Bursdager og siste natt på Cruise

Er alt for sliten til å skrive et langt innlegg akkurat nå, men kort fortalt var vi "der ingen skulle tru at nokon kunne bu" på bursdag i går, og hadde det veldig hyggelig. Det var min gode venninne Lene som feiret sine nettopp fylte 18 år der på gården de eier. Jeg sov over og våknet blid og fornøyd til morgen i dag, nå har jeg imidlertid ganske vondt i hodet. SYND, for jeg må gjøre lekser og stelle meg klar til bursdagsfest nr. 2 snart. Det er til en annen god venninne, Cecilie. Og etter at jeg har vært hos henne skal jeg kanskje ut på byen for å tilbringe tid på "Cruise", et utested som legger ned etter helgen. Håper å få lagt inn mange bilder i morgen, hvis jeg får sport ned bildene andre tok/tar. 

/Caroline

God is underwater

1002077bm
For en lang og hard dag det har vært i dag. Skuldrene mine griner takket være laptop, bøker og skrot som har befinnet seg i vesken skuldrene mine har bært så og si hele dagen. Natten tilbrakte jeg hos Kamilla som var alene hjemme. Vi hadde det veldig koselig og fikk pratet mye sammen om ting vi ellers ikke har tid til å prate om så ofte. Selvsagt presterte vi å forsove oss til morgen i dag tiltross for at jeg lovte meg selv å stå opp ekstra tidelig. Derfor fant jeg plutselig ut at jeg ikke skulle på skolen i det hele tatt. (Mye grunnet enorm angst ovenfor prøver som ikke blir lest til) Tåpelig valg egentlig, men min slitne, forkjøla kropp trengte å slappe av litt.
Hjem ville jeg ikke dra, så derfor ble jeg med Kamilla til skolen hennes. Og ja, der ble det nok avslapping på meg. Vi photoshoppa oss blonde og så på American Dad. Akk, slikt gjør vi ikke der jeg går.
Etter skolen besluttet vi å gå litt rundt i byen. Vi bestemte oss for å bruke de siste stipendpengene våres på å kjøpe ordentlig iskaffe, så vi stakk bort til isbaren ved siden av Subway. Jeg har sjeldent angret mer. Da vi fikk servert hver vår gigantiske iskaffe var vi lykkelige tullinger, men det viste seg at iskaffen skulle bli en stor skuffelse. Forestill dere sitronslush blandet med kaffe-is og vann. Det er faktisk det vi fikk. Trist å hive fra seg et stort krus med drikke minutter etter at vi hadde kjøpt det, men det syrlige blandet med kaffen fylte meg med en ubeskrivelig kvalme..

Etter slik en vellykket kaffi toget jeg skuffet videre til "Petters Trafikkskole", hvor jeg skulle være så heldig å tilbringe de neste tre timer i selskap med 15 åringer. Dette var mitt andre kurs (av fire?) og jeg var redd det skulle bli like kjedelig som sist gang, men faktisk var det veldig interessant nå. Jeg gleder meg faktisk til å begynne å kjøre, og det er fremgang for en som var livredd etter å ha kjørt sine første 20 cm. (Ja jeg er litt av en pyse)
Nå skal jeg egentlig sitte her og voldta google for stoff om "Gunnlaug Ormstunge", men jeg er trøtt. Så god natt <3
/C
p5310140
Her er jeg for et halvt år siden, på middelalderfestival.. Nei, gudsjelov er det 5-6 år siden.

Ny header.

Kamilla har laget ny header til oss. Er den ikke fin? :)

Har forresten besluttet å holde presentasjon om denne mannen.
lc47f2fba7ef29ba49dfb3ce80f9af60d
lc62a01c4f75f27d3a562b880619e0f77
ld29ab0377615713366b916b22b4856d6
Elsk.

/Caroline

If i lived in China..

Man merker fort de gangene jeg går på dataen for å gjøre lekser, for det resulterer alltid i lange blogginnlegg.
Tenkte jeg skulle dele med dere noen bilder fra den feriedagen hvor Kamilla kom på sykebesøk til meg. Å herrejesus, jeg elsker å få omsorg når jeg er syk :) Kamilla er BEZT.
4
42dsc002911dsc002921
Filmet også noen filmer av Kamilla, men det ble a little to much med min syke forkjølelselatter i bakgrunnen. Dropper å legge det ut, for deres skyld.
Som dere kan se noen innlegg nedenfor så er bussene i Tønsberg helt tragisk dårlig på å komme til rett tid. Med en gang et lite snøfnugg legger seg på vår kjære bakke så streiker alle bussene i Tønsberg by. Det er som om snø er en grunn nok til at noen buss-sjafører tror at de kan legge seg ned i et buss-sete og sove en halvtime. Ja, det stemmer, i dag måtte jeg selv vente disse noe og førti lange minuttene på en buss som aldri dukket opp. HALLO, buss-stoppet jeg stod på var sju minutter (med buss) fra bussterminalen. Jeg er sikker på at om jeg hadde lagt meg ned på bakken og startet å rulle bort til bussterminalen så hadde det gått fortere.

Det er tirsdag. Den dagen jeg liker minst i uka. Tirsdagene som er fulle av de hardeste og mest krevende fagene på skolen. Denne tirsdagen som bare er enda verre takket være snø og at det er første skoledag etter ferien. Jeg kunne virkelig hatt bruk for sjokoladehjerter i dag og.
Men jeg har noe viktig å meddele dere. Min kjære, søte venninne Maren har nå entret bloggverdenen. Hun har allerede skrevet noen fine innlegg, bare se selv. afterlaugh.blogg.no

Sånn, da har jeg enda en gang brukt opp dyrebar leksetid på blogginnlegg til dere, så da kan dere kanskje hjelpe meg med et bra tema jeg kan ha om på engelskpresentasjonen jeg skal ha i morgen? det kan igrunn handle om hva som helst, ifølge læreren, men helst et band, en artist, en kunstner, en forfatter eller lignende. Hodet mitt er hult og uten idèer for øyeblikket. Så, noen forslag? Et band med spennende historie bak seg, eller en kul kunstner. Takk.

