Apokalyps Meg

I natt skal jeg bære en signalgul trøye og vakte over alle heldiggriser med penger, og legitimasjon som viser at de er atten. I kveld blir det nemlig holdt en fantastisk fin konsert og jeg skal derfor møte opp utenfor "Støperiet" sammen med resten av kveldens vakter kvart på åtte.

kaizers1
Jeg mener, hva gjør man vel ikke for å se KAIZERS ORCHESTRA? Det blir rett og slett herlig. De trenger fler vakter, så om du vil se Kaizers gratis så er det bare å si fra til meg, hvis du er interessert i å se heit ut i signalgul trøye du òg da selvsagt.

Senere i kveld skal jeg til Mathilde på fest. Det blir nok gøy. Spesiellt om jeg rekker å dra til byen og kjøpe alkohol..
Så. hva skal dere i natt?

Nå skal jeg lade opp med Kaizers i stereoanlegget på stua.
Så farvel, farvel, ønsk meg lykke og hell.
/Caroline

Dagen min, time for time

I dag har jeg vært på egenhånd.

KLOKKA 09.30
jordgubbtetetetetetetete
Våknet opp og subbet inn på kjøkkenet.
Lagde meg verdens beste jordbærte.
Så på "redningspatruljen" på video.

KLOKKA 10.15
medrahmed
ahmed
arababababmed
Varmet meg noen baguetter, tok paprika, agurk, bri/cananber og stranda-skinke på. Ved siden av hadde jeg noen forskjellige typer småtomater.
Satt på "Detective-Columbo" i dvdspilleren.

KLOKKA 13.00
img4217
Stakk bort til tolvsrød, kjøpte meg en ny etterlengtet sminkekost, og en pen brun øyenskygge fra Maxfactor.

KLOKKA 14.30
img4214
coffeeloving
Satt på to fine CD'er mens jeg koste meg med iskaffe.

KLOKKEN 14.50
img4226
Prøvde den nye øyenskyggen

KLOKKA 15.30
img4211img4238img4239paolonutinicigar
Hørte på musikk. : ) Sang på Paolo Nutini-sanger.

KLOKKA 18.00
img4249
Favoritt sjokoladen og glasscola, hva er egentlig bedre på en lørdagskveld alene?

KLOKKA 19.00
img4252
Lillebror kom. Og vi spiste deilig pizza : )

KLOKKA 20.00
n6238762995355283945
Jeg møtte denne gutten i byen. Vi hadde det koselig bl.a på Mac Donalds og rundt ved brygga.

KLOKKA 23.00
kramermotkramerm
Felte noen tårer til denne filmen, og ble overasket over hvor kjekk Dustin Hoffman en gang var.

KLOKKA 02.35
Ferdig med film, og klar for senga. Moren min kom nettopp hjem fra sølbryllup. Hun er verdens søteste.

God natt. :)
/Caroline

Air war

Så var vesle jenta mi i det store utland, på et stort luksushotell, sikkert med store shoppingposer spredd utover den store senga si. Hun gjør seg sikkert klar til å besøke det store svømmebassenget hotellet så fint fristet med på nettsidene sine som de har plassert i etasjen under den store, fine lobbyen. Nå trer hun kanskje inn i den store, hyggelige heisen, mens hun stille ber om at uken og oppholdet i London, byen hun fort har forelsket seg i, aldri vil ta slutt.
Selv sitter jeg her med vondt i hodet, ironisk nok stirrende på en dataskjerm, og med tekopp nr 3 trygt plassert ved siden av meg. Hundeøynene mine er tunge og trøtte, selvom jeg har skolefri i dag og ikke har tatt meg til å gjøre noe fornuftig de siste timene som har passert. Var nemlig i Sandefjord på bursdag i natt, noe som var ganske så koselig. Sannelig var det Pimp & Hoe party, og flere jenter hadde tatt frem kaninørene og de milehøye lakkskoene, mens guttene hadde resten av kaninen i en kappe over ryggen, over den helhvite dressen sin. Halvparten av nattens gjester hadde jeg ikke sett siden i fjord, og jeg innså at det var koselig å se noen av dem igjen. Vi danset, drakk overpriset øl og danset litt til. Etterhvert ble jeg sliten og jeg gikk ut, danset ut i mørket, helt til jeg kom frem til en velkjent hvit port. Jeg åpnet den og gikk inn døren til huset, og gikk videre opp en trapp til en nyoppredd seng. Kaldt rom og lukten av rent sengetrekk ble prist opp i skyene før jeg rolig sovnet..
Da jeg våknet i morges var rommet mitt fylt med lukten av egg og bacon, så jeg dusjet raskt før jeg satt meg med den deilige frokosten. Etter det tok jeg turen bort til bussene, ventet på min kjære tønberg-hortenbuss som skulle få lov til å ta meg hjem.
Og nå sitter jeg her, med to Miss Marple-episoder til på samvittigheten, og kjenner at det er på tide at jeg får gjort noe fornuftig.
Hva bør jeg gjøre i dag?
/Caroline.

