Shopping i London, Caroline

Som Kamilla har nevnt i innlegget under var turen vår til London utrolig flott! Det er dessverre nesten deprimerendes å komme hjem igjen etter å ha tilbragt dager i en by hvor det fins så mye pent å se på, kjøpe med seg og spise. Og Kamilla er forresten en perfekt reisevenninne.
Her er det jeg kjøpte:

london

I dag har jeg tilbragt dagen sammen med min fine venninne Dina, i Sandefjord. Jeg har ikke ordnet håret mitt, heller ikke sminket meg, likevel har dagen vært flott og jeg har følt meg bra.

Nå, flere Sex og Singelliv episoder og min fars kakao speciale senere er jeg klar for å legge meg. I morgen skal jeg forhåpentligvis trene, dra hjem til Tønsberg og ta på meg noe fint (altså ikke joggebuksedaffeklærna jeg går i nå) og være sammen med min favoritt Thomas! Jeg gleder meg.

London!

Londonturen med Caroline var kjempefin. Hotellet var fantastisk, shoppingen var fantastisk og maten var fantastisk.
Her er det jeg kjøpte:
dsc0311
Jeg er kjempefornøyd, selvom jeg godt kunne hatt med enda mer penger og gått i enda fler butikker.

Flere bilder og mer fra turen kommer senere. :)

-Kamilla

Shop, shop, shop.

Denne bloggen er vel så og si død snart, så jeg tenker jeg begynner med egen blogg snart jeg også. Den vil ikke være på engelsk som Caroline sin er, bare så det er sagt. Imens jeg holder på med å bygge opp et design jeg kan leve med, skal jeg prøve å få blogget litt her. Vi kommer nok til å holde denne bloggen litt i live fremover også og blogge om ting vi gjør sammen og bildene vi tar sammen.


Jeg har vært en liten shopaholic i det siste og jeg elsker det:
dsc0078pola
Dette kjøpte jeg i dag. Jeg gleder meg til å begynne med første episode av Sex and the City.

dsc0083pola

dsc0086pola01
I love tightsbusker. Og Ane Brun. Og Kings of Leon.
dsc0087pola

dsc0098pola
AAh, fin kjole fra H&M.
dsc0111pola
Blomster til håret. Gleder meg til å bruke dem i sommer.
Har faktisk kjøpt endel ting til, bl.a. en dødsfin rosa kåpe og et par kjoler til. Jeg gruer med til studentlivet hvor alle pengene går til husleie, lån og mat..

Resten av kvelden skal jeg gjøre dette:
dsc0070pola
Får bare håpe jeg ikke blir oppe hele natten.


-Kamilla


Jeg har en på si..

blabla


For et par måneder siden opprettet jeg en blogg hos Wordpress, igrunn kun for å leke meg litt med design og slike ting. Men i går bestemte jeg meg for å offentliggjøre denne bloggen. Jeg bestemte meg også for at den skulle være på engelsk, ihovedsak for min egen del, jeg må nemlig bli bedre til å skrive engelsk, men også slik at det er mulig for flest besøkende å forstå hva som er skrevet. Jeg vil ikke slutte å blogge på Sundaygirls ennå, men den nye bloggen min vil være med meg til New York til neste år, om alt går etter planen.

Den nye bloggen min finner du her: http://sugarmountain.wordpress.com
Check it out!

/Caroline.

2006.

Tenkte å ta dere med på en tur tilbake til sommeren 2006 med en liten film:-Kamilla

februar 2009
ma ti on to fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28