Fineste bursdagsbarnet.

Gårsdagens bursdagsfeiring var helt fantastisk fin. De beste tønsbergjentene var samlet under taket på Melsom. Det var Kamillas dag og alle koste seg veldig. Spiste herlig mat, det var virkelig ingen ting man kunne savnet på det bordet. Mathilde må love å lage olivenbrød i min bursdag òg, for det var helt nydelig. Fikk ikke tatt bilde av gaven min til Kamilla, kanskje hun tar et? Uansett, alle må få vite at jeg er uendelig glad i Kamilla min og at jeg håper hun hadde en fantastisk natt sammen med oss.

fest
muffines
n73830533139820877651

Caroline

Happy birthday to me!

Da var jeg 18 år. De fleste sier de ikke merker at de har blitt noe eldre når de har bursdag. Kanskje det er rart, men jeg føler meg eldre. Jeg føler meg 18 og ikke 17. Det er deilig.
Bursdagsfesten i går var kjempekoselig. Jeg feiret jo med mine beste jenter. Vi ble for mette på god mat og droppet kaken og godteriet. Uten om muffinsene Mathilde hadde laget. Og hun hadde laget dem sånn jeg ville ha dem! Klokken 12 samlet alle seg og sang for meg. Til og med danset for meg.

Bilder kommer senere.

-Kamilla

Siste dag som barn.

Etter i dag er jeg ikke lenger barn. Når jeg tenker på det er det litt skummelt. Føler at nå må jeg ta mye mer ansvar for meg selv og mamma kan ikke drive å ordne alt for meg. Det er trist å tenke på at jeg aldri mer kommer til å være barn. Barndommen/tenåringsåra min/mine er helt over. Jeg veit at jeg ikke blir en voksen dame med 3 barn og huslån over natten, men jeg blir sett på som voksen.
Selvfølgelig er det deilig også. Jeg kan kjøpe røyk og alkohol helt selv, jeg fikk jobb, jeg får visa så jeg kan kjøpe ting på nettet helt selv, jeg kan få lappen og "for mye fravær"-lappene blir sendt til meg istedenfor mamma.

Jeg kom hjem fra jobb for en time siden. Aaah, jeg er sliten. Om tre timer kommer det mange søte jenter som skal feire gebursdagen(for kaller folk det det?) min sammen med meg. Jeg gleder meg og det blir masse god mat. Mathilde har vært så søt og laget muffins til meg. Jeg sa jeg ville ha lyserosa glasur, så jeg håper hun oppfyller ønsket mitt.

-Kamilla

Teenage leather

I dag er det to dager til Kamilla fyller 18 år, og jeg er nesten ferdig med gaven min til henne. Å, jeg syns den blir veldig fin. Den er iallefall veldig personlig, så jeg håper virkelig hun blir glad for den. Forresten, kjære dere, vær så snill og skriv gratulerer til henne på søndag så blir hun super glad! :)

Jeg må forresten fortelle litt om dagen min. Morroa begynte med at jeg nesten forsov meg om morgenen, med andre ord null morgenkaffe, null sminke, bare småfint hår, og mismatch av sko. Resten av timene ville jeg bare sove.. Og bytte sko. I siste time var det gym, og som jeg allerede har lekket ut med betydde det Cooper-test i dette tilfellet. Hmm, jeg er for sliten til å skrive om det. :) La oss bare si at det gikk bedre enn forventet, men allikevel ganske mange meter unna en 6'er.

Dette skjørtet tror jeg at jeg skal ha på meg i morgen. Hva syns dere?
tadaa
Vintage
H&M
Ekte perler
Nesten-fint hår etter en slitsom gymtime.


Caroline.

tuesday, i'm not inlove.

Tirsdager på skolen må være den kjedeligste dagen. Vi slutter klokka 4(!) og vi har teknologi og forskningslære, historie og design og arkitektur. design og arkitektur er egentlig gøy, men den oppgaven vi fikk forrige uke er drittkjedelig. Nå er det historie og jeg trodde det skulle bli fint med en streng og seriøs lærer, men jeg tok feil. Jeg har aldri kjedet meg så mye i hele mitt liv. Eller det har jeg, men jeg tror ikke jeg har klart å registrert et eneste ord han har sagt siden han sa vi fikk lov til å åpne pcen for å lage en mappe.
Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg skal ligge på sofaen og se på de to filmene jeg tok med hjem fra jobb i går og kose meg i hjel.