Video.



Jippi, endelig!
Ja, det er mye "fortfilm". Jeg synes det er så søtt og morsomt.
Jeg vet at dere skulle ønske dere hadde så kule og morsomme venner som jeg har. haha.

-Kamilla

Videoproblemer.

Jeg får ikke lastet opp videoen min på bloggen og youtube. Jeg skjønner ikke hvorfor. På bloggen har jeg ikke kunnet det på lenge, og nå hater youtube meg også?..
Jeg får prøve igjen senere.

-Kamilla


Til alle som har meldt seg på bloggmiddagen.

Jeg er veldig usikker på når jeg skal få tid til å ha bloggmiddagen. Jeg er opptatt endel helger fremover og det er Caroline også. Er ikke sikkert vi får tid før til juni. For dere synes vel det er best å ha den en helg? Jeg tenkte ihvertfall vi kunne drukket litt vin og at dere kunne bli en stund. Hva synes dere? I en ukedag snart, eller en helg om en stund?
Jeg gleder meg foresten veldig til å møte dere. Når jeg kommer hjem skal jeg legge inn en liste over alle som kommer. Vi er ca. 15 stk.

-Kamilla

Edit: Her er listen:
Caroline&Kamilla
Emma
Marie
Oda
Ida W
Kristin
Cecilie
Maren
Andreas
Solveig
Lisa

Maren
Kaja
Cas


Dancing in the backyard.

Jada, jeg lever jeg også, og jeg har også kost meg masse i solen. Men jeg har ikke spist like mange is som Caroline. Jeg har faktisk bare spist en softis med sjokoladestrø, men jeg har vel stappet i meg alt annet usunt.
I dag har vært kjempekoselig. Vi sluttet på skolen klokken 11, og Hedda, Maja, Njapp og jeg dro på Meny og handlet inn alt mulig. Så turet vi opp på Slottsfjellet og hadde piknik. Det var deilig vær og sladder om hvem vi liker og ikke liker i klassen. Litt senere fikk vi besøk av et par narkiser som lurte om vi hadde sett "medisinene" hans. Dette syntes Maja var fryktelig skummelt og puttet mat i munnen for å ha en unnskyldning til å ikke svare han. Haha. Jeg filmet litt også (ikke narkisene altså). Kanskje dere får se det i morra.
Etterpå dro jeg til Mathilde og gjorde lekser. Selvfølgelig ble det ikke bare lekser og dette har jeg enda mer film av. Jeg har nå fått filmredigeringsprogram på skole-pcen min, så nå slipper jeg å bruke den dårlige jeg lastet ned fra internett som bare skulle funke i tretti dager og legger inn stygg tekst over filmen. Jeg gleder meg til å redigere filmen med det nye programmet. Jeg gleder meg enda mer til London-turen til fredag. Dette er hotellet vi skal bo på:
hotel46hotel42hotel54hotel51

-Kamilla

Buckle in the bible belt

Solen kom til oss i tønsberg for noen dager siden, og med det forsvant all lysten til å sitte inne foran en pc å blogge er jeg redd. Alikevell hender det at det popper inn tanker i hodet mitt som jeg får lyst til å blogge om. De tankene har jeg dessverre glemt i skrivende stund, så det får komme siden. Jeg lever iallefall, og håper Kamilla gjør det og slik at hun snart kan få oppdatert litt hun og. Fjorårets isrekord er slått med sikkert hundre is, og bare i dag har jeg spist tre (og klokken er ikke blitt 6 ennå en gang), noe som gjør meg både tjukk og stolt. : )
Men nå skal jeg sole meg, så snille lesere vent tålmodige, oppdatering av bilder og mer skriving kommer så fort solen glir ned fra himmelen. Har forresten kjøpt to fantastisk fine cd'er i dag. Mer om dem kommer også mest sannsynlig.
KOS DERE VIDERE.
/Caroline.

