Ting å gjøre om høsten

Dra på kunstutstilling.
Selv har jeg vært på en del allerede denne høsten. Men gleder meg mest til å dra på Andy Warhol's utstilling "Andy Warhol".
banana1967andy and edieandywarhol162263

Dra på konserter.
Ingen ting er bedre enn intime konserter innendørs om høsten. Selv har jeg lyst til å se Marit Larsen, på Parkteateret Scene, 14 november. (Men tror dessverre at det er 20års aldersgrense)
marit

Shoppe nytt til vinteren
Det er på tide å se etter fine vinterkåper, nusselige luer, deilige varme tights og classy skinnstøvletter.
Det skal jeg gjøre i København.

shop

Se på film hjemme
Det skulle nesten vært obligatorisk å bruke èn hel dag i uken hjemme, bare se på film, tvserier og drikke kakao.
sexandthecityprettywoman

Dra til frisøren
Vitkig å unne seg noe. Og om høsten er det deilig med forandring du blir glad for.
p1010169p1010180

Finne på kreative ting med venner.
Slik at man ikke dør av høst/vinter-depressjon. Dra på turer til Strømstad sammen, overnattinger i Oslo og andre byer, og bare ha det gøy sammen.
barkamilla

Caroline

Min helg.

En av tingene jeg skal kjøpe i København er kamera.. Jeg er lei av å laste mobilbildene mine opp på dataen for så å bruke en halv time på å gjette hva jeg har tatt bilde av. Noen som vet om et billig og greit digitalkamera?

silverhot
I helga har jeg blant annet vært på konsert og sett Silver. Her kunne jeg vist et av bildene jeg tok, men siden mobilkameraet mitt ikke samarbeider helt med lyskastere og raske bevegelser er det altså fint lite å vise. Jeg kan likevel love at konserten var fin, at det var mye bra for både ører og øyne. Det var flaut få som hadde fått med seg at det var konsert den kvelden, (Jeg tror vi var rundt 30-25, inkludert meg selv, Kristin og Kamilla.) Allikevel var det mange ekle, stripete tenåringer der.

I går hadde jeg en rolig kveld hjemme, med ferdigpizza, ansiktsmaske og "Nord og Sør" (serie med bl.a Patrick Swayze. <3) Det var veldig deilig, og nå har jeg masse energi.

Jeg har forresten to spørsmål som jeg må stille:
Bloggen vår er så vidt sammensydd om dagen, derfor kommer vi til å sette av mer tid til blogging. 1. Hva synes du vi bør blogge mer om?
Vi skal dessuten videoblogge i ferien. 2. Hva bør vi ha med i videobloggen?
Fint om flest mulig svarer slik at vi kan gjøre bloggen mer interessant for dere!

Caroline

Njappski.

img5369img5393
Se på den søte jenta som sitter her ved siden av meg. Got to love her!

Trykk og foto.

Jeg er så glad jeg valgte valgfaget "Trykk og foto". For meg som har lyst til å studere foto nærmere, passer dette yppelig. Vi hadde nettopp en oppgave der vi skulle lage en dokumentar ut av bilder. Her er mitt svar på oppgaven.
video:film

-Kamilla

Headerkonkurranse avsluttet

På tide at vi fikk avsluttet headerkonkurransen vår. Det var utrolig vanskelig å velge ut èn av bidragene, for jeg syns egentlig alle var fantastisk fine. Men nå har vi altså kåret headeren som bloggeren Feil laget til oss som vinner. Hun blir kontaktet i løpet av noen dager. Vi røper ikke hva hun vinner ennå, så dere får vente og se. :)

headeren
Headeren til Karina er nå i bruk, vi har bare gjort en bitteliten endring på den. Vi elsker den allerede!
Hva synes dere om vårt nye design?

Sundaygirls

København

Tiden går fort, og nå er det bare litt over èn uke til høstens begivenhet for min del. En tur til København med jentene, som bare skal bestå av shopping og fest. Jeg har brukt denne morgenen på å finne steder som kan gjøre turen best mulig.

Her kommer min lille København-shoppingguide:


ACNE                                        Foto: acnestudios.com

mainwomens66a2b7c28172f1b3140934d673e0fabee7newyorkmainwomens04acae5cc700e6454c108491c085e8ca85
Skoene og buksene til Acne er helt fantastiske. Acne har egen butikk i København.
Adresse: Gammel Mønt 10, 1117 København  


URBAN OUTFITTERS           Foto: urbanoutfitters.com

fall urbanurban shoesurban

Jeg nekter å dra til København uten en tur innom UO. Her er det mye stilig stæsj.