/Caroline

Klagehumør.

Jeg føler en trang til å klage litt, men jeg skal prøve å se litt positivt i alt.

minus-:
Jeg fikk bare sovet et par timer i natt.
pluss+:
Jeg klarte å stå opp til riktig tid!

minus-:
Jeg klarer å tryne tre ganger på vei ned til busstoppet.
pluss+:
Jeg brakk ingenting.

minus-:
Bussen kom 20 MINUTTER FOR SENT. Fy faen. At bussen klarer å være så jævlig sen, kan jeg ikke forstå. Greit, det er nesten snøstorm, men bussen trenger ikke kjøre i 10 km/t for det. Det blåste noe helt forjævlig i bakhue på meg og jeg tror jeg kommer til å bli veldig syk etter dette. (Jeg beklager stygge ord)

pluss+:

Hmm, varmen når jeg kom inn på bussen?


minus-:
Å gå opp bakken til skolen. Det var grusomt glatt og jeg datt nesten et par ganger når jeg skulle gå opp trappen på slutten av bakken som var helt nedsnødd og bare en person hadde gått der før meg.
pluss+:
Brakk ingenting denne gangen heller.


minus-:

Jeg har så sinnsykt vondt i nakken. Jeg aner ikke hvorfor, men nakken min er helt sliten og det gjør vondt.

pluss+:

Finner ikke et pluss i det.

minus-:
Den grusomme kulden og snøen! Jeg som alle andre, trodde vi skulle få vår og sol nå fremover.
pluss+:
Snøen er jo litt pen å se på da.

-Kamilla


C'mon and love me

Nettopp malt årets første påskeegg, og jammen er det vanskelig å få det fint. Første forsøk gikk jævlig dårlig, så ut som jeg hadde malt det med bind foran øya. Men etter intens øving ble det bra (ja, dette ble litt viktig for meg).

I stad så jeg gjennom kameraet mitt som jeg hadde med meg i går (cafêtur med Thomas og Martine, på fest med Kamilla, Thomas og Lene, og fest hos Jens Thomas), og det var ikke akkurat en haug med glansbilder.. Hæh.  Flest ble tatt på den første festen. Og jeg orker ikke legge ut mer enn 1/5 av bildene.

p1010003p1010002p1010033p1010040p1010039p1010038p1010009p1010016p1010028p1010034p1010033

Kos dere videre i dag. Det skal ikke jeg (fysikk-lesing)
/C

Those good old days. hah.

Haha, jeg sitter og ser på gamle bilder på den eksterne hardisken min. Tenker jeg legger ut litt bilder etterhvert, men orker ikke nå. Meeen dere skal få et par bilder av meg fra jeg var 14-15 år bare for å vise hvor kul jeg var.
bitchkammimegimage016
omg, i'm liek sooo hawt.

-kamilla

Syvsover.

Herregud, jeg sov til kl 5 i dag! Jeg sovnet i 4-tiden i går, men jeg har aldri sovet helt til 5. Eller jo, det er har kanskje, men det er ihvertfall ikke så ofte. Som oftest sover jeg ikke lenger enn til 3. Jaja.
I dag/kveld tror jeg at jeg skal være med Caroline? Kommer du hjem i dag?
i132311447845363
-kamilla

Bye bye citylights

Yes. Jeg er i huset til onkelen min, og han har internett! Fantastisk.
Jeg har blitt skjemt bort med sol og varme de siste ukene, men i går begynte det å snø!
Utenfor det lille rommet jeg sitter i er familien samlet. De gjør seg klar til piknik ute i stormen. Jeg tror jeg aldri har hatt mindre lyst til å forlate et rom før. 2/4 av familien min er gamle speidere, og nå snakker de høylytt om "hvor ille godt det er med litt skikkelig vær".
Jeg fant nøkkel til døren, så jeg er trygg.

I går var jeg jo som nevnt i Sverige. Kanskje ikke den mest beleilige dagen? For dere som ikke vet det så var det "årets harrydag" i Strømstad. Turen bort med båt var et sant helvete. Hele Andebu og Kodal var samlet på et sted, og sang høyt på DDE-sanger mens de svelget ned øl etter øl. Jeg ble sjekket opp av to-tre gutter med skinnskjegg og helsetrøyer.Men utenom det så gikk det jo greit.. På taxfree'en fikk jeg kjøpt mer av yndlingsparfymen og yndlingsmaskaraen, og itillegg kjøpte jeg en fin øyeskygge fra chanel. Også kjøpte jeg litt Bacardi som er godt på fest.

Strømstad var full av drita russ og biler full av harry rånere med øl i hånda og sigg i kjeften. Aldri sett så mye politi samlet på et sted noen sinne.
Vi kjørte med andre ord rett til "Nordbysenteret", men tiden ble lang før vi kom frem for det var mange som flyktet vekk fra Strømstad.

p1010054p1010058p1010060

MEN vel fremme i senteret var det heldigvis helt rolig.
Indiska fant jeg en søt kjole, en kul veske og et pent par lakksko.

p1010073
Skoene. Flere (og bedre) bilder av tingene jeg kjøpte kommer når jeg er hjemme igjen.

p1010068
Godteriet. Som er mye bedre enn det i Norge. Det ser også naturligvis bedre ut i virkeligheten.