1 år

I dag har jeg blogget i ett år! Det er faktisk helt tilfeldig at jeg fikk sjekket det. De første innleggene mine er morsomme å lese gjennom, så vanvittig dårlig formulert at det er å bli litt flau av. Men slik er det nå bare.
Besøk gjerne http://carolines.blogg.no og trykk på "diverse" om dere vil se hva jeg har klart å produsere på egen hånd dette året.
Jaja, gratulerer til meg for at jeg har delt tankene mine ut på internett i så lang tid. Eller noe..
/C

En veske, en bok, en jakke, et par sko, en topp og en rød shorts rikere.

... Takket være EIK loppemarked. Den røde shortsen er vanvittig..rød, og med et veldig høyt liv. Ikke vanskelig å se for seg en mann med gul trøye, sliten rumpetaske og nettopp min nyinnkjøpte røde shorts på seg ruslende rundt på beachen på åttitallet. Det er fint.
Dina og jeg har spist masse is i dag, noe som resulterer i at jeg sitter her nå med litt vondt i magen.Samme faen, det er verdt det. Skal søren ikke klage på hverken isen eller været i dag, helt praktfult.
Herrejesus, jeg klarte selvsagt å glemme det pokkers kameraet mitt denne helgen og. Så det blir med andre ord ingen bilder. Nåvel, stemoren min har jo et virkelig lekkert kamera.. Jeg låner det jeg. Hoh.
Snart blir huset fullt av familie IGJEN. Føler vi feirer ettellerannet hver gang jeg er hos pappa. Denne gangen er det selvsagt lillebroren min, som hadde bursdag den 14ende. Det er i og for seg litt greit da, for vi skal spise VERDENS BESTE lasagne. Den er virkelig fantastisk.
Jeg gleder meg så veldig til sommeren nå, kanskje ikke så ulikt alle andre som bor i Norge, men virkelig tanken på alt det fine jeg skal gjør meg så glad. Hovefestivalen, isfestivalen, middelalderfestivalen, Stavernfestivalen (muligens), Tyskland, Nederland, Eurotrip (neida, ikke så gøy som det høres ut.. med familien, høhø), Bruce Springsteen konsert, Bon Jovi konsert, Kiss konsert (I slutten av mai, men uansett..) Og listen fortsetter i det uendlige. Det blir virkelig alle tiders. Ahh..
Nå hører jeg på Cream og hviler meg, før jeg skal ut i sola igjen. Har på meg en av favorittkjolene mine, og den gjør meg enda mer glad.

flowers

/Caroline

Is, loppemarked og fotografier

I dag har jeg spist tre is, og kvelden er fortsatt ung. Hurra!
I mitt stille sinn feirer jeg. Jeg feirer at "helvetesuka" er omme. Og at jeg har en deilig helg foran meg.
Det blir imidlertid ikke så alt for mye sofa på meg. I morgen må jeg stå opp tidlig, for Dina og jeg skal på loppemarkeder. Det blir gøøy. Når jeg kommer hjem skal jeg øve på matte, før jeg kanskje skal være med Lene på bursdag (?). Ellers skal jeg fortsette å lese til matte siden en feit prøve venter meg på torsdag. Glimrende..

I går farget Thomas og jeg håret vårt, hos Kamilla i leiligheten. Jeg ble fornøyd, og jeg tror Thomas også ble det. Han ble fin ihvertfall :) Bilde av håret mitt kommer sikkert i morgen.

Har forresten fått bilder i posten i dag. Pakken var merket med "mediehuset, tønsbergblad".
Dette var det som var inni.

stil1b

stil4b

stil6


Tror det nederste vil bli brukt i avisen. Og til de som lurer så vil artikkelen bli publisert om ikke så lenge.

Ellers i dag har jeg vært og trent med Kamilla. Å kalle det trene er vel igrunn å overdrive, men vi gikk ihvertfall litt på tredemøllen.
Nå skal jeg spise sommerkoteletter før jeg gjør meg klar til is nr fire.
Ha en fin dag!
/Caroline

London!