Adresse: Østergade 42, 1100 København K


TOP SHOP                           Foto: topshop.com

mainimgjpgtopshop

Jeg har ikke vært innom Top Shop siden jeg var i London for nesten et år siden. Derfor er det på tide med et nytt besøk. Man kan finne Top Shop fem forskjellige steder i København. Jeg kommer til å tilbringe mye tid inne på Top Shop i kjøpesenteret "Illum"

Adresse: c/o Illum Department Store - Topshop, 4th Floor, Østergade 52, 1001 København.

 

HENRIK VIBSKOV                             Foto: oslopuls.aftenposten.no

denmarkfashionhenr42053b

Spennende dansk designer, som blant annet lager utrolig mye kult accessories.

Adresse: Krystalgade 6,1172 København K


AGENT PROVOCATEUR               Foto: wikipedia.org

622pxagentprovocateurlondonarp

Not just underwear. Agent provocateur er i en klasse for seg selv. Her kommer jeg sikkert til å bruke en del penger.
Adresse: Pilestræde 6, 1106 København K


Dette er igrunn bare et lite utdrag, det fins så mye der! Jeg har itillegg til å finne mange fine klær/accessories-butikker funnet deilige restauranter og cafèer, og stilige klubber. Blir lite søvn og enormt pengebruk med andre ord.

Shermans Traveler har forresten kåret København til verdens 3. beste shoppingby.
Her er listen:

lista

Jeg gleder meg.

Caroline

For noen vakre jenter.

img5477
img5468
img5494
img5451

-Kamilla

Russekro.

Da var første russekro overstått. Det var gutta i "Watt Opp"-bussen som arrangerte kroa på Himmel og Hav. Tema var 80-tallet og jeg følte jeg fikk en rimelig bra 80's-look. Haha, synd jeg ikke har noe bilde. Ellers storkoste jeg meg og synes det var veldig vellykket. Vorset litt hos Thea først med tyrker, bringebærlikør, cider og vin mens vi så på Mean Girl og Top Model og gjorde oss om til det styggeste fra 80-tallet.
Planen min om å ikke bli full feilet..

heim

-Kamilla

Fun times

Åh, jeg hadde det så gøy i går. :D Kvelden begynte på et vorse til en god venn av meg, sammen med noen av jentene mine. Der lekte vi selvoppdiktede drikkeleker, og tro meg, det er de beste drikkelekene jeg har vært med på noensinne. Vi ble etterhvert fine i farta kan man si, og vi var klare til å innta festen vi skulle på. Vi kom frem, og innså at det var et temmelig lite lokale med mange folk, og i mitt tillfelle ikke så alt for mange kjenninger. Ingrid og jeg besluttet å haike til byen, og var heldige og ble plukket opp av en tidligere venn. Vi dro på byen, møtte på en drøss av kjentfolk og hadde det drit gøy. Jeg fant Kamilla der, blant alle menneskene, og vi holdt sammen utover. Kvelden endte med et nach på Husvik. For noen søte mennesker! Det ble lite søvn i natt, jeg gleder meg til i morgen.. God natt :)

Caroline

Todays outfit

I'm going mobile..

blablahiohnewkj
Rolling stones tee - Platekompaniet
Highwaist skirt - Urban
Flowerpatterned pantyhose - Vintage

Klar for kveldens party.. :)

Caroline

Don't you love her as she's walkin' out the door.

Etter å ha lest gjennom diverse moteblader den siste måneden har jeg fått tilbake den gode, varme høstfølelsen. Det er ikke lenger en stor klump i hjertet mitt som sier at sommeren er det eneste bra med året. Nå gleder jeg meg til å ta på meg tykke og fine strømpebukser, leggvarmere, pene ullkjoler, store sjal, strikka luer, vakre og klassiske kåper, og varme støvletter. Hurra for å kunne surre seg inn i masse deilige klær!

I dag har Thomas, Kamilla og jeg dratt til Sandefjord og hatt pizzadate på Peppes. Vi blei så mette at vi nesten måtte rulle ut stakkars. De er de fineste vennene man kan ha, veit ikke hva jeg skulle gjort uten. :) Nå ligger jeg langflat på den myke sofaen til papsen og drikker kååla. Er det helg så er det helg. Tror det blir her jeg krasjer i natt for øya mine er tunge som lastebiler.