For å vise at det er sant at det snør så har jeg lagd en liten (sporty) bildeserie til dere:

p1010002
Inngangspartiet til farmors hus.

p1010003p1010004
I mitt rette element?

p1010005
Dagens outfit består av farmors gamle jakke og conversesko anno 2006.

Sånn, da får jeg vende snuta tilbake til hjemmelaget bringebærsaft og pinlige spørsmål fra kjære tanter og onkeler.

/C

PS: Tusen takk for kjempekoselige kommentarer her de siste dagene <3 :)

"bli med inn på personalrommet a!"

Hmm, skal vi se. I dag har jeg ikke gjort annet enn å se på tv og spiste sammen med Sara. Hun er alene hjemme nå, så igår kom jeg på besøk og sov over. I går hadde vi skrekkfilm-maraton. Vi så på hele tre skrekkfilmer; Saw 4, The hills have eyes 2 og Wrong turn 2. Wrong turn 2 var mer komisk enn skummel igrunn.
Til "morran" i dag lagde vi verdens beste frokost. Hvitløksbaguett, våruller, salat og kebabkjøtt. Herregud, himmelsk! Selvom jeg ble veldig kvalm og dårlig en halv time senere, var det verdt det. Fader at jeg ikke tok bilde. Jaja. Resten av dagen gikk ut på å se på tv og spise påskeegget mitt. Jippi, jeg har fått et monsterpåskeegg av mamma. Jeg har mast på henne hver dag siden ferien startet om at hun må kjøpe påskeegg til meg. Siden lillesøster har godteristopp(!), var jeg redd hun kom til å droppe det.

Jeg har funnet parfymen. Min parfyme. Jeg er veldig kresen på parfymer og jeg har endelig funnet en som jeg synes passer perfekt til meg. Det er den nye Escada -Moon Sparkle. Ah, den skal mamma få lov til å kjøpe til meg på Tax Free'n når hun skal på Color Line-cruise neste uke.
escada

Må foresten nevne hvor nydelig Andrew var i Hotel Cæsar i går. Sara og jeg har alltid vært så glad i han, og vi ble så glade når vi fikk se han dritafull og nydelig. Overskrifen er foresten hans replikk. Takk.
Og med dette lille klippet av Astrid og Blom som mobber Juni i hennes drøm (jeg fant desverre ikke noe klipp av Andrew), sier jeg God natt og God påske!-kamilla

Aberinkula

Nå drar vi straks til Sverige, hvor jeg forhåpentligvis får svidd av litt av pappas penger. Kamera er min viktigste medarbeider så det er trygt plassert i bagen, og resultatet av turen får du se på lørdag/søndag. Vi skal nemlig sove noen netter i Moss hos Gandy og..
Kos dere videre i ferien, med familie og venner.  OG PLEAZ KOMMENTÈR MASSE HER INNE IMENS:-)
Chiao
/Caroline

n7383053312311969761

Dagens outfit

p1010035
h&m
h&m mann
bikbok
secondhand
dinsko

I'm blue. daddy di daddy da..

p1010034p1010036p1010038p1010043p1010047

Hva synes du om bilen vi vurderer å kjøpe? Den har en knall blåfarge, og jeg syns det er dritkult. :)

Blackbird

Noen ganger gjør man noe spontant, og man føler seg helt fantastisk etterpå fordi man bare har hoppet ut i noe.
I dag gjorde jeg noe spontant, men alt jeg sitter igjen med er en lommebok som ser ut til å utvikle spiseforstyrrelser.
Jeg og Thomas var i byen ca. kvart på tolv, noe jeg syns er tidlig til å være en tirsdag, allikevel var byen ganske full av mennesker. Thomas skulle bare kjøpe en bukse, også skulle vi kjøpe en is eller kaffe på en koselig cafè/isbar, jeg skulle selvsagt ikke kjøpe noe. Men da klokken var rundt tre bar vi begge på to fulle poser.
Med andre ord, da jeg skulle hjelpe Thomas med å finne ting i gutteavdelingen så fant jeg en hel haug med klær til meg selv og.

Jeg er igrunn ikke bare shoppingsyk. Jeg er også temmelig forkjøla og hodet mitt er så varmt at man straks kan steke pølser på det. Så jeg som egentlig skulle sove over hos Kristin i dag må heller ligge i sofaen og se på Arrested Development. Nå hørtes det kanskje ikke ut som om det er synd på meg. Men det er det.
Snille kjære Kamilla kommer på sykebesøk i morgen. Det blir koselig, og siden hun er så snill så skal jeg prøve å ikke smitte henne med vilje. (Som den gangen jeg hostet på kebaben hennes)

Nå begynner pinexene jeg skylte ned for en time siden å slutte å virke, så før jeg får ville feberfantasier så sier jeg god natt :)
/C

Edit: Bilder av klærna jeg kjøpte i dag kommer i morgen.