JEG SKAL TIL LONDON! Ææææ. Pappa har bestilt tur til oss fra 25-27 april. Dette blir min første tur til London og jeg gleder meg like mye som en unge på vei til Disneyland. Pappa har visst bestilt rom på Londons største hotell. Wee, jeg gleder meg! Noen som har noen tips om noen fine butikker og sånt?

-kamilla

Stipend = Lykke

Siden Caroline har lagt ut noen bilder av seg selv fra den lille "photoshooten" sammen med Cecilie, her er noen av meg.
n85106500728023645519n85106500728024121047n85106500728024141733n85106500728024153107
n85106500728024048374n85106500728023748702n85106500728024131361



I dag var det stipend-dag, og det betyr lykke. Nå har jeg vært blakk i ca. en måned og da er det utrolig deilig med stipend. For oss under 18 år er det jo umulig å få seg jobb, så jeg har jo ikke noe annen inntekt enn stipendet mitt som er på 1450 kr i måneden. Jeg har prøvd å få meg jobb i mange måneder, men jeg føler det er umulig. Jeg skal søke på Oseberg hotell nå. Eller ikke nå, men i morgen.
Jeg var på et møte på familievernkontoret i dag. Jeg har ikke så lyst å fortelle så mye om det, men jeg synes det var fint med det møtet. Det varte i hele en og en halv time.
Rett etter møtet dro jeg til byen og møtte Mathilde og hennes to venninner på Subway. Ah, det var deilig med Subway mat igjen. Det er nesten bedre enn McDonalds. Nesten. Eller de er på lik linje.
Etter maten var det endelig tid for den etterlengte shoppingen. Jeg føler det er tusen år siden jeg sist kjøpte et klesplagg. I dag kjøpte jeg et grått høytlivskjørt på Lindex, en rosa/fersken/rød/?-farget body(som jeg selvfølgelig ikke skal bruke uten et høytlivskjørt), en vanlig tynn hvit genser, sånn skjørtogtoppsyddsammen-ting fra Gina Tricot og en utrolig kul svart kjole fra H&M. Jeg er ganske fornøyd, men jeg må si Tønsbergs butikker har blitt litt dårligere enn de var for ett år siden. Jeg vil til Oslo. Eller enda bedre, London.


Jeg skal prøve å få Caroline til å komme på torsdag så vi kan få svart på spørsmålene deres. Tenker vi lager en film.
Nå skal jeg sovne til Neil Young - Old Man.
GOD NATT!

-Kamilla

Takk skal du ha

I dag hadde jeg fysikkprøve på skolen. Hipp hurra, jeg kunne likså godt spist prøvearket for det gikk himla dårlig. Virkelig skuffende at jeg alltid klarer å øve på ting læreren UNNGÅR å ha med i prøven. Etter jeg var ferdig med prøven hadde jeg pause i to timer, og mens jeg ventet på at de andre skulle bli ferdige (jeg ventet lenge) så var jeg flink og spiste matpakken min for første gang på to måneder. Da de andre endelig kom gikk tiden så alt for fort. Plutselig måtte vi inn igjen, og hodet mitt ble tung som en bil. Læreren pratet og pratet. Og pratet. Jeg bestemte derfor å gå en time før vi egentlig sluttet, siden hele meg skreik etter søvn. Faktisk så syntes jeg at det var noe jeg fortjente etter en laang natt med fysikkbok og hodepinetabletter.
Da jeg var kommet til byen fikk jeg en melding av Dina. Vi dro på cafè, og gikk litt i byen. Og siden jeg hadde fått stipendpenger kjøpte jeg meg en fin blazer og noen søte sandaler i matrosstil. Må nesten legge ut noen bilder av det etterpå.
Jeg sjekket itslearning i stad, for å se hvilke sider jeg må lese på til kjemiprøven på torsdag. Og der hadde jeg sannelig fått et brev fra fysikklæreren min. Han hadde registrert at jeg hadde gått fra timen tidligere enn de andre, og ga meg derfor fire timer i fravær. Kuuuug. Jeg skal klage, selvsagt.
Tenkte jeg skulle filme litt til dere etterpå, og jeg sletter sikkert dette klageinnlegget etterhvert, måtte bare dele litt aggresjon.

n85106500728023779583 n85106500728023821259
n85106500728023862464n85106500728023831534
n85106500728023852184n85106500728023934825
n85106500728023996731n85106500728024336581
n85106500728024349752

Bildene er tatt av søte Cecilie.