YES, storefri. NEI, han vil ikke slutte å snakke.

-Kamilla

Jobb.

dsc00400
Da var jeg ferdig med mine to første dager på jobb. Jeg stortrives og føler jeg får det helt greit til. Jeg vet hvordan jeg bruker kassa, jeg er blitt ganske flink til å lage pølser og eg klarte til og med å lage hamburger med en fancy maskin. Kanskje dette er stedet jeg hører hjemme. Kanskje det er her jeg skal være resten av livet. Njææ, kanskje ikke.. Jeg kler ikke helt jobbt-skjorten.

Så jeg har ikke gjort annet enn å jobbe denne helger. Eller min mor og stefar giftet seg på fredag. Det ble et kjempekoselig bryllup, selvom jeg kjedet meg veldig de siste timene. Det var jo bare voksene som var invitert. Men vi har maaasse resten igjen, så frokosten blir kanskje litt voldsom.
(litt bilder fra bryllupet kommer senere)

-Kamilla

Shake a fist

Da var første skoleuke etter ferien over, og jeg er svært lettet over at jeg fortsatt har følelsen av å ha valgt helt riktige fag. Jeg hadde visuell kunstfag i dag, og ble ferdig med mappen min som var det første vi fikk i oppgave å lage. Jeg brukte lang tid på ulike skrifttyper på mappen, jeg skrev "Kunst" og "Caroline" og brukte veldig god tid for å være meg. Ble tilslutt veldig fornøyd med bokstavene mine. I tillegg tegnet jeg et cocktailglass med en malingskost i, da det var det første som poppet inn i hodet mitt da jeg funderte på hva jeg skulle ha på mappen. Syns det passet meg igrunn.

Jeg hadde min første gymtime i dag. Det var ikke fullt så gøy som visuelle kunstfag kan du si, men det gikk forsåvidt bra det òg. Jeg prøvde å være aktiv, men føler ikke helt at jeg kan plasseres under den kategorien ennå. Jeg fikk en "gladnyhet" om at jeg må gjennom Cooper-testen neste fredag. Jeg får gjøre en tanke om til alvor og skaffe meg spenstkort!

Siden sist har jeg forresten skaffet meg ny mobiltelefon. Den er drit lekker. Det er faktisk noe å klappe for, for de siste telefonene jeg har hatt har vært ganske stygge. (foreksempel "retro"mobilen min Nokia 3510i og sporstelefonen fra Sony Ericsson) Men så fant jeg ut at jeg skulle slutte å lure meg selv; design HAR mye å si.

samsungu600blackgoldlimitededition
My baby.

Nå skal jeg google etter fine butikker i København. Jentegjengen og jeg skal dit i oktober. Hurra for det!

Caroline


RUSS 2009

Hvem møter vi på Kongeparken i år? : )

VI GLEDER OSS.


Jobb, glad og headerkonk.

Jeg har fått jobb! Endelig, jeg har fått jobb. Jeg har søkt på jobber i et år uten lykke. Nå blir jeg endelig 18 år om 11 dager og da er det plutselig mye lettere. Interessert i hvor jeg skal jobbe så du kan komme å besøke meg? Tenkte meg det. Jeg skal jobbe på vakre "Shell" på Melsomvik, 5 minutter unna der jeg bor. Det er så praktisk! Jeg håper du vil komme å kjøpe ei pølse av meg :)
Jeg er så glad.

Ellers har resten av dagen også vært veldig bra.
-Gymmen på skolen var faktisk ganske gøy. Vi spilte vollyball som er min favorittsport(den eneste sporten jeg liker) og jeg liker læreren.
-Kjøretimen gikk veldig bra. Jeg har blitt mye bedre med clutch. Jeg øver jo bare med automatgir hjemme siden vi ikke har noe annet. Neste kjøretime begynner vi med "trinn 2".
-Så var jeg på jobbinvertjvu og jeg fikk jo jobben.
-Klokken 5 møtte jeg fire søte jenter på "Himmel og Hav" for å planlegge turen vår til København i høstferien. Jeg gleder meg! Vi skal shoppe, drikke, shoppe, på tivoli og kanskje shoppe litt mer. Veldig veldig fint å begynne å jobbe nå, sånn at jeg har penger til alt dette.