Påskekos

Hei :)

Tror jeg lovte dere å ha med meg kamera hver dag i denne ferien, men hittil har jeg ikke klart å holde meg helt etter den planen.
Synd, for jeg har gjort mye hyggelig allerede med noen søte venninner. I går var jeg i Sandefjord med Kristin, og det var faktisk så hyggelig å være med henne at vi tilslutt planla en Tyskland/Nederlandtur sammen til sommeren. Det har seg nemlig sånn at storebroren min studerer i en fin by i Nederland som heter Rotterdam, mens Kristin har en far som bor i Karlsruhe i Tyskland, så vi tenkte det passet fint å dra dit sammen. Sannelig fikk vi begge lov av våres foreldre òg, så nå gjelder det bare å spare opp masse penger og finne en fin dato å dra på.
I dag hadde jeg en cafèdate med min kjære søte Oda. Og det var fantastisk koselig :) Vi droppet cafè igrunn og gikk heller rundt og så i butikker, og spiste vårruller. Sannelig har det seg sånn at Oda har en bror som også studerer i Nederland, ikke langt fra broren min. Så da må jo selvagt vi dra sammen dit en tur også :)
Blir flott når Oda begynner på Greveskogen, for jeg liker veldig godt å være med henne.
I morgen må jeg tidlig opp, for jeg skal ta bussen kvart på 11. Skal være med Thomas og finne bukse til han. Etter det skal jeg være med Kristin og vi skal planlegge mer til vår fantastiske tur. <3
På torsdag skal jeg til Sverige og shoppe på Indiska. Gleder meg :) Med andre ord har jeg mye å se frem til.

bare meg
Sommerbilde :)

/Caroline


Kjærlighet ved første trykk

Jeg har fått tilbake pcen min! Gjør dere klare til flere og lengre innlegg fra meg framover :)
Har hatt en fantastisk ferie hittil, forklarer mer senere. Nå skal jeg nemlig snart ut for å møte Ingrid.
Kos dere videre i kveld så lenge!
/C

Påskeplaner.

kamillas planer i påskeferien:
mandag: leke med christin-helen.
tirsdag: ingenting.
onsdag: ingenting.
torsdag: ingenting.
fredag: ingenting.
lørdag: ingenting.
søndag: ingenting.
(skal ihvertfall være med sara en eller to ganger, men ingen dato er bestemt)

du skulle ønske du var meg ikke sant? hah.


her er meg og mathilde i begynnelsen av 1. klasse.
dsc00017dsc00069
ja, vi har alltid vært kule.

fler mobilbilder fra 1. klasse.
dsc00028dsc00097dsc00179dsc00131dsc00191dsc00196dsc00188dsc00202dsc00203dsc00210chrissy0207svennikerkul021

.kamilla.


I'm so popular.

må bare si vi har en fantastisk header nå, har vi ikke? den skal ikke være der lenge, bare inntil vi bestemmer oss for en ny. er foresten gøy å være på mest aktiv-lista igjen. det er sikkert fordi jeg kjeder ræva av meg og går inn og ut av bloggen hele tiden og endrer på småting.
jeg har ingenting å gjøre og jeg tror jeg blir sprø. jeg har jo begynt å se på de første episodene av favorittserien min da jeg var 9-10 år, så kanskje jeg ser resten. serien heter "popular" og gikk på tv3 i 99-01. noen som husker den? jeg husker jeg elska den og jeg følte meg som en ungdom fordi jeg så på denne ungdomserien. for å friske opp minnet ditt slenger jeg inn et bilde.
popular

jeg vurderer å angripe resten av brownisen fra i stad. jeg tok jo bare et halvt stykke i stad. da kan det vel ikke skade med et par biter til. okei, jeg spiste kanskje 5-6 snurringser, men det er jo søndag. hmm.
jeg har foresten verdens søteste kusine. hun er 1 1/2 år og er så nydelig. hun gjør seg til og ler hele tiden. aww.

-kamills.

Jeg trenger selskap og noe godt å spise

Makan til kjedelig lørdagskveld er lenge siden jeg har hatt. Og det er ganske sjokkerende. Det er jo ingen ting festelig å se på tv. Nettopp fått blåst bort litt vett etter å ha sett på "God Kveld Norge" hvor så og si alt de hadde klart å hoste opp til kveldens sending var farmen-deltakere som lekte med aper og et kjedelig intervju med Kathrine Sørland som fortalte om da hun hyperventilerte etter å ha blitt jagd av en elefant. Etter all elendigheten på tv besluttet jeg rett og slett å gå en tur ut i kulden, men ble fort jaget inn igjen av bråkete fyllebukker som lusket rundt i gatene. Gleder meg faktisk til de andre kommer hjem fra familiebursdagen i Moss. Pappa lovte å stoppe å kjøpe kebabrull til meg siden de ble så sene. Har ikke spist mye mer enn det lille rundstykket fra da Kamilla var her i stad så magen min lager kattelyder.

Nå har "Lange Flate Baller" begynt på tv. En film jeg egentlig syns er ganske kjedelig. (Mest fordi jeg er i familie med en haug østfoldeninger som er enda verre) Men jeg har ikke noe bedre å gjøre.. :)
Håper det er noen fler der ute som ikke har det gøy i dag, sånn at dere kanskje kan komentere her litt istedet. Vi trenger sårt komentarer :)

/Påske-Caroline.

Bagel & Juice

Helloo.
Nå er vi sandefjord og koser oss i det fine været. Eller.. Det var fint.
Vi skulle egentlig på harrytur til Sverige i dag, men det ble selvsagt ikke noe av.
Nå har vi nettopp spist rundstykker med banan. Det var deilig.
Skulle egentlig lage videoblogg men kameraet fra 97 ville ikke det, så det ble litt bilder istedet.

p1010016p1010013p1010020p1010009p1010017p1010014

p1010026
p1010025
p1010027

Kaffi og Cappucchino.

George Michael

p1010004p1010015
caroline
rayban   
carlings
second hand
ginatricot
dna
kamilla
bikbok
secondhand
ginatricot

Too Many Emmas

Ferie.

Og den her vil bli fin. :) Jeg har allerede noen koselige planer med venner. I morgen skal jeg kanskje til Sverige med Mathilde og Kamilla. På søndag og tirsdag skal jeg slurpe kaffe, sikle på sko og leke med Kristin. På mandag skal jeg endelig på en etterlengtet cafetur med søte Oda. Og jo, jeg må også en tur til farmor i Moss en av dagene, på påskefrokost med mye deilig mat.
Nå hører jeg på rockettothesky. Det er så fin musikk :)

n6238762991368346529
hoh :) nerds.