/C

På tur.

n65424551811492385754
Kamilla, Njap, Cristine og Mathilde i Fredrikstad i går.

Plug in baby

Tusen takk for søte kommentarer. Dere er søte!

Jeg vil begynne med noen få bilder av pappa, Julianne og megselv i bilen på fredag. Bare sånn for å vise hvor kule vi er.
p4110005p4110006p4110009p4110018p4110027


I går møtte Caroline og jeg, Cecilie i byen. Hun trengte noen å ta bilde av, så vi stilte opp. Hun er minst like søt som hun fremstår i bloggen sin. Etter bildene dro vi på Maskinistenes Hus og drakk litt mocca.
p4130008p4130017
p4130018
Det var kjempekoselig og vi må gjenta det.


Også må jeg jo legge ut de lekre bildene Caroline og jeg tok før vi dro.
p4130001p4130002p4130005


I dag har jeg vært på skoletur i Fredrikstad. Vi tok båt og gikk rundt i "gamle byen". Ikke så veldig spennende, men det er deilig å komme seg vekk fra skolen. Og her er en UTROLIG spennende film fra båten.




PS: Husk at det fortsatt ikke er forsent å stille oss spørsmål!

-kamilla

VIDEOBLOGG 3

Ææh. Her er den altså. : ) Vår ferskeste videoblogg. Nå håper vi sannelig på en del kommentarer fra dere, for vi har faktisk lagt mye arbeid i den.



/Caroline og Kamilla

Well I don't like the things that you're saying, so if I see you tonight, well you better not get in my way.

Æh, bare to timer til bursdag. Tenker at når festen har passert og vi er kvitt 16 hylende unger så kommer jeg til å være litt for utslitt til å blogge. Dessuten skal jeg mest sannsynlig befinne meg borte fra dataen resten av kvelden. Så, det er igjen opp til dere kjære lesere. Det er tid for spørrerunde! 

 HVA LURER DERE PÅ?
Kanskje du vil vite hvor lenge jeg og Kamilla har vært venner? Hva den største krangelen vår dreide seg om? Hvor mange piercinger vi har hatt? Hvor mange kjæledyr eller søsken vi har? Om vi liker lasagne?
Humble, naked and honest. Spør iallefall om hva som helst.

krabbe

/C

We find that we're stuck in the middle picking up the pieces of our hearts

difference
Kamilla og jeg var ute i dag. Vi gjorde noe spennende og filmet det. Men det blir nok enda en stund til videoen er ferdig. Så nå kan dere glede dere, haha.
Lillebroren min skal feire bursdagen sin i morgen. Ingen vanlig bursdag. Det er ikke lenge til han blir ti år, og i den anledning feirer han "9 og 3/4" års bursdag, med (ikke så overraskende) Harry Potter som tema. Hah. Huset vårt er fullt av tryllestaver og sopelimer.. Egentlig er det veldig søtt. Han har til og med stryket den svarte fløyelskappen sin. Skal knipse noen bilder i morgen av overenergiske barn med viftende tryllestaver.
Var du vilt opptatt av noe da du var yngre? Eller kanskje du fortsatt er det?
Selv var jeg egentlig ikke det. Ikke som jeg kommer på i farta, og nå er jeg egentlig bare opptatt på å få nok søvn.
Så god natt! : )
/C

En kommende videoblogg!

I kveld lager jeg og kamilla videoblogg men BARE om dere hjelper oss. Kom med forslag til hva videobloggen kan inneholde! :) Alle forslag vurderes og blir satt stor pris på. Så vær litt kreative for oss.

image049
Vi lar dere bestemme i dag. Jeg nekter imidlertid å farge håret russer-blondt igjen..

- Caroline

I was lying in my bed last night staring at a ceiling full of stars

snaacks 3snaacks 2snaacks 1

I dag satt jeg på med en venninne til og fra skolen.Det var herlig å slippe å løpe til bussen for første gang på rundt tre år. Nå er det bare 7 måneder til jeg selv kanskje har bil. HURRA.