Jeg tar headerkonkurransen i samme innlegg.
Vi har fått inn 6 headere. Tusen hjertelig takk til de som har laget disse til oss.
Såååå, nå er det din oppgave å fortelle hos hvilken du synes vi burde velge. Som sagt får vinneren en liten gave. Vinneren er ikke nødvendigvis den som får flest stemmer her, vi vil bare vite hva dere mener.

Kaja:
1.sundaygirls


Mariell:
2.sundaygirlsheader

Helene:
3.sundaygirlsheader2

4.sundaygirls2
(Hun har altså laget to)

Maren:
5.sundaygirlsheader

Karina:
6.744346-Kamilla

Hello, my name is Fred.

hotkam


-Kamilla

She's like the wind.

Det skjedde vannvittig mye i går! Ikke bare fikk jeg ordnet opp med skole.. Jeg fikk også shoppet mye fint. Jeg brukte litt for mye penger, men for første gang noensinne er det ikke min egen feil. H&M har fått meg til å betale for en blazer jeg ikke kjøpte. 249,50 rett ut av luften. :( Drar inn i dag og hører med dem om det er noe jeg kan gjøre, men jeg tviler. Oh, i tillegg til shopping fikk jeg bestilt ny frisørtime. (Frisøren min er forresten den beste)


Kamilla besøkte meg også i går. Å, hun er så søt at jeg blir feit av å se på henne. :) Lurer på hva jeg skal gi henne i bursdagspresang. Dagen nærmer seg, og jeg må finne på noe smart snart. Tror hun er den eneste jeg faktisk husker å planlegge bursdagsgaver til. Jeg syns det er fint å ha en så god venninne.


Caroline.

PS: Til dere som venter på kåring av headerkonkurransen, det har seg slik at jeg ikke får lastet opp bilder inn her for øyeblikket, så det må dessverre vente til etter jeg har vært i byen. ; )


My shoes are made for walking.

gaudi columns
Da er jeg offisielt ferdig med realfag, og begynner på skolen med sosiologi og visuell kunst. :) Hurra!

Hvilket fag gleder du deg mest til i år?


Caroline.

The big journey.

Så er snart "ferien-som-gjør-livet-mitt-verdt-å-leve" over, og da er det på tide med shopping.
Funnet en trenchcoat fra Gant som jeg gjerne vil prøve, så nå håper jeg de snart får den i Gant-butikken i Tønsberg.
Itillegg må jeg finne meg et fint høstskjerf, en søt lue, noen tøffe sko med kilehæl, noen varme, strikkete strømpebukser i grå - beige - hvit og sort.
Noen som vet om noen fine butikker i Tønsberg/omegn - Oslo som kanskje har noe av det jeg ser etter?

Jeg starter kanskje med shoppingen i morgen, Kamilla og jeg skal se litt i byen sammen. Det blir fint å se henne igjen, vi har ikke vært ordentlig sammen på flere uker.

Hvordan skal dere nyte de siste dagene av ferien?

Caroline.

Fortsettelse av headerkonkuranse

I starten av juli hadde vi vår første konkuranse (se lenger ned på siden). Vi etterlyste en ny header laget av en av dere vakre lesere, da vi selv bare har Paint til hjelp og derfor ikke lager særlig fine headere. I løpet av bare noen få dager trillet det inn fire fine headere laget av noen utrolig kreative blogglesere. Det gjorde oss temmelig bløte i hjertet, tusen takk! <3
Alikevell håper vi det er flere som kunne ha lyst til å hjelpe oss og utsetter konkuransen i ÈN UKE TIL. :) Vinneren får en veldig fin og søt premie laget av oss! (Den er verdt det!)