Jo, jeg skal forresten passe på å ha med meg kameraet når jeg farter rundt til cafèer disse dagene :)

/Caroline

Fylkesmesse og Ingrid-dag.

Jeg tror jeg tar en liten oppsumering fra dagen i går. Det hele begynte med at jeg stod opp kl. 5 hos Mathilde. Vi skulle møte opp på togstasjonen kl. 06.20 også synes jeg at det er lettere og stå opp tidlig når jeg sover borte og jeg var redd ikke Mathilde kom seg opp, så jeg sov der. Vi sovna jo så klart ikke før klokka 2, men vi kom oss opp begge to. Så var det avgåre med buss til Skien. Vi skulle på fylkesmesse som ble arrangert der. Bussturen gikk egentlig ganske fort og vi var der før de fleste.
fylkemesse 016fylkemesse 019
fylkemesse 017fylkemesse 021

Synes det var litt trist å være der siden jeg ikke var med i noen bedrift lenger. Vi oppløste bedriften for noen uker siden for det gikk så dårlig. Så da hadde jo ikke jeg en dritt å gjøre der egentlig. Heldigvis hadde Mathilde slutta i sin bedrift, så jeg var ikke alene. Alle i min forrige bedrift hadde jo søkt seg inn i nye. Mathilde og jeg fikk en oppgave av læreren og hjelpe en annen bedrift med som bare var to. Så vi hjalp til med å rigge opp staden også var det ikke noe særlig mer og gjøre. Vi gikk litt rundt og satt for det meste litt rundt omkring. Så var de første kåringene. Det var så vidt plass til alle de 900 (!) elevene i salen.
fylkemesse 024fylkemesse 025

Så var alle standene klare og folk gikk rundt å så. Må si den var mange flinke bedrifter som hadde jobber hardt og bra, men også en del useriøse bedrifter. Her er bilder av standene til noen av bedriftene til folk i klassen min.
fylkemesse 052fylkemesse 056
fylkemesse 053fylkemesse 054
1. PetCare UB. Kanskje ikke den mest krative og fine staden, men den var ihvertfall bedre enn på Nøtterøy. 2. Teen Design UB. Denne bedriften må jeg si er den beste i klassen. De har laget en utrolig fin krakk/bord som kan brukes til litt av hvert. Staden var også veldig fin. De vant 2.plass i Beste utstilling i Vestfold. 3 og 4. Evoc (eller jeg tror de har byttet navn). De begynte med å designe genser-trykk, men nå selger de moodlights. Drittøff stand.

Jeg glemte å ta bilde av UBIA. De hadde veldig søt stand.

Så begynte Mathilde og jeg å kjede oss (eller vi gjorde vel det strengt talt hele dagen) så vi gikk ut og tok litt bilder.
fylkemesse 033fylkemesse 034
fylkemesse 036fylkemesse 045
fylkemesse 038fylkemesse 040

Sånn mot slutten hadde hun jenta (som jeg ikke klarer å huske navnet på som er veldig ulikt meg, for jeg husker alle navn og fjes) i den bedriften vi hjalp på begynnelsen blitt alene og lurte på om vi ville sitte med henne i standen.
fylkemesse 047fylkemesse 049
Se så entusiastiske vi var.

Så var endelig hele greia slutt. Klokka var halv 7 når vi begynte å kjøre hjemover. Tror absolutt alle sov hele bussturen.I dag ble jeg hjemme fra skolen. Jeg var så sinnsykt trøtt at jeg ikke klarte å stå opp før klokka 1 selvom jeg sovnet 11 i går kveld. Så ringte Ingrid h meg i halv 2 tiden og ville leke. Jeg ble kjempeglad (selvom Ingrid sa jeg hørtes lei meg ut på telefonen?) for det er alltid så lenge mellom hver gang vi er sammen. Så kom hun noen timer senere og vi så på film og spiste mango og boller. Så begynte det seg å nærme seg til bussen hennes gikk, så vi gikk ut og satt på barneskolen og snakka om alt og røyka i ca. 1 time. Jeg må bli flinkere til å ringe Ingrid. Har det alltid så gøy og koselig sammen med henne.


Her er foresten noen bilder fra en cafètur med Caroline. Jeg tror det var på mandag?
fylkemesse 008fylkemesse 007fylkemesse 011

12.mar.2008

Jeg er altfor sliten og trøtt til å skrive alt det jeg har tenkt til å skrive, og legge ut bildene jeg skal legge ut fra denne dagen. Men jeg skal gi dere en liten smakebit:
fylkemesse 049
You can't wait, can you?

NATTA!

-K

Action

i dag har jeg hatt en fantastisk dag.
jeg har vært på mitt første trafikale grunnkurs, og det var enormt kjedelig. jeg angrer på at jeg ikke tok det for to år siden sammen med alle andre.. istedetfor å være ferdig med grunnkurs og kjøre rundt må jeg altså sitte på "petters trafikkskole" fra fem til sju sammen med ti 15åringer og en nifst barnslig kursleder som skryter av hvor dårlig han er til å kjøre bil. koko.
på skolen i dag hadde jeg fagdag i matte, noe som selvsagt betyr prøve. en prøve jeg var veldig dårlig forberedt til. da jeg kom ut fra klasserommet etter å ha tegnet blomster på prøvearket gikk jeg ned i kantina. med frihet i tankene sanset jeg altså ingen fare, men plutselig streifet beina under meg takket være de glatte dumme støvlettene mine. hadde det ikke vært for at jeg har reflekser som en veltrent katt så hadde jeg sikkert gått rett i bakken, men istedet slapp jeg bare ut et lite hyl og viftet med armene mine. hadde det ikke vært for at thomas brøt ut i krampelatter så hadde jeg vært sikker på at ingen hadde merket det en gang.
nå skal jeg skrive en lang artikkel om min elskede ludvig holberg. dagen kan ikke bli bedre. :)

hvordan har deres dag vært?
håper dere snart begynner å komentere litt mer her igjen, så blir det litt lettere å ta seg tid til å oppdatere her og sånn.

p6230042
dere liker innlegg med bilder. så, her er altså et av meg i mitt rette element. always been an entertainer..
lolz ass.

vakker
Burde jeg gå for en ny look?