Det blir altså bloggmiddag. Og alle hjerter gleder seg, ihvertfall mitt. Stemmer for at ikke-tønsbergensere får være med neste gang. :) Syns det er enormt spennende, og selvom det kanskje blir lenge til vi faktisk finner en dato som passer alle så gleder jeg meg masse. Noen morsomme BLOGGLEKER, anyone? Hehe.

Visste du at det finnes "Skittles" med sjokolade smak? Eller hva med lakrissmak? Det var nytt for meg i allefall. Så en reklame for det på en tilfeldig side jeg var innom i stad.
skittles med lakrissmak skittles med sjokoladesmak
Hva tror du, nam? Og noen som vet HVOR man kan få tak i det?

/Caroline

Pakke og bloggmiddag.

I går kom jeg hjem til denne pakken:
p4100013

Pakken jeg har gledet meg til siden forrige torsdag. Her er innholdet:
p4100004
Lykke. Poptartsene smaker veldig veldig godt. Synd jeg ikke får prøvd dem i brødristeren siden de er knust. De skal nemlig i brødristeren. Men de smaker deilig uansett. Og Ane er søt som sender med et lite flagg. Tusen takk!




Jeg (og Caroline) har lyst til å invitere noen tønsberg-bloggere på middag i den nye leiligheten min. Eller jeg vil ikke invitere, jeg vil dere skal "melde dere på". Leiligheten er ikke så veldig stor, så det er ikke plass til 50 stk., men tror jeg vil kunne få presset inn 10-15 stk. Hvis du har lyst til å komme, send meg en mail kamilla.ld@hotmail.com med ditt navn og din bloggadresse, og kanskje hvilken helg i nærmeste framtid som passer best for deg. Jeg vet ikke om jeg har råd til å handle inn mat til alle, så det blir kanskje en liten "inngangspris" på 20-50 kr. Vi får se, kanskje pappa vil spandere. Håper du har lyst til å komme!


p4100006-kamilla


EDIT: Det er bare å melde seg på middagen, selvom vi ikke har invitert deg : ) Vi inviterte bare noen få for å være sikker på at noen kom! Så tønsbergsøtinger, MELD DERE PÅ FREMDELES <3

Bright side of the road

p1010002
indiska
friis company

p1010003
sparegris, loppemarked.


I dag har det regnet og blåst surt siden jeg stod opp. Vinden bærte meg nesten bort til bussen, så jeg rakk den i allefall. Bare det blir fint om en uke, for da er det hva vi velger å kalle "helvetesuke" på skolen. Dvs 4 fagdager, fire (?) prøver. Hurra.

/C


Englekoret.

Weee, så gøy med masse kommentarer.

I går kveld var jeg på konserten "Englekoret - fra pop til opera". Utrolig bra konsert, utrolig flinke sangere, utrolig flinke dansere. Jeg har fått mer sansen for opera faktisk. Elizabeth Norberg-Schulz synger helt fantastisk. Marius Roth Christensen fra Seigmen også. De sang også en sang sammen. Jeg satt med tårer i øynene. Noe jeg nesten gjorde gjennom hele konserten. Det var alt fra musikalnummer fra Chicago, Phantom of the Opera og Bombay Dreams, til korsang og dans.
Jeg er glad Mathilde hadde en billett til meg.

t19elizabethnorbergschulzphoto

Elizabeth Norberg-Schulz


-kamilla


En koselig lørdag

Jentekvelden bestod av:

bubla engla grubla maebye tilbilde
1. Meg
2. Kamilla
3. Jenny
4. Linda
5. Ingrid

Vi 5 var bestevenner gjennom nesten hele ungdomsskolen. Da vi begynte på ulike vidregående skoler så vi bare hverandre mer sjeldent for hver måned som gikk. Nå er vi nesten aldri med hverandre lenger, men noen ganger kommer vi heldigvis sammen igjen, og har det kjempe koselig.

Kveldens desidert heldigste bilder
p1010006
p1010041
p1010053
p1010057
p1010061
Vurderer å kalle innlegget noe annet etter å ha studert disse bildene litt. Noen passende forslag?

Nå skal jeg legge meg i min nye pysj. Den er kjempe søt og lukter deilig. Litt kjipt å snakke om en ny PYSJ når jenta jeg deler blogg med nettopp har lagt ut bilder av den perfekte nye LEILIGHETEN sin. Men kanke få i pose og sekk kan man vel?