På mandag er det årets første russekro her i Tønsberg, men siden jeg er så heldig og er novemberbarn så skal jeg heller på fest på Gjennestad i morgen, sammen med verdens beste Jenny. Tror det blir ganske så bra det òg jeg. :)

Nå tenkte jeg at jeg skulle sovne til en Ben Stiller-film her. (Ikke en av de morsomme han har spilt i, nei)
HA EN FIN FREDAG!

img3931
Meg en gang i forrige høst.

Caroline

Toronto

toronto2
p109525258o
Stor sjanse at jeg blir her to måneder til neste år og besøker en venninne.

Noen som har vært i Toronto før?

Caroline


(Th)inspiration

2008052803
2008032101
2008041901
1220735221217
2008051001

Vakkert, lix. - fra Hel-looks.com

Caroline

I wish I was a sacrifice but somehow still lived on

hello
Gud, jeg er trøtt.

Fant noen fine ting i et blad jeg leste i her om dagen. Lurer på om jeg finner det/noe tilsvarende i København. I allefall, her er tingene.
(Tatt fra et blad med mobiltelefon.. Beklager)

getattachmentaspx
rosa rayban, m/ styrke

uten navn
kåpe, miss sixty

luaa
lue i ull og akryl, modström

Deilig med helg igjen. Denne uka gikk ufattelig fort, for jeg hadde så mye å gjøre hele tiden. Jeg har startet det nye skoleåret med å gjøre alle leksene mine til riktig tid. Det er fint med litt system.

I dag skulle jeg egentlig ut med noen venninner, men jeg har feber, så jeg besluttet å bli hjemme istedet så jeg blir frisk.. Faren min har forresten kanskje fått solgt huset sitt i dag, så snart får jeg den lille leiligheten min. Det blir fint.
På tirsdag skal jeg forresten klippe meg. Vet ikke helt hvordan ennå :O Noen idèer, anyone?

Caroline.

Jeg har et syndrom.

Jada. I dag var jeg hos legen for å sjekke hvorfor kneet mitt gjør vondt hele tiden. Det føles ut som beinet skal dette av hvis jeg setter meg på huk og skal reise meg. Etter 20 minutter med prat og sjekking av kneet mitt fikk jeg vite at jeg har et syndrom. Det kalles patellofemoralt smertesyndrom som jeg har i mitt høyere kne. Det kan ikke kureres, men det vil bli bedre når jeg blir eldre. Og det kan vel ikke skade og gå ned noen kilo heller. Jeg fikk resept på en type smertestillende og en lapp til gymlæreren min om at jeg må holde meg unna løping på hard underlag og bøy og strekk i kneet. Sånn sett er det jo positivt å ha det. Jeg er vel ikke den som elsker gym mest av alle. Spesielt løping. Så nå må jeg begynne å sykle på treningstudioet istedenfor elipsemaskinen som jeg liker best. (jeg skammer meg over at jeg ikke har vært på treningstudioet siden rett for sommerferien).

Ellers har jeg vært på skolen og jobbet. Merker at det er ganske slitsom å jobbe fra 15.00 til 23.30, men jeg får masse penger.
Nå må jeg sove, for jeg skal være på jobb halv åtte i morgen tidlig. Dette blir min første tidligvakt alene. Jeg har jobber tre senvakter alene nå, men det var det jeg fikk mest opplæring i også. Fikk bare en opplæringsdag med tidligvakt. Men men, det er jo ikke så mye forskjell.

Vi tok foresten kassebilde på skolen i dag. Noe jeg ikke visste om. Jeg måtte stå helt i midten ved siden av to jenter som er ganske mye lavere enn meg, jeg hadde på meg knall rød kåpe, kan som satt foren meg lå istedenfor. Tror du kan synes godt på bildet? Mhm. Jeg ser så sykt stor ut i tillegg. Fysj. Portrettbildet ble ikke noe særlig fint heller.

Her er en link til alle bildene fra bursdagen min. Om du er interessert, ta en titt:
http://www.facebook.com/photos.php?id=738305331#/album.php?aid=149659&id=738305331
Jeg vet ikke om du må være venn med meg på facebook eller ikke.

-Kamilla

september 2008
ma ti on to fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30