Nachååååz.

dsc0022
dsc0019

Caroline kom til meg i går og vi lagde verdens beste nachos og drakk julebrus. Vi så på halve "Den siste revejakta" og videoer av spøkelser på youtube når vi la oss. Kozzz.
Klokka 1 ringte Ingrid x 2 og sa de var på vei til meg. Jeg svatt noe fryktelig for jeg trodde det var alarmen som ringte og at jeg straks skulle på jobb. Noe som var litt rart i og med at jeg ikke hadde satt på noe alarm. Men ihvertfall, Ingrid H fikk lappen i går og hun og Ingrid E kom kjørende i en liten blå bil og vi tok en liten tur. Caroline ble ikke med. Hun ble bare sur på meg siden jeg skrudde på lyset. He he.

I dag har jeg laget ferdig russekortet og russelappen min og jobbet. Utrolig hvor fort helgen går når man nesten bare jobber. Nå har jeg jobbet fra torsdag til i dag og skal jobbe i morgen også. Men jeg prøver å tenkte på den 10. hvor jeg får masse penger inn på kontoen.

God natt.
-Kamilla

Hello, Oslo this time, don't be so hard on me.

ja1
n66626506449932676127
n66626506449932665041n66626506449933861121n66626506449933883946

Var i oslo med kunstklassen på torsdag. En helt fantastisk dag jeg kommer til å huske lenge. Vi dro på Astrup Fearnly museet og så Andy Warhol-utstillingen, og deretter på nasjonalgalleriet og så Edvard Munch sine mest kjente malerier og norsk realisme (blant annet "Pubertet", "Kampen for tilværelsen" og "Albertine hos politilegen")
Jeg kjøpte forresten en kjole på Zara. Den er råflott. Bilde kommer senere :)

/Caroline

Nesa mi.

dsc0018

Jeg har ryddet i alle tingene mine i dag og jeg fant denne. Den fantastiske besjelingen av nesen min fra 1.klasse på vgs. Det er helt utrolig hvor flink jeg er.

dsc0023

Du bestemte - jeg fotograferte

Det ble dessverre ingen bilder av solnedgangen/soloppgangen i dag. Fikk rett og slett ikke tid. Og nå er det både for mørkt og for kaldt til at jeg kan gå ut å gjøre noe.
I dag har jeg gjort alt for lite lekser, og alt for mye annet. Kamilla og jeg hentet billetter, dro på cafè ("Jordbærpikene) og shoppet i dag. I tillegg har jeg laget middag og sett på tv. Hihi.
Photobucket Photobucket
Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nå skal jeg legge meg. Har laang dag i morgen. :--(

/Caroline

Du bestemmer - jeg fotograferer

img1016
Fikk et nytt hus i helga. :)

I morgen har jeg fri fra skolen, og det "eneste" jeg har planer om er å gjøre lekser. Man bruker ikke en fridag bare til lekser. Derfor har jeg bestemt meg for å legge sjela mi i henda på dere i noen timer, mer bestemt; jeg knipser - dere bestemmer av hva!

Såå, hva vil dere se? Verdens mest rotete rom? Min plagsomme lillebror? Frokosten min? Verdens fineste nabo - Ringshaugstranda, Tønsberg sentrum? Kamilla uten sminke? Tøflene mine?

Forslag må gis innen i morgen tidlig. - Ellers blir det kun bilder av farmoren min to måneder fremover på denne bloggen.

/Caroline

22. & 23. nov

I går:
dsc0027
dsc0050

dsc0085

Ja, vi drikker sammen med småbarn..

I dag:
dsc0141
På vei til mormor. Julianne har sin første mattetentamen i morgen og hun øver hardt.

dsc0179
På fredag ble mormor 77 år og vi feiret det i dag. Se så søt hun er. Hun er verdens beste mormor.

dsc0148
Familie.

dsc0149
Mer familie.

dsc0173
Min søte kusine Sara.

Nå:
dsc0004dsc0016


-Kamilla

Sjablong.

sjablong1
Min første sjablong. Jeg ble ganske fornøyd. Ser dere hvem sine øyne det er?

-Kamilla.

Første natt på nytt rom.