/C

Leiligheten min.

I går dro pappa og jeg endelig på IKEA. Jeg måtte jo få min lille startpakke til leiligheten min. For nye lesere: pappa har laget en splitter ny leilighet til meg under huset sitt. Jeg elsker den og den er perfekt.

Stua:
p4060005p4060015p4060016p4060007p4060042p4060036p4060037
Kjøkkenet:
p4060009p4060010p4060031p4060034
Jeg skal kjøpe ny duk.

Badet:
p4060019p4060024p4060022p4060020
Her skal jeg få vaskemaskin og tørketrommel.

Litt av den tomme gangen:
p4060029
Bittelitt av rommet mitt (det er så rotete og jeg hater sengetøyet. bildet av hele rommet kommer senere):
p4060046

Hva synes dere?


I går inviterte jeg Caroline, Jenny, Linda og Ingrid hit og vi spiste hamburgere og drakk litt vin og sprit. Det var kjempekoselig og det kommer det til å bli mye av senere. Sånn i halv 11 tiden dro vi bort til Christer. Jeg går ikke i detaljer om hva som skjedde, men jeg har aldri litt så mye i hele mitt liv. Det var foresten en som spiste litt(mye) fuglefrø og senere snakket han skremmende mye med fulgen. På dansk.


---------------------------------------------------------------------------------
Her er foresten skjørtet jeg sydde på torsdag. Ikke så veldig vanskelig å lage et skjørt av en stor skjorte.
p4040002p4040006p4040004


-Kamilla


Camera Obscura

Enda et lite musikktips. Disse hørte jeg om fra min venninne Lene :)



Lloyd, I'm Ready To Be Heartbroken.

Meet The Sneaks

Trykket nettopp inn på en blogg med mange bra musikkanbefalinger. Noen av bandene tenkte jeg at jeg kunne formidle videre til dere. Uansett om dere har hørt de eller ei, så er disse her nye yndlinger for meg. Gold Submariner  Contracts  Gary!

the sneaks
the sneaks' hjemmeside

/Caroline

To glade lopper

Photobucket Photobucket Photobucket j&oslash;sseball mongs hei
Dina og meg utenfor loppemarkedet på roklubben. Sammen raida vi stedet for alt som var verdt litt mer enn fem kroner. Hva jeg kjøpte poster jeg når jeg har anledning.

Nå har jeg ordnet håret og drukket opp kaffen min, så da bærer det til Kamilla. Det blir så koselig! Gleder meg kjempe masse. /C EDIT: jeg VET bildene er gigantiske. men det er blogg.no sin skyld, og jeg rekker ikke fikse på det. Saaarry.

Kyss, klapp og klem

epshutterneon4epshutterneon280sepshutterneon6epshutterneon5


Her sitter jeg snufsete og deilig, varm som en stekepanne og med sminken dratt ned over kinnet. Fornøyd etter en sabla effektiv dag, NAAT. Lurer på hvor lenge jeg har festet blikket i dataskjermen uten å blunke nå.. Tipper en halvtime.
Hadde HELDAGSstil i norsk på skolen i dag. Gjett om det var gøy når man er forkjøla, du. Et stille klasserom med lett irritable elever, ÈN forstyrrende person med kolshoste og snufsing ti ganger i sekundet. Hatske blikk klorte inn i meg fra alle kanter. Alle tiders.

Foresten er mine dyrebare Ray Ban's søkk borte etter helgens festlige utskeielser. Jeg aner virkelig ikke hvor jeg har gjort av dem, og nå har jeg lett til høyre og venstre, i fugl og i fisk i flere timer. De er BORTE!
Føler meg en smule bortkjemt her hvor jeg sitter trist og lei meg med "reserve"brillene fra D&G på nesa.

