med Ingrid og Caroline. Vi har prøvd klær og de har kjøpt morsdagsgaver. Jeg har jo allerede kjøpt. Håper mamma blir glad. Hun så jo at hun ønsket seg det. Altså sånne pynteting til å henge i vinduet som man kan ha telys i.

I går var jeg på jentekveld hos Marte i klassen. Vi var 7 jenter som spiste altfor mye fylte horn (som var heaven) og godteri. Vi så på Hotell Cæsar og Tommys Inferno. Jeg liker ikke den filmen. Synes den er kjedelig og dårlig. Men vi snakket om andre ting gjennom hele filmen, så det gikk greit. hihi. Vi tok mange grusomme bilder og jeg følte meg 14 år igjen. Noe som kanskje ikke er så positivt, men jeg hadde det kjempegøy.
Foresten var jeg på den gamle pcen vår her om dagen og fant mange grusomme bilder som jeg kanskje kommer til å legge ut om ikke så lenge. Så gled dere!


Jeg vil at Hove skal booke noen dårlige band snart, så jeg får sett alle de bra som er booket allerede. Jeg er så redd at noen spiller samtidig.

Men nå får jeg nesten fortsette med ryddinga. Min lørdagskveld blir ikke så grusomt spennende.
Hva skal dere i kveld? Ha uansett en fin lørdagskveld!


- Kamilla


Skolefilm

video:film skole1


-Kamilla

Death prayer

I dag vil jeg gi en liten anbefaling til dere om et band jeg syns er virkelig verdt å sjekke ut. Det hendte jeg anbefalte litt musikk i den gamle bloggen min, og siden det ble godt mottatt da så kommer jeg til å gjøre det litt her og.howlinrain
Howlin rain er først ut. De er et band jeg oppdaget for en knapp måned siden, tror det var da de ble anbefalt gjennom "Lydverket" på NRK.Siden det har jeg vært alt for mye innpå Myspacesiden deres og hørt gjennom de fem låtene de har lagt ut der.
De tøffe gutta kommer fra Oakland i California og mikser groove og psykidelia. De er et ganske nytt band, og første skiva kommer 4 mars (Magnificent Fiend) Jeg gleder meg.
Bare for å sitere Hovefestivalen (som nettopp har kunngjort at de skal spille der):
"Howlin Rains låtskriver, Ethan Miller, har bakgrunn fra det legendariske psykedeliarockebandet Comets On Fire som gjerne blir kredidert som pionerer og grunnleggere av den nye bølgen av folk-psykedelia, sammen med artister som Black Mountain og Devendra Banhart."
Med en sånn mann i bandet vl jeg påstå at det ser ganske lovende ut. Og jeg syns det blir veldig fint å se dem på Hove i sommer.
Men om du ikke er helt typen til sånn musikk kan jeg love deg at neste anbefaling vil være et gaanske så andeledes band.. : )

- Caroline

Got to love H&M

elsk

noen som vil kjøpe dette til meg?


- kamilla


Overraskelsen var...

...en helt ny leilighet i kjelleren til pappa!
Pappa har gjort om hele kjelleren til en fantastisk fin leilighet med alt. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, utrolig deilig seng, stort bad, tv, sort skinnsofa. Den er perfekt! Jeg kommer ikke til å flytte inn nå, men jeg kommer til å bruke den en del i helgene og når jeg føler for det. Da kommer jeg også nærmere vennene mine.
Jeg skal ta noen bilder når den er helt ferdig og vasket. Ah, jeg gleder meg til en liten tur på IKEA nå.