Mer informasjon finner du HER

/Caroline

EDIT 13.08.: I morgen tenkte jeg å skrive et innlegg hvor dere kan stemme på hvem av headerne dere synes vi skal bruke. :) Med andre ord, om du har lyst til å vinne en søt premie må du lage en header NÅ.

"Can I call you by name..?"

"Unnskyld.. Du er Kamilla ikke sant? Og har blogg?"
Det var noe en sa til meg en gang. Vel, det stemte, utenom at jeg er Caroline.

Så bare for å rydde opp i en mulig missforståelse..

carolineeeeeeeeeeec
DETTE er Caroline

carolineeeeeeeeeeec2
mens DETTE er Kamilla

Ellers er det ingen ting jeg liker bedre enn at folk leser bloggen vår og innrømmer det! :)

J'aime Paris

56u

Til høsten reiser jeg kanskje til romantikkens hovedstad for en to og en halv-ukers ferie. Før den tid trenger jeg tips om hvor jeg bør dra for best shopping, hvor de koseligste cafèene er lokalisert, og de fineste kunstmuseene. Vært i Paris tre ganger før, men jeg trenger virkelig å friske opp hukommelsen!

Vært i Paris? Gi meg noen gode tips! :)

/Caroline.

Cry baby

I dag overdøvet regnet lyden av vekkerklokka mi. Hjelp? Det tunge regnet har skylt bort alle de herlige sommerminnene, og vi sitter igjen med en kald høst. Jeg kommer til å sitte inne under dyna, røyke sigaretter og høre på trist blues helt til sola er tilbake.

p1010047
/Caroline

Look Twice.

Woooo, jeg fant bilde av meg på The National Bank sin hjemmeside!
slottsfjell16meg
Hvor kult er ikke det? haha.

slottsfjell0slottsfjell1


-Kamilla

Date With the Night.

Jeg fikk beskjed av Caroline at nå var det min tur til å skrive et blogginnlegg. Here it goes.

I dag har jeg vært på shopping med Christin-Helen. Hun velger alltid de gangene jeg ikke har penger (som egentlig er alltid) til å shoppe. Shopping med Christin-Helen, hmm, kan være ganske krevende. Hun er vel den mest kresene personen jeg vet om, men i dag var hun faktisk ganske flink. Vi hadde det fint og hun spanderte til og med en Subway-baguett på meg.

Når jeg kom hjem så mamma og jeg på "P.S. I love you", spiste popcorn og drakk sjokolade-kaffe. Det er koselig når det er bare oss to hjemme. Jeg likte foresten filmen veldig godt. Jeg hadde store forhåpninger til den og den skuffet ikke. Caroline, Thomas, komme i morgen og se den med meg før jeg leverer den tilbake? :)

Her er noen bilder jeg tok med en engangskamera jeg fant tidligere i sommer. Jeg liker engangskamera-bilder.

Skolen:
t001003t001001
Ringshaug-stranda:
t001005t001008
Melsom-stranda:
t001015t001017t001018t001019t001023t001025


-Kamilla

Hungry hearts

n6662650643201629347

I går ringte en tidligere bestevenninne meg. Vi pratet i over to timer om alt og ingenting,  og ble enige om å møtes i dag. Vi ble enige om hvilken cafè vi skulle møtes på, og jeg sendte henne en melding med busstider slik at det ikke skulle være noe problem for henne å komme. Jeg merket til og med at jeg hadde savnet henne, til tross for at de siste gangene jeg har møtt henne har vært litt turbulente.
Men guess what; hun ditchet meg. Det føles rart.. jeg har ikke blitt ditchet ordentlig siden 8.klasse. Vel ihvertfall, jeg merker jeg er litt såret selvom jeg ikke vil bry meg om det.

Min flotte venninne Dina kommer en tur snart, vi skal se en film. Hun har vært i Hellas i ti dager, og jeg gleder meg til å se henne igjen. Det får meg nok på bedre tanker. : )

/Caroline

PS: I morgen skal jeg være en skikkelig blogghore, slik at jeg får skrevet mer om tidligere konkurranser og sånn vi har hatt som snart vil bli avsluttet og kåret en vinner på. Beklager ventingen!

august 2008
ma ti on to fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31