I morgen skal jeg stå opp relativt tidlig, måke meg bort til Maren som bor rundt et kvarter unna meg, bare for å gå enda lenger. Vi skal nemlig ta oss en runde og sjekke ut de hotte loppemarkedene som er rundt omkring i Tønsberg for tiden. Egentlig er de sikkert ikke hotte i det hele tatt, men klarer jeg å lure til meg fire-fem vesker til under tikrona så er det da godt nok for meg. Gøy med billige vafler og utvanna saft også igrunn, I like the feeling.
Etter gåturen skal jeg forte meg hjem og spise, før det bærer videre til Kamilla. Skal tvinge jenta til å lage videoblogg med meg, sånn at dere kan ha noe å le av på søndag. (Jeg kan selvsagt ikke love at dette med videoblogg blir noe av, siden jeg ikke en gang har noe videokamera.. Men vi får se da.)

bare meg
Nå er Queen på TV, og det gjør meg virkelig forbaska lykkelig. Minner strømmer på fra da pappa bodde her. Da hørte vi alltid på Queen i kjøkkenet eller stua. Det minner meg også om da jeg snek meg ned i stua sommerkveldene i 2004 og satt på "VH1" hvor Bohemian Rapshody og Another One Bites The Dust ble spilt i det uendelige. Minner fra London har jeg også, da jeg så "We Will Rock You", en kjempe fin musikal. Herre jesus, for et band. For en mann Freddie Mercury var. For en mann Brian May er. For noen tekster.. Heeerlig.

llama1

-Caroline

Soul kitchen

Et knippe bilder fra forrige helg
n52540518910331105127
n52540518910331135782
n52540518910331156715
n52540518910331167037
n52540518910331219104
n5254051891033125513
n52540518910331291939
p1010006
p1010019
p1010011


Hva har jeg og førti år gamle tupper til felles? Symøte, vel.
Mathilde, Kamilla og jeg satt sammen i Melsomvik i dag og sydde på noen store skjorter funnet på loppemarked, og sannelig fikk da noen riktig lekre skjørt se dagens lys bare noen timer senere. Skal ikke skryte for mye av dem ennå, men det er hyggelig å ha noe kreativt å drive med til en forandring.
Ellers sitter jeg her og funderer på hvordan jeg skal skaffe penger til alt dette jeg har lyst til å ha råd til. Her om dagen ble jeg bedt i en riktig så fristende bursdag. Bursdagen skal feires på hotell i Oslo, og det blir sannelig ikke så billig. Jeg er nok rundt 200 tomflasker unna til å få råd til det, med andre ord ser det litt mørkt ut.
Presentasjonen jeg hadde om Devendra Banhart i forrige uke gikk helt greit forresten, fikk en sterk firer, selvom jeg kanskje hadde rodd inn en femmer om det ikke var for at jeg var litt smånervøs.
Blir nok mer blogging i helgen, skal nemlig ta det litt rolig. Jentekveld hos Kamilla på lørdag da, sammen med noen herlige ringshaug piker.

/C

Thom Hell

Jeg gleder meg til å se denne mannen på hove:
104333151l
Thom Hell heter han og han synger vakre sanger. Jeg liker spesielt Nobodys Fault But My Own.

Skal du på hove?

-kamilla

Poptarts!

Jippi, jeg har vunnet Poptarts - Chocolate Chip Cookie Dough! Jeg gleder meg så til å smake. Jeg har alltid tenkt at amrikansk godteri må være sinnsykt godt. Ihvetfall når jeg er veldig glad i det søte, og ikke det sure.
Tusen tusen takk til Ane.



image018image019image020image027image035image030
caroline og kamilla 2005


-kamilla

Just a little bit.

Mathilde er så skuffet over at folk er så dårlig å blogge fortiden. Dette er Mathilde: http://www.freewebs.com/sweetpuddingpie/

Nå har vi design og arkitektur og vi lager bursdagsinnbydelser og plakat til...hva var det igjen? Uansett, vi lager dette i Illustrator som er hundre ganger vanskeligere enn photoshop. Eller, vi har jo ikke lært det ordentlig.
Åh, jeg skulle ønske jeg var mer kreativ. Alt jeg lager ser like kjedelig og likt ut. Kanskje jeg har valgt feil linje?

I dag skal Mathilde og jeg kanskje sy litt klær. Skal ringe Caroline og høre om hun også vil. Caroline og jeg har tenk på dette lenge, men aldri kommet igjen. Vi vil sy skjørt og kjoler. Jeg finner nesten ingen skjørt som passer til meg og som er akkurat sånn jeg vil ha dem.

Her er noen bilder Caroline og jeg redigerte når hun var med meg på skolen:
blcaro sexyblodckami

-Kamilla