Da har jeg ENDELIG fått flyttet inn på mitt nye rom over garasjen. Det er så utrolig deilig å komme seg vekk fra det grusomme rommet som egentlig er egnet til kontor inne i huset.

dsc0096
dsc0102dsc0099

Har selvfølgelig ikke fått flyttet inne alt. Madrassen er vel ca det eneste, pluss litt pynt. Holder på å pakke sammen alle klærene mine som tar en evighet.
I kveld skal jeg til Sandefjord med Caroline. Jeg gleder meg :)

-Kamilla.

Endelig er det helg igjen

Uka hvor jeg hadde fire prøver på fem dager er endelig sakte men sikkert over, og jeg skal nå slappe av i Sandefjord i to dager. Egentlig skulle jeg vært der nå, og shoppet på nyoppussede Hvaltorget. (Sandefjords shoppingsenter, hihi)
Men pappa kommer jo ikke........
img0939
Hater å vente.

Forresten. Tønsberg er egentlig en veldig fin by om vinteren. Her en kveld var jeg ute med Thomas, og knipset litt bilder.
img0913
Nissefar. I bakgrunnen ser du "Kaffespesialisten", som selger verdens beste julete.

img0920
My tiny dancer.

/Caroline

Bleik og blid

img0909

Er vel ingen bloggtrender jeg ikke følger, så nå står solarium for tur.
Hehe, egentlig skal jeg bare ta sol med min fine venn Thomas fordi jeg vil holde han med selskap.
Tjue kreftfremkallende minutter skal jeg unne meg, sånn at jeg blir god og varm. :)

/Caroline

PS: Creds til dere fantastiske nussenisser som har kommentert her på bloggen i det siste. Er så fint å logge inn her og se at nye har kommentert. Har fått enda flere blogger å lese også ;)

20. november


12

-Kamilla

Månedens internettside: Flickr

Jeg har omsider blitt medlem av Flickr, etter rundt et år med å beundre bilder andre har lagt ut der.
Har du Flickr-konto? Isåfall, hva er linken din? :) Vil gjerne se.

Uansett, her er noen av mine favoritter denne måneden:


kflerlkrwe
blad149334258e3b2b3ab2a
2208123558ea80711584cupcakes
ananhjert
eggyum
lfermekwl

/Caroline

krwe

Dreamweaver.

ute 1
ute 2Caroline, jeg trenger deg til å redigere filmen!

-Kamilla

Lights out, we'll make it easy, we'll make it fun

Denne uka har jeg FIRE prøver etter hverandre. Fyfaaaen, det er så fint at alle lærerene mine bestemmer for å skyte meg med prøvepistolen den samme uka slik at jeg dør. :(
I dag har jeg lest på engelsk, til og med hos frisøren. Det skulle gi et passe bra grunnlag tenkte jeg.
Vel, så fikk jeg besøk av Kamilla etter skolen og det ble lite øving utover ettermiddagen. Men nå sitter jeg her igjen, og er klar over at det blir en søvnløs leseøvende natt på meg.
Det er så greit med sånne internett-musikklister når man skal øve på prøver, og har hverken iPod eller egen datamaskin.

Vi filmet litt med det nye kameraet til Kamilla i stad. Vi er verdens teiteste videobloggere. Skal vi legge den ut? Hmm..

img0877
Se så flott a er.

/Caroline

FINALLY DONE

I løpet av den siste måneden har jeg vært inn og ut av frisørsalongen sikkert 30 ganger. Nå er jeg ferdig. What do you think?

img0828

Jeg liker det.:) Igjen, frisøren min er fantastisk!

/Caroline

Kameralama.

Da har jeg endelig fått mitt nydelig nye kamera. Jeg synes det var grusomt at jeg måtte på jobb rett etter jeg kom hjem og da ikke fikk tuklet med kameraet. Timene gikk og jeg merket en større og større lengsel etter min nye kjærlighet. Da jeg kom hjem klokken halv 12 stod han på bordet med ferdig ladet batteri.

Tenkte jeg skulle teste det ut, så jeg tok litt bilder rundt i huset. I morgen skal jeg gå rundt i Tønsberg og ta bilder av denne flotte byen.

dsc0031
Nikon D90. Wee.

dsc0027
dsc0039
dsc0040
dsc0045
dsc0057
dsc0068
dsc0069
dsc0070
dsc0053

Ingen bilder er redigert i og med at jeg ikke har noen form for bilderedigeringsprogram på min pc, bare på skole-pcen min. :/

-Kamilla

Shopping: COMME des GARCONS

img0750
img0753

Shoppet litt i dag. Har forresten kanskje skaffet meg jobb. Tvi tvi.