Daddy went walkin'

HAH, fant nettopp ut at jeg ikke skal på skolen i morgen. søte jesus jeg hadde helt glemt at vi har fri imorgen. ingenting er bedre enn å glemme sånne ting, og komme på det akkurat i tide.
jeg har sett på arrested development siden klokka seks i dag. jeg utvikler tvgalskap er jeg redd.
ellers i dag har jeg dratt til byen. møtte kamilla på macdonalds hvor jeg bestilte en medium pommes frites for første gang på sikkert et år.
etter macdonalds dro vi til maskinistens hus og drakk kaffe, noe jeg egentlig ikke har råd til å unne meg, men jeg lurer meg selv til å tro at jeg har det. da vi var der fant kamilla en kupong fra "haugar kunstmuseum" i veska si. på kupongen stod det at hun og fire voksne hadde fri inngang på utstillinger der. så vi dro.
sally mann
bilde av sally mann.

i morgen skal jeg stå opp drit seint. igjen. i love it. men jeg er allikevel skikkelig trøtt nå, så god natt :)
/c

Happy Birthday mommy!

I dag (eller nå er det vel i går) har mamma bursdag. Julianne og jeg lagde frokost-på-senga til mamma og vekte henne klokken 8 med presanger og sang. Vi hadde laget et utrolig søtt kort til henne og jeg hadde kjøpt to pene fat til henne.
Jeg gikk å la meg igjen og stod opp klokken halv ett og jeg fristet Julianne med penger for at hun skulle hjelpe meg å rydde det forferdelig rotete rommet mitt. Vi lagde en deal som gikk ut på at hun fikk 20 kr av meg for å rydde rommet mitt sammen med meg og jeg hjalp henne med sitt (som ikke var i nærheten av så rotete som mitt). Denne planen likte jeg og vi tok hverandre i hånda. Vi brukte vel ca. en og en halv time på mitt rom, og 15 minutter på Julianne sitt. Når vi ryddet oppe hos Julianne hørte vi på "gamle" sanger som vi pleide å lage danser til når vi var mindre.
En lang dusj og masse sminke senere fant vi fram kameraet til Per og tok bilder. Her er noen:
mammas bursdag 036mammas bursdag 065
mammas bursdag 032mammas bursdag 053

Dagens antrekk:
ljbweg
Kjole fra Lindex
Belte fra Kapphal
Tights fra Veromoda
Sko fra Dinsko


Så kom gjestene klokken 5. Jeg liker alltid familiebursdagene våre. Liker å være sammen med mine to søte kusiner Maria og Sara. Vi spiste utrolig god mat som mamma har brukt lang tid på å lage. Hjemmelagde rundstykker, hjemmelagde karbonader, eggerøre, aspik (noe jeg aldri skal prøve) og mye mer.
Senere fikk vi noen deilige kaker. Ah, skal si deg mamma er flinkest til å lage mat.
Her er noe bilder av kvelden:
mammas bursdag 072
Bursdagsbarnet med et lekkert forkle på kjøkkenet før gjestene ankom.
mammas bursdag 103
Voffvoff Meeko.
mammas bursdag 085mammas bursdag 093
Fine Sara.
mammas bursdag 091mammas bursdag 098
Fine Maria.
mammas bursdag 097
Kanskje ikke så koselig når ingen ser i kamera..
mammas bursdag 102

Last request

Nå er jeg oppe på loftet med dyna rundt meg, det er nemlig veldig kaldt her. Jeg har tent julebelysningen som var fremme i desember slik at det skal være mulig å se noe her, og faktisk er det ganske pent. Paolo Nutini er mitt eneste selskap for øyeblikket og det er igrunn helt greit. Jeg funderer på hva jeg skal gjøre med håret mitt. Da venninna min Ingeborg fortalte meg at hun skulle ta permanent våknet noe i meg. Jeg er nemlig noen ganger veldig lei av mitt lange brune hår med pannelugg som stikker ned i øynene hele tiden. Jeg har lyst på en pen sveis med 60talls preg. Noe som ser velstelt og stilig ut, og som setter prikken over i'en på et antrekk. Om jeg ikke blir fornøyd kan jeg jo bare gå tilbake til det lange håret med luggen som er konstant i veien, men jeg har lyst til å prøve noe nytt. Jeg skal komme tilbake til det senere med noen bilder som illustrerer hvordan jeg vil ha det, så kan dere selv si deres mening.
Ellers i dag har jeg sett på "Arrested Development" som har blitt min nye yndlingsserie. Det fins bare tre sesonger, og jeg har lånt alle av en venninne, så nå går det mye tid foran tvskjermen igjen.

Jeg har lenge vært plaget over at jeg ikke har fått tatt trafikkalt grunnkurs. De fleste vennene mine tok det for to år siden, mens jeg fant ut at jeg skulle drøye den litt. Ikke lurt, for nå er prisen mye høyere, dessuten er det litt flaut å si at man ikke har kommet igang med det mens andre øvelseskjører hele tiden og noen til og med har lappen. Så 12 mars skal jeg på mitt første kurs, og jeg gruer meg for jeg har hørt det er dritkjedelig. Men sånn er det bare.