- Kamilla

Sister Rosetta

Vi har spansk og har fått i oppgave å skrive en stil mens vi bruker data. Med elektroniske ordbøker som min beste venn går det lettere enn det det bør være i en klasse med firerelever. Læreren prater om alt det grunnleggende maset vi har hørt så alt for mange ganger før, og jeg plugger musikk i ørene. Med ett forsvinner jeg også inn i en verden av facebook, blogging og nettsurfing akkurat som resten av klassen. Så lett er det å bli distrahert pågrunn av skjermen foran meg. Fristen på når stilen skal være ferdig er latterlig lenge til. 25 februar skal stilen jeg har produsert med freetranslation.com være levert inn. Med andre ord er jeg ikke det minste stressa ennå og sitter og surfer med god samvittighet. Mandager går alltid fort, noe som er flott med tanke på at jeg helst bare vil sove meg gjennom dagen.
Jeg lurer på om jeg skal bestille konsertbilletter i dag. Selvom jeg strengt tatt ikke har penger til sånt. Men det står på å se de som har laget en av yndlingsskivene mine i 2007. To personer som utfyller hverandre perfekt helt ut i fingerspissene. Med sine magiske forlokkende stemmer skal de komme til Bergen og Oslo for å lage et show som sikkert er bedre enn det jeg kan høre på den slitne cdspilleren på kjøkkenet. Robert Plant som er en av heltene mine, og Allison Krauss som jeg takk og lov har fått øynene opp for etter "Raising Sand". Jo mer jeg tenker på det så har jeg lyst til å bruke de pengene jeg "ikke har" på konsertbilletter. Nå er det ikke så mange bra seter igjen i Oslo da. Så enten må jeg dra til Bergen og se dem, og sove hos venninna mi Tania. Ellers så får jeg dra til oslo og bare sitte jævlig dårlig i starten og smyge meg til et bedre sete i løpet av kvelden.
Noen andre som skal se dem? Og hvor? :)

- Caroline

Surprise!

Herregud, herregud, herregud! I morgen klokka 6 får jeg vite hva den store overraskelsen jeg skal få av pappa er. Jeg har venter hel siden oktober og jeg er så syyykt spent. Pappa sier det er både en ting og noe han skal fortelle og det koster masse penger. Jeg har en liten følelse om at det er både bil og lappen. Herregud, tenk om det er det?! Det hadde vært perfekt.


I dag har jeg gjort akkurat det samma som jeg gjør omtrent hver søndag, ingenting. Jeg har sovet til 2 og sett på tv. Jeg har vært hos pappa i helgen og i går var vi i lier. Pappa skulle på bauhouse. Lillesøster og jeg fikk litt penger og gikk rundt på liertoppen. Jeg kjøpte en grå lue og to krus, og en morsdagsgave til mamma. På kvelden var jeg på kino med Caroline og vi så "Lønsj". Jeg likte den sånn passe.

lnsj1


- Kamilla

Kake, salg og familien fra Moss

Hei,

50sretro

Først av alt så må jeg få si at jeg er så jævlig god på å lage kake når jeg vil. Lillebroren min, Carsten, fyller to år i dag og jeg tenkte å bidra med sjokoladekake. Og selvsagt en liten presang. De første gjestene ringte nettopp på døra så det sier vel seg selv at jeg løp opp for å søke eksil. :) Neida, jeg har gått ned for å tørrprate litt, men jeg merker at jeg har litt lyst til å finne på noe annet i kveld enn å proppe i meg min egne fantastiske kake i selvskap med disse menneskene. Så bare ring meg, neida.

I overskriften står det også "salg". Og det er dette som reddet dagen min. Jeg var på vei til ginatricot for å bytte den svarte skinnvesken jeg kjøpte der, da jeg tittet bort på "wedins", en butikk som selger vesker og smykker. Og siden jeg hadde brillene mine på meg klarte jeg å tyde skriften på det store skiltet de hadde festet ved døren. "SALG PÅ SMYKKER! DE MED GRØNN LAPP -10 kr". Jeg travet bort og lette febrilsk etter grønne lapper, og det hele resulterte i en svær bunke med smykker. Fikk mye fint for 130 kr i dag :)

Og der ja. Nå kom dessverre siste tema i overskriften, "familien fra Moss". Redd meg.

- Caroline

februar 2008
ma ti on to fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29