/Caroline.

My day.

I dag var jeg ikke på skolen. Var nemlig russekro i går, og det ble ganske sent, så jeg klarte ikke stå opp da vekkerklokka ringte klokka seks (under tre timer søvn fungerer bare ikke). Derfor våknet jeg klokka tolv istedet, utvilt for første gang på hundre år.
Dette har jeg gjort i dag:

Klokka 12.00
img0575
Spiser verdens diggeste lunsj, og ser på tv. I det siste har det blitt mye av det - digg mat, og  tv. Begynt å følge med på det meste av programmer på dagtid. For å nevne noen: Miami Ink, The Simpsons, Kongen av Queens og en haug av oppussingsprogrammer. Huff.

Klokka 13.30
img0600
Lager meg et par kopper te og leser avisen. Jeg drikker så utrolig masse te om høsten og vinteren. Det er så deliig. Kommer til å skrive om favoritt--teene mine senere :) Mjau.

Klokka 15.30
img0514
Leker med kameraet mitt. Prøvde ut ulike teknikker. Blant annet satt jeg kameraet fast til tripoden og sjekket ut selvutløseren. Blant alle bildene fant jeg dette. Herregud. :O

Klokka 17.00
img0625
Middagen min i dag. Wook (kylling i sursøtsaus) og ris. Naaam.. Det er så godt.

Klokken 18.00-19.30
Gjør lekser. Og.. så litt på Gossip Girl.

Klokka 19.30 - 21.00
img0640
img0645
Ser Sex og Singelliv-filmen på senga.

21.30
img0685
img0693
img0695
img0702
Spaserer en tur med en av mine beste venner, Jenny.

Hva har dere gjort i dag? :)


/Caroline

How to make: Oreocake

oreo

Ingredienser:
ca 400g oreo kjeks
100g smeltet smør
2pk tine kremost naturell
2,5dl melis
4dl pisket krem
2,5ss sukker
1 pose Toro sjokolademousse
3dl melk


Fremgangsmåte:
1. En fjerdedel av kjeksene legges tilside. Resten knuses og blandes med smøret. Smør massen utover i en rund kakeform ( 24cm).
2. Miks kremosten med melisen til en luftig kremete masse. Pisk kremfløten og bland ca halvparten av kremen inn i massen. Smør utover bunnen og sett i kjøleskapet i 30min.
3. Lag sjokolademoussen etter anvisningene på pakken. Knekk i biter de kjeksene du la til side og rør inn i sjokolademoussen. Smør ut over kaken og sett i kjøleskapet i en time.
4. Smør resten av kremen utover kaken. Pynt med revet sjokolade eller sjokoladesaus.

Verdens beste kake <3


Dagens kostyme

img0506

Dette har jeg på meg i dag.
Vesken fikk jeg av verdens søteste Kamilla, til bursdagen min. <3

/Caroline

Kamera og spanskhelvette.

Om 4 timer skal jeg besøke Japanphoto og motta mitt splitter nye Nikon D90 (hvis de har fått det inn da). Jeg hadde jo egentlig tenkt til å kjøpe Canon eos 450d, men jeg falt mere for dette. Jeg gleder meg! Nå blir det nok snart videoblogg igjen, siden det går ann å filme med kameraet. Caroline og jeg har endel ideer til hvordan den skal være. Jeg sier bare en ting: gled dere.
På fredag skal jeg ha spansk-eksamen. Det gleder jeg meg ikke til. Jeg hatet spansk når vi hadde det i to år og jeg hater det enda mer nå. Heldigvis har jeg fått alle notatene til Njapp.

-Kamilla

I eventyrland

Jeg så litt på Alice i eventyrland mens jeg spiste. Den er så fin. Noen fler som så?

img0291
img0287
img0312
img0349
img0355
img0338
img0361
img0386
img0399
img0401
img0406
img0420

Caroline

A heart of stone, a smoking gun

I dag fikk lillebroren min på to år glovarmt vann over hele seg, og han må nå være på sykehus i en hel uke. :( jeg blir så ufattelig trist når jeg tenker på den lille kroppen hans som er blitt helt forbrent. det er så fælt.

lille stnos
Carsten, i fjor.