Planene om å se Neil Young på Roskilde ser mørke ut. Ikke er det mangel på mange fine venner som skal dit, eller koselige band og artister. Men altså disse pengene. Sannelig vil jeg på Øyafestivalen også. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Jeg trenger masse tid og en sommerjobb..

i142347495170973
I fjor sommer, da livet var skjønt å leve


/Caroline

True love waits

Helgen i bilder. Bedre sent enn aldri.

lm
FIKK DE NYE BRILLENE MINE. RAY BAN WAYFARER

img4063img4064
ANIMAL ALPHA-KONSERT @ 37, HORTEN

img4073
FAMILIEBURSDAG..

img4093img4123img4172
MANATEE RACKET, INGRID OLAVA & MORTEN ABEL I SANDEFJORD..

Nå er jeg i Sandefjord. Var gratiskonsert på torget der i dag, og Surferosa var blant bandene og artistene som opptrodde. De var supre.

1. Hva har du gjort i dag?
2. Om du har blogg, hvor mange forskjellige pleier å være innom den i løpet av dagen?
3. Hva slags skole går du på?/Hva slags jobb har du? Og trives du?

/Caroline

Arcade precinct

Det er så merkelig når solen skinner òg det snør på en gang. Slik som i dag.
Snøen lignet hvite harmløse papirbiter og forsvant heldigvis før det rakk å legge seg på bakken. Godt er det, jeg tror jeg hadde begynt å grine om det hadde lagt seg snø igjen nå.

Jeg dro fra skolen i ett-tida i dag, og ventet ikke lenge i byen før jeg møtte Ida. Som nevnt tidligere skulle hun intevjue meg til "Min Stil", som kommer i Tønsberg Blad. Det er litt merkelig å møte noen man ikke har snakket med på et par år, men som man allikevel vet mye om. Nervøs latter preget de første minuttene, men det varte ikke så alt for lenge, og jeg fant fort ut at hun fortsatt er like morsom og søt som hun var på ungdomsskolen.
I morgen skal jeg velge ut hvilket av bildene vi tok i dag som skal brukes. Gleder meg til ferdig resultat :)

dsc00171204656260

Da jeg kom hjem gjorde jeg ferdig litt lekser jeg hadde begynt på og spiste litt ostekake fra søndag. Geeze, den kaken er god. Men gleden ble brutt da det ringte på, for plutselig hadde vi huset fullt av gjester. Sånn er det når mor nettopp har fylt femti. Etter timer med tørrprat og kakespising var jeg så trøtt at jeg ikke visste om jeg klarte å holde meg våken til "frustrerte fruer", men da var det som om noen hørte min stille bønn, og gjestene måtte plutselig dra. Så jeg fikk med meg yndlingsserien uten problemer.
Nå derimot er jeg klar for senga, så god natt.
/Caroline

Sugarmountain

Tenkte jeg skulle bruke vår kjæres blogg til det den egentlig er til. Få tiden og gå når jeg ikke har annet å ta meg til, og hjelpe meg med å få ut tanker som går i baner rundt i hodet mitt.
Nå sitter jeg på skolens bibliotek. Mens sidemann jobber med lekser sitter jeg her og prøver altså å få tiden til å gå. Sannheten er at jeg burde være i fysikktimen, men jeg vet at jeg kommer til å sovne hvis jeg blir der i mer enn ti minutter, og jeg har ikke veldig lyst å våkne opp med rødt kinn og trykksverte i panna akkurat i dag. Det er nemlig ganske viktig at jeg ser litt bra ut, så nå heller jeg i meg kaffe mens jeg dekker vekk skorsteinstrekene under øyna med counsiler fra YSL. Slikt må til når man ikke får nok søvn om nettene.  Denne natten har jeg ligget i sengen og hørt på musikk mens tankene har kværnet i hodet, også har jeg pakket bagen full av klær jeg trenger (og ikke trenger) til i dag.

NEIL YOUNG KOMMER TIL ROSKILDE! Nå gjelder det altså for meg å få meg jobb. Kan ikke gå glipp av det. For meg er han kanskje den beste artisten i hele verden. Ja. Jeg gleder meg.

Slenger på to spørsmål dere kan svare på som en avslutning:) Også anbefaler jeg dere til å høre Kings Of Leon - Knocked Up. Morsom sang. :)

1. Hva gleder du deg mest til denne uka?
2. Skal du på noen festivaler denne sommeren? I så fall, hva får deg til å dra?

Caroline


Dagens midget nr. 3


Good morning USA.

God kveld.
Nå har jeg nettopp sett et par episoder av American Dad og føler meg ganske klar for loppekassa. Dette har vært den mest slitsomme søndagen på lenge. Mine søndager pleier som regel å bestå av tv-titting hele dagen og spise alt det usunne man kan finne på kjøkkenet. Men i dag har jeg først stått opp relativt tidlig (kl. 11 er ganske tidlig for meg) og spist en god frokost sammen med Caroline og barna i Sandefjord. Så var der ca. to timer til bussen min gikk, og jeg tenkte at den kom jeg til å rekke fint. Pluttselig var det 15 min til den gikk og det tar litt tid å gå til bussterminalen. Heldigvis rakk jeg den ved å løpe de siste meterene. Jeg er virkelig ikke skapt for å løpe. Etter ett minutt med rask løping sier lungene mine stopp. Så var det en time med buss uten musikk og det eneste jeg tenkte på var hvor mye jeg hadde lyst på en dusj. Ikke den beste bussturen, men jeg kom meg da hjem til pappa.
Så var det rett på vaskinga. Vi vasket leiligheten min nesten hele dagen og nå er den nesten ferdig. Vi må bare vaske ferdig badet og gangen. Jeg gleder meg til IKEA-turen og når alt er helt ferdig.

i197338330750317
Siden det var noen som ville vi skulle ha flere bilder, gir jeg dere Ingrid og Kamilla i sommer.

Caroline og jeg snakket om at vi også ville stille dere noen spørsmål her på bloggen, og jeg ser Caroline allerede har startet, så her er noen spørsmål fra meg også:

1. Favorittgodteri?
2. Ca. hvor mange timer bruker du på din data i uka?
3. Kan du slå hjul?
4. Beste sommeropplevelse?

-Kamilla


Silver & gold

Denne helgen har gått så alt for fort. Det føles som om jeg løp ut fra skolen og ned til bussen i helgelykkerus for bare et par timer siden, mens sannheten er at når jeg legger meg etterpå er det ikke lenge til jeg skal ha gym i skolens slitne gymsal og kjøret begynner igjen. Heldigvis har jeg mye å se frem til denne uken. De fleste på trinnet mitt er enten i Frankrike, Tyskland eller Spania mens jeg lot vær. Så det blir en rolig uke med mye film som venter. Og jeg skal igle meg innpå de gjenværende elevene og tvinge dem med på cafè nesten hver eneste dag :)
På tirsdag har jeg en avtale med Ida Wulff, hun skal intervjue meg til "Min Stil", som kommer i Tønsberg Blad. Så nå ligger det tights, strømpebukser, topper, kjoler, tunikaer og belter strødd på sengen min. Det skal liksom hjelpe meg til å få oversikt over hva jeg har. Men jeg tror jeg må bruke andre metoder til å finne ut hva jeg skal ha på meg. :)
Nå hører jeg på "Jack Johnson - Breakdown". Den er veldig søt så om du ikke har hørt den så last den ned eller noe. Før jeg legger meg har jeg lyst til å stille dere noen spørsmål.

1. Hva har du gjort i helgen?
2. Bruker du lang tid på finne ut hva du skal ha på deg?
3. Har du sett noen bra filmer i februar? I såfall hvilke?
4. Hva syns du om bloggen vår? Og er det noe du  vil vi skal ha mer av?

Ha en flott mandag :)

Sunny sunday

God formiddag alle sammen.

Nå har jeg nettopp kommet hjem til pappa etter å ha fulgt Kamilla til bussen. Det er kjempe deilig vær, og jeg har tenkt meg ned til brygga etterpå for å kjøpe softis. Sandefjord er en veldig fin by når det er pent vær, mye kosligere enn i Tønsberg til og med. Små utecafèer finnes rundt omkring i sentrum, og voksne går rolige turer mens barn sykler forbi. Jeg kunne gjerne tenkt meg å kjøpe en sykkel selv, for det ser så deilig ut å suse rundt i gater i det fine været.

Konsertene i går var veldig fine. Jeg fikk først med meg "Manatee Racket". Som er en gjeng søte gutter fra Sandefjord. (De skal varme opp for The Wombats i april!) De spilte veldig bra, men det var litt kjedelig å være der alene, så jeg dro hjem til pappa igjen og ventet på Kamilla.

Da hun var kommet så dro vi ut igjen og så Ingrid Olava. Jeg må bare si at jeg elsker den dama. Hun sang og spilte fantastisk på piano (selvom hun frøs veldig på fingrene). Hun var bare så vanvittig vakker der hun var på scenen.

Vi måtte dra hjem igjen og hente pledd da Olava var ferdig, for siden konsertene ble holdt ute så ble det selvsagt bare mer og mer kjølig utover kvelden. Da vi kom tilbake hadde Morten Abel allerede begynt, en mann som aldri har fått mine høyeste tanker. "Celcius -vinterfestival" ble litt for mye for gitaristen i bandet, og han snøvla seg ut av scenen og ble byttet ut med en annen, men ellers var de veldig flinke egentlig. Kamilla og jeg fant fort ut at vi var av den yngre skare blant publikum. Vi var godt omringet av tullete fulle gamliser og flåsete damer, så vi ble ikke for lenge.

Nå tenkte jeg å rusle litt rundt og kose meg i sola. Anbefaler dere å gjøre det samme! :)
-Caroline


Edit: Det kommer bilder av konsertene så fort blogg.no fungerer helt igjen!


Coverlåter og Morten Abel

Nå sitter jeg i huset til pappa, små stresset etter å ha løpt opp og ned fra Badeparken 4 ganger. Det er "Celcius -vinterfestival" på gang, og navnet skriker jo ikke akkurat  rock n roll men manatee racket, ingrid olava, noen random band (ett som bare spiller coverlåter) og morten abel er på dagens liste. siden jeg ikke har særlig mye bedre å ta meg til så kjøpte jeg billett i stad (300 spenn, men får det av pappa) også har jeg tvunget kamilla til å ta bussen hit. så vi får iallefall med oss ingrid olava <3.
i går var jeg i horten og så animal alpha. det var veldig bra, og noen dårlige bilder tatt med mitt stakkarslige kamera kommer senere på kvelden, så gled dere.
nå må jeg snart gå og ta ut penger, så mer kommer senere i kvel eller i morgen. ha en flott lørdag!
-caroline.

Dagens midget nr.2


Her har vi den fantastiske tyske dvergen som har en nydelig latter.

Dagens midget

Vi har blitt enige om at det trengs litt mer oppdateringer innpå bloggen våres, og har i den anledning kommet opp med noe nytt. "Dagens midget" var det beste vi kom opp med, rett og slett fordi det er festlig med små mennesker. Først ut er en dansende arabisk dverg.

mars 2008
ma ti on to fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31