Men over til noe annet. JEG MÅ FÅ RÅD TIL BLOC PARTY KONSERT I FEBRUAR (?)!
Har ennå ikke fått klådd til meg den nyeste skiva deres, men jeg skal kjøpe den. De er så jævla bra.

Og ps: Dere må virkelig sjekke ut verdens søteste videoblogg.
Hun må jo være verdens søteste jente? :)

/Caroline

Mine første bilder med speilreflekskamera og litt bursdagsgossip

Da har jeg ladet batteriet til min splitter nye speilrefleks, og begynt å ta litt bilder. Det er helt fantastisk bra kvalitet med Canon EOS 450D, og jeg er så fornøyd som man kan bli. Nå driver jeg og tar bilder av alt mulig, alt fra vinduskarmer til brødskiver.

img0040
Platespilleren min.
img0044
Oreokaken mamma lagde til meg. Herregud så god.
img0029111
Speilrefleks eller ei, jeg ser usedvanlig digg ut i dag.

På lørdag feiret jeg bursdagen min med mine nærmeste venninner. Jeg serverte noe aldeles god mat, kalkunlår med provancepoteter og grønnsaker. Jeg anbefaler dere alle til å kjøpe noen pakker med "kalkununderlår" neste gang dere er i Sverige.
Det var en fantastisk fin feiring, seks av bestejentene kom, og vi drakk San Fransisco og Cosmopolitan mens vi hørte på musikk og så Sex & The City-filmen.
Rundt klokken elleve dro fem av oss videre til Tønsberg på byen. Fint å vise gyldig legitimasjon til vaktene. "Men du har jo vært her før".
Jeg brukte alle bursdagsgodene som fins i verden, og betalte ikke en dritt hele kvelden. Digg.
Jeg ble full, klarte å tryne på vei bort til Spicy Pizza & Kebab og hadde det i alt slik man skal ha det på 18års dagen sin.
Dette har vært min aller beste bursdag noensinne. Å våkne opp til de fineste kakene og gavene som finnes er så utrolig fint. Jeg har verdens beste familie og venner.

/Caroline

Forresten! Jeg tror så sannelig jeg får skrive/blogglysten tilbake nå. Da blir det mer og bedre blogg på dere.

Birthdaygirl

I dag har jeg bursdag :) Våknet opp til mange gaver på en snor i taket, bursdagssang og fantastiske kaker. Oreokake og napoleonskake er det beste i hele verden. I går fikk jeg bla. speilreflekskamera, og i dag fikk jeg bla. platespiller. Jeg.. er.. lykkelig. :)

Caroline

Jeg er rik!

Jeg fikk nettopp lønnsslippen min på mail, og på mandag får jeg 12 704,63 kr rett inn på kontoen. Den 15. får jeg 1 450 kr til, stipend. I dag fikk jeg 10 770 kr av pappa som er barnebidrag for 3 måneder. 10 000 av de går til mamma for det jeg skylder henne for kjøretimene da. Det er så rart å gå fra en sykt blakk sommer til dette.
Men på mandag blir det endelig kamera! Jeg skal kjøpe Canon eos 450d. Jeg gleder gleder gleder meg.
csc022
Nok skryt.
Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg i bursdagen til Caroline i morgen. Jeg har en svart søt kjole som jeg kjøpte for et halv år siden som jeg aldri har brukt som jeg har så lyst til å bruke, men jeg trenger å gå ned noen kilo først. Tror kanskje jeg skal ha på meg den søte kjolen jeg kjøpte på Zara i Køben, eller en gammel-rosa topp men paljetter med et svart høytlivsskjørt. Vi får se.

-Kamilla

Bursdagsforberedelser

Det er så deilig å planlegge sin egen bursdagsmiddag. Jeg elsker å bestemme hvilke glass som skal brukes, hvilket servise og hva slags lys som skal brukes.
Temaet er cocktailparty, og jeg skal snart kjøpe inn mat og drinkmikser.

Nå er jeg i full gang i å finne hva jeg skal ha på meg i morgen òg. Men kjolen får bli en hemmelighet.

p1010374
Jewleries. Å, som jeg elsker perler.
jiljewf
Perfumes. Viktig å lukte godt òg.

/Caroline.

Monikapolitan.

I dag er jeg ganske så glad. Jeg har nemlig fått pakken jeg bestilte fra monikapolitan.com!

dsc04055
dsc04062
dsc04053

-Kamilla

november 2008
ma ti on to fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30